Daca sunteti martorul unor evenimente importante va rugam sa ne contactati la tel: 0749.877.802 sau email: [email protected]

horoscop-saptamanal

Află care sunt previziunile astrale pentru tine în perioada 6 - 12 mai. Descoperă cum vei sta cu banii, dragostea, cariera sau sănătatea în prima săptămână din luna mai.

Berbec (21 martie - 20 aprilie)
Multa, multa munca, dar munca profitabila si cu posibilitati de avansare. Vor avea ocazia sa rezolve probleme financiare care pareau candva coplesitoare si sa se revanseze fata de niste persoane care i-au ajutat candva. Pot avea norocul unui chilipir fantastic. Relatiile cu familia vor deveni, in scurt timp, excelente. Atentie, exista riscul unei rupturi definitive in relatia cu un prieten apropiat! In dragoste, lucrurile se domolesc putin: pasiunea mai scade si va veni momentul sa ia decizii la rece.

Taur (21 aprilie - 21 mai)
Va ganditi mult la profesie si studii. Cei care au de dat examene sau interviuri importante in viitorul apropiat, ar trebui sa lase totul la o parte si sa se pregateasca. Norocul va fi oricum de partea lor, dar depinde de ei daca rezultatul va fi unul stralucit sau mediocru. In dragoste, cei cuplati se vor bucura de tandrete si sprijin neconditionat, insa lucrurile nu vor sta chiar atat de bine pentru cei singuri. Oricum, nici nu e momentul pentru tensiuni sentimentale, fie ele si pozitive, pentru ca profesia trebuie sa fie pe primul loc!

Gemeni (22 mai - 21 iunie)

Gemenii indragostiti: vor reusi sa impresioneze persoana dorita, fie cu un gest, cu o vorba, sau un cadou deosebit. Ceea ce pare acum doar o aventura, sau doar o prietenie, poate deveni o relatie serioasa. Cei cu probleme financiare sa nu refuze acum nici o oferta profesionala, oricat de modesta, pentru ca va aparea ceva mai bun in viitorul apropiat, insa pana atunci trebuie sa se descurce. Sa se abtina sa solicite vreun ajutor financiar partenerului de viata, daca relatia nu e foarte solida.

Rac (22 iunie - 21 iulie)
Racii vor fi inclinati sa-si neglijeze indatoririle si sa o faca lata. Desi se spune ca sunt, de regula, mari timizi, acum risca sa sara calul, punandu-si in pericol reputatia si chiar sanatatea. O discutie aprinsa legata de bani se va finaliza in favoarea lor. Sa se fereasca sa promita bani sau favoruri persoanelor din familie, pentru ca nu vor avea posibilitatea sa-si tina cuvantul in viitorul apropiat. In dragoste, lucrurile incep sa se lege, ce-i drept, foarte incet. Profesia e undeva pe la coada clasamentului, fara probleme deosebite, dar si fara realizari.

Leu (22 iulie - 22 august)
Aveti planuri mari la inceput de saptamana. E un moment favorabil abordarii unor proiecte indraznete, mutarii intr-o noua locuinta, sau eliberarii dintr-o relatie nefericita. Vor avea ocazia reintalnirii cu o persoana pe care nu au mai vazut-o de foarte foarte mult timp, posibil chiar cineva din trecutul amoros. Daca au existat tensiuni in relatia cu acea persoana, atentie mare: li se vor plati toate politele, daca nu isi pun la bataie tot sarmul din dotare! Mai subtirel vor sta cu banii, dar un pic de economie ii va ajuta sa prinda sarbatorile de Paste fara stres si datorii.

Fecioara (23 august – 22 septembrie)
Va aflati sub semnul norocului si veti incepe saptamana in forta! Cele care au avut probleme in relatia de cuplu, se vor aduna si o vor lua de la capat, cele care nu sunt multumite de jobul lor, isi vor revizui CV-ul si vor incepe sa caute oferte mai bune, cele care, in sfarsit, vor ceva mai mult de la viata, nu vor astepta sa le pice nimic din cer si vor trece la actiune. Astrele le vor da energia necesara si nimic nu le va sta in cale Fecioarelor. e important sa profite la maxim de orice val de energie pozitiva.

Balanta (23 septembrie - 22 octombrie)

O saptamana plina de oferte profesionale excelente, dar si cu niste eforturi financiare serioase. Probabil li se va cere sa contribuie la niste cheltuieli de familie, sau de cuplu, care le vor face o gaura marisoara in buget. In schimb, dragostea le va umple sufletul. Relatia de cuplu si cea cu membrii familiei va fi mai buna decat in ultima vreme si vor avea sigurata toata sustinerea morala de care au nevoie. Vor primi o veste foarte buna de la un prieten de departe.

Scorpion (23 octombrie - 21 noiembrie)
Dragostea va fi pe primul loc in preocuparile Scorpionilor, iar atentia si devotamentul le vor fi rasplatite din plin. Daca au suspiciuni, sau ganduri negre legate de relatia lor, e totul numai in mintea lor, pentru ca sunt cat se poate de iubiti. Cu atata noroc in dragoste, era imposibil ca restul sa mearga perfect: banii le fug printre degete si saptamana asta, jobul sta pus sub semnul intrebarii, iar relatiile cu familia vor fi extrem de incordate. Sa evite gesturile impulsive si cheltuielile exagerate, moderatia e cuvantul-cheie!

Sagetator (22 noiembrie - 21 decembrie)

Reputatia de persoane vulcanice si capricioase o veti evidentia in aceasta saptamana. Vor avea toane si stari depresive, apoi vor trece la momente de entuziasm nebun. Sunt posibile conflicte de serviciu, cauzate de niste neatentii care pot costa mult. In dragoste, Sagetatorii vor fi foarte greu de suportat in aceasta perioada, pentru ca vor fi hipersensibili si cam pusi pe cearta. Norocul lor e ca stiu sa-si dreaga intotdeauna greselile in stil elegant, mai ales cand vine vorba de iubire.

Capricorn (22 decembrie - 20 ianuarie)
Din cauza naturii lor serioase, Capricornii au o mare nevoie de stabilitate sentimentala, iar acum astrele sunt de partea lor. Nici gand de flirturi, aventuri de-o noapte, sau relatii pasagere: de data asta ori e pe bune, ori nu e deloc! Vor primi o oferta profesionala care le va cere mult curaj, dar are toate sansele sa iasa foarte bine. Oricum, curajul nu le lipseste Capricornilor si cine are curaj, are si noroc. O dezamagire legata de cineva din familie le va intuneca putin inceputul saptamanii.

Varsator (20 ianuarie - 18 februarie)
O saptamana excelenta in toate directiile. In dragoste, cei cuplati vor cocheta cu ideea mutarii impreuna, sau chiar a casatoriei, iar cei singuri se vor bucura de un succes remarcabil la sexul opus. In domeniul profesional, e posibil sa incerce sa imbine dragostea cu munca, adica sa inceapa un proiect impreuna cu partenerul de viata. Se vor bucura de o usoara crestere a venitului, dar niste proiecte din viitorul apropiat ii vor cam sili sa stranga cureaua si sa pastreze banii pentru lucruri serioase.

Pesti (19 februarie - 20 martie)

Se vor ivi schimbari, atat pe plan personal, cat si pe plan profesional. In viata amoroasa, pentru cei singuri sunt sanse mari de a lega o relatie serioasa, foarte posibil cu o persoana pe care nu ar fi luat-o in calcul pana acum. E greu sa observi ceea ce se afla chiar sub ochii tai. In profesie, ambitiile vor creste, ajungandu-se chiar pana la schimbarea jobului cu altul mai promitator. Li se ofera posibilitatea obtinerii unei surse suplimentare de venit, modesta, dar sigura.

DorohoiNews.ro

DorohoiNews.ro


PNL Botosani



DorohoiNews.ro



GALERIE FOTO

horoscop-saptamanal
DorohoiNews.ro, 06-05-2013

Va rugam sa folositi un limbaj decent; mesajele postate vor fi validate de un Moderator inainte de a fi publicate pe site.

NOTA: Va rugam sa comentati la obiect, legat de continutul prezentat in material. Orice deviere in afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului (autorilor) materialului, afisarea de anunturi publicitare, precum si jigniri, trivialitati, injurii aduse celorlalti cititori care au scris un comentariu se va sanctiona prin cenzurarea partiala a comentariului, stergerea integrala sau chiar interzicerea dreptului de a posta, prin blocarea IP-ului folosit.

Site-ul www.dorohoinews.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.

Am fost informat(a) despre Politica de Confidențialitate şi de Securitate a prelucrării datelor cu caracter personal, declar ca am peste 16 ani și sunt de acord cu prelucrarea datelor cu caracter personal:
- pentru ofertare comerciala
- pentru activitati promotionale: concursuri, reclame, publicitate
Security Code

COMENTARII VIZITATORI

Fii primul care comenteaza!

Publicitate



Panoramic Travel Botosani

BANCUL ZILEI !


DorohoiNews.ro


Doi îndrăgostiți trec pe lângă o cofetărie.
Ea: Mmm... ce bine miroase!
El: Daca vrei, mai trecem o dată.



DOROHOI NEWS - Primim la redacție

DorohoiNews.ro






PARTENERI - AJOFM BOTOSANI

DorohoiNews.ro


PUBLICITATE

DorohoiNews.ro

DorohoiNews.ro

DorohoiNews.ro

ZiareBotosani.ro

POLIȚIA LOCALĂ DOROHOI

DorohoiNews.ro

PARTENERI

DorohoiNews.ro

DorohoiNews.ro

Dorohoi News

DorohoiNews.ro DorohoiNews.ro DorohoiNews.ro

DorohoiNews.ro

DorohoiNews.ro


PUBLICITATE

DorohoiNews.ro

DorohoiNews.ro



UMANITAR

DorohoiNews.ro

Donatii online prin contul PAYPAL…



DorohoiNews.ro


DorohoiNews.ro


DorohoiNews.ro


DorohoiNews.ro



PUBLICITATE


PSD Botosani
DorohoiNews.ro

DorohoiNews.ro

PSD Botosani

Ecomed Dorohoi

PNL Botosani

DorohoiNews.ro

Ultimele anunturi

Texty Garments Dorohoi angajează! Vezi pentru ce post poți depune CV-ul!

Texty Garments Dorohoi angajează! Vezi pentru ce post poți depune CV-ul!
Societatea S.C. Texty Garments S.R.L. Dorohoi, cu sediul în str. Colonel Vasiliu, nr. 70, angajează ...

SC angajează personal pentru fabrică de lactate

SC angajează personal pentru fabrică de lactate
SC angajează personal pentru fabrică de lactate, calificați și necalificați. Relații la telefon: ...

SC din Dorohoi angajează personal pentru curățenie sedii administrative

SC din Dorohoi angajează personal pentru curățenie sedii administrative
Societate Comercială din Dorohoi angajează personal auxiliar pentru curățenie sedii administrative. ...

SC din Dorohoi angajează ajutor de bucătar cu sau fără experiență

SC din Dorohoi angajează ajutor de bucătar cu sau fără experiență
Societate comercială din Dorohoi angajează ajutor de bucătar cu sau fără experiență. Pentru mai ...

GAVROMARM, depozit de marmură și granit în Saucenița, angajează personal

GAVROMARM, depozit de marmură și granit în Saucenița, angajează personal
SC GAVROMARM SRL depozit de marmură și granit în Saucenița angajează, în condițiile ...

Societate comercială din Dorohoi angajează mecanici agricoli cu experiență

Societate comercială din Dorohoi angajează mecanici agricoli cu experiență
Societate comercială din Dorohoi cu profil agricol angajează mecanici agricoli cu experiență. Informații ...

BAMBOO angajează supraveghetoare sală jocuri

BAMBOO angajează supraveghetoare sală jocuri
BAMBOO angajează supraveghetoare sală jocuri! Oferim și cerem seriozitate maximă! Salariul este motivant, ...

Vând apartament în zonă centrală

Vând apartament în zonă centrală
Vand apartament, str. Grigore Ghica, 2 camere 48 m2, sc B, ( la mijloc, călduros), ultimul etaj. Boxa. ...

Caut persoană pentru tuns gazon

Caut persoană pentru tuns gazon
Caut om să tundă un gazon. Tel: 0725810071

Casă bătrânească și teren în Dorohoi

Casă bătrânească și teren în Dorohoi
Proprietatea se afla in Dorohoi, cartier Trestiana, strada Ardeal si este compusa din casa bătrânească ...

PARTENERI

DorohoiNews.ro


DorohoiNews.ro


DorohoiNews.ro


DorohoiNews.ro


DorohoiNews.ro

DorohoiNews.ro

DorohoiNews.ro

DorohoiNews.ro

DorohoiNews.ro