Daca sunteti martorul unor evenimente importante va rugam sa ne contactati la tel: 0749.877.802 sau email: [email protected]

horoscop-saptamanal

Descoperă care sunt previziunile astrale pentru săptămâna 5-11 august. Află cum vei sta cu dragostea, cariera, banii sau sănătatea, în funcţie de zodia ta. 

Leu (22 iulie - 22 august)
Începând de luni faci o echipă minunată alături de colegii tăi de muncă. Comunici atât de bine cu ei, încât puteţi rezolva orice problemă cu o mare uşurinţă. Pe lângă asta, vă distraţi la maxim împreună. Poţi să încerci să stabileşti relaţii de prietenie, care se pot dovedi a fi chiar de durată. Joi şi vineri te simţi foarte puternică şi asta se vede şi la exterior. Faptul că ceilalţi observă acest lucru îţi poate aduce beneficii materiale. În dragoste nu stai foarte bine, dar nici foarte rău. Chiar dacă ai o relaţie monotonă, încearcă să o menţii pe linia de plutire. În weekend ai nevoie de linişte şi de repaus.

Fecioară (23 august – 22 septembrie)
De la începutul acestei săptămâni te bazezi pe gândirea şi sentimentele tale în luarea unor decizii. Nu este nimic greşit, atâta timp cât găseşti un echilibru perfect între cele două. Nu trebuie să pui doar suflet, dar nici nu e indicat să te iei numai după raţiune. Joi şi vineri vei fi surprinsă cum cei de lângă tine te apreciază doar pentru că eşti tu şi pentru faptul că te porţi natural. Fii pregătită ca cineva să vină şi să îţi facă o declaraţie de dragoste în cel mai romantic mod cu putinţă. În weekend te simţi obosită şi nu îţi arde de distracţie. Ai grijă cum refuzi invitaţiile în oraş din partea prietenilor.

Balanţă (23 septembrie - 22 octombrie)
Nu stai prea bine atunci când vine vorba de decizii în acest început de săptămână. Compensezi însă când vine vorba de idei noi şi inspiraţie. Chiar dacă te limitezi la stadiul de proiect, cei din jurul tău îţi vor da o mână de ajutor pentru a duce la bun sfârşit ceea ce ţi-ai propus. Miercuri şi joi reuşeşti cu senzualitatea de care dai dovadă să cucereşti acel băiat pe care ai pus ochii de ceva vreme. Dacă eşti angajată deja într-o relaţie, partenerul tău îţi va cunoaşte latura pasională. Caută schimbarea şi aruncă o privire asupra lucrurilor învechite din viaţa ta. În weekend ai face bine să spui da oricărei invitaţii pe care o primeşti!

Scorpion (23 octombrie - 21 noiembrie)
Caută în acest început de săptămână să te distrezi chiar dacă ai foarte multe sarcini de îndeplinit la locul de muncă. De miercuri, întoarce-te la lucruri serioase şi încearcă să porţi unele discuţii importante cu superiorii tăi. Viitorul tău este în joc şi trebuie să te comporţi ca atare. Chiar dacă te simţi puţin stresată, nu trebuie să îţi fie teamă să îţi exprimi punctul de vedere. Este alegerea ta şi nu trebuie să fii influenţată de nimeni. În weekend încearcă să te îndepărtezi de toate grijile şi pleacă într-un loc frumos care să te umple de energie!

Săgetător (22 noiembrie - 21 decembrie)

Gândeşte şi reacţionează promt în acest început de săptămână. Răspunsurile rapide din partea ta îţi vor aduce numai avantaje. Miercuri şi joi, relaţiile cu cei din jurul tău merg de minune, iar tu şi o anumită persoană sunteţi pe aceeaşi lungime de undă. Poate fi vorba de începutul unei noi poveşti de dragoste sau poate fi vorba despre o relaţie strict profesională. Vineri, cuvântul care te caracterizează este distracţia. Simţul tău de umor şi şarmul personal îţi fac viaţa mai frumoasă, atât ţie, cât şi celor din jurul tău. În weekend, axează-te pe lucrurile mărunte, pentru că ele sunt cele care contează cu adevărat!

Capricorn (22 decembrie - 20 ianuarie)
În această săptămână te axezi foarte mult pe ceea ce ai de făcut şi încerci să îţi îndeplineşti toate sarcinile primite. Treci printr-o oarecare schimbare ţinând cont de faptul că până acum nu ai fost egoistă şi dădeai mereu o mână de ajutor celor aflaţi în nevoie. Nu este neapărat un lucru rău, mai ales că o să dureze doar câteva zile. Rezolvă situaţia ta şi apoi gândeşte-te şi la alţii. Joi şi vineri vei începe să te bucuri de primele rezultate pozitive ale muncii tale, acest lucru poziţionându-te mai bine în societate. Întreg weekend-ul vei radia de fercire şi vei celebra succesul alături de prieteni.

Vărsător (20 ianuarie - 18 februarie)
Îţi începi săptămâna făcând liste de priorităţi, atât în viaţa personală, cât şi la locul de muncă. Această metodă de organizare te va face să fii mult mai relaxată şi te va ajuta să îţi îndeplineşti responsabilităţile. Miercuri sau joi vei avea parte de unele contradicţii cu o persoană apropiată, dar ai grijă ca la finalul discuţiei să rămâneţi în relaţii bune. Schimbările pe care vrei să le faci nu sunt pe placul tuturor, aşa că trebuie să iei în considerare şi părerea celorlalţi. În weekend, efortul depus pentru a le zâmbi tuturor şi de a le răspunde la întrebări te va extenua.

Peşti (19 februarie - 20 martie)
Totul este posibil în această săptămână. Dacă trebuie să iei unele decizii importante sau să faci unele schimbări, acum este momentul! Dragostea pluteşte în aer miercuri şi joi, iar starea ta generală este una de maximă fericire. De vineri, trebuie să revii cu picioarele pe pâmânt şi să încerci să te concentrezi mai mult pe ceea ce ai de făcut şi pe discuţiile pe care le porţi. Încearcă să îţi păstrezi mintea limpede şi nu te lăsa deranjată de nimeni. În weekend o să ai parte de o călătorie surpriză, pe care ai face bine să o accepţi pe loc.

Berbec (21 martie - 20 aprilie)
În acest început de săptămână, nativele din zodia berbec pot rezolva orice dificultate prin comunicare. O energie emoţională neobişnuită te va acapara şi vei da curs unor invitaţii din partea bărbaţilor din jurul tău. Miercuri şi joi vei fi ocupată să îţi pui planurile de vacanţă în aplicare şi să începi pregătirile pentru concediu. În weekend, fii pregătită să primeşti unele critici şi ai grijă cum le răspunzi celor care ţi le adresează. Nu este un bun moment să te cerţi cu nimeni, dar este momentul perfect pentru relaxare. Bucură-te cu prietenii de căldura de afară!

Taur (21 aprilie - 21 mai)
Începând de luni, nativele din taur trebuie să încerce să evite orice fel de angajament sau să semneze ceva. De miercuri, capeţi mai multă încredere în propriile forţe şi te bazezi pe intuiţie atunci când trebuie să iei o decizie, fie chiar şi una importantă. Joi şi vineri eşti acaparată de un sentiment de compasiune şi sari în ajutorul tuturor celor aflaţi în nevoie. Ai grijă să nu fii păcălită de aparenţe, iar unii dintre ei să profite de bunătatea ta. Weekend-ul vine cu multe oportunităţi de distracţie, unele dintre ele fiind chiar de natură romantică. Profită să te relaxezi!

Gemeni (22 mai - 21 iunie)
Eşti plină de idei noi încă de la începutul săptămânii şi e posibil să descoperi o nouă direcţie romantică către care să te îndrepţi. De miercuri, mintea ta este ocupată numai de lucruri concrete, cum ar fi situaţia ta financiară sau poziţia ta profesională. Nu uita de nevoile tale personale, şi caută să ai grijă de corpul şi mintea ta. Profită de pauzele de la muncă pentru a face plimbări pe jos sau fă câteva exerciţii de yoga. În weekend, invită-ţi prietenii şi membrii familiei în oraş pentru o sesiune de bârfă.

Rac (22 iunie - 21 iulie)
Ai atâtea lucruri de făcut în acest început de săptămână, încât intri în panică dinainte să te apuci de treabă. Fă-ţi un plan bine pus la punct şi urmăreşte-l fără să te abaţi. În acest fel, la mijlocul săptămânii te vei simţi uşurată. Joi şi vineri vor fi transformări în viaţa ta pe care nu ţi le-ai plănuit, dar asta nu înseamnă că nu sunt bine venite. Trebuie să te adaptezi oricărei situaţii, fără să te plângi. Ai grijă la buget şi repetă-ţi continuu că trebuie să economiseşti mai mult. În weekend nu ai timp de relaxare, şi ai face bine să te ocupi de lista cu lucruri ce trebuie făcute. Sursa: eva.ro

 

DorohoiNews.ro



DorohoiNews.ro

DorohoiNews.ro


PNL Botosani



DorohoiNews.ro



GALERIE FOTO

horoscop-saptamanal
DorohoiNews.ro, 05-08-2013

Va rugam sa folositi un limbaj decent; mesajele postate vor fi validate de un Moderator inainte de a fi publicate pe site.

NOTA: Va rugam sa comentati la obiect, legat de continutul prezentat in material. Orice deviere in afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului (autorilor) materialului, afisarea de anunturi publicitare, precum si jigniri, trivialitati, injurii aduse celorlalti cititori care au scris un comentariu se va sanctiona prin cenzurarea partiala a comentariului, stergerea integrala sau chiar interzicerea dreptului de a posta, prin blocarea IP-ului folosit.

Site-ul www.dorohoinews.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.

Am fost informat(a) despre Politica de Confidențialitate şi de Securitate a prelucrării datelor cu caracter personal, declar ca am peste 16 ani și sunt de acord cu prelucrarea datelor cu caracter personal:
- pentru ofertare comerciala
- pentru activitati promotionale: concursuri, reclame, publicitate
Security Code

COMENTARII VIZITATORI

Fii primul care comenteaza!

Publicitate



Panoramic Travel Botosani

BANCUL ZILEI !


DorohoiNews.ro


Două vești:
- Am o veste bună și una proastă.
- Zi-mi-o pe aia bună.
- Voi deveni tătic!
- Și cea proastă?
- Nevasta ta e însărcinată!



DOROHOI NEWS - Primim la redacție

DorohoiNews.ro






PARTENERI - AJOFM BOTOSANI

DorohoiNews.ro


PUBLICITATE

DorohoiNews.ro

DorohoiNews.ro

DorohoiNews.ro

ZiareBotosani.ro

POLIȚIA LOCALĂ DOROHOI

DorohoiNews.ro

PARTENERI

DorohoiNews.ro

DorohoiNews.ro

Dorohoi News

DorohoiNews.ro DorohoiNews.ro DorohoiNews.ro

DorohoiNews.ro

DorohoiNews.ro


PUBLICITATE

DorohoiNews.ro

DorohoiNews.ro



UMANITAR

DorohoiNews.ro

Donatii online prin contul PAYPAL…



DorohoiNews.ro


DorohoiNews.ro


DorohoiNews.ro


DorohoiNews.ro



PUBLICITATE


PSD Botosani

DorohoiNews.ro

DorohoiNews.ro

PSD Botosani

Ecomed Dorohoi

PNL Botosani

PNL Botosani

DorohoiNews.ro

Ultimele anunturi

Rezerv Art Dorohoi angajează lucrător Fast-food și Pizzar

Rezerv Art Dorohoi angajează lucrător Fast-food și Pizzar
Rezerv Art Dorohoi angajează lucrător Fast-food și pizzar. Relații la telefon: 0747677372

Texty Garments Dorohoi angajează! Vezi pentru ce post poți depune CV-ul!

Texty Garments Dorohoi angajează! Vezi pentru ce post poți depune CV-ul!
Societatea S.C. Texty Garments S.R.L. Dorohoi, cu sediul în str. Colonel Vasiliu, nr. 70, angajează ...

SC angajează personal pentru fabrică de lactate

SC angajează personal pentru fabrică de lactate
SC angajează personal pentru fabrică de lactate, calificați și necalificați. Relații la telefon: ...

SC din Dorohoi angajează personal pentru curățenie sedii administrative

SC din Dorohoi angajează personal pentru curățenie sedii administrative
Societate Comercială din Dorohoi angajează personal auxiliar pentru curățenie sedii administrative. ...

SC din Dorohoi angajează ajutor de bucătar cu sau fără experiență

SC din Dorohoi angajează ajutor de bucătar cu sau fără experiență
Societate comercială din Dorohoi angajează ajutor de bucătar cu sau fără experiență. Pentru mai ...

Societate comercială din Dorohoi angajează mecanici agricoli cu experiență

Societate comercială din Dorohoi angajează mecanici agricoli cu experiență
Societate comercială din Dorohoi cu profil agricol angajează mecanici agricoli cu experiență. Informații ...

BAMBOO angajează supraveghetoare sală jocuri

BAMBOO angajează supraveghetoare sală jocuri
BAMBOO angajează supraveghetoare sală jocuri! Oferim și cerem seriozitate maximă! Salariul este motivant, ...

Teren de vânzare 1000 mp

Teren de vânzare 1000 mp
Ofer spre vânzare teren în suprafață de 1000 mp pe strada Mihail Sadoveanu, foarte aproape ...

Vând casă și teren în Dorohoi

Vând casă și teren în Dorohoi
Vand casa si teren intravilan , 2800mp , in Dorohoi . Relatii la tf 0729821182

Vând apartament cu două camere

Vând apartament cu două camere
Vând apartament 2 camere la parter 52 mp. Apartamentul se vinde mobilat și utilat complet . Preț ...

PARTENERI

DorohoiNews.ro


DorohoiNews.ro


DorohoiNews.ro


DorohoiNews.ro


DorohoiNews.ro

DorohoiNews.ro

DorohoiNews.ro

DorohoiNews.ro

DorohoiNews.ro