Daca sunteti martorul unor evenimente importante va rugam sa ne contactati la tel: 0749.877.802 sau email: [email protected]

Accident Bulevard Dorohoi_03

Accident de circulație produs duminică, 6 martie 2016, în jurul orei 13:00, pe Bulevardul Victoriei din Dorohoi, în fața parcului Cholet.

Din primele cercetări se pare că Liliana C., în vârstă de 41 de ani, din Dorohoi, circula cu un autoturism Ford pe sensul de coborâre al Bulevardului Victoriei din Dorohoi. În apropierea Parcului Cholet, acesta a impactat o adolescentă care s-a angajat în traversarea străzii pe trecerea de pietoni.

La fața locului s-au deplasat două echipaje din cadrul Poliției Municipiului Dorohoi, care au constatat cele întâmplate și au continuat cercetările pentru stabilirea cauzelor exacte ale producerii accidentului.

Alexandra A., în vârstă de 15 ani, din Dorohoi, a fost transportată la Spitalul Municipal Dorohoi unde a fost investigată din punct de vedere medical și apoi a fost transferată la Botoșani.

„Victima a fost adusă la noi cu traumatism membru superior stâng prin accident de circulație și a fost trimisă la Botoșani pentru investigații suplimentare, în vederea excluderii unor leziuni de organe interne rezultate în urma impactului.”, a declarat pentru Dorohoi News, Ovidiu Alexa, medic coordonator CPU Dorohoi. (Andrei B.)

Autor: DorohoiNews.ro

DorohoiNews.ro

DorohoiNews.ro


PNL Botosani



DorohoiNews.ro



GALERIE FOTO

Accident Bulevard Dorohoi_03Accident Bulevard Dorohoi_01Accident Bulevard Dorohoi_02Accident Bulevard Dorohoi_04
DorohoiNews.ro, 06-03-2016

Va rugam sa folositi un limbaj decent; mesajele postate vor fi validate de un Moderator inainte de a fi publicate pe site.

NOTA: Va rugam sa comentati la obiect, legat de continutul prezentat in material. Orice deviere in afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului (autorilor) materialului, afisarea de anunturi publicitare, precum si jigniri, trivialitati, injurii aduse celorlalti cititori care au scris un comentariu se va sanctiona prin cenzurarea partiala a comentariului, stergerea integrala sau chiar interzicerea dreptului de a posta, prin blocarea IP-ului folosit.

Site-ul www.dorohoinews.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.

Am fost informat(a) despre Politica de Confidențialitate şi de Securitate a prelucrării datelor cu caracter personal, declar ca am peste 16 ani și sunt de acord cu prelucrarea datelor cu caracter personal:
- pentru ofertare comerciala
- pentru activitati promotionale: concursuri, reclame, publicitate
Security Code

COMENTARII VIZITATORI

09.03.2016 la 08:50

nu dati vina numai pe soferi. codul rutier spune ca pietonul este obligat sa se asigure inclusiv pe trecerea de pietoni. de cate ori ajung pe bulevard la doi metri de trecere apare cate un adolescent care el este smecher si sate in fata masinii ca doar el e pieton si are drepturi. asha s de prosti ca nu gandesc daca acea masina are o defectiune si ju poate opri. merg ca oile pe drum. la sensul giratoriu. sarit in fata mastodontuluu de 40tone ca deah el e pieton. saracul sofer sa facut alb la fata. asha ca nu mai luati atat apararea pietonilor ca nus prea corecti nici ei. cat despre politia rutiera zic ca nu se pot imparti in toate partile.

07.03.2016 la 23:56

Poetoni ar fii in stare sa faca si o hora pe trecerea de pietoni .....:-j sunt uni care o vad pe vecina si stai sa se intoarca de pe partea aialalta so sa stea de vorba la mijocul trecere nici macar nu se asigura in trecere uni si vai soferul e de vina :-j ......

07.03.2016 la 21:34

Nu mai da ti vina pe PIETONI ca ce-i accidenta-ti pana acum nu purtau casti in urechi ci poate soferii ascultau muzica in casti sau vb. la mobil ! Eu nu port casti la cap ! dar ajung la jumătatea trecerii si trec pe langa mine cu 100 la ora ca ei is regii soselelor !!! Mi sa întîmplat de vreo 5 ori asta si am o vârstă de vreo 40 si ceva de ani si nu sunt un mucos cu casti la urechi ! Da Poliția rutieră urmareste pietonii dar care trec prin locuri nepermise ca sa facă planul nu teribilistii ca ăstia is săraci nau bani ci viteza! Asta e adevarul fratilor. Multumesc.

07.03.2016 la 19:17

Vad f multi pietoni cu casti sau cu telefonul la ureche ... Merg , asa , ca robotii (sau oile ! :))) ... O fi zebra ! Nu o fi ! ... Convorbirea e pe primul loc .. ce e in jur nu mai conteaza !

07.03.2016 la 14:49

Politia rutiera urmareste amendarea oamenilor cinstiti , nu prevenirea accidentelor. Rar se mai face dirijarea circulatiei in strada. E rusinos acest lucru la aroganta agentilor stradali ( de la rutiera).

07.03.2016 la 13:36

E adevarat ca sunti multi teribilisti , tineri care vor sa arate ca au sange in instalatie ,dar creier mai putin . Multi "smecheri" , care vor sa-si etaleze indemanarea ,gonind cu viteza peste limita. Altii ,daca cunosc nu stiu ce gabor de la rutiera ,ar putea crede ca li se permite sa isi ia zborul de pe bulevard, ca de pe o pista de avioane . Multi inconstienti , multi care nu gandesc ,multi care nu pot gandi , si multi care n-ar trebui sa detina permis. Lasand toate astea deoparte, hai sa fim realisti si sa nu luam nici vina pietonilor , pt ca ,frate, au si astia un talent sa treaca pe trecere , de parca sunt batuti in cap. Nu poti ca pieton sa fii atat de prost ,atat de ambitios si inconstient ,incat sa vezi ca vine un nebun lansat din Cuca Macaii ,iar tu sa te angajezi in trecere punand capul in jos ,nici tu stanga ,nici tu dreapta ,ca pana ta, " e trecere de pietoni si am prioritate !" Ai prioritate ,pietonule , dar asigura-te ca masina va opri ,nu ti baga capul in gat...si pe aici ti-e drumul ! Am vazut si tineri ,si batrani ,si oameni la varsta a doua care ,daca in fata lor e trecere de pietoni , nici ca-i mai intereseaza . Multi ,cand vad ca vine unul cu viteza ,nu traverseaza ,dar stau si se uita ca Tatarusanu cand nu vede mingea , insa cand se apropie masina, hop si ei cu capul in jos si pe acolo ti-e drumul ,nene ! Sa fim seriosi ! Soferii au cea mai mare parte din vina ,pt ca ar trebui sa circule mai cu bun simt ,dar si pietonii dupa parerea mea, ar trebui sa invete sa se asigure ,indiferent ca e trecere de pietoni ,sa nu mai puna capul in pamant ca strutul , pt ca a invatat de mic sa se uite intai la stanga si pe urma la dreapta ,dupa care treci. Sa nu mai fim atat de limitati ca totusi suntem in anul 2016 !

07.03.2016 la 07:58

Daca se asigura inainte de traversare pierdea 10 secunde, dar nu era accidentata.

07.03.2016 la 07:30

Mai dați vina pe copaci...ca nu vad șoferii din cauza copacilor. Toți mucoșii care săreau cu gura mare, ca ar fi copacii de vina, ar trebui sa iasă la plantat. Retarzi! Viteza ucide!!!

07.03.2016 la 07:10

Numai accidente in ultimii ani pe trecerile de pietoni de pe Bulevard. Se circula cu o viteza " ca-n vestul salbatic", unde este POLITIA RUTIERA ? sau pus camera performante, care este limita de viteza avand in vedere ca se circula cu peste 100 km la ora !!! POLITIA DA AMENZI LA PIETONII care trec pe langa trecerea de pietoni(200 lei), dar accidentele se petrec pe trecerea de pietoni !!!Si pe langa mine pe trecere au trecut cu 100 la ora de 3 ori intr-un an de zile, ramanand stana de piatra la mijlocul trecerii !!!!! Fac un apel la ORGANELE COMPETENTE SA IA MASURI URGENTE !!! CA SE CIRCULA "CA-N CODRU" pe Bulevard . Viteza maxima la 10 m de trecere si apoi frana brusca ca-n filmele cu RALIURI, asa se intimpla. Pe aceste treceri circula o gramada de COPIII SI ADULTI !!!!! va MULTUMESC.

Publicitate



Panoramic Travel Botosani

BANCUL ZILEI !


DorohoiNews.ro


Două vești:
- Am o veste bună și una proastă.
- Zi-mi-o pe aia bună.
- Voi deveni tătic!
- Și cea proastă?
- Nevasta ta e însărcinată!



DOROHOI NEWS - Primim la redacție

DorohoiNews.ro






PARTENERI - AJOFM BOTOSANI

DorohoiNews.ro


PUBLICITATE

DorohoiNews.ro

DorohoiNews.ro

DorohoiNews.ro

ZiareBotosani.ro

POLIȚIA LOCALĂ DOROHOI

DorohoiNews.ro

PARTENERI

DorohoiNews.ro

DorohoiNews.ro

Dorohoi News

DorohoiNews.ro DorohoiNews.ro DorohoiNews.ro

DorohoiNews.ro

DorohoiNews.ro


PUBLICITATE

DorohoiNews.ro

DorohoiNews.ro



UMANITAR

DorohoiNews.ro

Donatii online prin contul PAYPAL…



DorohoiNews.ro


DorohoiNews.ro


DorohoiNews.ro


DorohoiNews.ro



PUBLICITATE


PSD Botosani

DorohoiNews.ro

DorohoiNews.ro

PSD Botosani

Ecomed Dorohoi

PNL Botosani

PNL Botosani

DorohoiNews.ro

Ultimele anunturi

Rezerv Art Dorohoi angajează lucrător Fast-food și Pizzar

Rezerv Art Dorohoi angajează lucrător Fast-food și Pizzar
Rezerv Art Dorohoi angajează lucrător Fast-food și pizzar. Relații la telefon: 0747677372

Texty Garments Dorohoi angajează! Vezi pentru ce post poți depune CV-ul!

Texty Garments Dorohoi angajează! Vezi pentru ce post poți depune CV-ul!
Societatea S.C. Texty Garments S.R.L. Dorohoi, cu sediul în str. Colonel Vasiliu, nr. 70, angajează ...

SC angajează personal pentru fabrică de lactate

SC angajează personal pentru fabrică de lactate
SC angajează personal pentru fabrică de lactate, calificați și necalificați. Relații la telefon: ...

SC din Dorohoi angajează personal pentru curățenie sedii administrative

SC din Dorohoi angajează personal pentru curățenie sedii administrative
Societate Comercială din Dorohoi angajează personal auxiliar pentru curățenie sedii administrative. ...

SC din Dorohoi angajează ajutor de bucătar cu sau fără experiență

SC din Dorohoi angajează ajutor de bucătar cu sau fără experiență
Societate comercială din Dorohoi angajează ajutor de bucătar cu sau fără experiență. Pentru mai ...

Societate comercială din Dorohoi angajează mecanici agricoli cu experiență

Societate comercială din Dorohoi angajează mecanici agricoli cu experiență
Societate comercială din Dorohoi cu profil agricol angajează mecanici agricoli cu experiență. Informații ...

BAMBOO angajează supraveghetoare sală jocuri

BAMBOO angajează supraveghetoare sală jocuri
BAMBOO angajează supraveghetoare sală jocuri! Oferim și cerem seriozitate maximă! Salariul este motivant, ...

Vând apartament cu 2 camere, ultracentral, lângă Piața Centrală

Vând apartament cu 2 camere, ultracentral, lângă Piața Centrală
Caracteristici: - Suprafață generoasă: 54 mp; - 2 camere spațioase și luminoase; - Etajul 4, bloc ...

Vânzări terenuri

Vânzări terenuri
Vând teren în Dealu Mare, la 2km de orașul municipiu Dorohoi, teren arabil întabulat ...

Teren de vânzare 1000 mp

Teren de vânzare 1000 mp
Ofer spre vânzare teren în suprafață de 1000 mp pe strada Mihail Sadoveanu, foarte aproape ...

PARTENERI

DorohoiNews.ro


DorohoiNews.ro


DorohoiNews.ro


DorohoiNews.ro


DorohoiNews.ro

DorohoiNews.ro

DorohoiNews.ro

DorohoiNews.ro

DorohoiNews.ro