Daca sunteti martorul unor evenimente importante va rugam sa ne contactati la tel: 0749.877.802 sau email: [email protected]

horoscop-saptamanal

Nativa din Gemeni poate obţine tot ceea ce îşi doreşte dacă este fermecătoare şi convingătoare. Află care sunt previziunile pentru zodia ta în săptămâna care urmează.

Leu (22 iulie - 22 august)
Oamenii din jurul tău se vor chinui să fie de acord cu absolut tot ce zici şi faci în acest început de săptămână. Miercuri ai energia şi şarmul de care ai nevoie pentru a putea face o mare mutare în viaţa ta, cum ar fi un proiect important. De joi trebuie să începi să vezi dincolo de aparenţă şi să te bazezi pe intuiţie în găsirea unor noi motivaţii. Weekend-ul vrei să fie unul extrem şi faci tot posibilul în această privinţă. Duminică spre seară, cineva are nevoie de ajutorul tău şi ai face bine să i-l oferi.

Fecioară (23 august – 22 septembrie)
Aşteaptă-te la o serie de reacţii impulsive neobişnuite în acest început de săptămână. Vrei să fii extravagană, dar vei fi surprinsă dacă nu vei putea să decizi cum şi când. Miercuri şi joi dai frâu liber curiozităţii şi te laşi educată de experienţele celorlalţi. Vineri şi sâmbătă trebuie să te laşi dusă de val, chiar dacă asta înseamnă să îţi asumi unele riscuri pe drum. Sâmbătă seara şi duminică, munca ta asiduă va fi răsplătită pe măsură.

Balanţă (23 septembrie - 22 octombrie)

Toate săptămânile ar trebui să fie ca aceasta! Eşti plină de încredere şi şarm, iar cei din jurul tău nu se mai satură de tine. Marţi şi miercuri este posibil să ai trăiri ciudate. Pe plan financiar întâmpini câteva probleme, dar nu este nimic nerezolvabil. Joi şi vineri ai parte de socializare din plin şi comunici foarte uşor cu cei din jurul tău. Sâmbătă şi duminică oferă-ţi câteva momente de nostalgie, dar ai grijă să nu devii prea sentimentală.

Scorpion (23 octombrie - 21 noiembrie)

Nu ezita ca la începutul acestei săptămâni să îţi pui ideile în practică. Marţi şi miercuri sunt zile perfecte pentru introspecţie, aşa că nu îţi fie teamă să te gândeşti la trecut. Joi şi vineri, personalitatea ta magnetică atrage multă admiraţie şi afecţiune din partea celor din jurul tău. Foloseşte-te de această perioadă de popularitate pentru a avea avantaje. Sâmbătă şi duminică trebuie ă fi foarte atentă cu riscurile la care te supui. Când ceva este prea frumos ca să fie adevărat, probabil chiar aşa este!

Săgetător (22 noiembrie - 21 decembrie)
Trebuie să fi făcut ceva remarcabil, pentru că toată lumea îţi acordă o atenţie deosebită de cum începe săptămâna. Orice dorinţă vei avea, cei din jurul tău vor face tot posibilul ca ea să devină realitate. Miercuri şi joi trebuie să fii mai înţelegătoare şi răbdătoare cu tine, chiar dacă asta presupune să îţi iei câteva ore de gândire. Vineri, ai o energie generoasă pe care ai face bine să o consumi cu prietenii tăi. Sâmbătă şi duminică, ai încredere în propria originalitate şi expune-ţi invenţiile.

Capricorn (22 decembrie - 20 ianuarie)
Fă ceva posibil în acest început de săptămână! Eşti plină de idei şi energie, aşa că este momentul perfect pentru un nou proiect. Marţi şi miercuri ai un simţ al detaliului foarte dezvoltat, aşa că profită de acest lucru pentru a-ţi organiza priorităţile şi planurile ambiţionase. Atâta timp cât crezi în ceea ce faci, nu există riscul de a da greş. Sâmbătă şi duminică poţi răsufla uşurată şi poţi primi aplauze pentru treaba bine făcută.

Vărsător (20 ianuarie - 18 februarie)
Încearcă ceva nou în acest început de săptămână. Curiozitatea ta intelectuală şi felul tău prietenesc te vor ajuta să cunoşti oameni noi şi să trăieşti experienţe noi . Marţi şi miercuri te macină gândul că nu mai ai aceleaşi sentimente pentru partenerul tău, fapt care te sperie. Chiar dacă simţi că ai nevoie de altcineva în viaţa ta, încearcă mai întâi să dai o şansă relaţiei actuale. Poate este doar o etapă trecătoare. În weekend, prietenii îţi transmit o energie pozitivă şi te ajută să ieşi din nostalgie.

Peşti (19 februarie - 20 martie)

Încearcă să ţii problemele cât mai departe de tine în acest început de săptămână. Trebuie să fii cu ochii în patru şi să îţi dai seama dacă un conflict este pe cale să apară. Păstrează un echilibru în mediul în care lucrezi, chiar dacă nu este responsabilitatea ta. Miercuri, nu ezita să te răsfeţi şi să te gândeşti doar la tine. Du-te la o sesiune de cumpărături cu prietenele sau la un salon de înfrumuseţare. Joi şi vineri te gândeşti dacă să accepţi o invitaţie în oraş din partea unui admirator, ca în weekend chiar să îi dai curs.

Berbec (21 martie - 20 aprilie)
În această săptămână, nativa din berbec simte nevoia să cunoască oameni noi. Dacă eşti angajată într-o relaţie, e posibil să vrei să cunoşti un alt bărbat. Dacă eşti singură, vei vrea să pleci la vânătoare şi să testezi câţiva masculi din jurul tău. Miercuri şi joi te vei rătăci prin treburile pe care le ai de făcut. Chiar dacă totul este o harababură, eşti capabilă să duci totul la bun sfârşit. Vineri şi sâmbătă cauţi aventura din nou şi eşti pregătită pentru orice propunere ţi s-ar face. Duminică, prietenii te vor ajuta să găseşti căi variate spre distracţie.

Taur (21 aprilie - 21 mai)
Începe-ţi săptămâna aducând ceva distracţie în rutina ta zilnică. Marţi şi miercuri te simţi blocată, dar contează pe prieteni şi colegi pentru a ieşi la lumină. Asigură-te că la mijlocul săptămânii îţi ţii sub control sentimentele şi încerci pe cât posibil să renunţi la gelozie şi posesivitate. Joi şi vineri foloseşte-te de şarm pentru a reuşi să îţi expui punctul de vedere. În weekend, caută să accepţi modul de gândire al celor din jurul tău şi nu încerca să îi schimbi.

Gemeni (22 mai - 21 iunie)

Luni, nativa din Gemeni poate obţine tot ceea ce îşi doreşte dacă este fermecătoare şi convingătoare. Ai multă energie şi dai dovadă de creativitate, fapt pentru care vei avea rezultate excepţionale la locul de muncă. Miercuri trebuie să laşi pe alţii să preia comanda şi să se ocupe de toate detaliile. În weekend iei decizia de a pleca departe de agitaţia din oraş alături de cei mai buni amici ai tăi. Nici familia nu trebuie ignorată, cumpără-le suveniruri şi surprinde-i la întoarcere.

Rac (22 iunie - 21 iulie)

Începutul acestei săptămâni este posibil să nu fie atât de liniştit pe cât speri. Fii atentă la conflicte, mai ales acasă, şi foloseşte-ţi empatia nativă pentru a păstra pacea. Miercuri, pregăteşte-te pentru o furtună sentimentală sau o răsturnare de situaţie neprevăzută. Joi şi vineri pune la cale o schimbare, una de look ar fi excepţională. Ai nevoie de o reîmprospătare şi ai nevoie să capeţi mai multă încredere în tine. În weekend ai nevoie de momente singură, pentru a-ţi pune în ordine gândurile şi sentimentele. Sursa: eva.ro

DorohoiNews.ro

DorohoiNews.ro


PNL Botosani



DorohoiNews.ro



GALERIE FOTO

horoscop-saptamanal
DorohoiNews.ro, 12-08-2013

Va rugam sa folositi un limbaj decent; mesajele postate vor fi validate de un Moderator inainte de a fi publicate pe site.

NOTA: Va rugam sa comentati la obiect, legat de continutul prezentat in material. Orice deviere in afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului (autorilor) materialului, afisarea de anunturi publicitare, precum si jigniri, trivialitati, injurii aduse celorlalti cititori care au scris un comentariu se va sanctiona prin cenzurarea partiala a comentariului, stergerea integrala sau chiar interzicerea dreptului de a posta, prin blocarea IP-ului folosit.

Site-ul www.dorohoinews.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.

Am fost informat(a) despre Politica de Confidențialitate şi de Securitate a prelucrării datelor cu caracter personal, declar ca am peste 16 ani și sunt de acord cu prelucrarea datelor cu caracter personal:
- pentru ofertare comerciala
- pentru activitati promotionale: concursuri, reclame, publicitate
Security Code

COMENTARII VIZITATORI

Fii primul care comenteaza!

Publicitate



Panoramic Travel Botosani

BANCUL ZILEI !


DorohoiNews.ro


Două vești:
- Am o veste bună și una proastă.
- Zi-mi-o pe aia bună.
- Voi deveni tătic!
- Și cea proastă?
- Nevasta ta e însărcinată!



DOROHOI NEWS - Primim la redacție

DorohoiNews.ro






PARTENERI - AJOFM BOTOSANI

DorohoiNews.ro


PUBLICITATE

DorohoiNews.ro

DorohoiNews.ro

DorohoiNews.ro

ZiareBotosani.ro

POLIȚIA LOCALĂ DOROHOI

DorohoiNews.ro

PARTENERI

DorohoiNews.ro

DorohoiNews.ro

Dorohoi News

DorohoiNews.ro DorohoiNews.ro DorohoiNews.ro

DorohoiNews.ro

DorohoiNews.ro


PUBLICITATE

DorohoiNews.ro

DorohoiNews.ro



UMANITAR

DorohoiNews.ro

Donatii online prin contul PAYPAL…



DorohoiNews.ro


DorohoiNews.ro


DorohoiNews.ro


DorohoiNews.ro



PUBLICITATE


PSD Botosani

DorohoiNews.ro

DorohoiNews.ro

PSD Botosani

Ecomed Dorohoi

PNL Botosani

PNL Botosani

DorohoiNews.ro

Ultimele anunturi

Rezerv Art Dorohoi angajează lucrător Fast-food și Pizzar

Rezerv Art Dorohoi angajează lucrător Fast-food și Pizzar
Rezerv Art Dorohoi angajează lucrător Fast-food și pizzar. Relații la telefon: 0747677372

Texty Garments Dorohoi angajează! Vezi pentru ce post poți depune CV-ul!

Texty Garments Dorohoi angajează! Vezi pentru ce post poți depune CV-ul!
Societatea S.C. Texty Garments S.R.L. Dorohoi, cu sediul în str. Colonel Vasiliu, nr. 70, angajează ...

SC angajează personal pentru fabrică de lactate

SC angajează personal pentru fabrică de lactate
SC angajează personal pentru fabrică de lactate, calificați și necalificați. Relații la telefon: ...

SC din Dorohoi angajează personal pentru curățenie sedii administrative

SC din Dorohoi angajează personal pentru curățenie sedii administrative
Societate Comercială din Dorohoi angajează personal auxiliar pentru curățenie sedii administrative. ...

SC din Dorohoi angajează ajutor de bucătar cu sau fără experiență

SC din Dorohoi angajează ajutor de bucătar cu sau fără experiență
Societate comercială din Dorohoi angajează ajutor de bucătar cu sau fără experiență. Pentru mai ...

Societate comercială din Dorohoi angajează mecanici agricoli cu experiență

Societate comercială din Dorohoi angajează mecanici agricoli cu experiență
Societate comercială din Dorohoi cu profil agricol angajează mecanici agricoli cu experiență. Informații ...

BAMBOO angajează supraveghetoare sală jocuri

BAMBOO angajează supraveghetoare sală jocuri
BAMBOO angajează supraveghetoare sală jocuri! Oferim și cerem seriozitate maximă! Salariul este motivant, ...

Teren de vânzare 1000 mp

Teren de vânzare 1000 mp
Ofer spre vânzare teren în suprafață de 1000 mp pe strada Mihail Sadoveanu, foarte aproape ...

Vând casă și teren în Dorohoi

Vând casă și teren în Dorohoi
Vand casa si teren intravilan , 2800mp , in Dorohoi . Relatii la tf 0729821182

Vând apartament cu două camere

Vând apartament cu două camere
Vând apartament 2 camere la parter 52 mp. Apartamentul se vinde mobilat și utilat complet . Preț ...

PARTENERI

DorohoiNews.ro


DorohoiNews.ro


DorohoiNews.ro


DorohoiNews.ro


DorohoiNews.ro

DorohoiNews.ro

DorohoiNews.ro

DorohoiNews.ro

DorohoiNews.ro