Daca sunteti martorul unor evenimente importante va rugam sa ne contactati la tel: 0749.877.802 sau email: [email protected]

horoscop-saptamanal

Vezi cum stai cu banii, dragostea, cariera sau sănătatea, în funcţie de zodia ta. Află care sunt previziunile pentru tine în această perioadă.

Berbec
Sanatate - Este adevarat ca a trecut sezonul alergiilor, dar acum a venit vremea sa-ti intaresti sistemul imunitar. Tincturile de echinacea si propolis te pot ajuta sa-ti fortifici organismul, atat timp cat te tii de cura de treizeci de zile pe care o presupun. Daca te bate gandul sa te apuci de vreo dieta weekendul acesta, nu-ti reduce prea mult portiile de mancare pentru ca risti sa-ti pierzi motivatia.
Bani si cariera - Nu-ti este recomandat sa te ocupi de inscrisuri oficiale lunea aceasta, indiferent daca ar trebui sa semnezi unele hartii, sa le indosariezi sau trebuie sa treci pragul unor institutii pentru a obtine anumite aprobari. Prima zi a saptamanii nu se arata favorabila nici in cazul sedintelor sau al pitch-urilor, mai ales daca vrei sa ataci un subiect sensibil sau propunerea ta e neconventionala.
Familie si cuplu - Miercuri-joi, iti poate cadea prost faptul ca partenerul a devenit mai popular in ultima vreme si nu mai petrece la fel de mult timp acasa, de exemplu. In schimb, daca nu ai inca pe cineva, probabil vei fi interogat vis-a-vis de acest aspect de familie candva in preajma acestei zile. Fa-ti timp pentru hobby-urile tale in weekend si vei vedea ca ai cam exagerat la mijlocul saptamanii.

Taur
Sanatate - Desi nu apar semne cum c-ar trebui sa vezi de tine mai mult zilele acestea, sanatatea ta ramane un subiect delicat pe ordinea de zi. In acest context, iti este recomandat sa consumi necesarul zilnic de doi litri de apa pentru a preveni formarea calculilor renali. Evita sa introduci prea multe proteine in alimentatie pentru ca excesul de grasimi se poate cristaliza in zona rinichilor.
Bani si cariera - Se cade ca, in prima zi a saptamanii, sa te ocupi de chestiuni financiare restante. Poate e nevoie sa returnezi un imprumut ori sa achiti o rata sau o factura. De miercuri incolo, nu vei mai prea avea timp de pierdut. Agenda ta profesionala este destul de aglomerata, dar provocarile cele mai mari le vei intampina in relatia cu colegii de munca. Asadar, da dovada de tact si diplomatie!
Familie si cuplu - Dedica-ti weekend-ul reuniunilor familiale. Fie ca-ti propui sa iei masa de pranz sau cina in compania celor dragi ai casei ori intentionezi sa-ti inviti familia extinsa sa ti se alature sambata aceasta, cert este toata tensiunea acumulata peste saptamana se va risipi cu totul la sfarsitul saptamanii. Prin urmare, inconjoara-te de oameni la care tii si pe care nu i-ai mai vazut demult.

Gemeni
Sanatate - Nu te asteapta surprize la acest capitol saptamana aceasta, dar avand in vedere ca Luna iti tranziteaza semnul nasterii luni, probabil ca te vei simti plin de viata si pus pe treaba inca de la debutul saptamanii. Daca nu ti-ai conceput o lista de activitati pentru aceasta zi, risti sa-ti disipezi energia in mai multe parti si sa nu realizezi nimic concret. Cauta sa te organizezi putin!
Bani si cariera - Se prea poate sa misunezi pe terenuri nesigure candva in jurul zilei de marti. Poate mizai pe un sprijin financiar, probabil din partea partenerului de viata sau de afaceri pentru a-ti pune pe picioare un proiect, dar exista riscul sa ramai cu ochii-n soare si sa nu ti se materializeze planurile. In ultima zi a saptamanii, nu-ti lua angajamente pe care nu le poti duce la indeplinire.
Familie si cuplu - Pe plan sentimental, saptamana nu debuteaza tocmai stralucit. Oricate argumente i-ai aduce partenerului, nu-ti va fi usor sa-l scoti dintr-ale lui. Catre weekend, reusesti usor-usor sa revii pe aceeasi lungime de unda cu persoana iubita, mai ales daca v-ati facut planuri sa mergeti la film, sa iesiti cu prietenii sau sa-i scoateti pe cei mici in oras. Petreceti mai mult timp impreuna!

Rac
Sanatate - Nu trebuie sa fii atent doar la ce mananci luni, ci si la felul in care o faci. Asadar, daca te tenteaza sa inlocuiesti masa de pranz cu un preparat fast-food, gandeste-te de doua ori inainte de a da fuga la un restaurant de acest tip. Altfel, te pomenesti cu dureri de stomac care-ti vor da planurile peste cap. Miscarea te ajuta sa diminuezi crampele musculare care pot aparea luni.
Bani si cariera - Probabil ca stii inca de saptamana trecuta ce anume ai de facut luni si intentionezi sa te pui pe treaba de cum ajungi la serviciu. In schimb, ca sa nu fie nevoie sa refaci sau sa aduci imbunatatiri muncii tale, intereseaza-te daca nu s-au schimbat intre timp datele problemei. Desi marti nu esti pe aceeasi lungime de unda cu sefii sau clientii, in apropierea weekendului se risipesc norii negri.
Familie si cuplu - Faptul ca tinzi sa exagerezi lucrurile si sa le vezi dintr-o perspectiva subiectiva te aduce la cutite cu partenerul si restul familiei la mijlocul acestei saptamani. In timp ce lor li se pare fugi din calea provocarilor, tu ai impresia ca-ti fac vant in gura lupilor. Adevarul e intotdeauna undeva la mijloc si trebuie sa fiti cu totii constienti de acest lucru. Noroc ca va luati cu alte spre weekend!

Leu
Sanatate - S-ar putea ca mijlocul saptamanii sa te gaseasca usor nostalgic, melancolic, semn ca ti-ar face bine sa te protejezi de situatiile care ti-ar afecta echilibrul emotional. Daca te afli in postura in care nu-ti poti exprima trairile si sentimentele, urmarile acestei incorsetari se vor vedea la nivelul pielii. Poate e mai indicat pentru tine sa vorbesti despre ce te roade si sa nu te interiorizezi.
Bani si cariera - Probabil ca n-ai fost apreciat pentru ca te-ai implicat activ atunci cand nimeni nu-si dadea seama ce are de facut si nu-ti doresti sa repeti experienta la mijlocul acestei saptamani, desi situatia o cere. Daca intentionezi sa-i inveti o lectie, poti inrautati si mai mult lucrurile. Duminica aceasta poti simti acut senzatia ca se duc banii si nu stii exact pe ce i-ai cheltuit. Tine-le o evidenta clara!
Familie si cuplu - Daca in intervalul miercuri-vineri n-ai fost in cea mai buna forma, iti recapeti jovialitatea si optimismul odata cu sfarsitul saptamanii. Se pare ca nu vei sta prea mult pe-acasa sambata si duminica. Prietenii te invita sa le faci o vizita sau mai mereu te suna cate cineva sa te intrebe ce mai faci. Daca intentionezi sa scoti pe cineva in oras pentru prima data, fa-o sambata aceasta!

Fecioara
Sanatate - Gandeste-te cat timp a trecut de la ultimul consult cardiologic. Daca nu ti-ai facut o electrocardiograma pana acum, n-ar strica sa-ti gasesti timp sa o faci candva la sfarsitul acestei saptamani. Poate ca nu ai probleme care tin de sistemul cardiovascular, dar un control de rutina este binevenit, mai ales daca unul dintre parinti sau bunici s-a confruntat cu afectiuni de inima.
Bani si cariera - Miercuri, exista riscul sa cada un proiect pe care-l ai in colaborare cu unii prieteni ori este posibil sa pierzi unii binefacatori pe a caror sprijin financiar te bazai mult. Poate ca nu v-ati inteles la banii sau, in ultima vreme, doar tu ai fost acela care a investit energie si resurse pe acest plan. Cu putin noroc, s-ar putea sa-ti sara intr-ajutor rudele si sa nu fie nevoie sa renunti la visurile tale.
Familie si cuplu - Poate ca evenimentele de miercuri iti vor ridica semne de intrebare in legatura cu prietenii tai si cat de dispusi sunt sa traga in aceeasi directie cu tine cand premisele nu sunt favorabile. Pe de alta parte, vei fi placut surprins sa constati ca familia nu te lasa la greu. Poate ca ti-ai dori sa vezi la fel de multa implicare si din partea partenerului duminica, dar aparent il preocupa alte lucruri.
 
Balanta
Sanatate - In ultima zi a saptamanii, s-ar putea sa te transformi intr-un burete de energii, deci nu te mira daca te molipsesc vibratiile din jurul tau ori ti se schimba starea de spirit in functie de vreme. Tocmai din acest motiv, este indicat sa stai mai mult prin preajma persoanelor motivate si pozitive. In caz contrar, poti incepe saptamana viitoare vlaguit si lipsit de orice chef de munca.
Bani si cariera - Daca ti-ai propus sa abordezi un subiect delicat in timpul sedintei de luni, intereseaza-te daca situatia nu s-a ameliorat intre timp. Altfel, risti sa te avanti in declaratii taioase pe care-ti va fi imposibil sa le retragi. De asemenea, incearca sa te limitezi la o conversatie simpla cu superiorii miercuri si joi. Catre weekend, poti avansa in cateva zile cat altii intr-o luna cu un proiect!
Familie si cuplu - Desi nu ti-ai facut planuri pentru weekend-ul acesta, poate doar sa stai acasa si sa te relaxezi, s-ar putea ca planul tau sa esueze. Nu te gandi insa ca sfarsitul de saptamana va fi un esec, ba dimpotriva. Ziua de sambata te gaseste alaturi de prieteni, probabil chiar la petrecerea aniversara a unuia dintre membrii anturajului tau. Asadar, se poate spune ca te asteapta zile de pomina!

Scorpion
Sanatate - Poate nu intelegi cum ar putea sa existe o legatura intre durerile de cap si afectiunile renale, dar adevarul e ca daca te concentrezi mai greu in ultima perioada, ai probleme cu somnul si migrenele nu-ti dau pace, e cazul sa vizitezi cabinetul unui nefrolog. Nu intotdeauna simptomele apar in regiunea rinichilor, iar daca e vorba de ceva serios, e bine sa se poata interveni din timp.
Bani si cariera - Daca n-ai reusit sa-ti suplimentezi veniturile suficient perioada aceasta, ai ambitia si ideile care te ajuta sa atragi sansa de partea ta. Nu lasa bani la vedere luni in masina si fii cu ochii-n patru in autobuz. In jurul zilei de marti, apar vesti nu tocmai bune de la sefii din strainatate sau contextul socio-economic sileste conducerea sa ia decizii radicale. Oricare ar fi, cauta sa te adaptezi rapid!
Familie si cuplu - Rafineaza-ti discursul la mijlocul saptamanii, indiferent daca te suna fratele intr-un moment inoportun ori socrii iti cer sa le faci un serviciu fix atunci cand nu-ti mai vezi capul de treburi. Cu siguranta, nu vrei sa-i repezi, dar daca nu esti atent, vei da de inteles contrariul. Desi ai planuri cu prietenii, nu-i o idee buna sa-ti lasi balta partenerul, desi v-ati certat. Cauta sa-i impaci pe toti!

Sagetator
Sanatate - Configuratiile astrale care se perfecteaza saptamana aceasta nu-ti influenteaza tonusul, dar nu uita faptul ca Marte iti tranziteaza in continuare casa personalitatii. In consecinta, zilele acestea iti asumi riscuri cu o mai multa usurinta, motiv pentru care ti se recomanda sa nu te amesteci in activitati care pot duce la raniri si accidentari. Printre zonele cele mai vizate se numara coapsele!
Bani si cariera - Poate ca situatia financiara s-a mai imbunatatit nitel in ultimele saptamani, dar incape loc de mai bine, cu siguranta. Lipsa lichiditatilor o poti cataloga drept o slabiciune miercurea aceasta si nu privesti in viitor prea optimist. In jurul zilelor de vineri sau joi, poti afla ca ti s-a aprobat un imprumut ori ca rudele partenerului sunt dispuse sa va ajute sa puneti un proiect pe picioare.
Familie si cuplu - Indiferent daca esti tu cel care paraseste tara sau localitatea de resedinta weekend-ul acesta ori cineva drag din strainatate te viziteaza, cert este ca-ti va face bine revederea. Nu numai ca vei reusi sa recuperezi timpul pierdut, dar s-ar putea sa inveti cate ceva din experientele lor de peste hotare. Nu e exclus sa puneti bazele unei colaborari sau sa te inspire sa incerci ceva inedit!

Capricorn
Sanatate - Desi obisnuiesti sa stai la discutii cu colegii de munca la fumoar, poti sesiza luni ca te deranjeaza fumul mai mult decat pana acum. Daca si tu te numeri printre ei, incearca sa reduci simtitor numarul tigarilor pe care le fumezi zilnic. Altfel, te poti pomeni cu crize de tuse si disconfort sporit in regiunea gatului. Tot in aceeasi zi pot aparea dureri la nivelul genunchilor!
Bani si cariera - Luni iti vei da seama si singur ca nu este suficient sa stii ce ai de facut sau care sunt pretentiile cu privire la munca ta. Conteaza la fel de mult sa-ti faci o idee de ansamblu despre obiectivul pe care o sa-l atingi. In acest fel, n-ai cum sa te impotmolesti. Spre sfarsitul saptamanii, apar si beneficiile faptul ca ai fost rezervat in declaratii la momentul oportun. Ti se apreciaza discretia!
Familie si cuplu - Atmosfera din cuplu se tensioneaza putin la mijlocul saptamanii, dar depinde de tine in ce masura te afecteaza acest lucru. Daca partenerul are un istoric lung de tentative, mai mult sau mai putin reusite, de a-ti atinge coarda sensibila, gandeste-te daca nu cumva si de aceasta data apeleaza la santajul emotional. Poate ca incearca sa-i manipuleze si pe cei dragi sa-i ia partea.

Varsator
Sanatate - Daca in mod normal nu faci prea multa miscare, dar la mijlocul acestei saptamani ai multe de rezolvat intr-o parte sau alta a orasului, probabil ca te vei pomeni cu picioare umflate si febra musculara spre seara. N-ar strica sa apelezi, macar o data la cateva zile, la serviciile unui maseur sau ale unui reflexoterapeut priceput. Nu numai ca dispar durerile, dar tii si varicele la distanta!
Bani si cariera - Pe plan profesional, echilibrul din relatia cu colegii de munca, dar si din atmosfera de la birou nu este cel mai stabil. Prin urmare, cauta sa nu alimentezi tensiunile de la munca in jurul zilelor de miercuri si joi. Chiar daca este nevoie sa vorbesti despre unele lucruri care te nemultumesc, acesta nu este momentul potrivit. Spre sfarsitul saptamanii, ti se poate propune o relocare!
Familie si cuplu - N-ar strica sa evadezi din oras, macar pentru cateva zile. Indiferent daca optezi pentru un city-break in compania partenerului si a prietenilor sau decideti sa va petreceti weekend-ul undeva la tara, distractia va fi garantata. Iti face bine sa socializezi, sa te pui la curent cu ultimele vesti si sa vezi care este punctul lor de vedere in anumite privinte. Nu-ti strica sa afli o parere obiectiva!

Pesti
Sanatate - E adevarat ca in weekend iti permiti sa stai la masa si sa te bucuri cu adevarat de preparatele pe care le ai in fata, dar ai grija cat zabovesti in fata farfuriei. Daca obisnuiesti sa discuti la masa cu rudele si sa tratezi evenimentele importante de peste saptamana, poti ajunge sa mananci mai mult decat ti-ai propus. Cauta sa nu ciugulesti intre mese si nici sa nu pierzi numarul portiilor!
Bani si cariera - Iti vine greu sa-i refuzi pe cei mici miercuri sau joi, motiv pentru care risti sa-ti usurezi pusculita de o suma de bani insemnata candva in jurul acestor zile. Nu este exclus ca tu sa fii acela care pune ochii pe un obiect de colectie pe care-l cauta de mult timp. Atata timp cat stii sa imparti si colaborarile tale au la baza negocieri ferme, n-ai motive sa-ti faci griji cu privire la bani!
Familie si cuplu - Se anunta rost de un weekend reusit, atata timp cand stii unde sa te opresti cu intrebarile, mai ales atunci cand ai cunoscut recent pe cineva sau daca ai fost invitat la masa de catre un coleg de serviciu. Se pare ca partenerul de viata nu intelege acest lucru, riscand sa te intoarca pe dos duminica. In loc sa-l acuzi ca nu-ti respecta spatiul personal, mai bine nu-i da apa la moara! Sursa: Astrodex.ro

 

Dacă v-a plăcut acest articol, alăturați-vă, cu un simplu „Click” - „Îmi place”, comunității noastre de cititori de pe pagina de Facebook.



 

DorohoiNews.ro

DorohoiNews.ro


PNL Botosani



DorohoiNews.ro



GALERIE FOTO

horoscop-saptamanal
DorohoiNews.ro, 13-10-2014

Va rugam sa folositi un limbaj decent; mesajele postate vor fi validate de un Moderator inainte de a fi publicate pe site.

NOTA: Va rugam sa comentati la obiect, legat de continutul prezentat in material. Orice deviere in afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului (autorilor) materialului, afisarea de anunturi publicitare, precum si jigniri, trivialitati, injurii aduse celorlalti cititori care au scris un comentariu se va sanctiona prin cenzurarea partiala a comentariului, stergerea integrala sau chiar interzicerea dreptului de a posta, prin blocarea IP-ului folosit.

Site-ul www.dorohoinews.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.

Am fost informat(a) despre Politica de Confidențialitate şi de Securitate a prelucrării datelor cu caracter personal, declar ca am peste 16 ani și sunt de acord cu prelucrarea datelor cu caracter personal:
- pentru ofertare comerciala
- pentru activitati promotionale: concursuri, reclame, publicitate
Security Code

COMENTARII VIZITATORI

Fii primul care comenteaza!

Publicitate



Panoramic Travel Botosani

BANCUL ZILEI !


DorohoiNews.ro


Profesor:
Cine răspunde la următoarea întrebare, poate merge acasă.
Un băiat aruncă geanta pe fereastră.
Profesorul:
Cine tocmai a aruncat ghiozdanul?
Băiatul:
Eu, și plec acasă acum.



DOROHOI NEWS - Primim la redacție

DorohoiNews.ro






PARTENERI - AJOFM BOTOSANI

DorohoiNews.ro


PUBLICITATE

DorohoiNews.ro

DorohoiNews.ro

DorohoiNews.ro

ZiareBotosani.ro

POLIȚIA LOCALĂ DOROHOI

DorohoiNews.ro

PARTENERI

DorohoiNews.ro

DorohoiNews.ro

Dorohoi News

DorohoiNews.ro DorohoiNews.ro DorohoiNews.ro

DorohoiNews.ro

DorohoiNews.ro


PUBLICITATE

DorohoiNews.ro

DorohoiNews.ro



UMANITAR

DorohoiNews.ro

Donatii online prin contul PAYPAL…



DorohoiNews.ro


DorohoiNews.ro


DorohoiNews.ro


DorohoiNews.ro



PUBLICITATE


PSD Botosani
DorohoiNews.ro

DorohoiNews.ro

PSD Botosani

Ecomed Dorohoi

PNL Botosani

DorohoiNews.ro

Ultimele anunturi

SC angajează personal pentru fabrică de lactate

SC angajează personal pentru fabrică de lactate
SC angajează personal pentru fabrică de lactate, calificați și necalificați. Relații la telefon: ...

SC din Dorohoi angajează personal pentru curățenie sedii administrative

SC din Dorohoi angajează personal pentru curățenie sedii administrative
Societate Comercială din Dorohoi angajează personal auxiliar pentru curățenie sedii administrative. ...

SC din Dorohoi angajează ajutor de bucătar cu sau fără experiență

SC din Dorohoi angajează ajutor de bucătar cu sau fără experiență
Societate comercială din Dorohoi angajează ajutor de bucătar cu sau fără experiență. Pentru mai ...

GAVROMARM, depozit de marmură și granit în Saucenița, angajează personal

GAVROMARM, depozit de marmură și granit în Saucenița, angajează personal
SC GAVROMARM SRL depozit de marmură și granit în Saucenița angajează, în condițiile ...

Magazinul Peneș Curcanul Dorohoi angajează gestionar - vânzătoare

Magazinul Peneș Curcanul Dorohoi angajează gestionar - vânzătoare
Magazinul Peneș Curcanul Dorohoi angajează gestionar - vânzătoare. CV-urile se pot depune la ...

Societate comercială din Dorohoi angajează mecanici agricoli cu experiență

Societate comercială din Dorohoi angajează mecanici agricoli cu experiență
Societate comercială din Dorohoi cu profil agricol angajează mecanici agricoli cu experiență. Informații ...

BAMBOO angajează supraveghetoare sală jocuri

BAMBOO angajează supraveghetoare sală jocuri
BAMBOO angajează supraveghetoare sală jocuri! Oferim și cerem seriozitate maximă! Salariul este motivant, ...

SC angajează muncitori calificați și necalificați în domeniul construcțiilor

SC angajează muncitori calificați și necalificați în domeniul construcțiilor
Angajez muncitori calificați și necalificați în domeniul constructiilor, în special șef ...

Căutăm o bonă cu experiență

Căutăm o bonă cu experiență
Căutăm o bonă cu experiență pentru a lucra la domiciliu cu un copil de un an jumătate. Candidatul ...

Vând colțar

Vând colțar
Vând canapea colțar in stare foarte buna și masa extensibila, preț 1500 lei. Relatii la telefon ...

PARTENERI

DorohoiNews.ro


DorohoiNews.ro


DorohoiNews.ro


DorohoiNews.ro


DorohoiNews.ro

DorohoiNews.ro

DorohoiNews.ro

DorohoiNews.ro

DorohoiNews.ro