Daca sunteti martorul unor evenimente importante va rugam sa ne contactati la tel: 0749.877.802 sau email: [email protected]

horoscop-saptamanal

Vezi cum stai cu banii, dragostea, cariera sau sănătatea, în funcţie de zodia ta. Află care sunt previziunile pentru tine în această perioadă.

Taur (21 aprilie - 21 mai)
La începutul acestei săptămâni îţi pui o întrebare ţie, iar răspunsul pe care ţi-l furnizează creierul este unul de mare folos. Oamenii se trezesc la realitate atunci când spui ceva la care nu se aşteaptă. Vei surprinde multă lume din jurul tău, şi asta datorită încrederii pe care o ai în tine şi a siguranţei cu care transmiţi informaţiile. Acest weekend este tot ce îţi poţi dori, natură şi iubire.

Gemeni (22 mai - 21 iunie)
Eşti destul de irascibilă luni şi marţi, iar acelaşi lucru li se întâmplă şi celor din jurul tău. Totul are o explicaţie, ai atâtea lucruri de terminat într-un timp atât de scurt încât e imposibil să nu cedezi nervos. Miercuri începi în sfârşit să vezi luminiţa de la capătul tunelului, îţi vin idei noi şi ai curajul de a face o schimbare, cel puţin pe plan profesional. Şi pentru că tu ţi-ai revenit în mare parte, încearcă să îi ajuţi şi pe cei posomorâţi din jurul tău, weekend-ul este perfect pentru asta.

Rac (22 iunie - 21 iulie)

Cineva te întreabă ce vrei să se întâmple în acest început de săptămână, şi aproape că îi spui tot chiar dacă nici măcar nu îl cunoşti. Speranţe şi visuri, orice îţi trece prin cap. Dintr-odată, lucrurile care îţi păreau până acum imposibile devin din ce în ce mai realizabile. Te gândeşti mai mult la viitor, un viitor pe care îl priveşti optimist. În weekend ar trebui să te ocupi de unele probleme minore.

Leu (22 iulie - 22 august)
Eşti mult mai sensibilă decât de obicei în acest început de săptămână, aşa că orice ţi s-ar spune imediat reacţionezi. Nu se întrevăd schimbări ale dispoziţiei prea curând, aşa că evită să ai discuţii în contradictoriu. Joi şi vineri ai fani, cel puţin aparent, iar acest lucru te face să te simţi puţin mai bine. În weekend, lucruri importante sunt pe cale să apară.

Fecioară (23 august – 22 septembrie)
Primeşti energie de la cei din jurul tău în acest început de săptămână, aşa că deschide larg uşile biroului sau casei tale. Mierucuri şi joi trebuie să fii flexibilă, altfel nu vei supravieţii unei situaţii pe care trebuie să o înfrunţi cumva. Dar asta se întâmplă până vine weekend-ul, apoi poţi să uiţi de griji şi să te distrezi la maxim.

Balanţă (23 septembrie - 22 octombrie)

Iubeşti ceea ce faci, iar asta te ţine în viaţă la începutul acestei săptămâni. Găseşte ceva neimportant şi frumos şi concentrează-te pe el. Dacă eşti la birou, cumpără o plantă şi aşeaz-o lângă calculator, îţi va da o stare de bine. Oamenii te inspiră şi îţi sunt buni prieteni de conversaţie în aceste zile. În weekend vei fi motivul multora de discuţie, şi totul de datorează activităţilor îndrăzneţe pe care le ai.

Scorpion (23 octombrie - 21 noiembrie)
Aşa cum îţi place ca tu să deţii controlul absolut, aşa li se va întâmpla şi celor din jurul tău în acest început de săptămână. Si atât timp cât există riscul unui conflict, ai face bine să cedezi şi să îl laşi pe cel de lângă tine să aleagă locaţia unde veţi mânca. Miercuri şi joi trebuie să duci la bun sfârşit o sarcină, şi nu trebuie să fii orgolioasă dacă e vorba de şeful tău. În weekend este momentul perfect pentru o întâlnire cu prietenii tăi, nu mereu ai ocazia să îi prinzi pe toţi.

Săgetător (22 noiembrie - 21 decembrie)
Este ok dacă eşti diferită faţă de cei din jurul tău în acest început de săptămână, originalitatea îţi va fi remarcată. Urmează-ţi propriile convingeri şi vei descoperi ceva minunat atunci când te vei opri. E posibil să îţi planifici o călătorie pe care ţi-o doreşti de multă vreme, aşa că nu mai amâna momentul. În weekend te vei simţi cu adevărat norocoasă, vei avea parte de o surpriză imensă.

Capricorn (22 decembrie - 20 ianuarie)
Schimbarea pluteşte în aer în acest început de săptămână, aşa că nu i te opune. Vei avea parte de mai multă distracţie trăind o experienţă nouă, şi trebuie să conştientizezi că viaţa e destul de imprevizibilă. Adevărata distracţie o vei simţi vineri, dar şi în weekend. Nu vei ştii ce este aceea plictiseală, dar deasemenea vei uita şi ce este odihna.

Vărsător (20 ianuarie - 18 februarie)
Luni şi marţi vei avea parte de undele schimbări pe care nu ţi le doreai, dar nu trebuie să le laşi să te doboare. Schimbarea e distractivă, desigur viaţa e reală şi nu un joc, dar chiar şi aşa sentimentele ar trebui să fie diverse. Miercuri şi joi te simţi mai puternică decât oricând, dar cineva are ceva de obiectat cu privire la acest lucru. În weekend fă o vizită familiei, te aşteaptă de multă vreme acasă.

Peşti (19 februarie - 20 martie)
Acest început de săptămână e minunat pentru că dragostea pluteşte în aer. E momentul perfect pentru un film romantic alături de iubitul tău, sau dacă nu ai unul să îi propui cuiva acest lucru. Eşti o romantică incurabilă, şi nu îţi poţi imagina viaţa fără aceste mici artificii care îţi aduc zâmbetul pe buze. În weekend totul se învârte în jurul relaţiilor, atât amoroase, cât şi familiale.

Berbec (21 martie - 20 aprilie)

Luni şi marţi este vorba doar de familie. Dacă ai altceva de făcut care nu implică aceste persoane, deja poţi să uiţi de asta. Miercuri şi joi încearcă să termini o treabă de la locul de muncă, pentru ca mai apoi să poţi avea timp de viaţa ta sentimentală. Organizarea este cuvântul cheie şi trebuie să îţi faci un plan pe care să îl respecţi cu stricteţe. Energia pe care o ai se va prelungi şi în weekend, şi cum ai scăpat de toate grijile, poţi să respiri în sfârşit uşurată. Sursa: eva.ro

Dacă v-a plăcut acest articol, alăturați-vă, cu un simplu „Click” - „Îmi place”, comunității noastre de cititori de pe pagina de Facebook.



 

DorohoiNews.ro

DorohoiNews.ro




DorohoiNews.ro



GALERIE FOTO

horoscop-saptamanal
DorohoiNews.ro, 05-05-2014

Va rugam sa folositi un limbaj decent; mesajele postate vor fi validate de un Moderator inainte de a fi publicate pe site.

NOTA: Va rugam sa comentati la obiect, legat de continutul prezentat in material. Orice deviere in afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului (autorilor) materialului, afisarea de anunturi publicitare, precum si jigniri, trivialitati, injurii aduse celorlalti cititori care au scris un comentariu se va sanctiona prin cenzurarea partiala a comentariului, stergerea integrala sau chiar interzicerea dreptului de a posta, prin blocarea IP-ului folosit.

Site-ul www.dorohoinews.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.

Am fost informat(a) despre Politica de Confidențialitate şi de Securitate a prelucrării datelor cu caracter personal, declar ca am peste 16 ani și sunt de acord cu prelucrarea datelor cu caracter personal:
- pentru ofertare comerciala
- pentru activitati promotionale: concursuri, reclame, publicitate
Security Code

COMENTARII VIZITATORI

Fii primul care comenteaza!

Publicitate



Panoramic Travel Botosani

BANCUL ZILEI !


DorohoiNews.ro


Discuție în familie:
- Te rog să nu caști când vorbesc cu tine! zice soția furioasă.
- Dar nu casc, încerc și eu să spun ceva...



DOROHOI NEWS - Primim la redacție

DorohoiNews.ro






PARTENERI - AJOFM BOTOSANI

DorohoiNews.ro


PUBLICITATE

DorohoiNews.ro

DorohoiNews.ro

DorohoiNews.ro

ZiareBotosani.ro

POLIȚIA LOCALĂ DOROHOI

DorohoiNews.ro

PARTENERI

DorohoiNews.ro

DorohoiNews.ro

Dorohoi News

DorohoiNews.ro DorohoiNews.ro DorohoiNews.ro

DorohoiNews.ro

DorohoiNews.ro


PUBLICITATE

DorohoiNews.ro

DorohoiNews.ro



UMANITAR

DorohoiNews.ro

Donatii online prin contul PAYPAL…



DorohoiNews.ro


DorohoiNews.ro


DorohoiNews.ro


DorohoiNews.ro



PUBLICITATE


DorohoiNews.ro

DorohoiNews.ro

Ecomed Dorohoi

DorohoiNews.ro

Ultimele anunturi

Optică Medicală Dorohoi angajează consilieră vânzări

Optică Medicală Dorohoi angajează consilieră vânzări
Ne mărim echipa! Grande Optique Dorohoi angajează consilieră vânzări (fete). Beneficii oferite: - ...

Rezerv Art Dorohoi angajează ospătar

Rezerv Art Dorohoi angajează ospătar
Rezerv Art Dorohoi angajează ospătar. Relații la telefon: 0747677372

SEB-COS SRL angajează șofer profesionist pentru transportul de marfă / cereale

SEB-COS SRL angajează șofer profesionist pentru transportul de marfă / cereale
SC SEB-COS SRL angajează șofer profesionist pentru transportul de marfă / cereale. Cerințe: - ...

SC din Dorohoi angajează personal. Vezi detalii!

SC din Dorohoi angajează personal. Vezi detalii!
Societate comercială din Dorohoi angajează laborant, inginer pentru construcții, mecanic utilaj și ...

SC din Dorohoi angajează barman și ospătar cu sau fără experiență

SC din Dorohoi angajează barman și ospătar cu sau fără experiență
Societate comercială din Dorohoi angajează barman și ospătar cu sau fără experiență. Pentru mai ...

BAMBOO angajează supraveghetoare sală jocuri

BAMBOO angajează supraveghetoare sală jocuri
BAMBOO angajează supraveghetoare sală jocuri! Oferim și cerem seriozitate maximă! Salariul este motivant, ...

Vând teren în Dorohoi

Vând teren în Dorohoi
Vind 2100 mp pe str Lt. Andrei. Pe teren se afla o casa deplorabila. Toate utilitatile, intabulari la ...

Vând casă + teren în Dorohoi, Trestiana

Vând casă + teren în Dorohoi, Trestiana
Proprietatea se afla in Dorohoi, cartier Trestiana, strada Ardeal si este compusa din casa bătrânească ...

Angajez administrator pentru Restaurant

Angajez administrator pentru Restaurant
Angajez administrator pentru Restaurant. Tel. 0748993952

Vând locuri de casă în Pascari

Vând locuri de casă în Pascari
Vând locuri de casă în Pascari. Tel. 0748993952

PARTENERI

DorohoiNews.ro


DorohoiNews.ro


DorohoiNews.ro


DorohoiNews.ro


DorohoiNews.ro

DorohoiNews.ro

DorohoiNews.ro

DorohoiNews.ro

DorohoiNews.ro