Daca sunteti martorul unor evenimente importante va rugam sa ne contactati la tel: 0749.877.802 sau email: [email protected]

horoscop-decembrie

Toată săptămâna ne pasă de ce cred alții despre noi, suntem cu ochii pe cei din jur. Ziua cea mai sensibilă este cea de 30 decembrie. Suntem prea atenți la aluzii sau la critici și lucrurile se pot strica între noi și cei apropiați, însă ne distrăm pe cinste de Revelion.

Berbec
Berbecii încep foarte bine săptămâna. Sunt foarte atenți la parteneri și au totuși așteptări un pic cam mari, de aceea s-ar putea mâhni pe 29 sau pe 30 că nu au primit grija pe care o așteptau. De Revelion, fie discută cu o bunică, cu o persoană aflată la distanță, fie chiar ei se deplasează și au toate șansele să se distreze minunat. Iau lucrurile în serios foarte repede după Revelion, astfel încât la final de săptămână, cu Luna Nouă, își fac planuri financiare mari pentru 2022. 

Taur
Pentru Tauri, au tot felul de sarcini și de lucruri de rezolvat, asta la cererea celor din jur și mai ales a partenerului de viață, dar se achtă onorabil de datorie, chiar dacă nu le convine prea mult. Pe 30, zi sensibilă în relație cu cineva foarte, foarte apropiat și de încredere, însă primesc vești neașteptate dar bune de la distanță. De Revelion, lucrurile depind de anturaj și e bine să se dea de ceilalți, să îi lase pe ceilalți să creeze atmosferă. Planuri mari și pentru ei pe 2 ianuarie, mai ales legate de călătorii în străinătate sau chiar lucru în străinătate pentru 2022.

Gemeni
Pentru Gemeni, un început de săptămână liniștit și mai mult în casă, recuperează energia pierdută în pregătirile de Crăciun sau stau în familie și deapănă amintiri. Pentru zilele următoare, pentru 30 decembrie au mult de lucru sau au niște sarcini de făcut, dar atenție la sănătate. Trebuie să se menajeze. Revelionul se anunță minunat, mai ales dacă anturajul este grozav și se pare că da, iar la final de săptămână Luna Nouă poate aduce și pentru ei niște soluții sau întâlniri bune și sfaturi. Contează mult pe cei din jur și primesc sugestii minunate.

Rac
Pentru Raci, începutul de săptămână este petrecut mai mult în cămin și în casă, dar alături de partenerul de viață. Atenție la socrii sau la persoane apropieate de partener, cu care Racii s-ar putea să nu se împace foarte bine. Pe 30, tensiuni legate în special de anumite pierderi sau stricăciuni care se pot produce. Nu trebuie să se necăjească prea mult pentru un pahar spart. De Revelion, distracție, dar cu măsură, mai ales dacă alții depind de ei sau ei organizează lucrurile. Luna Nouă în Capricorn de la final de săptămână aduce și pentru ei planuri mari și mai ales o invitație interesantă căreia îi vor da curs.  

Leu
Pentru Lei, este un început de săptămână cu multe drumuri, cu multe vizite și vor să ajungă la persoanele pe care le-au ratat în săptămânile trecute și nu vor să încheie anul fără aceste călătorii sau aceste vizite și ceva cheltuieli. Pentru 30, mici tensiuni în familie, mai ales legate de sarcini. Cineva nu a făcut ceva și e posibil să se mâhnească din cauza asta, dar lucrurile se așează, pentru că de Revelion chiar că este distracție și ei sunt în centrul atenției. Luna Nouă aduce multe responsabilități, griji și planificări pentru anul următor. Sunt foarte practici.

Fecioară
Fecioarele sunt cu gândul la bani și s-ar putea să facă ceva cheltuieli la început de săptămână. Nu foarte pe placul lor aceste cheltuieli, dar sunt necesare, mai ales dacă nu au luat un cadou și trebuie să se achite și de această sarcină. Pentru 29 și 30, din nou drumuri și vizite, dar mai ales niște vorbe care nu sunt tocmai pe placul lor. Trebuie să se abțină să critice și să depășească mai ușor dacă cineva face o observație care nu le convine. De Revelion se află acolo unde le place cel mai mult. Pot fi acasă sau în altă parte, important este să se simtă foarte comod și în largul lor. Luna Nouă din Capricorn pe 2 ianuarie aduce și pentru Fecioare planuri mari și foarte creative. Au idei noi, originale pe care le vor pune în practică.

Balanță
Pentru Balanțe, început de săptămână minunat, sunt foarte intuitive și simt bine lucrurile, așa încât vor face în așa fel încât să le fie bine, indiferent lângă cine se află. Pot exista mici tensiuni cu persoanele din familie, dar știu să le evite. Cheltuieli pentru 29 și 30 decembrie și de timp, și de energie, dar și de bani și este posibil să nu se împace foarte bine cu cineva din familie pentru că există riscul să scoată cam mult din buzunar. Revelionul este foarte dinamic, petrecăreț, așa încât se vor simți bine și poate nu foarte departe de casă, dar nici acasă nu stau. Luna Nouă aduce o ședință în familie și planuri mari alături de cei apropiați. 

Scorpion
Pentru Scorpioni, se anunță un început de săptămână în care chiar trebuie să își încarce bateriile, deci activități mai puține pentru luni și marți, însă miercuri și joi sunt într-o mare formă. E adevărat, ușoare tensiuni, mai ales dacă trebuie să pelce la drum și se schimbă un pic orarul, nu e persoana cu care trebuiau să se întâlnească. E destul de multă agitație, dar lucrurile se rezolvă. Revelionul este o distracție pe cinste și pentru ei, dar sunt și atenți la sănătatea lor, așa că nu fac excese. Duminică, Luna Nouă în Capricorn aduce și în cazul lor speranțe și proiecte mari și frumoase de sărbători și sunt gata montați să înceapă lucrul în noul an.

Săgetător
Pentru Săgetători, foarte petrecăreți și foarte sociali la început de săptămână, se pot vizita cu prietenii sau cu diverse persoane pe care vor neapărat să le vadă până la final de an. Pe 29 și 30 ar fi bine să fie mai discreți, să îi lase pe alții să se reliefeze. Au nevoie să își încarce bateriile și trebuie să fie atenți la sănătate. De Revelion sunt într-o mare formă și în centrul distracției, astfel că există toate șansele să se simtă bine. Luna Nouă din Capricorn de pe 2 ianuarie aduce foarte multe planuri financiare. Sunt economi, dar și prosperi și vor ajunge la această prosperitate în următorul an.

Capricorn
Capricornii încep săptămâna având multe responsabilități și le bifează pe toate. Probabil că nu sunt cere pe care le-au ales, ci cele trasate de partener sau de o persoană apropiată și de aici probabil mici discuții, mici tensiuni. Nu prea au chef, dar până la urmă trebuie să fie drăguți și să facă pe plac. Pentru 30 decembrie e posibil să se vadă cu un prieten și ce le spune acest prieten sau dacă le cere cu împrumut le strică ziua și e bine să se abțină pentru că au o hartă de economii. Revelionul e destul de liniștit în cazul lor sau stau mai mult pe margine și observă ce fac ceilalți. Duminică, pe Lună Nouă, sunt într-o mare formă și au mare încredere în puterile lor pentru noul an.

Vărsător
Vărsătorii au un început de săptămână plimbăreț, fie vorbesc cu persoane aflate la distanță și cumva primesc foarte multe vești și e ca și când ar fi și ei acolo sau chiar ei se deplasează și ies din localitate. În tot cazul, au multe sarcini și multă alergătură. Pe 29 și 30 se mai așează un pic și în ei și trebuie să fie un pic atenți și la sănătate. Ceva le-a scăpat și trebuie să se ocupe de o treabă nerezolvată pe 30. În schimb, în noaptea de Revelion este petrecere mai mult cu prietenii sau poate că vine cineva neașteptat în casa lor și petrec alături de ei. Luna Nouă care se formează duminică, pe 2 ianuarie, aduce mai de grabă niște concluzii legate de anul care a trecut și în felul acesta se pregătesc corect și pe curat pentru anul următor. 

Pești
Pentru Pești, săptămâna începe cu multe sfătuiri, cu multe ședințe sau cu mari așteptări de la partenerul de viață sau de la oamenii apropiați, cumva depind de oamenii apropiați sau pot să fie un pic dezamăgiți luni sau marți, că nu li se dă, nu li se face ceva. Pe 30 decembrie, chiar dacă se țin să nu spună că nu le convine, s-ar putea să primească în contra-partidă gesturi de atenție și de afecțiune, vești foarte bune de la distanță. Și ei pot călători sau ieși într-un loc mai special, le place foarte mult. De Revelion sunt în centrul atenției, sunt într-o formă extraordinară, se prezintă minunat și se bucură cu adevărat de Revelion. Luna Nouă din Capricorn aduce și în cazul lor planuri mari și idei noi pentru 2022.

DorohoiNews.ro

DorohoiNews.ro

DorohoiNews.ro

DorohoiNews.ro





GALERIE FOTO

horoscop-decembrie
DorohoiNews.ro, 28-12-2021

Va rugam sa folositi un limbaj decent; mesajele postate vor fi validate de un Moderator inainte de a fi publicate pe site.

NOTA: Va rugam sa comentati la obiect, legat de continutul prezentat in material. Orice deviere in afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului (autorilor) materialului, afisarea de anunturi publicitare, precum si jigniri, trivialitati, injurii aduse celorlalti cititori care au scris un comentariu se va sanctiona prin cenzurarea partiala a comentariului, stergerea integrala sau chiar interzicerea dreptului de a posta, prin blocarea IP-ului folosit.

Site-ul www.dorohoinews.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.

Am fost informat(a) despre Politica de Confidențialitate şi de Securitate a prelucrării datelor cu caracter personal, declar ca am peste 16 ani și sunt de acord cu prelucrarea datelor cu caracter personal:
- pentru ofertare comerciala
- pentru activitati promotionale: concursuri, reclame, publicitate
Security Code

COMENTARII VIZITATORI

Fii primul care comenteaza!

Publicitate



Panoramic Travel Botosani

BANCUL ZILEI !


DorohoiNews.ro


- Draga mea, azi noapte ai strigat „Nu Ionele, nu!”.
Cine e Ionel?
- Ce mai contează, n-ai auzit că l-am refuzat?



DOROHOI NEWS - Primim la redacție

DorohoiNews.ro






PARTENERI - AJOFM BOTOSANI

DorohoiNews.ro


PUBLICITATE

DorohoiNews.ro

DorohoiNews.ro

DorohoiNews.ro

ZiareBotosani.ro

POLIȚIA LOCALĂ DOROHOI

DorohoiNews.ro

PARTENERI

DorohoiNews.ro

DorohoiNews.ro

Dorohoi News

DorohoiNews.ro DorohoiNews.ro DorohoiNews.ro

DorohoiNews.ro

DorohoiNews.ro


PUBLICITATE

DorohoiNews.ro

DorohoiNews.ro



UMANITAR

DorohoiNews.ro

Donatii online prin contul PAYPAL…



DorohoiNews.ro


DorohoiNews.ro


DorohoiNews.ro


DorohoiNews.ro



PUBLICITATE


DorohoiNews.ro

DorohoiNews.ro

DorohoiNews.ro

Ultimele anunturi

Tablouri inedite prin imagine, contrast, abstracție și culoare create de o tânără din Ibănești. Vezi cum poți comanda!

Tablouri inedite prin imagine, contrast, abstracție și culoare create de o tânără din Ibănești. Vezi cum poți comanda!
Vă supunem atenției o serie de tablouri efectuate cu o tehnică relativ nouă, spectaculoase ca imagine, ...

SC angajează muncitori (bărbați) pentru fabrică de produse lactate

SC angajează muncitori (bărbați) pentru fabrică de produse lactate
SC RAM SRL, angajează muncitori (bărbați) pentru fabrica de produse lactate din IBĂNEȘTI. Pentru ...

SC PIZZA COM SRL informează asupra depunerii solicitării pentru emiterea autorizației de mediu pentru activitate la Vila Magica

SC PIZZA COM SRL informează asupra depunerii solicitării pentru emiterea autorizației de mediu pentru activitate la Vila Magica
SC PIZZA COM SRL, cu sediul în Dorohoi, str. D. Pompeiu, nr.5, bl. C2, ap. 10, înregistrată ...

SC din comuna Broscăuți angajează contabil cu jumătate de normă

SC din comuna Broscăuți angajează contabil cu jumătate de normă
SC SEB-COS SRL din comuna Broscăuți, angajează contabil cu jumătate de normă (4 ore/zi). Pentru ...

SC angajează inspector ITP

SC angajează inspector ITP
SC Dtuning PRO Darabani SRL angajează inspector ITP în cadrul unei STIP nou deschisă, după ultimele ...

SC angajează muncitori calificați / necalificați în construcții

SC angajează muncitori calificați / necalificați în construcții
Societate comercială angajează muncitori calificați / necalificați în construcții. Salariu ...

SC din Dorohoi angajează instalator, muncitori calificați și necalificați și conducători auto cat. C

SC din Dorohoi angajează instalator, muncitori calificați și necalificați și conducători auto cat. C
Societate comercială din Dorohoi angajează instalator pentru instalații sanitare și electrice, muncitori ...

Vând loturi de teren pentru case, în Dealul Mare, Dorohoi

Vând loturi de teren pentru case, în Dealul Mare, Dorohoi
Vând loturi de teren pentru case, în Dealul Mare, Dorohoi. Relații la telefon: 0744615016

Societate comercială din Dorohoi angajează mecanici agricoli cu experiență

Societate comercială din Dorohoi angajează mecanici agricoli cu experiență
Societate comercială din Dorohoi cu profil agricol angajează mecanici agricoli cu experiență. Informații ...

BAMBOO angajează supraveghetoare sală jocuri

BAMBOO angajează supraveghetoare sală jocuri
BAMBOO angajează supraveghetoare sală jocuri! Oferim și cerem seriozitate maximă! Salariul este motivant, ...

PARTENERI

DorohoiNews.ro


DorohoiNews.ro


DorohoiNews.ro


DorohoiNews.ro


DorohoiNews.ro

DorohoiNews.ro

DorohoiNews.ro

DorohoiNews.ro

DorohoiNews.ro