Daca sunteti martorul unor evenimente importante va rugam sa ne contactati la tel: 0749.877.802 sau email: [email protected]

horoscop

Berbec - poate au planuri de călătorie, însă, de marți, cu Venus retrograd, s-ar putea să și le schimbe sau să și le ajuteze. Atenție la modul în care călătoriți, fără grabă, pentru că există în această săptămână risc de amenzi. Zilele cele mai bune ale săptămânii sunt cele de miercuri și joi, pentru că sunt și sociale, întâlniri cu prietenii sau discuții cu prietenii, pentru că vin tot felul de soluții neașteptate la problemele pe care le aveți de desfășurat dar și întâlniri fascinante. 

Taur - preocupări pentru rezolvarea unor probleme administrative, în special luni și marți. Decizii  vor fi luate miercuri și joi. Faceți sau nu faceți parte dintr-o combinație, ar trebui să alegeți, astfel că, la sfârșitul săptămânii, vă veți gândi în continuare la problemele pe care le aveți de desfășurat sau la activitățile propuse, cu planuri mari pentru viitor, care se pot deschide acum, mai ales în a doua jumătate a săptămânii, când  vin informații neașteptate de la prieteni, cunoscuți, sau modele din oamenii de succes. 

Gemeni - o săptămână importantă, mercur le intră în semn de marți, mintea le merge foarte ager, foarte bine, dar Venus este retrograd în semnul lor zodiacal. Așa încât își fac tot felul de calcule financiare luni și marți, cum să facă să nu piardă, sau dacă se poate să recupereze niște bani, de aceea miercuri și joi ar fi bine să apeleze la un specialist, mai ales dacă e vorba de acte sau demersuri oficiale în afaceri sau în activitățile financiare. Pentru weekend se anunță zile frumoase, cu ceva călătorii sau deplasări. Atenție însă la amenzi!

Rac - o săptămâna care aduce vești bune de la partenerul de viață sau de la persoane cu care colaborează foarte strâns și se consultă cu ele, toate vizează proiectele de viitor, mai ales dacă au ieșit dintr-o combinație, vor să facă parte din alt parteneriat, au nevoie de sprijin și consiliere. Viziunea este una foarte bună în ceea ce privește viitorul sau au pus pe foaie ce vor să facă. Tot felul de gânduri privind resursele financiare sau materiale, ce au și ce le mai trebuie, cum s-ar putea descurca mai bine doar cu ce au pentru moment. În weekend, călătorii sau musafiri. 

Leu - o săptămână care aduce încă de la început foarte multă activitate profesională, activitate intensă, foarte bine dirijată, poate trebuie să termine o activitate sau poate înțeleg că este momentul potrivit să rezolve o sarcină care îi apăsa de ceva vreme. Iau niște decizii cu privire la noile activități, modul în care se desfășoară lucrurile de acum în colo la locul de muncă sau organizatoric, la nivelul întregii vieți. În weekend vor rămâne preocupați de afacerilor lor. 

Fecioară - luni și marți apar vești bune, poate de la autorități, care vizează și banii. Sau niște activități care pot duce la câștiguri financiare. Sunt apreciate capacitățile și calitățile, însă multe din fecioare vor să profite de acest moment și pot fi avantajate să își pună în valoare anumite abilități și cunoștințe. Simt că este nevoie de ele în acest moment, s-a creat deja o breșă pentru desfășurarea unei activități pe termen lung. Așa că vor avea parte de muncă intensă miercuri și joi, însă vor avea nevoie de un parteneriat în weekend.

Balanță - apar niște realizări sau rezolvări patrimoniale legate de casă sau o reorganizare a activităților în familie, foarte bună hartă pentru tot ce înseamnă investiții imobiliare sau reparații și rezolvări ale problemelor locative. Stau bine și la capitolul avere sau constată că s-au organizat bine în ultimele săptămâni și ies pe plus cu banii. Miercuri și joi aduc o stare bună de spirit, bucurie, fericire, încredere în viață, dar nu încă foarte multă libertate sau libertate de decizie. În weekend, foarte multă muncă. 

Scorpion - au de analizate foarte multe lucruri, fac multe investigații, sapă în arhive, poate caută un document. Au nevoie de un răspuns care îi ajută în rezolvarea unor probleme financiare dar și în rezolvarea unor probleme legate de acte. Miercuri și joi sunt mai discreți, au nevoie de timp pentru ei, pentru a-și pune lucrurile în ordine, o sinteză a evenimentelor din ultima perioadă, poate și ceva discuții în casă la mijlocul săptămânii privind o investiție, o schimbare. În weekend sunt într-o formă foarte bună, este posibil să aibă parte de ea sau primesc un cadou. 

Săgetător - sunt cu ochii pe bani luni și marți, muncesc foarte mult, eficient și de aceea pot avea rezultate bune. Fac ceva unde pot avea rezultate bune, toată lumea îi apreciază, toată lumea îi laudă. Pot avea succes cu lucrurile foarte bine cunoscute. Miercuri și joi trebuie să fie atenție la reguli, au tendința să ocolească puțin restricțiile, de unde se pot alege cu o amendă sau cineva îi trage de urechi. În weekend rămân în cămin unde se ocupă de o persoane care are nevoie de îngrijire sau de atenție. 

Capricorn - se pot simți să facă lucruri mari în această săptămână, sau au o stare de spirti mai bună după ce au analizat ei evenimentele din ultima perioadă e posibil să se fi mobilizat pentru niște schimbări, sau pentru niște acțiuni pe care vor să le întreprindă. Sunt într-o forma foarte bună. Nu au bani miercuri și joi și constată că nu mai pot obține bani pe calea de până acum însă această schimbare de dispoziție le aduce idei cu noi surse financiare. În weekend, foarte multe drumuri sau foarte multe consultări cu diverse persoane. 

Vărsător - atenționare cu privire la sănătate, dar pot corecta și niște activități profesionale care nu s-au desfășurat foarte bine sau cu care au rămas în urmă, lucru care îi face foarte fericiți. Astfel că miercuri și joi se pot ocupa de noi proiecte, mintea le merge foarte bine, însă nu vor să fie deranjați din acest proiect de auto-analiză și de imaginație, de aceea relația cu familia poate fi în tensiune la jumătatea săptămânii, însă în weekend sunt într-o formă bună, au chef de muncă și câștigă și bani.

Pești - săptămâna aduce faimă și popularitate, sunt în relații foarte bune cu colectivitatea, cu grupurile de care se ocupă și simt nevoia să facă ceva pentru oamenii din preajma lor, pentru colectivitatea din care fac parte. Activități de sponsorizare, ajută diverse persoane. În weekend, atenționare cu privire la sănătate.

DorohoiNews.ro

DorohoiNews.ro

DorohoiNews.ro

DorohoiNews.ro





GALERIE FOTO

horoscop
DorohoiNews.ro, 11-05-2020

Va rugam sa folositi un limbaj decent; mesajele postate vor fi validate de un Moderator inainte de a fi publicate pe site.

NOTA: Va rugam sa comentati la obiect, legat de continutul prezentat in material. Orice deviere in afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului (autorilor) materialului, afisarea de anunturi publicitare, precum si jigniri, trivialitati, injurii aduse celorlalti cititori care au scris un comentariu se va sanctiona prin cenzurarea partiala a comentariului, stergerea integrala sau chiar interzicerea dreptului de a posta, prin blocarea IP-ului folosit.

Site-ul www.dorohoinews.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.

Am fost informat(a) despre Politica de Confidențialitate şi de Securitate a prelucrării datelor cu caracter personal, declar ca am peste 16 ani și sunt de acord cu prelucrarea datelor cu caracter personal:
- pentru ofertare comerciala
- pentru activitati promotionale: concursuri, reclame, publicitate
Security Code

COMENTARII VIZITATORI

Fii primul care comenteaza!

Publicitate



Panoramic Travel Botosani

BANCUL ZILEI !


DorohoiNews.ro


Discuţie între doi colegi:
- Ai auzit? A murit şeful!
- Da! Şi mă tot întreb cine a mai murit odată cu el.
- De ce?
- Păi, scria în anunţ că „odată cu el a murit unul dintre cei mai capabili angajaţi ai companiei noastre”.



DOROHOI NEWS - Primim la redacție

DorohoiNews.ro






PARTENERI - AJOFM BOTOSANI

DorohoiNews.ro


PUBLICITATE

DorohoiNews.ro

DorohoiNews.ro

DorohoiNews.ro

ZiareBotosani.ro

POLIȚIA LOCALĂ DOROHOI

DorohoiNews.ro

PARTENERI

DorohoiNews.ro

DorohoiNews.ro

Dorohoi News

DorohoiNews.ro DorohoiNews.ro DorohoiNews.ro

DorohoiNews.ro

DorohoiNews.ro


PUBLICITATE

DorohoiNews.ro

DorohoiNews.ro



UMANITAR

DorohoiNews.ro

Donatii online prin contul PAYPAL…



DorohoiNews.ro


DorohoiNews.ro


DorohoiNews.ro


DorohoiNews.ro



PUBLICITATE


PSD Botosani
DorohoiNews.ro

DorohoiNews.ro

PSD Botosani

DorohoiNews.ro

Ultimele anunturi

SC din Dorohoi angajează ajutor de bucătar cu sau fără experiență

SC din Dorohoi angajează ajutor de bucătar cu sau fără experiență
Societate comercială din Dorohoi angajează ajutor de bucătar cu sau fără experiență. Pentru mai ...

GAVROMARM, depozit de marmură și granit în Saucenița, angajează personal

GAVROMARM, depozit de marmură și granit în Saucenița, angajează personal
SC GAVROMARM SRL depozit de marmură și granit în Saucenița angajează, în condițiile ...

Magazinul Peneș Curcanul Dorohoi angajează gestionar - vânzătoare

Magazinul Peneș Curcanul Dorohoi angajează gestionar - vânzătoare
Magazinul Peneș Curcanul Dorohoi angajează gestionar - vânzătoare. CV-urile se pot depune la ...

Societate comercială din Dorohoi angajează mecanici agricoli cu experiență

Societate comercială din Dorohoi angajează mecanici agricoli cu experiență
Societate comercială din Dorohoi cu profil agricol angajează mecanici agricoli cu experiență. Informații ...

BAMBOO angajează supraveghetoare sală jocuri

BAMBOO angajează supraveghetoare sală jocuri
BAMBOO angajează supraveghetoare sală jocuri! Oferim și cerem seriozitate maximă! Salariul este motivant, ...

Ofer spre închiriere apartament

Ofer spre închiriere apartament
Ofer spre închiriere apartament cu 2 camere,zona Olinescu lângă 2 Pași .Apartamentul este ...

Închiriez spațiu comercial

Închiriez spațiu comercial
Inchiriez sp.comercial in suprafata de 200mp. Relații la telefon: 0748993952

SC angajează șofer categoria C+E

SC angajează șofer categoria C+E
SC din Dorohoi angajează șofer categoria C+E. Relații la telefon: 0745182610

SABCO-S Dorohoi angajează lucrător comercial pentru magazin

SABCO-S Dorohoi angajează lucrător comercial pentru magazin
SC SABCO-S SRL din Dorohoi angajează lucrător comercial pentru magazin. Detalii la telefon 0745182610 ...

SABCO-S Dorohoi angajează operator facturare

SABCO-S Dorohoi angajează operator facturare
SC SABCO-S SRL din Dorohoi scoate pentru angajare un post de operator facturare. Detalii la telefon: ...

PARTENERI

DorohoiNews.ro


DorohoiNews.ro


DorohoiNews.ro


DorohoiNews.ro


DorohoiNews.ro

DorohoiNews.ro

DorohoiNews.ro

DorohoiNews.ro

DorohoiNews.ro