Ingrediente:
1 piept de pui
150 g fundite
2 dovlecei
2 rosii
1 lingura cu unt
ulei de masline
sare
Mod de preparare: Taie pieptul de pui în felii, condimentează-l și rumenește-l într-o tigaie cu puţin unt. Separat, taie dovleceii rondele și presară un praf de sare. Lasă-i să se scurgă, apoi rumenește-i într-o tigaie de teflon. Într-un bol, amestecă roșiile tăiate felii, pastele fierte separat, dovleceii și carnea. Potrivește de sare și stropește totul cu ulei de măsline.
Adina va doreste Pofta buna!
DorohoiNews.ro, 20-07-2012
Va rugam sa folositi un limbaj decent; mesajele postate vor fi validate de un Moderator inainte de a fi publicate pe site.
NOTA: Va rugam sa comentati la obiect, legat de continutul prezentat in material. Orice deviere in afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului (autorilor) materialului, afisarea de anunturi publicitare, precum si jigniri, trivialitati, injurii aduse celorlalti cititori care au scris un comentariu se va sanctiona prin cenzurarea partiala a comentariului, stergerea integrala sau chiar interzicerea dreptului de a posta, prin blocarea IP-ului folosit.
Site-ul www.dorohoinews.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.