Daca sunteti martorul unor evenimente importante va rugam sa ne contactati la tel: 0749.877.802 sau email: [email protected]
Ingrediente
praf de copt 1 pachet
făină 3 linguri
vanilie 2 lingurite
brânză de vac 500 grame
zahăr 6 linguri
unt/margarină 125 grame
ouă 6 buc.
stafide înmuiate în coniac 50 grame
Mod de preparare
Galbenusurile se amesteca foarte bine cu jumatate de pachet de unt (nu cu margarina). se adauga zaharul, branza de vaci, vanilia si faina. Se amesteca bine apoi se adauga praful de copt stins cu zeama de lamaie, albusurile batute spuma, stafidele si razatura de lamaie.
Se unge o tava cu unt (nu cu margarina) si se rastoarna compozitia. Se coace la foc mijlociu (nu mare, dar nici mic) aproximativ 30 minute. Se incearca cu scobitoarea pentru a vedea daca e coapta.
Adina va doreste Pofta Buna
Călătorie cu vaporul de croazieră.
La un moment dat vine o furtună iar vaporul se scufundă.
Au supraviețuit doar un iluzionist și unpapagal.
După câteva zile, plutind fiecare pe câte o scândură, papagalul zice:
- OK! Mă dau bătut. Unde e vaporul???
Va rugam sa folositi un limbaj decent; mesajele postate vor fi validate de un Moderator inainte de a fi publicate pe site.
NOTA: Va rugam sa comentati la obiect, legat de continutul prezentat in material. Orice deviere in afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului (autorilor) materialului, afisarea de anunturi publicitare, precum si jigniri, trivialitati, injurii aduse celorlalti cititori care au scris un comentariu se va sanctiona prin cenzurarea partiala a comentariului, stergerea integrala sau chiar interzicerea dreptului de a posta, prin blocarea IP-ului folosit.
Site-ul www.dorohoinews.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.