Daca sunteti martorul unor evenimente importante va rugam sa ne contactati la tel: 0749.877.802 sau email: [email protected]

horoscop-saptamanal

Descoperă ce ţi-au rezervat astrele în săptămâna 19-25 august. Află cum vei sta cu sănătatea, dragostea, banii sau cariera, în funcţie de zodia ta.

Fecioară (23 august – 22 septembrie)
Vechile tale obiceiuri încep să te plictisească în acest început de săptămână. La fel cum viaţa continuă şi se schimbă, la fel trebuie să se întâmple şi cu rutina ta. Poate că ar trebui să te trezeşti mai de dimineaţă sau poate a venit momentul să joci mai riscant. Orice ar fi, fii deschisă evoluţiei, mai ales miercuri şi joi. Schimbarea poate fi înspăimântătoare la început, dar apoi îţi vei da seama că este prielnică. În weekend, vei cunoaşte pe cineva şi mai organizat decât tine şi îţi va da o mână de ajutor.

Balanţă (23 septembrie - 22 octombrie)
De cum începe săptămâna, trebuie să ştii ce vrei de la ea. Ai nevoie de cineva cu care să îţi petreci zilele, să râzi şi să bârfeşti. Poate fi vorba de o prietenă, dar poate fi şi o persoană de sex masculin, care să trezească în tine sentimente noi. Miercuri şi joi, va fi un maraton de lucruri bune amestecate cu unele plictisitoare. Vineri, simte-te bine atunci când cineva vine să îţi facă complimente şi nu le considera minciuni. Acest weekend va fi unul doar despre tine şi cineva special.

Scorpion (23 octombrie - 21 noiembrie)
Luni ai o mulţime de întrebări care îţi trec prin minte: Ce se întâmplă acasă?, De ce toată lumea se poartă haotic? şi cea mai importantă întrebare, Are ceva legătură cu tine? Dacă este posibil, încearcă să nu te introduci de bună voie în aceste situaţii. Lasă-i pe ceilalţi să găsească soluţii, pentru că tu ai alte lucruri mult mai bune de făcut. Joi şi vineri eşti foarte creativă şi pui bazele unor proiecte minunate. În weekend, cei din jurul tău te urmăresc la tot pasul şi te simţi din ce în ce mai irascibilă. Ai grijă să nu laşi latura ta sălbatică să iasă la iveală!

Săgetător (22 noiembrie - 21 decembrie)
Cum te simţi şi ce îţi trece prin cap în acest început de săptămână? Scapă de toate grijile descărcându-te unui bun prieten. Te vei simţi mult mai bine ştiind că există şi altcineva pe lume care ştie cum stă treaba. Miercuri şi joi e posibil să apară unele probleme, pe care nu le poţi rezolva doar cu o simplă cafea. Concentrează-te şi dă tot ce ai mai bun pentru rezolvarea lor. Vineri te simţi extenuată şi ai nevoie de o pauză bine meritată. În weekend, zilele însorite te aşteaptă la plajă!

Capricorn (22 decembrie - 20 ianuarie)
În această săptămână, nativa din Capricorn îşi plănuieşte viitorul în amănunt. Nici nu se pune problema ca ea să aştepte fără să facă nimic în acest sens. Dacă îţi faci o listă a obiectivelor, ele vor fi mult mai uşor de atins. Miercuri şi joi eşti gata de acţiune, mai ales dacă ai toate materialele de care ai nevoie. Vineri te decizi asupra ordinii şi a priorităţilor. În weekend, cineva din familie o să îţi ceară un favor.

Vărsător (20 ianuarie - 18 februarie)
Începând de luni, te simţi minunat în pielea ta. Ai o tonă de energie şi în sfârşit ştii încotro te îndrepţi. Miercuri, câţiva dintre prietenii tăi sunt depăşiţi de situaţie, fapt pentru care va trebui să le dai o mână de ajutor. Există riscul ca şi vineri să fii distrasă de la propria misiune tot de către un prieten care are nevoie de ceva. De data aceasta, nu mai renunţa la nimic pentru alţii şi încearcă să te concentrezi pe ceea ce contează mai mult pentru tine. În weekend nu ai timp de odihnă şi îţi continui munca într-un ritm alert.

Peşti (19 februarie - 20 martie)
Luni te simţi capabilă de orice şi capeţi o putere nebănuită. Ajuţi o mulţime de persoane deodată de una singură. Nu trebuie să te extenuezi, chiar şi supereroii obosesc uneori. Aşa că joi şi vineri încearcă să îţi reîncarci bateriile făcând lucruri pe care le adori. Acest weekend va fi marcat de schimbări noi în viaţa ta, iar tu trebuie să fii cât se poate de deschisă şi raţională. Chiar dacă pare promiţător la început, nu te baza pe aparenţe!

Berbec (21 martie - 20 aprilie)
Încă de la începutul acestei săptămâni, toată munca grea pare că a luat sfârşit. Pentru o bună perioadă de timp, aceste probleme nu vor mai exista. Marţi şi miercuri ai acea abilitate de a face ca realizarea obiectivelor tale să fie invitabilă. Vineri, plănuieşte-ţi paşii următori în proiectele pe care le-ai început. În plan sentimental, situaţia este liniştită, dar asta nu înseamnă că relaţia ta a intrat în monotonie. Nu te speria şi lasă ca lucrurile să decurgă firesc. În weekend, te simţi glorioasă şi vrei să sărbătoreşti alături de prieteni.

Taur (21 aprilie - 21 mai)
În primele zile ale acestei săptămâni descoperi ceva ce bănuiai de multă vreme. Dacă până acum nu era sută la sută sigur, miercuri sau joi vei afla ce îşi doreşte persoana iubită de la tine. Nemulţumirea ei şi atitudinea pe care a avut-o până acum faţă de tine, te-au făcut să îţi dai seama că ceva este în neregulă. Vineri totul va reveni la normal după o discuţie sinceră şi civilizată. În weekend, eşti plină de speranţă şi simţi că poţi muta munţii din loc.

Gemeni (22 mai - 21 iunie)
Te simţi pierdută şi buimacă începând de luni. O mulţime de idei îţi invadează creierul şi nu ştii ce alegere să faci. Trebuie să te decizi până miercuri sau joi, dar nu trebuie s-o faci presată de timp. Mizează pe instinct! Din cauză că ai avut atâtea pe cap, prietenii tăi încep să creadă că eşti nesuferită. Explică-le imediat de ce te-ai purtat mai ciudat şi ei vor înţelege. Nu băga mâna în foc pentru nimeni şi protejează-te de răutăţi. Târziu în weekend îţi va reveni cheful de distracţie.

Rac (22 iunie - 21 iulie)
Luni, îţi vine o idee de cum să ieşi din impas. Atâta timp cât ai o persoană mereu lângă tine, orice greutate pe care o întâmpini va fi mult mai uşor de rezolvat. Aşa că asigură-te că şi tu îi oferi partenerului tău tot ce are nevoie şi nu-l dezamăgi. Viaţa are multe să îţi ofere, aşa că spune da oricărei aventuri sau schimbări. Vinerea aceasta ar fi perfectă pentru o îmbunătăţire a look-ului tău. Sâmbătă şi duminică se întâmplă un fenomen destul de ciudat, cu cât eşti mai liniştită în timpul săptămânii, cu atât devii mai zbucimată în weekend.

Leu  (21 iulie - 22 august)
Ştii acea vorbă din bătrâni care spune că dacă iubeşti pe cineva cu adevărat trebuie să-l laşi să plece? E mult adevăr în ea, mai ales la începutul acestei săptămâni. Atunci când nu ai un lucru, ţi-l doreşti, dar când îl ai, nu trebuie să îl ţii cu forţa. Acelaşi lucru se poate întâmpla cu relaţia ta. Miercuri sau joi pregăteşte-te de discuţii cu partenerul şi lămureşte situaţia. Începând de vineri, eşti gata de o schimbare majoră. Chiar dacă iniţial pare tragic, pe parcurs o să crezi contrariul. În weekend, vei afla ceva nou despre o persoană apropiată, care va schimba totul. Sursa: eva.ro

 

DorohoiNews.ro



DorohoiNews.ro

DorohoiNews.ro


PNL Botosani



DorohoiNews.ro



GALERIE FOTO

horoscop-saptamanal
DorohoiNews.ro, 19-08-2013

Va rugam sa folositi un limbaj decent; mesajele postate vor fi validate de un Moderator inainte de a fi publicate pe site.

NOTA: Va rugam sa comentati la obiect, legat de continutul prezentat in material. Orice deviere in afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului (autorilor) materialului, afisarea de anunturi publicitare, precum si jigniri, trivialitati, injurii aduse celorlalti cititori care au scris un comentariu se va sanctiona prin cenzurarea partiala a comentariului, stergerea integrala sau chiar interzicerea dreptului de a posta, prin blocarea IP-ului folosit.

Site-ul www.dorohoinews.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.

Am fost informat(a) despre Politica de Confidențialitate şi de Securitate a prelucrării datelor cu caracter personal, declar ca am peste 16 ani și sunt de acord cu prelucrarea datelor cu caracter personal:
- pentru ofertare comerciala
- pentru activitati promotionale: concursuri, reclame, publicitate
Security Code

COMENTARII VIZITATORI

Fii primul care comenteaza!

Publicitate



Panoramic Travel Botosani

BANCUL ZILEI !


DorohoiNews.ro


Două vești:
- Am o veste bună și una proastă.
- Zi-mi-o pe aia bună.
- Voi deveni tătic!
- Și cea proastă?
- Nevasta ta e însărcinată!



DOROHOI NEWS - Primim la redacție

DorohoiNews.ro






PARTENERI - AJOFM BOTOSANI

DorohoiNews.ro


PUBLICITATE

DorohoiNews.ro

DorohoiNews.ro

DorohoiNews.ro

ZiareBotosani.ro

POLIȚIA LOCALĂ DOROHOI

DorohoiNews.ro

PARTENERI

DorohoiNews.ro

DorohoiNews.ro

Dorohoi News

DorohoiNews.ro DorohoiNews.ro DorohoiNews.ro

DorohoiNews.ro

DorohoiNews.ro


PUBLICITATE

DorohoiNews.ro

DorohoiNews.ro



UMANITAR

DorohoiNews.ro

Donatii online prin contul PAYPAL…



DorohoiNews.ro


DorohoiNews.ro


DorohoiNews.ro


DorohoiNews.ro



PUBLICITATE


PSD Botosani
DorohoiNews.ro

DorohoiNews.ro

PSD Botosani

Ecomed Dorohoi

PNL Botosani

DorohoiNews.ro

Ultimele anunturi

Rezerv Art Dorohoi angajează lucrător Fast-food și Pizzar

Rezerv Art Dorohoi angajează lucrător Fast-food și Pizzar
Rezerv Art Dorohoi angajează lucrător Fast-food și pizzar. Relații la telefon: 0747677372

Texty Garments Dorohoi angajează! Vezi pentru ce post poți depune CV-ul!

Texty Garments Dorohoi angajează! Vezi pentru ce post poți depune CV-ul!
Societatea S.C. Texty Garments S.R.L. Dorohoi, cu sediul în str. Colonel Vasiliu, nr. 70, angajează ...

SC angajează personal pentru fabrică de lactate

SC angajează personal pentru fabrică de lactate
SC angajează personal pentru fabrică de lactate, calificați și necalificați. Relații la telefon: ...

SC din Dorohoi angajează personal pentru curățenie sedii administrative

SC din Dorohoi angajează personal pentru curățenie sedii administrative
Societate Comercială din Dorohoi angajează personal auxiliar pentru curățenie sedii administrative. ...

SC din Dorohoi angajează ajutor de bucătar cu sau fără experiență

SC din Dorohoi angajează ajutor de bucătar cu sau fără experiență
Societate comercială din Dorohoi angajează ajutor de bucătar cu sau fără experiență. Pentru mai ...

Societate comercială din Dorohoi angajează mecanici agricoli cu experiență

Societate comercială din Dorohoi angajează mecanici agricoli cu experiență
Societate comercială din Dorohoi cu profil agricol angajează mecanici agricoli cu experiență. Informații ...

BAMBOO angajează supraveghetoare sală jocuri

BAMBOO angajează supraveghetoare sală jocuri
BAMBOO angajează supraveghetoare sală jocuri! Oferim și cerem seriozitate maximă! Salariul este motivant, ...

Doresc un loc de muncă

Doresc un loc de muncă
Doresc un loc de muncă. Dețin permis de conducere cat B. Nr telefon 0724435363

Vând apartament 2 camere

Vând apartament 2 camere
Vând apartament Aleea Pinului, etaj 4, 2 camere decomandat, 33 mp izolat, termopane, acoperit, ...

Vând locuri de casă în Dorohoi

Vând locuri de casă în Dorohoi
Vand locuri de casa in Dorohoi str.Casin in suprafata de 900mp la pretul de 20euro/mp,1500mp la pretul ...

PARTENERI

DorohoiNews.ro


DorohoiNews.ro


DorohoiNews.ro


DorohoiNews.ro


DorohoiNews.ro

DorohoiNews.ro

DorohoiNews.ro

DorohoiNews.ro

DorohoiNews.ro