Daca sunteti martorul unor evenimente importante va rugam sa ne contactati la tel: 0749.877.802 sau email: [email protected]

horoscop-saptamanal

Datorită șarmului, nativele din berbec pot obține tot ce își doresc. Descoperă previziunile astrelor pentru fiecare zodie.

Berbec (21 martie - 20 aprilie)
E important să începi această săptămână spunându-le celor din jur ceea ce simți. Această clarificare emoțională te va umple de energie și le va oferi celor apropiați o bucurie imensă. E posibil ca o oportunitate să îți apară în cale miercuri sau joi și ai face bine să nu o ratezi. Dacă îți folosești creativitatea și spiritul competitiv, totul este posibil. Tot weekend-ul vei fi învăluită de șarm, și datorită acestui lucru poți obține absolut tot ce îți propui.

Taur (21 aprilie - 21 mai)
Începe săptămână asumându-ți riscuri, mai ales pe plan sentimental. Nu trebuie să te sperie faptul că ai putea da greș, e important să încerci să obții totul de la partenerul tău. Spre mijlocul săptămânii, e posibil să apară discuții cu colegii de muncă, dispute pe care trebuie să le gestionezi cu diplomație. Sâmbătă și duminică ai o revelație și te sperie gândul că viața ta poate să devină monotonă. Dacă vrei să eviți ca acest lucru să se întâmple, începe să practici un sport extrem și du-ți adrenalina la maxim!
 
Gemeni (22 mai - 21 iunie)

Sentimentul de bază cu care îți începi săptămâna este nemulțumirea. Oricât de frumos s-ar purta cei din jurul tău cu tine, ai o tendință exagerată de criticare. Trebuie să înveți să-ți accepți familia și prietenii așa cum sunt, fără să încerci să-i transformi în permanență. Miercuri, ai ocazia de a fi în centrul atenției și ar trebui să profiți de asta. Dacă îți expui planurile tale mărețe în fața șefilor, ai toate șansele de reușită. Sâmbătă și duminică vei avea parte de distracție alături de cei mai buni prieteni.

Rac (22 iunie - 21 iulie)
Începi săptămâna plină de entuziasm și ești pusă pe fapte mari. Este o perioadă perfectă pentru a începe proiecte noi, iar cei din jurul tău te vor susține necondiționat. E important ca vineri și sâmbătă să pui cap la cap toate detaliile și să ai grijă să nu-ți scape nimic. Ai toate șansele de reușită. Viața amoroasă poate fi în pericol dacă îți ignori partenerul, așa că trebuie să găsești un echilibru între carieră și sentimente.
 
Leu (22 iulie - 22 august)
Îți începi săptămâna așteptând vești de la rude cu care nu ai mai vorbit de ceva vreme. Dacă nu primești niciun răspuns, e cazul să pui mâna pe telefon și să vezi ce se întâmplă. E posibil să afli că cineva are nevoie de ajutorul tău și nu ezita să i-l acorzi. Nu se știe niciodată când vei avea și tu nevoie de suportul cuiva drag. În week-end, concentrează-te pe grupul tău de prieteni și profită de orice ocazie pentru a te distra.

Fecioară (23 august – 22 septembrie)
Începe săptămâna organizând activități sociale și strânge-ți prietenii pentru distracție. Această relaxare te va umple de energie și vei fi pregătită pentru orice. Chiar dacă la muncă ești cam haotică, nu trebuie să îți faci griji de reacțiile colegilor. Poți începe să fii mai organizată și să ignori răutățile invidioșilor. În week-end, caută ocazii pentru a cunoaște mai bine persoanele din jurul tău.

Balanţă (23 septembrie - 22 octombrie)
Toată săptămâna vei fi presată de cei din jurul tău, însă adună-ți toate forțele pentru a face față. Acest lucru nu trebuie să te jignească, toată lumea vede în tine un adevărat lider pe care se pot baza la nevoie. Atitudinea ta optimistă și ideile tale ieșite din comun atrag asupra ta numai laude. În week-end poți întinde o mână de ajutor unui prieten care are nevoie să-l asculți și să-l sfătuiești.

Scorpion (23 octombrie - 21 noiembrie)

Dacă îți începi săptămâna aspirând la lucruri mărețe, ai toate șansele să le obții. Cele mai mari ambiții ale tale încep să prindă contur, dar trebuie să eviți pe cât posibil orice dispută cu șefii sau colegii de muncă. Joi, vineri și sâmbătă petrece timp și cu prietenii, nu numai că te vei distra, dar vei afla și câteva secrete bine ascunse până acum. În acest mod, relațiile dintre voi se vor consolida și veți avea încredere deplină unul în celălalt.

Săgetător (22 noiembrie - 21 decembrie)

Urmărește-ți instinctul fără să-ți pui prea multe întrebări. Începi săptămâna cu multe semne de întrebare, dar pe parcurs o să constați că problemele sunt mai ușor de soluționat decât credeai. Norocul este de partea ta, așa că asumă-ți orice risc care apare în cale. Cert este că la sfârșitul săptămânii, vei avea totul rezolvat și vei avea toate răspunsurile. E cazul să te și relaxezi, o plimbare în parc cu iubitul te poate revigora.

Capricorn (22 decembrie - 20 ianuarie)
De luni până vineri ai parte numai de schimbări majore. Fie că îți schimbi locul de muncă, fie că te cuplezi cu cel mai bun prieten al tău, toate îți vor fi benefice. Chiar dacă ai rețineri când vine vorba să ieși din rutină, trebuie să fii curajoasă și să vrei întodeauna mai mult. În week-end, amicii tăi vor organiza o petrecere și e posibil să nu te invite. Încearcă să nu te superi, du-te și amuză-te de situația creată.

Vărsător (20 ianuarie - 18 februarie)
Nu te entuziasma prea tare în această săptămână. Lucrurile nu par a fi exact așa cum vrei, dar ia o gură de aer și realizează că e doar o etapă trecătoare. E o perioadă excelentă pentru a experimenta sporturi noi, vei fi uimită să-ți descoperi și alte pasiuni. Persoana iubită are nevoie de mai multă atenție din partea ta, și chiar dacă în timpul săptămânii nu ai timp, sâmbăta și duminica oferă-i-le numai lui.

Peşti (19 februarie - 20 martie)
Este o săptămâna plină de mister. Oriunde te uiți vezi persoane care par să-ți ascundă ceva. Nu te panica, e posibil ca toată lumea din jurul tău să încerce să-ți facă o surpinză și nu vor să te prinzi de nimic. Trebuie să-ți menții flexibilitatea emoțională și fizică pentru că te vor aștepta multe ore de dans și chiar flirturi nevinovate. Bucură-te de familie, prieteni și de toți cei care te iubesc! Sursa: eva.ro

DorohoiNews.ro

DorohoiNews.ro


PNL Botosani



DorohoiNews.ro



GALERIE FOTO

horoscop-saptamanal
DorohoiNews.ro, 13-05-2013

Va rugam sa folositi un limbaj decent; mesajele postate vor fi validate de un Moderator inainte de a fi publicate pe site.

NOTA: Va rugam sa comentati la obiect, legat de continutul prezentat in material. Orice deviere in afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului (autorilor) materialului, afisarea de anunturi publicitare, precum si jigniri, trivialitati, injurii aduse celorlalti cititori care au scris un comentariu se va sanctiona prin cenzurarea partiala a comentariului, stergerea integrala sau chiar interzicerea dreptului de a posta, prin blocarea IP-ului folosit.

Site-ul www.dorohoinews.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.

Am fost informat(a) despre Politica de Confidențialitate şi de Securitate a prelucrării datelor cu caracter personal, declar ca am peste 16 ani și sunt de acord cu prelucrarea datelor cu caracter personal:
- pentru ofertare comerciala
- pentru activitati promotionale: concursuri, reclame, publicitate
Security Code

COMENTARII VIZITATORI

Fii primul care comenteaza!

Publicitate



Panoramic Travel Botosani

BANCUL ZILEI !


DorohoiNews.ro


Doi îndrăgostiți trec pe lângă o cofetărie.
Ea: Mmm... ce bine miroase!
El: Daca vrei, mai trecem o dată.



DOROHOI NEWS - Primim la redacție

DorohoiNews.ro






PARTENERI - AJOFM BOTOSANI

DorohoiNews.ro


PUBLICITATE

DorohoiNews.ro

DorohoiNews.ro

DorohoiNews.ro

ZiareBotosani.ro

POLIȚIA LOCALĂ DOROHOI

DorohoiNews.ro

PARTENERI

DorohoiNews.ro

DorohoiNews.ro

Dorohoi News

DorohoiNews.ro DorohoiNews.ro DorohoiNews.ro

DorohoiNews.ro

DorohoiNews.ro


PUBLICITATE

DorohoiNews.ro

DorohoiNews.ro



UMANITAR

DorohoiNews.ro

Donatii online prin contul PAYPAL…



DorohoiNews.ro


DorohoiNews.ro


DorohoiNews.ro


DorohoiNews.ro



PUBLICITATE


PSD Botosani
DorohoiNews.ro

DorohoiNews.ro

PSD Botosani

Ecomed Dorohoi

PNL Botosani

DorohoiNews.ro

Ultimele anunturi

Texty Garments Dorohoi angajează! Vezi pentru ce post poți depune CV-ul!

Texty Garments Dorohoi angajează! Vezi pentru ce post poți depune CV-ul!
Societatea S.C. Texty Garments S.R.L. Dorohoi, cu sediul în str. Colonel Vasiliu, nr. 70, angajează ...

SC angajează personal pentru fabrică de lactate

SC angajează personal pentru fabrică de lactate
SC angajează personal pentru fabrică de lactate, calificați și necalificați. Relații la telefon: ...

SC din Dorohoi angajează personal pentru curățenie sedii administrative

SC din Dorohoi angajează personal pentru curățenie sedii administrative
Societate Comercială din Dorohoi angajează personal auxiliar pentru curățenie sedii administrative. ...

SC din Dorohoi angajează ajutor de bucătar cu sau fără experiență

SC din Dorohoi angajează ajutor de bucătar cu sau fără experiență
Societate comercială din Dorohoi angajează ajutor de bucătar cu sau fără experiență. Pentru mai ...

GAVROMARM, depozit de marmură și granit în Saucenița, angajează personal

GAVROMARM, depozit de marmură și granit în Saucenița, angajează personal
SC GAVROMARM SRL depozit de marmură și granit în Saucenița angajează, în condițiile ...

Societate comercială din Dorohoi angajează mecanici agricoli cu experiență

Societate comercială din Dorohoi angajează mecanici agricoli cu experiență
Societate comercială din Dorohoi cu profil agricol angajează mecanici agricoli cu experiență. Informații ...

BAMBOO angajează supraveghetoare sală jocuri

BAMBOO angajează supraveghetoare sală jocuri
BAMBOO angajează supraveghetoare sală jocuri! Oferim și cerem seriozitate maximă! Salariul este motivant, ...

Vând apartament în zonă centrală

Vând apartament în zonă centrală
Vand apartament, str. Grigore Ghica, 2 camere 48 m2, sc B, ( la mijloc, călduros), ultimul etaj. Boxa. ...

Caut persoană pentru tuns gazon

Caut persoană pentru tuns gazon
Caut om să tundă un gazon. Tel: 0725810071

Casă bătrânească și teren în Dorohoi

Casă bătrânească și teren în Dorohoi
Proprietatea se afla in Dorohoi, cartier Trestiana, strada Ardeal si este compusa din casa bătrânească ...

PARTENERI

DorohoiNews.ro


DorohoiNews.ro


DorohoiNews.ro


DorohoiNews.ro


DorohoiNews.ro

DorohoiNews.ro

DorohoiNews.ro

DorohoiNews.ro

DorohoiNews.ro