Daca sunteti martorul unor evenimente importante va rugam sa ne contactati la tel: 0749.877.802 sau email: [email protected]

Află ce ţi-au pregătit astrele! Horoscopul săptămânii

Vezi cum stai cu banii, dragostea, cariera sau sănătatea, în funcţie de zodia ta. Află care sunt previziunile pentru tine în această perioadă.

Fecioară (23 august – 22 septembrie)
Dacă eşti certată cu iubitul, ai face bine ca în această săptămână şă îţi calci pe orgoliu şi să discuţi cu el. Dacă niciunul dintre voi nu va ceda în această perioadă, riscul unei rupturi definitive este tot mai mare. Dacă eşti singură ar fi bine să îţi ocupi mereu timpul cu ceva pentru a nu te întrista.
Simţi că dai bani în continuu şi nu apuci niciodată să te bucuri de ei. Vei avea o stare de nemulţumire şi frustrare din această cauză şi ai sentimentul că munceşti degeaba. Cu toate acestea, trebuie să te bucuri că ai de unde să dai.
Trebuie să ai mai multă grijă de corpul tău, iar asta înseamnă atât o atenţie sporită asupra alimentaţiei, cât şi a sportului. Ocupă-te mai mult de imaginea ta şi vei avea parte numai de beneficii.

Balanţă (23 septembrie - 22 octombrie)
Nu vei întâmpina probleme grave din punct de vedere sentimental, micile certuri de zi cu zi au devenit deja o obişnuinţă pentru voi. Cu toate acestea vă înţelegeţi bine şi de fiecare dată vă împăcaţi şi o luaţi de la capăt.
Săptămâna aceasta pare că banii îţi pică din cer. Primeşti diverse cadouri substanţiale, recuperezi unele împrumuturi şi poate chiar câştigi la loto. Asta nu înseamnă că trebuie să îţi forţezi norocul, ci să laşi ca lucrurile să curgă natural.
Eşti foarte atentă cu sănătatea ta şi mergi frecvent la medic pentru controale de rutină. Nimic nu este greşit în asta, însă ai grijă să nu te izolezi într-un glob de cristal, altfel rişti ca bolile să se prindă mult mai uşor de tine.

Scorpion (23 octombrie - 21 noiembrie)
Dacă eşti singură ai toate şansele ca în această săptămână să îţi cunoşti alesul, însă să nu îţi dai seama de asta. De cele mai multe ori, atunci când nu ai aşteptări prea mari, rezultatele sunt mai bune decât ai fi sperat. Dacă ai deja o relaţie trebuie să ai grijă şi să îţi asculţi mai mult iubitul.
În această săptămână vei lua o pauză de la atâta muncă, perioada ce tocmai a trecut a fost mult prea intensă. Rezulatele se vor vedea şi pe plan financiar, însă nu trebuie să te opreşti aici dacă nu vrei să pierzi tot ce ai câştigat. Fii ambiţioasă!
Ai o stare de somnolenţă ieşită din comun şi o oboseală care te face să îţi pierzi concentrarea. Lentoarea de care dai dovadă te va îndruma spre pat mult mai devreme decât ai fi făcut-o în mod normal. Nu vei întâmpina probleme grave, însă trebuie să te menajezi mai mult.

Săgetător (22 noiembrie - 21 decembrie)
Nimic nu te mulţumeşte din punct de vedete sentimental şi îi găseşti iubitului din ce în ce mai multe defecte. E posibil ca în această săptămână să afli încotro se îndreaptă relaţia voastră, indiferent dacă spui tu stop sau el. Ar fi indicat să nu îţi faci prea multe speranşe şi planuri, pentru a nu mai fi dezamăgită pe viitor.
Nu da bani cu împrumut în această săptămână, altfel rişti să nu îi mai recuperezi niciodată. Chiar dacă cei care apelează la tine par persoane de încredere, nu este cazul să afli acest lucru sau contrariul pe propria-ţi piele. Fii mai îndrăzneaţă pe plan profesional!
Nu vei avea probleme de sănătate, însă îţi ţii foarte greu nervii sub control. Din această cauză rişti să te alegi cu dureri serioase de cap, de care nu vei putea scăpa decât cu o baie fierbinte şi câteva ore fără nimeni care să te bată la cap.

Capricorn (22 decembrie - 20 ianuarie)

E posibil ca viaţa de cuplu să te îndepărteze de prieteni şi de unele rude mai îndepărtate, însă nu le poţi avea pe toate. Încercarea de a-i împcăca pe toţi nu va face altceva decât să te streseze şi să fii tot mai nefericită. Lasă totul să curgă natural, fără prea multe sacrificii.
În carieră, astrele te vor ajuta săptămâna aceasta să obţii tot ceea ce ţi-ai propus, indiferent cât de îndrăzneţe ar fi ţelurile tale. Pune bazele unui nou proiect de viitor şi axează-te tot mai mult pe a învăţa lucruri noi în fiecare zi.
Nu vei avea probleme de sănătate în această săptămână, însă nu înseamnă că trebuie să faci excese. Nu te obosi mai mult decât poţi duce, nu mânca ce ştii că nu tolerezi de obicei şi nu te enerva din motive mici şi total neimportante.

Vărsător (20 ianuarie - 18 februarie)
Trebuie să vorbeşti mai deschis cu iubitul tău, atlfel acesta nu va putea să îţi citească gândurile aşa cum ţi-ai dori. Orice ceartă pe care o începeţi aveţi grijă să o ţineţi sub control, altfel există riscul ca situaţia să degenereze şi să vă spuneţi vorbe peste care nu veţi mai putea trece.
Nu purta discuţii în contradictoriu pe teme financiare în această săptămână, nimic din ce ar trebui să fie simplu nu va fi deloc aşa. Amână tranzacţiile importante pentru perioada imediat următoare, atunci când vei fi capabilă să îţi ţii nervii în frâu.
Nu vei întâmpina probleme de sănătate, însă este posibil să fii nemulţumită de felul în care arăţi. Nu trebuie să ţii cure drastice, ci doar să faci mult mai multă mişcare. Doar dacă apelezi la un regim alimentar exagerat vei risca să te pui în pericol.

Peşti (19 februarie - 20 martie)
Eşti destul de vulnerabilă în această săptămână, de aceea ai grijă pe cine pui ochii. E posibil ca cineva să ţi se pară potrivit pentru tine şi să te îndrăgosteşti nebuneşte, însă este doar o amăgire de moment. Dacă ai deja un iubit, ai grijă să nu îi pui încrederea la îndoială.
Ai destui bani, însă asta nu înseamnă că trebuie să arunci în stânga şi în dreapta cu ei. Încearcă să nu te laşi păcălită de cei din jurul tău, altfel rişti ca la sfârşitul acestei perioade să rămâi cu buzunarele goale. Înainte de toate gândeşte-te că ai făcut eforturi mari pentru a obţine ceea ce ai.
Scapă de vicii în această săptămână, eşti tot mai aproape de problemele pe care acesta le pot cauza. Fumatul este unul dintre ele, aşa că dacă o faci, încearcă să răreşti ţigările până ce le vei scoate de tot din rutina zilnică. Chiar dacă te simţi stresată sau nervoasă, nu te lăsa păcălită de efectele acestor obiceiuri proaste.

Berbec (21 martie - 20 aprilie)
Tu şi partenerul tău trebuie să comunicaţi mai mult în această săptămână, el simte nevoia să îl iei mai mult în seamă. Este foarte important să îi respecţi pe cei din jurul tău şi să le dai dreptul la replică, mai ales când e vorba de persoane apropiate ţie.
Se anunţă vremuri bune pentru tine în plan profesional, aşa că ai grijă să îţi urmăreşti visurile. Astrele sunt de partea ta şi te vor îndrepta către calea cea bună, aşa că bazează-te pe intuiţie. Ori vei avea parte de o avansare, ori te vei muta în altă parte pentru un salariu mai mare.
Dacă tot e vară ai face bine să profiţi de beneficiile pe care ţi le oferă. Încearcă să duci un stil de viaţă mai sănătos, preocupându-te mai ales de alimentaţie. Dacă fumezi şi bei cafea, încearcă să renunţi treptat la ele, te vei simţi mult mai bine şi cu mult mai multă energie.

Taur (21 aprilie - 21 mai)
Dacă eşti singură a sosit momentul să faci o alegere importantă şi să îi răspunzi afirmativ acelui bărbat care se tot ţine după tine. Dacă eşti angajată într-o relaţie şi aveţi probleme serioase, atunci e momentul să pui stop şi să nu te mai uiţi în urmă.
Vei avea parte de o constanţă la locul de muncă şi vei reuşi să îţi duci toate sarcinile la bun sfârşit, însă spre sfârşitul săptămânii vei fi extenuată. Chiar dacă ai motive să fii prost dispusă şi irascibilă, nu îţi vărsa nervii pe persoanele care nu au nicio vină. Nu îţi face duşmani!
Nu vei întâmpina probleme de sănătate noi în această săptămână, însă e posibil ca cele vechi să se agraveze sau să înceapă din nou să te sâcâie. Chiar dacă nu ai timp, şi poate nici nu ai vrea să dai banii pe diverse analize acum, trebuie să faci un efort pentru a avea grijă de organismul tău.

Gemeni (22 mai - 21 iunie)
E timpul pentru unele modificări în viaţa ta sentimentală, dar nu este nimic de rău. Vei vrea să rezolvi neînţelegerile existente între tine şi partenerul de viaţă şi vei încerca să comunici mai deschis. Eşti mai impulsionată ca oricând să îţi aduci viaţa pe făgaşul normal.
Ai foarte mult de muncă în această săptămână şi nu mai ai timp să te gândeşti la nimic altceva. Chiar dacă rezultatele nu se vor vedea imediat, cu siguranţă efortul îţi va fi răsplătit pe măsură. După ce termini tot, ai grijă să iei o pauză!
E posibil ca excesele alimentare pe care le faci să se răsfrângă imediat asupra corpului tău. O indigestie îţi poate da planurile peste cap, şi ce este cel mai important îţi poate strica vacanţă. Încearcă să fii echilibrată pentru a putea să te bucuri de tot.

Rac (22 iunie - 21 iulie)
Trebuie să aduci ceva nou în relaţia ta, monotonia a cam pus stăpânire pe tine şi pe iubitul tău. Dacă în cursul săptămânii nu ai timp de plimbări, în weekend cu siguranţă îţi poţi face un plan de mini-excursie. Dacă eşti singură încearcă să socializezi mai mult.
Dacă te porţi natural vei arăta celor din jur că ai încredere în tine, şi este posibil să ai nevoie de asta. est foarte important să faci impresie bună cuiva care îşi poate pune amprenta asupra vieţii tale profesionale pe viitor.
Nu sări peste mesele principale ale zilei şi nu pleca niciodată la drum fără o mică gustare, altfel rişti ca organismul să cedeze când ţi-e lumea mai dragă. Renunţă la ce îţi face rău şi adaugă programului tău zilnic şi puţină mişcare fizică.

Leu (22 iulie - 22 august)
Nu stai prea bine la capitolul dragoste, iar certurile dintre tine şi iubitul sau soţul sunt din ce în ce mai frecvente. Nu există comunicare, iar acest lucru se va răsfrânge în mod direct asupra psihicului tău. Dacă poţi să faci ceva pentru a rezolva problema, fă-o fără să stai pe gânduri.
Eşti dată peste cap din cauza unor bani pe care ar trebui să îi recuperezi în această perioadă, şi chiar ai nevoie de ei. Încearcă să scapi de ruşine şi să spui lucrurile pe nume atunci când e viaţa ta în joc. Renunţă la a te mai gândi la alţii mai mult decât la tine.
Evită grăsimile cât poţi tu de mult, altfel colesterolul o va lua razna în această săptămână. Profită de această perioadă pentru a alege o alimentaţie bazată în mare parte pe legume şi fructe, măcar cât e sezonul lor. Imediat vei simţi cum te vei încărca cu energie! Sursa: eva.ro

 

Dacă v-a plăcut acest articol, alăturați-vă, cu un simplu „Click” - „Îmi place”, comunității noastre de cititori de pe pagina de Facebook.



 

DorohoiNews.ro

DorohoiNews.ro


PNL Botosani



DorohoiNews.ro



GALERIE FOTO

Află ce ţi-au pregătit astrele! Horoscopul săptămânii
DorohoiNews.ro, 25-08-2014

Va rugam sa folositi un limbaj decent; mesajele postate vor fi validate de un Moderator inainte de a fi publicate pe site.

NOTA: Va rugam sa comentati la obiect, legat de continutul prezentat in material. Orice deviere in afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului (autorilor) materialului, afisarea de anunturi publicitare, precum si jigniri, trivialitati, injurii aduse celorlalti cititori care au scris un comentariu se va sanctiona prin cenzurarea partiala a comentariului, stergerea integrala sau chiar interzicerea dreptului de a posta, prin blocarea IP-ului folosit.

Site-ul www.dorohoinews.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.

Am fost informat(a) despre Politica de Confidențialitate şi de Securitate a prelucrării datelor cu caracter personal, declar ca am peste 16 ani și sunt de acord cu prelucrarea datelor cu caracter personal:
- pentru ofertare comerciala
- pentru activitati promotionale: concursuri, reclame, publicitate
Security Code

COMENTARII VIZITATORI

Fii primul care comenteaza!

Publicitate



Panoramic Travel Botosani

BANCUL ZILEI !


DorohoiNews.ro


Profesor:
Cine răspunde la următoarea întrebare, poate merge acasă.
Un băiat aruncă geanta pe fereastră.
Profesorul:
Cine tocmai a aruncat ghiozdanul?
Băiatul:
Eu, și plec acasă acum.



DOROHOI NEWS - Primim la redacție

DorohoiNews.ro






PARTENERI - AJOFM BOTOSANI

DorohoiNews.ro


PUBLICITATE

DorohoiNews.ro

DorohoiNews.ro

DorohoiNews.ro

ZiareBotosani.ro

POLIȚIA LOCALĂ DOROHOI

DorohoiNews.ro

PARTENERI

DorohoiNews.ro

DorohoiNews.ro

Dorohoi News

DorohoiNews.ro DorohoiNews.ro DorohoiNews.ro

DorohoiNews.ro

DorohoiNews.ro


PUBLICITATE

DorohoiNews.ro

DorohoiNews.ro



UMANITAR

DorohoiNews.ro

Donatii online prin contul PAYPAL…



DorohoiNews.ro


DorohoiNews.ro


DorohoiNews.ro


DorohoiNews.ro



PUBLICITATE


PSD Botosani
DorohoiNews.ro

DorohoiNews.ro

PSD Botosani

Ecomed Dorohoi

PNL Botosani

DorohoiNews.ro

Ultimele anunturi

SC angajează personal pentru fabrică de lactate

SC angajează personal pentru fabrică de lactate
SC angajează personal pentru fabrică de lactate, calificați și necalificați. Relații la telefon: ...

SC din Dorohoi angajează personal pentru curățenie sedii administrative

SC din Dorohoi angajează personal pentru curățenie sedii administrative
Societate Comercială din Dorohoi angajează personal auxiliar pentru curățenie sedii administrative. ...

SC din Dorohoi angajează ajutor de bucătar cu sau fără experiență

SC din Dorohoi angajează ajutor de bucătar cu sau fără experiență
Societate comercială din Dorohoi angajează ajutor de bucătar cu sau fără experiență. Pentru mai ...

GAVROMARM, depozit de marmură și granit în Saucenița, angajează personal

GAVROMARM, depozit de marmură și granit în Saucenița, angajează personal
SC GAVROMARM SRL depozit de marmură și granit în Saucenița angajează, în condițiile ...

Magazinul Peneș Curcanul Dorohoi angajează gestionar - vânzătoare

Magazinul Peneș Curcanul Dorohoi angajează gestionar - vânzătoare
Magazinul Peneș Curcanul Dorohoi angajează gestionar - vânzătoare. CV-urile se pot depune la ...

Societate comercială din Dorohoi angajează mecanici agricoli cu experiență

Societate comercială din Dorohoi angajează mecanici agricoli cu experiență
Societate comercială din Dorohoi cu profil agricol angajează mecanici agricoli cu experiență. Informații ...

BAMBOO angajează supraveghetoare sală jocuri

BAMBOO angajează supraveghetoare sală jocuri
BAMBOO angajează supraveghetoare sală jocuri! Oferim și cerem seriozitate maximă! Salariul este motivant, ...

SC angajează muncitori calificați și necalificați în domeniul construcțiilor

SC angajează muncitori calificați și necalificați în domeniul construcțiilor
Angajez muncitori calificați și necalificați în domeniul constructiilor, în special șef ...

Căutăm o bonă cu experiență

Căutăm o bonă cu experiență
Căutăm o bonă cu experiență pentru a lucra la domiciliu cu un copil de un an jumătate. Candidatul ...

Vând colțar

Vând colțar
Vând canapea colțar in stare foarte buna și masa extensibila, preț 1500 lei. Relatii la telefon ...

PARTENERI

DorohoiNews.ro


DorohoiNews.ro


DorohoiNews.ro


DorohoiNews.ro


DorohoiNews.ro

DorohoiNews.ro

DorohoiNews.ro

DorohoiNews.ro

DorohoiNews.ro