Daca sunteti martorul unor evenimente importante va rugam sa ne contactati la tel: 0749.877.802 sau email: [email protected]
Ingrediente: 500 g carne (piept de pasare sau rasol de vaca), 250 g ceapa de apa, o legatura de patrunjel verde, sare si sosul preparat din (3 linguri untdelemn, 2 lingurite suc de lamaie, o lingurita de otet, o lingurita de apa, sare, piper, facultativ patrunjel verde sau tarhon).
Mod de preparare: Se spala carnea, se curata de pielite si se pune la fiert. In apa rece. Cand carnea a fiert, se scoate si se taie in cubulete, punandu-se intr-un castron. Se curata ceapa, se spala si se taie melcisori, dupa care se adauga in castronul cu carne. Se pune sare dupa gust, se adauga sosul si se amesteca bine. Se garniseste cu patrunjel verde tocat. Se serveste la 30 de minute dupa preparare.
Adina va doreste Pofta Buna!
Un tip, mort de beat, stă pe trotuar în faţa unui bar. Un străin vrea să îl ridice. Insul îi zice:
- Hei! Ştii tu cine sunt eu?
- Nu! Cine?
- Isus Hristos!
Străinul nu-l crede, însă insul ţine morţiş să i-o dovedească.
- Vino cu mine!, îi spune insul, intrând în bar, cu străinul după el.
Barmanul îl vede pe beţiv şi zice supărat:
- Isuse! Iar eşti aici...
Va rugam sa folositi un limbaj decent; mesajele postate vor fi validate de un Moderator inainte de a fi publicate pe site.
NOTA: Va rugam sa comentati la obiect, legat de continutul prezentat in material. Orice deviere in afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului (autorilor) materialului, afisarea de anunturi publicitare, precum si jigniri, trivialitati, injurii aduse celorlalti cititori care au scris un comentariu se va sanctiona prin cenzurarea partiala a comentariului, stergerea integrala sau chiar interzicerea dreptului de a posta, prin blocarea IP-ului folosit.
Site-ul www.dorohoinews.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.