Daca sunteti martorul unor evenimente importante va rugam sa ne contactati la tel: 0749.877.802 sau email: [email protected]
Ingrediente: 500 g kaizer afumat, 500 g ficatei de pui
Mod de preparare: Se taie kaizerul in felii de 3-4 mm grosime. In functie de marimea acestuia, se taie ficatul în bucati. Bucatelele de ficat se infasoara in feliile de Kaizer si se fixeaza cu cite o scobitoare.
Se asaza rulourile intr-o tava fara nici un fel de grasime si se da la cuptor pina se face ficatul. Se serveste cu piure sau cartofi natur.
Reteta asta e foarte simpla, sper sa o incercati si voi.
Adina va doreste „Pofta Buna”
Pacientul înainte de operație:
- Care sunt șansele?
- Domnule, am făcut operația asta deja de peste 30 de ori!
- Atunci pot să stau liniștit...
- Normal, odată și odată tot trebuie să reușească!
Va rugam sa folositi un limbaj decent; mesajele postate vor fi validate de un Moderator inainte de a fi publicate pe site.
NOTA: Va rugam sa comentati la obiect, legat de continutul prezentat in material. Orice deviere in afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului (autorilor) materialului, afisarea de anunturi publicitare, precum si jigniri, trivialitati, injurii aduse celorlalti cititori care au scris un comentariu se va sanctiona prin cenzurarea partiala a comentariului, stergerea integrala sau chiar interzicerea dreptului de a posta, prin blocarea IP-ului folosit.
Site-ul www.dorohoinews.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.