Daca sunteti martorul unor evenimente importante va rugam sa ne contactati la tel: 0749.877.802 sau email: [email protected]

horoscop2

Berbec - O acțiune îndrăzneață ar putea da roade
Faci toate eforturile pentru a ajuta pe altcineva. S-ar putea să oferi o mână de ajutor unui vecin sau acte de caritate cu o organizație locală. Recompensele emoționale ar putea fi imense. Ai multă energie și vrei să rezolvi toată lista de responsabilități te vei feri de orice este plictisitor. Vrei să-ți asumi un risc, mai ales când te simți atât de optimist. Caută ceva greu de făcut și ai putea să te surprindă.

Taur - Lucrurile se schimbă în favoarea ta
S-ar putea să ai responsabilități față de ceilalți, dar inima ta nu este în asta. S-ar putea să simți că este o povară prea mare sau că ești neapreciat. Poate ai ocazia să predi conducerea altcuiva, cel puțin temporar. Atragi multă atenție astăzi. Oamenii ar putea traversa camera doar pentru a te întâlni. Ai putea face o conexiune excelentă cu un nou prieten, partener de afaceri sau chiar cu cineva pentru o relație de dragoste (deși o relație de dragoste aduce mai multă emoție decât ești obișnuit).

Gemeni - Universul te protejează
Vrei să înveți lucruri dar nu este momentu bun. Ar putea fi ceva prost explicat ori nu ai suficiente informații și lucrurile nu se leagă. Lasă-le deoparte, deocamdată. O activitate riscantă ar putea fi blocată de o forță mai mare. S-ar putea să vă afli pe drumul spre un  vulcan dar traseul pe care mergi este închis. Sau prietenul tău ar putea anula călătoria cu motocicleta în ultimul moment. Ia în considerare că Universul are grijă de tine.  

Rac - Asumarea unui risc te entuziasmează
Poți obține ajutor dar va trebui să aștepți sau să completați un formular în trei exemplare. Lucrurile ușoare sunt complicate astăzi, posibil pentru că ești nerăbdător sau persoana din fața ta la oficiul poștal vrea să discute toate modalitățile posibile de a trimite o scrisoare. Îcearcă să nu-ți pierzi calmul. Ești îndrăzneț. Un prieten te poate provoca să faci ceva ce ai promis sau despre care ai vorbit să faci, dar nu ai făcut încă. Acest lucru ar putea implica să cânți karaoke ori să te înscrii la un curs. Poți face ceva riscant și revigorant.

Leu - Oportunitate de câștig
Ai nevoie de răbdare dacă vrei să-ți vezi iubitul. S-ar putea să întârzie sau ați putea fi blocat de trafic. S-ar putea să ajungi la restaurant pentru a descoperi că este închis pentru renovare. Și, dacă nu există ceva extern care să te irite, vă puteți irita unul pe celălalt. Ai grijă la argumente. Munca ta s-ar putea extinde. Acest lucru ar putea însemna că ai putere de decizie mai mare sau o echipă mai numeroasă. Pe scurt, ai putea conduce un domeniu mai amplu. Dar s-ar putea să fie nevoie să te uiți la ceea ce poți delega sau elimina din îndatoririle tale sau ai putea ajunge cu și mai multă muncă.

Fecioară - Noroc
Este foarte posibil ca ceea ce vrei să faci să dureze mai mult sau să fie mai dificil decât de obicei. Acest lucru s-ar putea datora unei defecțiuni a echipamentului, a unei persoane care nu se prezintă la timp sau a faptului că pur și simplu nu vrei să faci această sarcină. Ia în considerare reprogramarea. Tu ești persoana cu răspunsurile. Acest lucru este de bun augur dacă dai un test sau o audiție pentru o emisiune de jocuri. Ai putea să stai în fața echipei și să conduci întâlnirea. Aceasta este o zi bună pentru a lucra activ la acreditare sau certificare profesională.

Balanță - Ai răspunsurile pe care ceilalți le caută
Există situații riscante și asta își afectează creativitatea. În loc să încerci să pictezi o capodopera grozavă, ocupă-te de lucrarea pe care tocmai ai terminat-o. Finalizarea sarcinilor mici și ușoare poate fi destul de plină de satisfacții. Este o zi bună pentru a-ți asigura o finanțare la o rată bună a dobânzii. Ar putea fi nevoie de o multe măsuri îndrăznețe cu o bancă sau o instituție financiară. S-ar putea să fie nevoie să depui cereri, în mai multe locuri, dar poți obține o dobândă bună.

Scorpion - Te concentrezi pe lucrurile potrivite
Poți rămâne destul de stoic pentru că un membru al familiei te-ar putea irita. Ar putea fi întrebările pe care le pune sau felul în care ți se adresează, dar acum ai puțină răbdare pentru prostii. S-ar putea să întâlnești pe cineva online și să stabilești imediat o întâlnire. Sau ai putea să vă întâlniți la cină și să ajungeți să vorbiți toată noaptea. Este o zi bună pentru a accepta o invitație la petrecere sau pentru a participa la un eveniment. S-ar putea să întâlnești pe cineva interesant.

Săgetător - Creezi sentimente bune în ceilalți
Există mai multe probleme de comunicare decât de obicei. Și, deși ai putea fi dispus să ajuți pe cineva, se pare că încearcă să profite de tine. S-ar putea să fie nevoie să-ți clarifici limitele, mai întâi în propria ta minte și apoi cu voce tare. Dacă nu, este posibilă o dispută. Poți avea destul succes la locul de muncă. S-ar putea să descoperi că lucrezi foarte bine cu membrii echipei tale. Te simți ambițios și hotărât, și ești foarte bun în a executa ceea ce este necesar pentru a duce treaba la bun sfârșit.

Capricorn - Accesezi sursa
Este timpul să astupi unele dintre găurile din finanțele tale. Acesta este momentul să te uiți la detaliile pe cre îți cheltui banii. Ia în considerare anularea aplicațiilor sau serviciilor duplicate pe care nu le utilizezi. Caută orice servicii mai puțin costisitoare care sunt disponibile acum. Ar putea exista o activitate de a face bani. Este posibil ca ceva ce îți place cu adevărat să faci, ceva pentru care ești dispus să plătești mulți bani, să se dovedească într-adevăr a fi o afacere profitabilă pentru tine. Când te gândești la joacă și la plăcerea pe care o obții, întreabă-te cum ți-ar putea sduce bani. S-ar putea să fii surprins de răspunsuri.

Vărsător - Un obiectiv pe termen lung ar putea fi la îndemână
O oportunitate financiară ar putea fi în fața ta dar va fi nevoie de puțină muncă. Ar putea fi ceva legal sau un contract de împrumut de citit. Și trebuie să te uiți la micile detalii pentru a vedea dacă numerele într-adevăr se adună. Nu semna nimic fără să te uiți mai întâi cu atenție. Ai multă energie fie pentru a ajuta un membru al familiei, fie pentru a aduna membrii familiei pentru un proiect de grup. Ai putea face drumeții sau parașutism cu familia. Ai putea participa la o activitate de familie care te leagă de copii și ei te văd ca un lider. Te poți distra mult.

Pești - Primești un cadou
Ai multă energie și asta este grozav pentru a duce lucrurile la bun sfârșit. S-ar putea să-i ignori pe ceilalți doar pentru a-ți putea finaliza sarcinile, ceea ce este neobișnuit pentru tine. Și, în timp ce alți oameni ar putea fi surprinși, îți poți finaliza sarcinile. Primești mesaje și apeluri multe. Deodată, parcă ai fi văzut de Univers și toată lumea trebuie să te contacteze. Este posibil să te caute vechi colegi de școală sau de la fostele locuri de muncă. Ești invitat la petreceri. Ești în centrul Universului.

DorohoiNews.ro

DorohoiNews.ro


PNL Botosani



DorohoiNews.ro



GALERIE FOTO

horoscop2
DorohoiNews.ro, 26-02-2024

Va rugam sa folositi un limbaj decent; mesajele postate vor fi validate de un Moderator inainte de a fi publicate pe site.

NOTA: Va rugam sa comentati la obiect, legat de continutul prezentat in material. Orice deviere in afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului (autorilor) materialului, afisarea de anunturi publicitare, precum si jigniri, trivialitati, injurii aduse celorlalti cititori care au scris un comentariu se va sanctiona prin cenzurarea partiala a comentariului, stergerea integrala sau chiar interzicerea dreptului de a posta, prin blocarea IP-ului folosit.

Site-ul www.dorohoinews.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.

Am fost informat(a) despre Politica de Confidențialitate şi de Securitate a prelucrării datelor cu caracter personal, declar ca am peste 16 ani și sunt de acord cu prelucrarea datelor cu caracter personal:
- pentru ofertare comerciala
- pentru activitati promotionale: concursuri, reclame, publicitate
Security Code

COMENTARII VIZITATORI

Fii primul care comenteaza!

Publicitate



Panoramic Travel Botosani

BANCUL ZILEI !


DorohoiNews.ro


Doi îndrăgostiți trec pe lângă o cofetărie.
Ea: Mmm... ce bine miroase!
El: Daca vrei, mai trecem o dată.



DOROHOI NEWS - Primim la redacție

DorohoiNews.ro






PARTENERI - AJOFM BOTOSANI

DorohoiNews.ro


PUBLICITATE

DorohoiNews.ro

DorohoiNews.ro

DorohoiNews.ro

ZiareBotosani.ro

POLIȚIA LOCALĂ DOROHOI

DorohoiNews.ro

PARTENERI

DorohoiNews.ro

DorohoiNews.ro

Dorohoi News

DorohoiNews.ro DorohoiNews.ro DorohoiNews.ro

DorohoiNews.ro

DorohoiNews.ro


PUBLICITATE

DorohoiNews.ro

DorohoiNews.ro



UMANITAR

DorohoiNews.ro

Donatii online prin contul PAYPAL…



DorohoiNews.ro


DorohoiNews.ro


DorohoiNews.ro


DorohoiNews.ro



PUBLICITATE


PSD Botosani
DorohoiNews.ro

DorohoiNews.ro

PSD Botosani

Ecomed Dorohoi

PNL Botosani

DorohoiNews.ro

Ultimele anunturi

SC angajează personal pentru fabrică de lactate

SC angajează personal pentru fabrică de lactate
SC angajează personal pentru fabrică de lactate, calificați și necalificați. Relații la telefon: ...

SC din Dorohoi angajează personal pentru curățenie sedii administrative

SC din Dorohoi angajează personal pentru curățenie sedii administrative
Societate Comercială din Dorohoi angajează personal auxiliar pentru curățenie sedii administrative. ...

SC din Dorohoi angajează ajutor de bucătar cu sau fără experiență

SC din Dorohoi angajează ajutor de bucătar cu sau fără experiență
Societate comercială din Dorohoi angajează ajutor de bucătar cu sau fără experiență. Pentru mai ...

GAVROMARM, depozit de marmură și granit în Saucenița, angajează personal

GAVROMARM, depozit de marmură și granit în Saucenița, angajează personal
SC GAVROMARM SRL depozit de marmură și granit în Saucenița angajează, în condițiile ...

Magazinul Peneș Curcanul Dorohoi angajează gestionar - vânzătoare

Magazinul Peneș Curcanul Dorohoi angajează gestionar - vânzătoare
Magazinul Peneș Curcanul Dorohoi angajează gestionar - vânzătoare. CV-urile se pot depune la ...

Societate comercială din Dorohoi angajează mecanici agricoli cu experiență

Societate comercială din Dorohoi angajează mecanici agricoli cu experiență
Societate comercială din Dorohoi cu profil agricol angajează mecanici agricoli cu experiență. Informații ...

BAMBOO angajează supraveghetoare sală jocuri

BAMBOO angajează supraveghetoare sală jocuri
BAMBOO angajează supraveghetoare sală jocuri! Oferim și cerem seriozitate maximă! Salariul este motivant, ...

Casă bătrânească și teren în Dorohoi

Casă bătrânească și teren în Dorohoi
Proprietatea se afla in Dorohoi, cartier Trestiana, strada Ardeal si este compusa din casa bătrânească ...

Caut persoană pentru întreținere gazon

Caut persoană pentru întreținere gazon
Caut persoană pentru întreținere gazon! Tel: 0725810071

SC angajează muncitori calificați și necalificați în domeniul construcțiilor

SC angajează muncitori calificați și necalificați în domeniul construcțiilor
Angajez muncitori calificați și necalificați în domeniul constructiilor, în special șef ...

PARTENERI

DorohoiNews.ro


DorohoiNews.ro


DorohoiNews.ro


DorohoiNews.ro


DorohoiNews.ro

DorohoiNews.ro

DorohoiNews.ro

DorohoiNews.ro

DorohoiNews.ro