Daca sunteti martorul unor evenimente importante va rugam sa ne contactati la tel: 0749.877.802 sau email: [email protected]

horoscop-februarie

Va fi o perioadă cu experiențe inedite, provocări, surprize. În timp ce unii nativi se vor putea bucura de momente magice și reușite, alții vor trebui să se înarmeze cu răbdare pentru a face față provocărilor care îi așteaptă. Horoscopul lunii februarie 2023 anunță o perioadă tumultoasă pentru unele zodii, dar și multe surprize frumoase. 

Berbec
Luna februarie poate fi pentru tine o lună cu adevărat magică. Te vei putea bucura de cele mai sincere și frumoase sentimente din partea celor dragi. Iubirea, entuziasmul, optimismul te vor însoți în toată această perioadă. Vei avea parte de noi oportunități și din punct de vedere financiar și profesional. În ceea ce privește sănătatea va fi o perioadă fără prea mari probleme.
Dragoste - Februarie chiar este o lună a iubirii pentru tine, dragă Berbec. Aspectele care se vor forma îți vor aduce unitate, armonie și bucurie în cuplu. Poate fi luna în care vei primi cererea în căsătorie mult așteptată. Este indicat ca acest lucru să se întâmple după data de 15 februarie. Fericirea și farmecul iubirii te vor învălui și poți trăi o perioadă cu adevărat magică dacă îți dai voie să simți toate acele sentimente minunate.
Carieră și Bani - Luna februarie îți poate aduce rezultate favorabile în ceea ce privește sectorul profesional. Îți vei îndeplini sarcinile cu determinare și responsabilitate, iar acest lucru va fi cu siguranță remarcat de superiori. Dedicarea de care dai dovadă te va ajuta să te remarci și să obții noi oportunități în carieră. Iar asta te va motiva să faci și mai mult. În ceea ce privește aspectele financiare, ai toate șansele să obții venituri considerabile, dar trebuie să gestionezi cu atenție cheltuielile. Poți avea parte și de câștiguri neașteptate.
Sănătate - Contextul astrologic te ferește de probleme serioase de sănătate în luna februarie. Poți întâmpina mici dificultăți, în special la nivel digestiv sau dureri de cap, dar nu este nimic îngrijorător. Pentru a te menține în formă ar fi bine să te străducești să duci un stil de viață echilibrat, cu odihnă corespunzătoare, o dietă potrivită și mai multă mișcare.

Taur
Horoscopul lunii februarie îți aduce vești bune în general, dar te poți aștepta și la momente tensionate, în special pe plan amoros. În ceea ce privește cariera, șansele de progres vor fi mari, în ciuda unor obstacole care îți pot apărea în cale. Ar trebui să ai mai multă grijă și la cheltuieli luna aceasta. În sectorul sănătății nu se întrevăd evenimente majore, care să îți perturbe rutina.
Dragoste - Marte ar putea tulbura apele în sectorul iubirii în luna februarie și pot apărea unele neînțelegeri în viața amoroasă. Pot apărea schimbări bruște, care să provoace confuzie și dezamăgire. Însă din a doua jumătate a lunii, casa dragostei va fi mai bine aspectată și lucrurile vor putea reveni la normal. Va fi o perioadă în care te vei putea bucura de înțelegere și echilibru pe plan sentimenatal. Te poți apropia mai mult de partenerul de cuplu și poți consolida legătura cu acesta.
Carieră și Bani - Luna asta îți poate aduce noi oportunități, cum ar fi o ofertă de angajare, o promovare într-o funcție mai înaltă sau șansa de a face parte dintr-un proiect profesional ce te poate propulsa în carieră. Chiar dacă mai pot apărea provocări, vei avea determinarea și înțelepiciunea necesare pentru a reuși să te afirmi și să îți îndeplinești cu succes sarcinile. Este totodată un moment bun pentru a începe o nouă afacere. Situația ta financiară se poate îmbunătăți mai ales în a doua parte a lunii. Vei avea câștiguri destul de mari, astfel încât să poți face și economii.
Sănătate - Dacă în prima parte a lunii te poți confrunta cu unele probleme de sănătate, în special la nivel digestiv, în ultima perioadă din luna februarie poți răsufla ușurat. Pentru a te menține în formă va fi necesar să acorzi o mai mare atenție dietei tale.

Gemeni
Luna februarie va fi destul de agitată pentru tine, pe mai multe planuri. Poți întâmpina probleme în cuplu, precum și în sectorul sănătății. Este recomandat să ai mai multă grijă de tine și să eviți conflictele în această perioadă. Chiar dacă poți avea parte de provocări și din punct de vedere financiar și profesional, în aceste sectoare de viață vei beneficia și de noi oportunități.
Dragoste - În prima partea a luni februarie, te poți aștepta la tensiuni și neînțelegeri care să zdruncine armonia în cuplu. Încearcă totuși să eviți disputele cu persoana iubită. După data de 15 februarie aspectele legate de viața amoroasă vor fi mult mai bune și abia atunci poți lua decizii majore legate de sectorul iubirii.
Carieră și Bani - Contextul astrologic îți poate aduce câștiguri neașteptate, sub forma unor prime sau bonusuri. Munca și devotamentul tău vor fi recunoscute și recompensate pe măsură. Pe de altă parte, este posibil să faci o schimbare majoră în carieră, cum ar fi un nou loc de muncă, cu o perspectivă mai bună și satisfacții mai mari. Nu vor lipsi nici provocările, dar în general va fi o lună bună pentru tine și din punct de vedere financiar. Dacă ai propria ta afacere, ar putea fi nevoie să schimbi strategia pentru a obține un profit mai mare.
Sănătate - Nu sunt aspecte tocmai favorabile și ar fi bine să ai mai multă grijă de sănătatea ta în această perioadă. Stresul îți poate cauza probleme și poate duce la epuizare psihică și emoțională. Ai grijă să te odihnești corespunzător! De asemenea, te poți confrunta cu alergii. Abia din a doua parte a lunii starea ta de sănătate se va îmbunătăți.

Rac
În prima parte a lunii contextul astrologic îți poate aduce complicații în mai multe sectoare de viață. Lucrurile se vor redresa după data de 15 februarie. Te poți confrunta cu certuri în cuplu, lipsă de concentrare în plan profesional, cheltuieli neprevăzute și inclusiv probleme de sănătate. Astrele îți cer prudență și răbdare pentru a trece cu bine prin aceste situații și pentru a te bucura apoi de aspectele favorabile care se vor forma pe final de lună.
Dragoste - Unele nemulțumiri pot duce la conflicte care să tulbure liniștea în cuplu și ar fi bine să eviți discuțiile aprinse cu partenerul de viață. În a doua parte a lunii aspectele astrologice vor fi mai favorabile și vei putea regla lucrurile cu persoana iubită. Este, totodată, o perioadă în care te poți aștepta la surprize plăcute pe plan sentimental. Dacă nu ai o relație, este posibil să începi o nouă poveste de iubire.
Carieră și Bani - Te poți aștepta la unele provocări în plan profesional. În prima parte a lunii s-ar putea să nu poți da dovadă de eficiență. Te poți confrunta cu o lipsă de concentrare, iar munca să ți se pară mai grea, drept urmare s-ar putea să nu îți poți finaliza sarcinile în timpul alocat. În ceea ce privește situația financiară, abia spre finalul lunii pot apărea îmbunătățiri. Poate fi destul de greu să obții câștigurile la care te așteptai. Pentru a te echilibra este nevoie să îți gestionezi atent bugetul și să îți planifici mai bine lista cheltuielilor. Evită investițiile și deciziile majore.
Sănătate - Horoscopul lunii februarie nu vine cu vești prea bune în acest sector de viață. Pe lângă micile probleme de ordin fizic, te poți confrunta și cu o stare de anxietate supărătoare, din cauza sentimentului de nesiguranță și a temerilor. Astrele de îndeamnă să încerci să menții un stil de viață echilibrat.

Leu
Februarie nu va fi cea mai bună lună pentru tine în 2023. Este posibil să ai parte de multă agitație și de momente mai grele, în special în sectorul profesional. Nu se întrevăd oportunități de progres importante în carieră pe parcursul aceste luni. Provocări pot apărea și în plan amoros, precum și în cel financiar. Ai mai multă grijă la sănătatea ta și încearcă să te odihnești suficient.
Dragoste - Modul în care comunici cu partenerul tău de cuplu va fi extrem de important, în special în primele două săptămâni ale lunii, când nu vor fi aspecte favorabile sectorului iubirii. Neînțelegerile se pot transforma în adevărate certuri și va trebui să faci un efort să găsești abordarea potrivită pentru a pune capăt conflictelor. Ai mare grijă la modul în care te exprimi. Dacă nu ai o relație, finalul lunii vine cu șansa de a întâlni persoana alături de care să trăiești o frumoasă poveste de iubire. Și în cuplu se va așterne armonia după data de 15 februarie.
Carieră și Bani - Chiar dacă muncești din greu pentru a te remarca la locul de muncă și pentru a obține recunoaștere din partea superiorilor, este posibil ca în luna februarie să nu ai parte de rezultatele dorite. Nu te aștepta să primești avantajele sau beneficiile care ți-au fost promise. Abia spre finalul lunii lucrurile se vor mai îmbunătăți. Totodată, aspectele astrologice nu sunt favorabile pentru investiții și decizii importante. Și în plan financiar te poți aștepta la provocări, cum ar fi unele cheltuieli neprevăzute. Nu este o perioadă bună pentru a da sau a lua bani cu împrumut pentru că te poți confrunta cu pierderi.
Sănătate - Prima parte a lunii va fi o perioadă în care te poți confrunta cu probleme minore de sănătate, mai ales legate de digestie și picioare. Totodată, poți suferi de insomnii și ar fi bine să recurgi la practici spirituale pentru a te liniști, precum și la remedii naturale. Spre finalul lunii te vei simți mai bine.

Fecioară
Horoscopul lunii februarie arată că vei avea parte atât de evenimente fericite în viața ta, cât și de momente tensionate. Chiar dacă apar provocări, vor fi trecătoare, iar astrele te îndeamnă să nu îți pierzi speranța. Lucrurile se pot mișca mult mai încet decât ți-ar dori, dar vei avea parte și de oportunități.
Dragoste - Contextul astrologic din prima parte a luni va fi destul de tensionat și îți poate afecta viața amoroasă. Este posibil să te confrunți cu un tumult emoțional care să te împiedice să te bucuri de farmecul iubirii. Ulterior, situația se va schimba și vei avea ocazia de a petrece momente minunate alături de persoana iubită. Te vei bucura de stabilitate și împlinire pe plan sentimental după data de 15 februarie.
Carieră și Bani - Va fi o perioadă în care progresul în carieră va fi mai lent și pot apărea probleme în comunicarea cu colegii sau superiorii. Pe de altă parte, vei avea energie și determinare să îți finalizezi sarcinile la timp, iar astrele te vor susține să treci cu bine de această perioadă tensionată. Cheltuielile pot fi mai mari în luna februarie și îți pot destabiliza bugetul. Este posibil să fie nevoie să faci un împrumut. Din a doua jumătate a lunii situația se va stabiliza datorită faptului că poți obține câștiguri generoase.
Sănătate - Precauția va fi cuvântul cheie pentru tine în luna februarie dacă vrei să eviți probleme majore de sănătate. Trebuie să acorzi mai multă atenție dietei tale și să eviți excesele de orice fel. Este un moment bun să te gândești ce schimbări benefice poți face în ceea ce privește stilul de viață. 

Balanță
Aspectele astrologice care se formează în luna februarie îți pot aduce destul de multă tensiune, stres, nemulțumiri. Atât în plan financiar, cât și în cel profesional vei avea parte de provocări majore. Și viața amoroasă va fi impactată negativ, în special în prima parte a lunii. Starea de sănătatea poate fi una în general bună, dar trebuie să faci eforturi pentru a te menține în formă.
Dragoste - Dacă prima parte a lunii va fi favorabilă planului amoros, după data de 15 februarie lucrurile pot lua o întorsătură neașteptată. Armonia în cuplu poate fi zdruncinată și te poți confrunta cu certuri aprinse din cauza diferențelor de opinii. Va fi greu să vezi lucrurile așa cum îți cere partenerul de viață sau să lași de la tine pentru a ajunge la un numitor comun, iar de aici pot lua naștere conflicte.
Carieră și Bani - În prima parte a lunii nu se vor forma aspecte favorabile în plan profesional. Te poți confrunta cu provocări destul de grele, lipsă de concetrare, presiune, lipsă de încredere, iritare. Este posibil să nu te reușești să îți termini treaba la timp și să primești reproșuri din partea șefilor. Spre finalul lunii situația se va îmbunătăți. Din cauza cheltuielilor mari poți face datorii care să îți destabilizeze bugetul pe o perioadă mai lungă de timp. Astrele te îndeamnă să cheltuiești cu măsură și doar pe lucrurile cu adevărat necesare. Nu este o perioadă bună nici pentru investiții.
Sănătate - În această perioadă te poți confrunta cu mici probleme de sănătate, cum ar fi dureri de cap sau de ochi. Totodată, starea de anxietate se poate accentua din cauza nesiguranței și a tensiunilor din viața ta. Astrele te îndeamnă să îți controlezi cu atenție dieta și să încerci să faci activități care te relaxează fizic și mental.

Scorpion
Cu mai mult efort, lucrurile pot fi ținute sub control în luna februarie. Nu vor lipsi momentele tensionate, dar dacă ai prezență de spirit și răbdare, le vei putea gestiona eficient. Va trebui să muncești mai mult pentru a reuși să faci progrese în plan profesional, iar financiar pot apărea provocări cu efect pe termen lung. Vei avea o stare de sănătate bună.
Dragoste - Începutul lunii ar putea să aducă destul de multă tensiune în viața de cuplu. Ar fi bine să eviți critica în discuțiile cu partenerul de viață pentru că se poate ajunge la certuri care să destabilizeze relația. Din a doua parte a lunii februarie, situația poate fi mai bună și poți ajunge mai ușor la starea de armonie pe care ți-o dorești. Practicile spirituale te pot ajuta să te echilibrezi emoțional și să răspândești în jurul tău liniște și iubire.
Carieră și Bani - În luna februarie sunt șanse să te dezvolți din punct de vedere profesional, dar asta dacă ești dispus să acorzi prioritate carierei și să lași deoparte celelalte activități, cu toate că nu te simți foarte confortabil. Este posibil să primești propunerea de a călători în străinătate în interes de serviciu, precum și recunoașterea pe care o meriți pentru munca grea depusă. Vei da dovadă de profesionalism și determinare, asftel că oportunitățile de avansare în carieră nu vor întârzia să apară. Din punct de vedere financiar pot apărea cheltuieli neprevăzute și urgențe, de aceea ar fi bine să ai ceva economii.
Sănătate - Starea ta de sănătate va fi în general bună, dar te poți confrunta cu mici probleme, cum ar fi infecții la nivelul gâtului sau dureri de cap. Totodată, pot apărea iritații ale pielii și tulburări de somn. Poți profita de acest semnal de alarmă pentru a-ți revizui stilul de viață.

Săgetător
Luna februarie se anunță a fi magică pentru tine, din toate punctele de vedere. Vei avea parte de iubire, oportunități profesionale, câștiguri remarcabile, precum și de o sănătate de fier. Este, totodată, luna în care simți mai multă împlinire și recunoștință ca niciodată, și poți dărui celor din jurul tău dragostea și ajutorul de care au nevoie.
Dragoste - În luna februarie iubirea va fi la cote maxime și te vei putea bucura de o viață de cuplu armonioasă. Se formează aspecte astrologice favorabile, care îți vor aduce experiențe plăcute, de neuitat, în ceea ce privește planul amoros. Este un moment perfect pentru a te lăsa purtat de valul de dragoste pe care îl simți atât de intens, fără teamă și rețineri. Poți trăi momente fabuloase alături de partenerul de viață dacă îți permiți să te manifești așa cum simți.
Carieră și Bani - Începi luna februarie cu planuri mari în carieră și contextul astrologic te va susține să obții rezultate la care visezi. Te bucuri de stabilitate și progres în plan profesional, de aceea șansele să primești o promovare sunt foarte mari. Este, de asemenea, o perioadă bună pentru negocieri sau pentru schimbarea locului de muncă. Și în ceea ce privește planul financiar te poți aștepta la vești bune. Sunt șanse de câștiguri considerabile și este un moment bun să-ți investești economiile într-un mod avantajos.
Sănătate - Horoscopul lunii februarie dezvăluire că te vei bucura de o sănătate de fier. Vei avea multă energie și o dispoziție de zile mari. Este un moment bun pentru a-ți accesa latura spirituală care te va ajuta să menții acest echilibru și pentru a acorda ajutorul tău celor care sunt mai puțini norocoși. 

Capricorn
Luna februarie, așa cum se arată în horoscopul lunii februarie, va fi una atât cu satisfacții, cât și cu provocări. Pot apărea probleme în plan amoros, precum și situații stresante ce țin de sănătatea cuiva drag. De asemenea, te poți confrunta cu surprize neplăcute în plan financiar. Din punct de vedere profesional, nu vor lipsi oportunitățile.
Dragoste - Nu va fi o lună tocmai bună în plan amoros. În plus, vei da dovadă de mai multă vulnerabilitate și vei simți mult mai intens orice dezechilibru. Pot apărea certuri în relația cu persoana iubită din cauza diferențelor de opinie. Astrele te sfătuiesc să amâni deciziile importante, chiar dacă este vorba despre un eveniment fericit.
Carieră și Bani - Aspectele astrologice care se formează în prima parte a lunii îți pot aduce mai multă creativitate, dar și mai multă presiune la locul de muncă. De asemenea, poți obține unele oportunități profesionale în străinătate. Capitolul financiar poate fi destul de stresant în această perioadă, dat fiind faptul că pot apărea cheltuieli neașteptate. Totodată, poți pierde bani. Este posibil să nu poți face economii. Nu este un moment bun să începi o afacere nouă, să semnezi un contract sau să faci investiții.
Sănătate - Stresul îți poate provoca probleme cu tensiunea și ar fi bine să găsești modalitatăți prin care te poți liniști din punct de vedere psihic. Totodată, deși tu nu vei avea probleme majore, să te îngrijoreze starea de sănătatea a unui membru din familie.

Vărsător
Luna februarie va fi o adevărată provocare pentru tine. Aspectele astrologice care se formează nu-ți vor fi favorabile și astrele te îndeamnă să nu reacționezi impulsiv, ci să încerci să te controlezi și să acționezi după ce ai analizat cu atenție situația. Stresul îți poate afecta sănătatea.
Dragoste - Dacă ai pus la cale vreo surpriză pentru persoana iubită sau ai planificat vreun eveniment important, te poți aștepta la amânări, întârzieri, neînțelegeri. Și viața de cuplu poate fi afectată de tranzitele perioadei. Pot apărea tensiuni și reproșuri care să te rănească sau să îi rănească sentimentele partenerului de cuplu. Se recomandă prudență și stăpânire de sine.
Carieră și Bani - Luna februarie va fi o provocare din punct de vedere profesional. Va trebui să fii foarte precaut și să analizezi fiecare detaliu înainte de a lua o decizie. Este posibil să preiei mai multe responsabilități decât poți onora, iar asta să-ți provoace stres și nemulțimiri. Totodată, vei simți că munca ta nu este apreciată la adevărata ei valoare. Și din punct de vedere financiar ar putea fi o perioadă dificilă, cu multe provocări. Pe de altă parte, spre finalul lunii lucrurile pot lua o întorsătură favorabilă.
Sănătate - Contextul astrologic nu este tocmai unul favorabil din punct de vedere al stării de sănătate. Stresul se va resimți și la nivel fizic și te poți confrunta cu stări de anxietate. În a doua parte a lunii te vei putea bucura de mai multă liniște și echilibru.

Pești
Luna februarie nu îți va aduce prea multe momente de bucurie și împlinire. Te poți aștepta la o perioadă tensionată, cu multe provocări, în diferite sectoare de viață. În plan profesional, stresul și volumul de muncă te pot copleși, dar ar fi bine să nu iei o decizie pripită. De asemenea, pot apărea cheltuieli semnificative. Ai mai multă grijă și la sănătate!
Dragoste - În prima parte a lunii te poți confrunta cu anumite provocări pe plan amoros. Poate simți plictiseală, oboseală, lipsă de satisfacții, iritare, iar asta îți poate afecta relația cu persoana iubită. Se anunță vremuri mai bune la final de lună, când contextul astrologic te poate ajuta să restabilești conexiunea cu partenerul de viață și să readuci armonia în cuplu.
Carieră și Bani Din punct de vedere al carierei, va fi o perioadă destul de dificilă. Sarcinile pe care le-ai tot amânat s-au adunat, iar acum va fi nevoie să le faci pe toate deodată, dacă nu vrei să îți riști poziția. Din cauza presiunii și a situațiilor neplăcute, este posibil să iei decizia să îți schimbi locul de muncă. Și în ceea ce privește relațiile parteneriale pot apărea probleme. Este un moment bun să te gândești la noi strategi pentru a economisi mai mulți bani.
Sănătate - Previziunile astrologice anunță probleme legate de imunitate, de aceea se recomandă precuație. Încearcă să îți întărești sistemul imunitar, atât cu prin metode clasice, cât și prin medicina alternativă. Ar fi bine să eviți excesele alimentare și să ai o dietă echilibrată.

DorohoiNews.ro

DorohoiNews.ro

DorohoiNews.ro

DorohoiNews.ro





GALERIE FOTO

horoscop-februarie
DorohoiNews.ro, 01-02-2023

Va rugam sa folositi un limbaj decent; mesajele postate vor fi validate de un Moderator inainte de a fi publicate pe site.

NOTA: Va rugam sa comentati la obiect, legat de continutul prezentat in material. Orice deviere in afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului (autorilor) materialului, afisarea de anunturi publicitare, precum si jigniri, trivialitati, injurii aduse celorlalti cititori care au scris un comentariu se va sanctiona prin cenzurarea partiala a comentariului, stergerea integrala sau chiar interzicerea dreptului de a posta, prin blocarea IP-ului folosit.

Site-ul www.dorohoinews.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.

Am fost informat(a) despre Politica de Confidențialitate şi de Securitate a prelucrării datelor cu caracter personal, declar ca am peste 16 ani și sunt de acord cu prelucrarea datelor cu caracter personal:
- pentru ofertare comerciala
- pentru activitati promotionale: concursuri, reclame, publicitate
Security Code

COMENTARII VIZITATORI

Fii primul care comenteaza!

Publicitate



Panoramic Travel Botosani

BANCUL ZILEI !


DorohoiNews.ro


Discuţie între doi colegi:
- Ai auzit? A murit şeful!
- Da! Şi mă tot întreb cine a mai murit odată cu el.
- De ce?
- Păi, scria în anunţ că „odată cu el a murit unul dintre cei mai capabili angajaţi ai companiei noastre”.



DOROHOI NEWS - Primim la redacție

DorohoiNews.ro






PARTENERI - AJOFM BOTOSANI

DorohoiNews.ro


PUBLICITATE

DorohoiNews.ro

DorohoiNews.ro

DorohoiNews.ro

ZiareBotosani.ro

POLIȚIA LOCALĂ DOROHOI

DorohoiNews.ro

PARTENERI

DorohoiNews.ro

DorohoiNews.ro

Dorohoi News

DorohoiNews.ro DorohoiNews.ro DorohoiNews.ro

DorohoiNews.ro

DorohoiNews.ro


PUBLICITATE

DorohoiNews.ro

DorohoiNews.ro



UMANITAR

DorohoiNews.ro

Donatii online prin contul PAYPAL…



DorohoiNews.ro


DorohoiNews.ro


DorohoiNews.ro


DorohoiNews.ro



PUBLICITATE


PSD Botosani
DorohoiNews.ro

DorohoiNews.ro

PSD Botosani

DorohoiNews.ro

Ultimele anunturi

SC din Dorohoi angajează ajutor de bucătar cu sau fără experiență

SC din Dorohoi angajează ajutor de bucătar cu sau fără experiență
Societate comercială din Dorohoi angajează ajutor de bucătar cu sau fără experiență. Pentru mai ...

GAVROMARM, depozit de marmură și granit în Saucenița, angajează personal

GAVROMARM, depozit de marmură și granit în Saucenița, angajează personal
SC GAVROMARM SRL depozit de marmură și granit în Saucenița angajează, în condițiile ...

Magazinul Peneș Curcanul Dorohoi angajează gestionar - vânzătoare

Magazinul Peneș Curcanul Dorohoi angajează gestionar - vânzătoare
Magazinul Peneș Curcanul Dorohoi angajează gestionar - vânzătoare. CV-urile se pot depune la ...

Societate comercială din Dorohoi angajează mecanici agricoli cu experiență

Societate comercială din Dorohoi angajează mecanici agricoli cu experiență
Societate comercială din Dorohoi cu profil agricol angajează mecanici agricoli cu experiență. Informații ...

BAMBOO angajează supraveghetoare sală jocuri

BAMBOO angajează supraveghetoare sală jocuri
BAMBOO angajează supraveghetoare sală jocuri! Oferim și cerem seriozitate maximă! Salariul este motivant, ...

Ofer spre închiriere apartament

Ofer spre închiriere apartament
Ofer spre închiriere apartament cu 2 camere,zona Olinescu lângă 2 Pași .Apartamentul este ...

Închiriez spațiu comercial

Închiriez spațiu comercial
Inchiriez sp.comercial in suprafata de 200mp. Relații la telefon: 0748993952

SC angajează șofer categoria C+E

SC angajează șofer categoria C+E
SC din Dorohoi angajează șofer categoria C+E. Relații la telefon: 0745182610

SABCO-S Dorohoi angajează lucrător comercial pentru magazin

SABCO-S Dorohoi angajează lucrător comercial pentru magazin
SC SABCO-S SRL din Dorohoi angajează lucrător comercial pentru magazin. Detalii la telefon 0745182610 ...

SABCO-S Dorohoi angajează operator facturare

SABCO-S Dorohoi angajează operator facturare
SC SABCO-S SRL din Dorohoi scoate pentru angajare un post de operator facturare. Detalii la telefon: ...

PARTENERI

DorohoiNews.ro


DorohoiNews.ro


DorohoiNews.ro


DorohoiNews.ro


DorohoiNews.ro

DorohoiNews.ro

DorohoiNews.ro

DorohoiNews.ro

DorohoiNews.ro