Daca sunteti martorul unor evenimente importante va rugam sa ne contactati la tel: 0749.877.802 sau email: [email protected]

horoscop-saptamanal-iulie

BERBEC
Luni, Berbecii trebuie să se înarmeze cu răbdare: șefii vor fi greu de mulțumit, în timp ce colegii le vor ”contabiliza” greșelile sau vor încerca să le ”fure ideile”.
Marți, 8 octombrie, va începe o perioadă foarte intensă în plan amoros: tentațiile vor ”condimenta” în special viața nativilor singuri.
Mijlocul săptămânii poate readuce în viața Berbecilor iubiri din trecut sau propuneri de colaborare profitabile din partea unor foști colegi.
În ultima parte a săptămânii, există risc de ceartă cu partenerul de viață, din cauza banilor. Mai exact, din cauza cheltuielilor excesive pe care Berbecii vor fi înclinați să le facă.

TAUR
Luni, Taurii ar trebui să evite întâlnirile importante sau negocierile pentru că nu vor avea răbdare să asculte opiniile altora și nici nu vor avea chef să dea explicații pentru a fi mai convingători.
De marți, planeta Iubirii va intra în sectorul Relațiilor din astrograma lor, așa că se anunță vremuri bune. De exemplu, cei singuri își pot întâlni jumătatea.
Joi un prieten îi va ajuta să obțină un job mai bun sau să rezolve o problemă legată de acte sau călătorii, dar ziua va fi foarte bună și pentru cei care au examene.
În weekend, atenție în cuplu! Partenerul nu le va accepta chiar toate toanele…

GEMENI
Luni, s-ar putea ca planurile Gemenilor să fie date peste cap de o ”restanță” a unui coleg, dar pe care șefii vor încerca să le-o plaseze spre rezolvare. Și asta, pentru că, de regulă, Gemenii reușesc să facă mai multe lucruri în același timp.
De marți, pot veni și recompensele pentru efortul depus.
Tot marți începe o perioadă foarte bună și pentru Gemenii care își caută un job. O schimbare sau o veste favorabilă ar putea veni în jurul datei de 10 octombrie.
În ultima parte a săptămânii, mulți Gemeni vor oscila între o mai veche iubire și o nouă cucerire de la locul de muncă.

RAC
Luni, Racii vor reuși cu greu să păstreze pacea între prieteni ?i persoana iubită. O seară ”cu gașca” în oraș s-ar putea încheia cu reproșuri acasă…
Marți, însă, armonia poate fi restabilită ori, după caz, consolidată: planeta Iubirii va intra chiar în sectorul Iubirii din astrograma Racilor și va sta aici până în noiembrie.
Tot de marți, și Racii singuri vor avea mai mult noroc în dragoste. S-ar putea chiar ca norocul să vină din străinătate.
În weekend s-ar putea să afle ceva neașteptat și nu tocmai plăcut despre un prieten. Înainte de a reacționa, ar fi bine să verifice informațiile.

LEU
Luni, Leii pot primi oferte interesante în plan profesional, dar ar fi bine să aștepte până marți pentru a-i anunța pe cei dragi. Mai ales dacă schimbările respective presupun un nou program, care va da peste cap rutina zilnică a familiei!
De marți, Venus în Scorpion le va aduce mai multă armonie în relațiile cu părinții ?i partenerul de viață.
În plan financiar, zile foarte bune vor fi marți și miercuri, după care urmează o zi potrivită pentru investiții (inclusiv în terenuri sau case).
În weekend, s-ar putea ca Leii să rateze un eveniment de familie pentru că vor pleca într-o călătorie de afaceri.

FECIOARĂ
Se știe că, în general, Fecioarele sunt critice, dar luni există riscul ca spiritul lor critic să fie exagerat, inclusiv la adresa copiilor sau a persoanei iubite.
De marți, comunicarea cu cei din jur va deveni armonioasă și le va ajuta nu doar în relațiile cu familia, ci și în relațiile profesionale. Le va fi mai ușor să obțină ce își doresc sau să semneze contracte avantajoase.
Joi va fi o zi foarte bună pentru declarații de dragoste sau pentru întâlniri-surpriză cu persoane care le admiră în tăcere, iar weekend-ul va fi potrivit pentru cumpărături pentru casă ori pentru evenimente de familie.

BALANȚĂ
Balanțele care vor să obțină un credit sau vor să își cumpere ceva și sunt atrase de anumite oferte ar trebui să aștepte până marți-miercuri. Luni trebuie să fie prudente când li se oferă ceva ”prea frumos ca să fie adevărat”.
De marți, începe o perioadă foarte bună: Venus, Micul Benefic din astrologie, intră în sectorul Banilor din astrograma Balanțelor. Mai mult, Venus este aliatul lor astral pentru că le patronează zodia.
Dar asta nu înseamnă că nu vor fi și momente mai puțin favorabile. Un astfel de moment va fi sâmbătă, când Balanțele riscă să dea banii pe fleacuri sau să piardă bani, la propriu.

SCOPION
Luni, Scorpionii trebuie să își aleagă cu grijă cuvintele pentru a nu provoca sau amplifica tensiuni în cuplu sau în relația cu un important colaborator sau partener de afaceri.
De marți, însă, relațiile cu cei din jur vor fi favorizate de astre: Venus va intra chiar în semnul Scorpionilor și îi va ajuta să fie convingători și fermecători.
Miercuri va fi o zi perfectă pentru o poveste de iubire sau, după caz, pentru un nou început în relația de cuplu. De asemenea, armonioasă va fi și relația cu copiii.

În ultima parte a săptămânii Scorpionii trebuie să respecte regulile și ierarhia și să nu-și provoace, inutil, șefii.

SĂGETĂTOR
Până în decembrie, Săgetătorii au un foarte puternic astral: Marele Benefic Jupiter se află în zodia lor. Dar, în această săptămână, trebuie să nu-și forțeze norocul!
Luni, de exemplu, indiscreția la serviciu îi poate costa. Ar fi bine să nu comenteze deciziile șefilor sau să nu ”transmită mai departe informațiile confidențiale pe care s-ar putea să le primească.
Iar în ultima parte a săptămânii, ar fi bine să nu fie prea insistenți dacă ”le pică cineva cu tronc”.
În rest, vin vești bune: de marți, vor aprecia mai mult timpul petrecut doar cu persoana iubită sau vor reuși să se împace cu cineva drag, din trecut. .

CAPRICORN
Capricornilor le place să facă ordine nu doar în viața proprie, ci și a altora. În această săptămână, însă, nici persoana iubită, și nici copiii mai mari nu vor mai accepta regulile sau programul pe care nativii ar dori să le impună. La fel se va întâmpla și la serviciu.
Zilele cele mai provocatoare în acest sens vor fi luni, vineri și sâmbătă.
Dar prezența planetei Venus în Scorpion îi poate ajuta pe Capricorni să evite sau măcar să atenueze tensiunile din relațiile cu cei dragi.
Mai mult, de marți și până la începutul lui noiembrie, Venus le poate aduce Capricornilor noroc prin intermediul prietenilor.

VĂRSĂTOR
Luni dimineață, Luna prezentă în zodia lor îi face pe Vărsători inventivi și originali, dar și independenți și mai puțin dispuși să se conformeze regulilor decise de alții. Și tocmai asta cer ”în tandem” Soarele și Saturn: respectarea regulilor, ordine și disciplină!
Marți însă, Venus va intra în Scorpion și le va aduce noroc Vărsătorilor în relațiile cu șefii sau cu autoritățile. Celor singuri le va aduce șansa de a-și întâlni iubirea într-un context profesional.
Joi va fi o zi bună pentru carieră. Vineri, însă, atenție să nu rătăcească un document important!
Duminică va fi o zi bună pentru o călătorie cu prietenii.

PEȘTI
Peștii care, luni, vor să semneze un contract (de muncă, de credit etc) ar trebui să ceară, înainte, părerea unui avocat, pentru a nu avea, ulterior, surprize. În relațiile cu prietenii sau colegii, ar fi bine să nu-și facă planuri de viitor doar pe baza promisiunilor altora.
De marți, astrele îi favorizează pe nativii care vor să călătorească și pe cei care sunt interesați de spiritualitate, dezvoltare personală sau perfecționare în plan profesional.
În a doua parte a săptămânii, Peștii pot întâlni o persoană care îi va ajuta în carieră sau le va susține (inclusiv financiar) planurile și proiectele. Sursa: stiritv.ro

DorohoiNews.ro

DorohoiNews.ro


PNL Botosani



DorohoiNews.ro



GALERIE FOTO

horoscop-saptamanal-iulie
DorohoiNews.ro, 07-10-2019

Va rugam sa folositi un limbaj decent; mesajele postate vor fi validate de un Moderator inainte de a fi publicate pe site.

NOTA: Va rugam sa comentati la obiect, legat de continutul prezentat in material. Orice deviere in afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului (autorilor) materialului, afisarea de anunturi publicitare, precum si jigniri, trivialitati, injurii aduse celorlalti cititori care au scris un comentariu se va sanctiona prin cenzurarea partiala a comentariului, stergerea integrala sau chiar interzicerea dreptului de a posta, prin blocarea IP-ului folosit.

Site-ul www.dorohoinews.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.

Am fost informat(a) despre Politica de Confidențialitate şi de Securitate a prelucrării datelor cu caracter personal, declar ca am peste 16 ani și sunt de acord cu prelucrarea datelor cu caracter personal:
- pentru ofertare comerciala
- pentru activitati promotionale: concursuri, reclame, publicitate
Security Code

COMENTARII VIZITATORI

Fii primul care comenteaza!

Publicitate



Panoramic Travel Botosani

BANCUL ZILEI !


DorohoiNews.ro


Profesor:
Cine răspunde la următoarea întrebare, poate merge acasă.
Un băiat aruncă geanta pe fereastră.
Profesorul:
Cine tocmai a aruncat ghiozdanul?
Băiatul:
Eu, și plec acasă acum.



DOROHOI NEWS - Primim la redacție

DorohoiNews.ro






PARTENERI - AJOFM BOTOSANI

DorohoiNews.ro


PUBLICITATE

DorohoiNews.ro

DorohoiNews.ro

DorohoiNews.ro

ZiareBotosani.ro

POLIȚIA LOCALĂ DOROHOI

DorohoiNews.ro

PARTENERI

DorohoiNews.ro

DorohoiNews.ro

Dorohoi News

DorohoiNews.ro DorohoiNews.ro DorohoiNews.ro

DorohoiNews.ro

DorohoiNews.ro


PUBLICITATE

DorohoiNews.ro

DorohoiNews.ro



UMANITAR

DorohoiNews.ro

Donatii online prin contul PAYPAL…



DorohoiNews.ro


DorohoiNews.ro


DorohoiNews.ro


DorohoiNews.ro



PUBLICITATE


PSD Botosani
DorohoiNews.ro

DorohoiNews.ro

PSD Botosani

Ecomed Dorohoi

PNL Botosani

DorohoiNews.ro

Ultimele anunturi

SC angajează personal pentru fabrică de lactate

SC angajează personal pentru fabrică de lactate
SC angajează personal pentru fabrică de lactate, calificați și necalificați. Relații la telefon: ...

SC din Dorohoi angajează personal pentru curățenie sedii administrative

SC din Dorohoi angajează personal pentru curățenie sedii administrative
Societate Comercială din Dorohoi angajează personal auxiliar pentru curățenie sedii administrative. ...

SC din Dorohoi angajează ajutor de bucătar cu sau fără experiență

SC din Dorohoi angajează ajutor de bucătar cu sau fără experiență
Societate comercială din Dorohoi angajează ajutor de bucătar cu sau fără experiență. Pentru mai ...

GAVROMARM, depozit de marmură și granit în Saucenița, angajează personal

GAVROMARM, depozit de marmură și granit în Saucenița, angajează personal
SC GAVROMARM SRL depozit de marmură și granit în Saucenița angajează, în condițiile ...

Magazinul Peneș Curcanul Dorohoi angajează gestionar - vânzătoare

Magazinul Peneș Curcanul Dorohoi angajează gestionar - vânzătoare
Magazinul Peneș Curcanul Dorohoi angajează gestionar - vânzătoare. CV-urile se pot depune la ...

Societate comercială din Dorohoi angajează mecanici agricoli cu experiență

Societate comercială din Dorohoi angajează mecanici agricoli cu experiență
Societate comercială din Dorohoi cu profil agricol angajează mecanici agricoli cu experiență. Informații ...

BAMBOO angajează supraveghetoare sală jocuri

BAMBOO angajează supraveghetoare sală jocuri
BAMBOO angajează supraveghetoare sală jocuri! Oferim și cerem seriozitate maximă! Salariul este motivant, ...

Căutăm o bonă cu experiență

Căutăm o bonă cu experiență
Căutăm o bonă cu experiență pentru a lucra la domiciliu cu un copil de un an jumătate. Candidatul ...

Vând colțar

Vând colțar
Vând canapea colțar in stare foarte buna și masa extensibila, preț 1500 lei. Relatii la telefon ...

Cumpăr apartament cu trei camere

Cumpăr apartament cu trei camere
Cumpar apartament cu 3 camere decomandat et 1 sau 2 in localitatea Dorohoi jud Botosani, zona centru ...

PARTENERI

DorohoiNews.ro


DorohoiNews.ro


DorohoiNews.ro


DorohoiNews.ro


DorohoiNews.ro

DorohoiNews.ro

DorohoiNews.ro

DorohoiNews.ro

DorohoiNews.ro