Daca sunteti martorul unor evenimente importante va rugam sa ne contactati la tel: 0749.877.802 sau email: [email protected]
Ingrediente:
2 pachete napolitane cu vanilie
200 gr unt
alune
2 plicuri zahar vanilat
150 gr lapte praf
100 gr zahar pudra
50 gr nuca de cocos razuita
Mod de Preparare: Zdrobiti napolitanele, adaugati untul la temperatura camerei, laptele praf zaharul pudra si vaniliile, amestecati bine, ca pe un aluat, sa nu fie nici prea moale, dar nici prea tare. Formati mici bilute si tavalitile prin cocos, se poate pune cate o aluna, si sunt mai delicioase.
Adina va doreste Pofta Buna!
Călătorie cu vaporul de croazieră.
La un moment dat vine o furtună iar vaporul se scufundă.
Au supraviețuit doar un iluzionist și unpapagal.
După câteva zile, plutind fiecare pe câte o scândură, papagalul zice:
- OK! Mă dau bătut. Unde e vaporul???
Va rugam sa folositi un limbaj decent; mesajele postate vor fi validate de un Moderator inainte de a fi publicate pe site.
NOTA: Va rugam sa comentati la obiect, legat de continutul prezentat in material. Orice deviere in afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului (autorilor) materialului, afisarea de anunturi publicitare, precum si jigniri, trivialitati, injurii aduse celorlalti cititori care au scris un comentariu se va sanctiona prin cenzurarea partiala a comentariului, stergerea integrala sau chiar interzicerea dreptului de a posta, prin blocarea IP-ului folosit.
Site-ul www.dorohoinews.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.