Daca sunteti martorul unor evenimente importante va rugam sa ne contactati la tel: 0749.877.802 sau email: [email protected]

Horoscopul săptămânii

Descoperă previziunile astrale pentru zodia ta şi află cum vei sta cu dragostea, sănătatea, banii sau cariera în această săptămână!

Gemeni (22 mai - 21 iunie)
Îţi place să forţezi nota, iar săptămâna aceasta chiar nu vei ştii când să te opreşti. Enervezi pe oricine din jurul tău cu atitudinea ta, însă mai ales pe iubitul tău. Încearcă să abandonezi subiectele delicate şi să le reiei atunci când vei avea o stare mai bună. Nu vei acumula frustrări dacă taci puţin mai mult câteva zile!
Vei avea parte de o săptămână agitată la locul de muncă, de aceea astrele îţi recomandă să rămâi cât de calmă poţi. Cheltuielele neaşteptate îţi distrug liniştea acasă, iar volumul mare de muncă te extenuează degeaba. Ia lucrurile aşa cum vin şi încearcă să le rezolvi pe măsură ce ele apar, nelăsând prea multe să se strângă şi să te aglomereze!

Rac (22 iunie - 21 iulie)
Nu amesteca viaţa profesională cu cea sentimentală şi totul va fi bine în această săptămână. Lasă grijile de la serviciu acolo din moment ce părăseşti clădirea şi mergi spre casă cu inima deschisă. Cu siguranţă ai nevoie să îi spui cuiva ce ai pe suflet, însă în acest moment, partenerul tău de viaţă nu este cea mai bună variantă. Bazează-te pe instinct!
Nu vei avea timp să te gândeşti la bani în această săptămână pentru că vei fi mult prea preocupată cu munca. Vei întâmpina probleme destul de serioase pe plan profesional şi tot ce trebuie să faci este să lupţi să îţi menţii poziţia. Numărul banilor nu contează acum, ci mai degrabă să nu îţi pierzi orice sursă de venit!

Leu (22 iulie - 22 august)
Există riscul ca în această săptămână să ai motive serioase de reproş pentru iubitul tău. Ieşirile lui cu băieţii încep deja să fie iritante din moment ce sunt tot mai dese şi lungi. E timpul pentru o discuţie importantă cu acesta, indiferent de consecinţe. Nu rămâne captivă într-o relaţie care nu te satisface!
Vei avea mult de muncă în această săptămână, însă nu îţi stă în caracter să te plângi. Vei reuşi să le duci pe toate la bun sfârşit, dar banii nu vor fi pe măsura eforturilor tale. Ţine de ce ai cât poţi de mult, ba chiar economiseşte dacă nu e nimic urgent de cumpărat.

Fecioară (23 august – 22 septembrie)
Eşti destul de posesivă şi toată lumea ştie asta, însă în această săptămână ai tendinţa de a te întrece pe tine. Chiar dacă viaţa ta sentimentală este una foarte liniştită şi împlinită, nu pierzi ocazia de a agita puţin spiritele. Lasă crizele de gelozie pentru atunci când chiar va fi cazul!
Nu o duci rău cu banii, însă simţi că meriţi mai mult pentru munca depusă. Te descurci cu tot ce faci, dar nu ratezi ocazia de a te alătura colegilor care se plâng pentru treaba pe care o fac. Nu eşti adepta schimbărilor şi poate asta e cauza principală pentru care viaţa ta profesională actuală nu te mai împlineşte!

Balanţă (23 septembrie - 22 octombrie)
Unele discuţii în contradictoriu care au loc în familia ta îţi vor da o energie destul de proastă în aceste zile. Din păcate nu poţi face nimic să schimbi situaţia, ci doar să te resemnezi. Nu suferi pentru ce au alţii de împărţit, ci încearcă să îţi vezi de viaţa ta alături de partenerul tău!
Situaţia ta financiară nu va suferi modificări în această săptămână şi te vei descurca foarte bine cu planurile pe care ţi le-ai făcut! Reuşeşti să achiziţionezi obiectele mult dorite şi vei fi foarte fericită datorită lor! Fereşte-te de propunerile mult prea tentante ca să fie adevărate!

Scorpion (23 octombrie - 21 noiembrie)
Unele probleme exterioare îţi pot afecta fără să îţi dai seama atmosfera dintre tine şi iubit. Nu poţi uita de grijile sau certurile la care ai participat şi uneori îţi verşi nervii exact pe cine nu trebuie. Iubitul tău nu va reacţiona din prima, însă nu abuza de bunătatea lui. Încearcă să te relaxezi alături de el, poate fi o bună sursă de energie pozitivă!
Vei întâmpina mai multe probleme pe plan profesional în această perioadă şi vei fi destul de stresată din această cauză. Toate se leagă între ele, aşa că încearcă să găseşti un echilibru între toate planurile vieţii tale şi nu te concentra numai pe unul. Vei fi nevoită să cheltui mai mulţi bani pentru a repara unele greşeli!

Săgetător (22 noiembrie - 21 decembrie)
Tu şi partenerul tău de viaţă v-aţi îndepărtat destul de mult în ultima perioadă şi nici săptămâna aceasta nu se anunţă veşti prea bune. Vă certaţi din orice şi pare că nu mai există puncte comune între voi doi. Este foarte important să nu uitaţi calităţile pentru care v-aţi îndrăgostit unul de altul şi să reaprindeţi flacăra iubirii fără de care nu vă veţi putea reveni.
Nu munci în zadar în această perioadă şi păstrează secret ceea ce faci. Planurile tale ar trebui să fie ştiute doar de tine până când vei începe cu adevărat să le pui în practică. Vei fi tentată să achiziţionezi mai multe obiecte care nu sunt chiar necesare în acest moment, însă din fericire pentru tine situaţia financiară pe care o ai este una care îţi permite acest lucru!

Capricorn (22 decembrie - 19 ianuarie)
Traversezi o perioadă bună pe plan sentimental, iar micile certuri şi tatonări pe care le ai cu iubitul au rolul de a anima puţin viaţa voastră. Formaţi un cuplu reuşit şi vă încadraţi în normalitate, aşa că nu te speria atunci când o ceartă durează puţin mai mult decât de obicei. Dacă eşti singură, ai chef de socializare şi de flirt cu cei care îţi ţin isonul!
Proiectele în care eşti implicată cer mai multe investiţii decât te aşteptai iniţial. Cântăreşte bine situaţia şi vezi dacă merită să continui sau să pui punct acum. Acesta este principalul tău subiect de analiză pe parcursul acetor zile şi nu ai voie să dai greş cu o decizie proastă!

Vărsător (20 ianuarie - 18 februarie)
Partenerul tău de viaţă va fi vizibil afectat în această perioadă de faptul că nu îl incluzi în planurile tale. Vei auzi reproşuri ca niciodată până acum şi nu pare că eşti dispusă să schimbi ceva la tine. Dacă eşti singură, această atitudine libertină este numai bună pentru flirt şi socializare!
Nu da săptămâna aceasta bani cu împrumut indiferent de cine ţi-i cere. Chiar dacă ai încredere în persoana respectivă, în aceste zile pot apărea situaţii pe care nici tu, nici nimeni nu le poate controla. Ai nevoie de o rezervă de care să nu te atingi decât atunci când tu eşti cea implicată direct!

Peşti (19 februarie - 20 martie)
Dacă nu eşti angajată într-o relaţie şi duci o viaţă complet libertină, încearcă să te mai potoleşti puţin şi să răreşti ieşirile în oraş. Nu numai că nu vei găsi aşa persoana potrivită, dar cheltui sume serioase de bani doar pentru a ieşi în evidenţă. Poartă-te cât mai natural şi lasă-ţi faţa reală să iasă la iveală!
Rişti să rămâi cu buzunarele goale dacă continui să ieşi atât de des în oraş făcându-ţi toate mofturile. Este foarte important să realizezi că munceşti mult pentru ceea ce ai şi e păcat să iroseşti tot atât de simplu. Satisfacţia va veni atunci când îţi foloseşti bugetul pentru ceva cu adevărat important, gândeşte-te la asta!

Berbec (21 martie - 20 aprilie)
Nu crede tot ce îţi spune partenerul de viaţă, mai ales dacă e vorba de scuze sau de promisiuni. Dacă ai o relaţie la început de drum, cu atât mai mult trebuie să fii prudentă. Nu permite nimănui să se bage în viaţa ta sentimentală, acum nu este momentul sau cazul să primeşti sfaturi de la oricine. Tu eşti cea care poate gestiona cel mai corect problemele cu care te confrunţi!
Se anunţă o săptămână bună pentru tine pe plan fincniar, însă pentru a obţine tot ce îţi doreşti trebuie să păstrezi distanţa faţă de colegii tăi. Urmează-ţi planurile cu sfinţenie şi nu te lăsa întreruptă de la treburile tale. Dacă ţi se cere să munceşti în plus, fă-o, însă nu crea o obişnuinţă din asta de acum înainte!

Taur (21 aprilie - 21 mai)
Vei fi destul de irascibilă în această săptămână, mai ales acasă. Partenerul tău de viaţă îţi va suporta reproşurile şi te va înţelege, deşi ştie că nu ţi-a greşit cu nimic. Faptul că găseşti motive în orice pentru a-i scoate ochii îţi va da ţie o stare proastă, şi nu lui. Încearcă să te calmezi şi te bucuri de tot ce ai!
Chiar dacă situaţia ta financiară este una bună, ai face bine să nu exagerezi cu cumpărăturile şi să îţi păstrezi bugetul intact. Nu se ştie niciodată ce poate să apară şi nu strică să ai o rezervă pentru situaţii imprevizibile. Mofturile mai pot aştepta, iar sfaturile celor din jur transmit aceeaşi idee! Sursa: eva.ro

DorohoiNews.ro

DorohoiNews.ro

DorohoiNews.ro

DorohoiNews.ro





GALERIE FOTO

Horoscopul săptămânii
DorohoiNews.ro, 23-05-2016

Va rugam sa folositi un limbaj decent; mesajele postate vor fi validate de un Moderator inainte de a fi publicate pe site.

NOTA: Va rugam sa comentati la obiect, legat de continutul prezentat in material. Orice deviere in afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului (autorilor) materialului, afisarea de anunturi publicitare, precum si jigniri, trivialitati, injurii aduse celorlalti cititori care au scris un comentariu se va sanctiona prin cenzurarea partiala a comentariului, stergerea integrala sau chiar interzicerea dreptului de a posta, prin blocarea IP-ului folosit.

Site-ul www.dorohoinews.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.

Am fost informat(a) despre Politica de Confidențialitate şi de Securitate a prelucrării datelor cu caracter personal, declar ca am peste 16 ani și sunt de acord cu prelucrarea datelor cu caracter personal:
- pentru ofertare comerciala
- pentru activitati promotionale: concursuri, reclame, publicitate
Security Code

COMENTARII VIZITATORI

Fii primul care comenteaza!

Publicitate



Panoramic Travel Botosani

BANCUL ZILEI !


DorohoiNews.ro


- Anunțurile în ziare sunt eficiente?
- Absolut!
- Ieri am publicat un anunț în ziar „Căutăm paznic” și astăzi am fost deja jefuiți.



DOROHOI NEWS - Primim la redacție

DorohoiNews.ro






PARTENERI - AJOFM BOTOSANI

DorohoiNews.ro


PUBLICITATE

DorohoiNews.ro

DorohoiNews.ro

DorohoiNews.ro

ZiareBotosani.ro

POLIȚIA LOCALĂ DOROHOI

DorohoiNews.ro

PARTENERI

DorohoiNews.ro

DorohoiNews.ro

Dorohoi News

DorohoiNews.ro DorohoiNews.ro DorohoiNews.ro

DorohoiNews.ro

DorohoiNews.ro


PUBLICITATE

DorohoiNews.ro

DorohoiNews.ro



UMANITAR

DorohoiNews.ro

Donatii online prin contul PAYPAL…



DorohoiNews.ro


DorohoiNews.ro


DorohoiNews.ro


DorohoiNews.ro



PUBLICITATE


DorohoiNews.ro

DorohoiNews.ro

DorohoiNews.ro

Ultimele anunturi

SC angajează inspector ITP

SC angajează inspector ITP
SC Dtuning PRO Darabani SRL angajează inspector ITP în cadrul unei STIP nou deschisă, după ultimele ...

SC angajează muncitori calificați / necalificați în construcții

SC angajează muncitori calificați / necalificați în construcții
Societate comercială angajează muncitori calificați / necalificați în construcții. Salariu ...

SC din Dorohoi angajează instalator, muncitori calificați și necalificați și conducători auto cat. C

SC din Dorohoi angajează instalator, muncitori calificați și necalificați și conducători auto cat. C
Societate comercială din Dorohoi angajează instalator pentru instalații sanitare și electrice, muncitori ...

Vând loturi de teren pentru case, în Dealul Mare, Dorohoi

Vând loturi de teren pentru case, în Dealul Mare, Dorohoi
Vând loturi de teren pentru case, în Dealul Mare, Dorohoi. Relații la telefon: 0744615016

SC angajează muncitori (bărbați) pentru fabrică de produse lactate

SC angajează muncitori (bărbați) pentru fabrică de produse lactate
SC RAM SRL angajează muncitori (bărbați) pentru fabrica de produse lactate IBĂNEȘTI. Mai multe relații ...

Angajăm ajutor de bucătar

Angajăm ajutor de bucătar
SC din Dorohoi angajează ajutor de bucătar, cu sau experiență. Mai multe relații la telefon: 0742914731

Societate comercială din Dorohoi angajează mecanici agricoli cu experiență

Societate comercială din Dorohoi angajează mecanici agricoli cu experiență
Societate comercială din Dorohoi cu profil agricol angajează mecanici agricoli cu experiență. Informații ...

BAMBOO angajează supraveghetoare sală jocuri

BAMBOO angajează supraveghetoare sală jocuri
BAMBOO angajează supraveghetoare sală jocuri! Oferim și cerem seriozitate maximă! Salariul este motivant, ...

Vând teren intravilan în Broscăuți

Vând teren intravilan în Broscăuți
Vând teren intravilan în comuna Broscăuți, Dorohoi, 1314 mp. Preț negociabil. Telefon: ...

Ofer spre închiriere apartament cu 2 camere, semidecomandat

Ofer spre închiriere apartament cu 2 camere, semidecomandat
Ofer spre închiriere apartament cu 2 camere, în spatele Școlii 5, semimobilat și utilat. ...

PARTENERI

DorohoiNews.ro


DorohoiNews.ro


DorohoiNews.ro


DorohoiNews.ro


DorohoiNews.ro

DorohoiNews.ro

DorohoiNews.ro

DorohoiNews.ro

DorohoiNews.ro