Daca sunteti martorul unor evenimente importante va rugam sa ne contactati la tel: 0749.877.802 sau email: [email protected]

Sorin Alin Clim

Aparitia in presa locala a unui articol care face referire la un sondaj efectuat in Dorohoi la comanda PNL , rezultatul caruia pune sub semnul intrebarii candidatura actualului viceprimar al Municipiului Dorohoi Sorin Alin Clim, membru PNL la alegerile locale din 2012, a facut ca acesta sa faca cateva precizari in acest sens.
      „Conform noului statut al Partidului National Liberal, exista un articol in acesta, care prevede largirea birourilor pentru organizatiile care si-au tinut alegerile inainte de aprobarea lui. Biroul de la Dorohoi va suporta o largire, ma refer aici ca vor fi cooptati in birou atat membrii supleanti cat si alti membrii noi din partid. In legatura cu articolul referitor la sondajul facut la Dorohoi nu am nici un fel de informatii in acest sens, urmeaza sa vorbesc cu presedintele partidului , domnul Florin Turcanu dupa care voi reveni cu amanunte referitoare la acesta pentru o mai buna informare a cititorilor dumneavoastra”, a declarat in exclusivitate pentru Dorohoi News, presedintele Organizatiei Municipale PNL  Dorohoi Sorin Alin Clim. (DorohoiNews.ro)



Autor: DorohoiNews.ro

DorohoiNews.ro

DorohoiNews.ro

DorohoiNews.ro

DorohoiNews.ro





GALERIE FOTO

Sorin Alin Clim
DorohoiNews.ro, 04-01-2011

Va rugam sa folositi un limbaj decent; mesajele postate vor fi validate de un Moderator inainte de a fi publicate pe site.

NOTA: Va rugam sa comentati la obiect, legat de continutul prezentat in material. Orice deviere in afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului (autorilor) materialului, afisarea de anunturi publicitare, precum si jigniri, trivialitati, injurii aduse celorlalti cititori care au scris un comentariu se va sanctiona prin cenzurarea partiala a comentariului, stergerea integrala sau chiar interzicerea dreptului de a posta, prin blocarea IP-ului folosit.

Site-ul www.dorohoinews.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.

Am fost informat(a) despre Politica de Confidențialitate şi de Securitate a prelucrării datelor cu caracter personal, declar ca am peste 16 ani și sunt de acord cu prelucrarea datelor cu caracter personal:
- pentru ofertare comerciala
- pentru activitati promotionale: concursuri, reclame, publicitate
Security Code

COMENTARII VIZITATORI

06.01.2011 la 16:33

Pentru frustratii si acolitii ciobanuluiTurcanu; uitati_va pe Antena 3.De corect ,capabil,obiectiv,titrat a fost trimis in judecata pt fals si uz de fals.Ce zice_ti ,mergeti sa-i pasteti oile cit el vafi ocupat?

05.01.2011 la 23:57

SORINEL "pustiule" atat ti-a fost scris! tu cu partidul tau de smecheri care candva te-a sustinut, ai fost de umplutura si acum sterg baietii podelele cu tine!Retrage-te acum cat mai esti in glorie si lasa pe altii sa isi frece sanatatea!(un sfat prietenesc, ca imi esti simpatic):))

05.01.2011 la 23:09

Esti varza! O foarte buna pozitie sociala are Doruuuuuuuuuuuu, pe banii lui taticu care au parvenit din munca oamenilor prost platiti de la Conted.

05.01.2011 la 23:01

Esti un mare "academician". Ce vezi rau in a munci ca sofer si ca vanzator,daca-ti castigi existenta din munca cinstita? Probabil, esti un asistat social, cu diploma inramata pe peretele din buda, ca,doar nu te poti "injosi" muncind ca sofer sau vanzator. Oameni ca tine vor duce Romania pe culmele succesului. Bravooooooooo!!!!!!!!!!!!!!!!!

05.01.2011 la 22:43

Mai,frustratule, lasa-neeeeeeeeeeeeeeee.

05.01.2011 la 22:16

Mai evazionistilor cu vile cat Consiliul Local , va este frica ca vine "calaul" sa va strice afacerile cu statul!Va folositi de soarta unor oameni nenorociti ca sa va faceti interesul?!Noroc cu televiziunile ca ati mai facut ceva si pentru cativa cu dedicatie! Ati pozat frumos in milogi si ati furat , voi stiti cat si unde s-au dus ajutoarele!!! RUSINE!!! HUOOOO!!!!

05.01.2011 la 21:55

Nu sunt de acord cu cei care sustin ca in PNL Dorohoi doar soferii si vanzatorii au ajuns consilieri (stiti cati din ei au diplome de licenta sau chiar master si cu toate acestea lucreaza ca vanzatori, etc - pentru ca nu li se pare rusinos sa munceasca !!!)... Pe voi ce v-a oprit sa candidati ?? !! Frustarile se pot revarsa doar prin astfel de mesaje ! E un partid Liberal ..deci asa functioneaza! ... !Si apoi nu e o rusine sa ai o meserie !, e mai rau de cei care nici macar atat nu au ! sau nu vor !.., Iar pentru cei care nu s-au implicat in viata orasului nostru... Nu au ce sa caute intr-o viitoare conducere a orasului Dorohoi!!! Ca mde !... nu cred ca merita !!!... A !!!... si sa nu-mi spuneti ca e din Dorohoi .. viitorul candidat Alupoaie D. !! ... ca multi stiu cine e!.. ce e!.. cum a ajuns cine e !.. cu tot cu banii taticului (Mebo ... Conted).... aviz asazisilor sustinatori ( prezenti si viitori lingai)!

05.01.2011 la 20:57

Turcanu lasa-ti armata de analfabeti in pace si nu-i mai pune sa scrie tot felul de prostii pe care nici tu nu le crezi! Nu are rost sa contraataci cu mesaje josnice cand vezi ca S.Clim este sustinut de populatia dorohoiului pt faptele sale. Unde ai fost la inundatii? Iar cand ai aparut la tv ai promis 50 de mobile de bucatarie. Unde sunt dl. deputat? Ce ai facut pentru sinistratii din Dorohoi? Daca ai putere de raspundere, raspunde la aceste intrebari impreuna cu dl. finantist dorohoian, care pt oamenii de afaceri din Dorohoi a fost un calau cat timp a activat in cadrul Garzii Financiare. Crede ca noi il vom sustine? Se inseala amarnic. P.S. Dl Alupoaie unde ati fost la inundatii cu renumita d-tra familie?

05.01.2011 la 19:35

Unde a ajuns partidul lui C. Lucache, Dumnezeu sa-l erte,(un alt academician} soferi pe salvare, pe taxiu, un vanzator de tel. mobile pe la S.Irimescu sau un mare jucator de alba-neagra....felicitari PNL Dorohoi in frunte cu s. clim.Pacat de actualul primar ca este in aceeasi barca cu acesti repetenti.

05.01.2011 la 19:25

Esti dezamagita pt. ca "Sorin"nu ti-a putut oferi un dezmat ca cel de la Sucevita la pensiunea unui om "crescut"dupa gustul tau?Ai dus acolo piticii sparti ?

05.01.2011 la 17:04

Cred ca in orasul nostru s-au produs niste schimbari pozitive.Echipa de la Primarie a colaborat bine in favoarea cetatenilor.Nu este nevoie ca pe o floare, pe o banca,pe un trotuar aparut in ac.mandat sa fie scris numele unui partid anume.Ne grabim sa hulim oameni care s-au implicat si au facut ceva pt. oras.Nustim inca ce vor face viitorii candidati.De ce vrem neaparat vrajba si ura intre oameni?Sa privim cu obiectivitate si sa ne bucuram de tot ce este bine facut si daca putem sa indreptam lucrurile rele.Nu va grabiti sa aruncati cu pietre mai ales daca nu ati pus osul la treaba!Stimati dorohoieni va place ca se rup florile,copacii plantati,se maninca seminte si se arunca pe jos Acestea sunt unele probleme mici dar importante.Asa ca cei care comentati cu ura, invidie sau cu apreciere luati atitudine cu ei si vom fi mindri de orasul nostru.

05.01.2011 la 15:15

Nu-l cunosc nici pe dl Alupoaie, nici pe dl Clim personal.Vorbiti de oameni simpli..... Dar nu credeti ca si oamenii simpli au dreptul sa-si sustina parerile si poate ne pot reprezenta mai bn decat altii? Cred ca multi vorbiti din invidie. Nu mai judecati oamenii dupa aparente, ci doar atunci cand aveti fapte concrete! Dar asa suntem noi romanii....Vai de noi!

05.01.2011 la 14:34

Cu elitele pe care le stii si le respecti vei juca "Alba-Neagra";vei paste oile si multe alte activitati zoo.Cit despre vocabular ,trebuie adaptat dupa cei cu care discuti.

05.01.2011 la 10:19

cred ca a venit momentul sa faci o schimbare asa cum au facut si altii

05.01.2011 la 10:19

bravoooooooooooo TURCANU IN SFIRSIT VAD UN LUCRU PROMITATOR PE CARE IL FACI PENTRU DOROHOI DORU ESTE UN OM CU ADEVARAT DE ELITA UN FINANTIST CARE REPREZINTA INSASI LIBERALISMUL,ARE SI PREGATIRE FATA DE CLIM, ARE SI CARACTER,ARE SI O POZITIE SOCIALA BUNA ATIT EL CIT SI FAMILIA,SI CU EL IN FRUNTEA PRIMARIEI NU CRED CA VOR MAI DISPAREA AJUTOARELE ADUSE,(MOBILA,ELECTRONICE,MATERIALE SI ALTELE....)CURAJ DORUUUUUUUUUUUUUU.........SINTEM LINGA TINE

05.01.2011 la 09:21

sus sorine ca pe tine lumea te cunoaste cinei f.....l de alupoie unde era cand au venit apele in dorohoi sa uscat glodul si iese parlitul la iveala

04.01.2011 la 22:50

ALINE,TI-AM MMAI ZIS:FUGI DE CIOBAN,SE VEDE MIHNIREA PE CHIPUL TAU CA NUMAI E CIMPANU PRESEDINTELE PNL

04.01.2011 la 22:12

Sorine cind te bagi in tarite te maninca PORCII.PNL-ul eun partid elitist nu e ca "ALBA NEAGRA"si nici o TIRLA DE OI "Capul sus si mergi inainte cu oameni de conditia ta sociala

04.01.2011 la 20:23

Parerea mea !... Daca esti sarac ..degeaba te arunci in politica ! Ca vine baiatul cu banii lui taticu si te face .....

04.01.2011 la 20:19

sorine, sa ramai in picioare,sa nu te dai batut, ca ne-am saturat de toti lingaii cu bani care se perinda pe la partid doar dupa interese,si atentie la serpii care se cuibaresc ca o sa-si schimbe pielea la un moment dat.Dar tineretea si ambitia ta trebuie sa-ti dea putere! Si apropo:LA MULTI ANI! ca tot vine ziua ta.

04.01.2011 la 16:06

Sorin am crezut in tineretea ta dar; sunt dezamagit, la alegeri circulai pe fiecare straduta cu jalba in bat si cam atat, PAREREA MEA SINGURA FUNCTIE PE CARE O POTI DETINE LA PRIMARIA MUN. ESTE DE CONDUCATOR AUTU SI ACOLO TREBUE SA AI RASPUNDERE, AM TOATE ARGUMENTELE, CER SCUZE DACA AM JIGNIT

Publicitate



Panoramic Travel Botosani

BANCUL ZILEI !


DorohoiNews.ro


- Draga mea, azi noapte ai strigat „Nu Ionele, nu!”.
Cine e Ionel?
- Ce mai contează, n-ai auzit că l-am refuzat?



DOROHOI NEWS - Primim la redacție

DorohoiNews.ro






PARTENERI - AJOFM BOTOSANI

DorohoiNews.ro


PUBLICITATE

DorohoiNews.ro

DorohoiNews.ro

DorohoiNews.ro

ZiareBotosani.ro

POLIȚIA LOCALĂ DOROHOI

DorohoiNews.ro

PARTENERI

DorohoiNews.ro

DorohoiNews.ro

Dorohoi News

DorohoiNews.ro DorohoiNews.ro DorohoiNews.ro

DorohoiNews.ro

DorohoiNews.ro


PUBLICITATE

DorohoiNews.ro

DorohoiNews.ro



UMANITAR

DorohoiNews.ro

Donatii online prin contul PAYPAL…



DorohoiNews.ro


DorohoiNews.ro


DorohoiNews.ro


DorohoiNews.ro



PUBLICITATE


DorohoiNews.ro

DorohoiNews.ro

DorohoiNews.ro

Ultimele anunturi

Tablouri inedite prin imagine, contrast, abstracție și culoare create de o tânără din Ibănești. Vezi cum poți comanda!

Tablouri inedite prin imagine, contrast, abstracție și culoare create de o tânără din Ibănești. Vezi cum poți comanda!
Vă supunem atenției o serie de tablouri efectuate cu o tehnică relativ nouă, spectaculoase ca imagine, ...

SC angajează muncitori (bărbați) pentru fabrică de produse lactate

SC angajează muncitori (bărbați) pentru fabrică de produse lactate
SC RAM SRL, angajează muncitori (bărbați) pentru fabrica de produse lactate din IBĂNEȘTI. Pentru ...

SC PIZZA COM SRL informează asupra depunerii solicitării pentru emiterea autorizației de mediu pentru activitate la Vila Magica

SC PIZZA COM SRL informează asupra depunerii solicitării pentru emiterea autorizației de mediu pentru activitate la Vila Magica
SC PIZZA COM SRL, cu sediul în Dorohoi, str. D. Pompeiu, nr.5, bl. C2, ap. 10, înregistrată ...

SC din comuna Broscăuți angajează contabil cu jumătate de normă

SC din comuna Broscăuți angajează contabil cu jumătate de normă
SC SEB-COS SRL din comuna Broscăuți, angajează contabil cu jumătate de normă (4 ore/zi). Pentru ...

SC angajează inspector ITP

SC angajează inspector ITP
SC Dtuning PRO Darabani SRL angajează inspector ITP în cadrul unei STIP nou deschisă, după ultimele ...

SC angajează muncitori calificați / necalificați în construcții

SC angajează muncitori calificați / necalificați în construcții
Societate comercială angajează muncitori calificați / necalificați în construcții. Salariu ...

SC din Dorohoi angajează instalator, muncitori calificați și necalificați și conducători auto cat. C

SC din Dorohoi angajează instalator, muncitori calificați și necalificați și conducători auto cat. C
Societate comercială din Dorohoi angajează instalator pentru instalații sanitare și electrice, muncitori ...

Vând loturi de teren pentru case, în Dealul Mare, Dorohoi

Vând loturi de teren pentru case, în Dealul Mare, Dorohoi
Vând loturi de teren pentru case, în Dealul Mare, Dorohoi. Relații la telefon: 0744615016

Societate comercială din Dorohoi angajează mecanici agricoli cu experiență

Societate comercială din Dorohoi angajează mecanici agricoli cu experiență
Societate comercială din Dorohoi cu profil agricol angajează mecanici agricoli cu experiență. Informații ...

BAMBOO angajează supraveghetoare sală jocuri

BAMBOO angajează supraveghetoare sală jocuri
BAMBOO angajează supraveghetoare sală jocuri! Oferim și cerem seriozitate maximă! Salariul este motivant, ...

PARTENERI

DorohoiNews.ro


DorohoiNews.ro


DorohoiNews.ro


DorohoiNews.ro


DorohoiNews.ro

DorohoiNews.ro

DorohoiNews.ro

DorohoiNews.ro

DorohoiNews.ro