DorohoiNews.ro

Uvertura_Mall_Botosani

01:22 - 2014/08/21 Daca sunteti martorul unor evenimente importante va rugam sa ne contactati la Tel: 0740711811 sau Email: redactia@dorohoinews.ro

WebMagnat.

Telefoane utile

PUBLICITATE

DorohoiNews.ro

CAMPANIE UMANITARA

DorohoiNews.ro

PUBLICITATE

EVENIMENTE

DorohoiNews.ro

DorohoiNews.ro DorohoiNews.ro DorohoiNews.ro

PARTENERI

DorohoiNews.ro

DorohoiNews.ro

DorohoiNews.ro

DorohoiNews.ro

DorohoiNews.ro

DorohoiNews.ro

Facebook

DorohoiNews.ro

DorohoiNews.ro

PARTENERI

DorohoiNews.ro

DorohoiNews.ro

DorohoiNews.ro

PARTENERI

DorohoiNews.ro

DorohoiNews.ro

DorohoiNews.ro

DorohoiNews.ro

UMANITAR

DorohoiNews.ro

DorohoiNews.ro

DorohoiNews.ro
DorohoiNews.ro

 PARTENERI

DorohoiNews.ro

DorohoiNews.ro

DorohoiNews.ro

DorohoiNews.ro

DorohoiNews.ro

DorohoiNews.ro

DorohoiNews.ro

Donatii online prin contul PAYPAL…


 PUBLICITATE

DorohoiNews.ro

  PARTENERI

DorohoiNews.ro

top stiri dorohoi news

Festivalul Tradiţiilor Meşteşugăreşti ediția a II-a. Vezi lista meșterilor invitați la Dorohoi!

În perioada 29 - 31 august 2014, Municipiul Dorohoi va găzdui cea de-a doua ediţie a Festivalului Tradiţiilor Meşteşugăreşti. Acest eveniment este organizat de Primăria Municipiului Dorohoi, Consiliul Local Dorohoi, Casa Municipală de Cultură Dorohoi şi Asociaţia Meşterilor Populari din Moldova (AMPM). Manifestarea va reuni meşteri şi creatori populari care vor ilustra meşteşuguri tradiţionale cum ar fi prelucrarea lemnului, mobilier (...)

Viceprimarul comunei Văculești schimbat din funcție de pe patul de spital! Circ la ședința CL - VIDEO/FOTO

Un grup de consilieri locali din comuna Văculești au depus două proiecte de hotărâre și au convocat o ședință extraordinară pentru schimbarea din funcție a actualului viceprimar de Văculești, Tuduruță Corneliu. Ședința extraordinară a fost convocată marți, 19 august 2014, la cererea consilierilor Amarghioalei Radu, Damache Viorel, Iacob Minu, Pietraru Gheorghe, Prisacaru Vasilică Ionel, Sofian Ioan și Vlas Iulian. Ordinea de (...)

CNADNR confirmă: Municipiul Dorohoi va avea centură ocolitoare! - VIDEO

Prim-ministrul Victor Ponta, aflat în vizită la Botoșani și-a dat acceptul pentru ca cei de la CNADNR (Compania Națională de Autostrăzi și Drumuri Naționale din România) să înceapă întocmirea documentației pentru studiul de fezabilitate a centurii municipiului Dorohoi. „Cu acceptul domnului prim-ministru Victor Ponta, conducătorii de la CNADNR m-au asigurat că în septembrie voi fi sunat în momentul în (...)

Evaluarea directorilor de școli din județul Botoșani s-a finalizat. Vezi detalii!

La finalul acestei saptamani, Inspectoratul Scolar Judetean Botosani va finaliza lista cu propunerile privind ocuparea posturilor de conducere în unităţile de învăţământ preuniversitar din judeţul Botoşani. Intr-o prima faza au primit delegatie 119 directori, iar la finalul acestei saptamani vor mai primi aproximativ 40 de directori de scoli. „Activitatea de evaluare a directorilor, mai concret inspectiile de evaluare, s-au (...)

  • ANUNTURI

    DorohoiNews.ro

    PARTENERI

    KISS_FM

    DorohoiNews.ro

ANUNTURI:

Nu s-a gasit nici o inregistrare.

Stiri de ultima ora

Evaluarea directorilor de școli din județul Botoșani s-a finalizat. Vezi detalii!

La finalul acestei saptamani, Inspectoratul Scolar Judetean Botosani va finaliza lista cu propunerile privind ocuparea posturilor de conducere în unităţile de învăţământ preuniversitar din judeţul Botoşani. Intr-o prima faza au primit delegatie 119 directori, iar la finalul acestei saptamani vor mai primi aproximativ 40 de directori de scoli. „Activitatea de evaluare a directorilor, mai concret inspectiile de evaluare, s-au finalizat vinerea trecuta. Ori nu se puteau lua niste decizii inainte de a se (...)

Seminar de informare pe tema reintegrării școlare organizat de AJOFM Botoșani. Vezi când va avea loc!

Agenţia Judeţeană pentru Ocuparea Forţei de Muncă Botoşani va organiza în data de 20 august 2014 între orele 10:30 – 13:00 la sediul din strada Colonel Tomoroveanu nr.2, seminarul de informare pe tema reintegrării şcolare, sociale, profesionale a persoanelor care nu au absolvit învăţământul obligatoriu. Evenimentul facilitează parteneriatul la nivel local, judeţean, naţional, fiind parte dintr-o serie de conferinţe şi dezbateri ce se vor desfășura în judeţele Neamţ, Covasna, Vrancea (...)

Ziua Informării Preventive marcată la Ibăneşti - FOTO

Ca şi în anii precedenţi, „Ziua Informării Preventive” este o ocazie importantă pentru ca Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă ,,Nicolae Iorga” al judeţului Botoşani, Serviciul Voluntar pentru Situaţii de Urgenţă Ibăneşti şi primarul comunei, ing. Romică Magopeţ să desfăşoare şi să organizeze puncte de informare preventivă pentru toţi cei care doresc să devină conştienţi de pericolele la care se expun, în cazul nerespectării măsurilor şi regulilor de comportare specifice (...)

Pistol şi cartuşe descoperite de poliţiştii de frontieră

Poliţiştii de frontieră din cadrul Punctului de Trecere a Frontierei Stânca împreună cu inspectorii vamali au depistat un cetăţean din R. Moldova, care avea asupra sa un pistol şi 12 cartuşe, tip capsă fără a deţine permis de armă şi nici autorizaţie de introducere respectiv, de tranzitare pe teritoriul României a pistolului cu muniţia aferentă. La sfârşitul săptămânii trecute, la Punctul de Trecere a Frontierei Stânca, s-a prezentat pentru efectuarea formalităţilor necesare (...)

PUBLICITATE

DorohoiNews.ro

15 tone de furaje distruse de un fumător neglijent

Un fumător neglijent a produs unei familii din satul Brehuieşti, comuna Vlădeni, o pagubă de peste 3.000 de lei. La atât se ridică valoarea bunurilor distruse într-un incendiu produs în noaptea de 17 spre 18 august. Pompierii botoşăneni au acţionat mai bine de trei ore pentru stingerea incendiului şi înlăturarea efectelor, fiind protejate de foc casa şi anexele gospodăreşti.  Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă „Nicolae Iorga” al Judeţului Botoşani a fost anunţat despre (...)

Consilierii locali se întrunesc astăzi în ședință extraordinară - Vezi ordinea de zi!

Consilierii dorohoieni se întrunesc luni, 18 august 2014, într-o ședință extraordinară a Consiliului Local al Municipiului Dorohoi. Ședința va avea loc la ora 15:00, la Casa Municipală de Cultură Dorohoi. Reamintim că şedinţele Consiliului Local sunt publice, la aceste şedinţe pot participa şi cetăţeni ai municipiului Dorohoi. Proiectele de hotărâre care vor fi dezbătute și supuse la vot Consiliului Local, conform ordinei de zi, sunt următoarele: 1. Proiect de hotarare privind aprobarea rectificarii (...)

Copil de trei ani lăsat nesupravegheat, rănit grav într-un accident rutier

Polițiștii au fost sesizați cu privire la faptul că duminică, 17 august 2014, în jurul orei 14:00, o minoră în vârstă de 3 ani, din localitatea Sarafineşti, comuna Corni, judeţul Botoşani a fost surprinsă şi accidentată de un autoturism, în timp ce s-a angajat în traversarea DJ 208H, (în localitatea de domiciliu), prin loc nepermis, în fugă şi fără să se asigure. Autoturismul era condus de un bărbat de 36 de ani, din comuna Corni, judeţul Botoşani. În urma producerii (...)

În opinia dorohoienilor, Mihai Gâdea nu ar trebui să candideze la alegerile prezidențiale. Vezi rezultatul sondajului!

În urma sondajului efectuat în perioada 11 – 17 august, de către redacția Dorohoi News pe tema: Credeți că Mihai Gâdea ar trebui să candideze ca independent la alegerile prezidențiale din 2 noiembrie 2014? dorohoieni și-au exprimat părerea înregistrându-se următoarele rezultate: 33.66% - Da 54.95% - Nu 11.39% - Nu știu, nu mă interesează Așteptăm opinia dumneavoastră la sondajul din această săptămână. Autor: DorohoiNews.ro   Dacă v-a plăcut acest articol, (...)


DorohoiNews.ro

Facebook

DorohoiNews.ro
Concert comemorativ la Casa Memorială „George Enescu” – Liveni

Casa Memoriala „George Enescu” – Liveni găzduieşte marti, 19 august ora 17:00, concertul comemorativ dedicat implinirii a 133 de ani de la nasterea lui George Enescu. Concert susținut de Nicolae Maxim - flaut, cu lucrări de J.S. Bach, W.A. Mozart, N. Paganini, G.P. Telemann si George Enescu. Organizatorii acestui eveniment sunt Muzeul Judeţean Botoşani, Muzeul Memorial „George Enescu „Dorohoi si Casa Memoriala „George Enescu” Liveni. NICOLAE MAXIM, născut în 1937 la Petia (...)

Sărbătoriții zilei de astăzi 18 august 2014

Află cine se sărbătoreşte astăzi 18 august 2014: Bogdan - Adrian Gorgan - administrator societate Dorohoi, Ioan Domonco - profesor, fost președinte UNPR Dorohoi, Danut Haila - profesor Palatul Copiilor Botoșani. Redacția Dorohoi News urează  tuturor La mulți ani! (DorohoiNews.ro)   Completează lista sărbătoriților din Dorohoi, la redactia@dorohoinews.ro Autor: DorohoiNews.ro   Dacă v-a plăcut acest articol, alăturați-vă, cu un simplu „Click” - „Îmi place”, (...)

Află ce ţi-au pregătit astrele! Horoscopul săptămânii 18-24 august

Vezi cum stai cu banii, dragostea, cariera sau sănătatea, în funcţie de zodia ta. Află care sunt previziunile pentru tine în această perioadă. Leu (22 iulie - 22 august) Dacă nu te poţi decide la începutul acestei săptămâni cu privire la viaţa ta sentimentală, înseamnă că nu este momentul potrivit pentru a face o schimbare. Vei avea nevoie de ajutor astazi, dar iubitul tau va sari imediat sa iti intinda o mana si sa te sustina. Funcţionezi mai bine în echipă în acest început (...)

Epigrama zilei: UNEI PROFESOARE DE MATEMATICĂ ADULTERĂ

Ca profesoară, azi se ştie - Şi-o spun mai toţi colegii ei - La clasă, dar şi-n căsnicie Aplică „regula de trei". Autor: Mihai Haivas   Dacă v-a plăcut acest articol, alăturați-vă, cu un simplu „Click” - „Îmi place”, comunității noastre de cititori de pe pagina de Facebook.  

PUBLICITATE

DorohoiNews.ro

DorohoiNews.ro
Fenomene meteo extreme: Ninsoare şi lapoviţă în mijlocul verii în România

Răcirea accentuată a vremii din ultimele 24 de ore a adus şi prima ninsoare. Pe Vârful Omu a nins, ninsoare ce s-a transformat ulterior în lapoviţă. Acolo s-a înregistrat o temperatură de numai un grad Celsius. Potrivit meteorologilor răcirea subită a vremii la munte a devenit evidentă încă de sâmbătă când au fost înregistrate numai 10°C. Pe de altă parte, fenomenul nu este ieşit din comun pentru zona Carpaţilor Meridionali întrucât ultima ninsoare în Munţii (...)

Intră România în război? Ministrul de externe ucrainean cere NATO şi UE sprijin militar

Ministrul de externe ucrainean Pavlo Klimkin a cerut NATO şi Uniunii Europene sprijin militar pentru trupele ucrainene ce luptă contra separatiştilor proruşi şi a declarat că alianţa militară occidentală trebuie să vină cu o nouă strategie faţă de Kiev, relatează Reuters. România este atât membru NATO, cât şi al Uniunii Europene. Conflictul de patru luni din estul Ucrainei a ajuns în fază critică şi un lider separatist a anunţat sâmbătă că rebelii din Ucraina au primit noi echipamente (...)

Ai grijă dacă ai autocolant pe geamurile maşinii. Amenzi pentru şoferii care au maşini cu geamuri fumurii

Politia a impartit amenzi soferilor care au masini cu geamuri fumurii. Pentru aceasta operatiune, oamenii legii au folosit in premiera un aparat care arata cat de transparente sunt geamurile autoturismelor. „Nivelul de pătrundere a luminii prin geamul dumnevoastră este de 25 de procente. Trebuie să fie 70 de procente", a reieşit în urma testări făcute de către poliţişti cu aparatul special, scrie protv.md. Soferita a primit o amenda de 200 de lei din cauza ca avea geamurile laterale ale masinii umbrite. (...)

A doua sesiune a examenului de Bacalaureat începe astăzi. Peste 63.000 de absolvenţi de liceu s-au înscris

Peste 63.000 de absolvenţi de liceu vor susţine începând de luni cea de-a doua sesiune a examenului de Bacalaureat 2014, transmite Agerpres. Cea de-a doua sesiune a examenului de Bacalaureat va începe luni cu evaluarea competenţelor lingvistice de comunicare orală în limba română şi evaluarea competenţelor lingvistice de comunicare orală în limba maternă pentru elevii minorităţilor naţionale, probe care vor fi susţinute pe 18 şi 19 august. Evaluarea competenţelor lingvistice într-o (...)

PUBLICITATE

DorohoiNews.ro

DorohoiNews.ro
Alimentarea cu apă, oprită total în Doneţk

Primăria din Doneţk i-a îndemnat pe locuitori să îşi facă de urgenţă rezerve de apă, avertizând că furnizarea apei va fi întreruptă „în întregime" încă de duminică seara, relatează AFP. „Aprovizionarea cu apă va înceta în întregime după ora locală 21:00.", a anunţat Primăria într-un comunicat. Măsură este explicată prin faptul că o linie electrică ce alimentează principala uzină de tratare a apei a fost avariată. „Este (...)

Elena Udrea, atacată dur de un fost coleg: Este toxică, un junk-food cancerigen

Elena Udrea este atacată dur de fostul coleg de partid Adrian Papahagi. Într-o postare pe Facebook, Papahagi spune că Udrea este „un personaj toxic". Fostul preşedinte PMP continuă cu atacurile la adresa colegei sale, pe care o califică drept „lipsită de substanţă, contestabilă, toxică, un junk-food cancerigen, şi care, prin gălăgie, harţă permanentă, salturi cu paraşuta şi alte circării, speră să atragă atenţia asupra ei." Sursa: ziarero.antena3.ro   Dacă v-a plăcut acest (...)

politic

Metoda super rapidă ca să-ţi încarci telefonul! E o setare la îndemână la care nu te-ai gândit

Ce faci atunci cand ai foarte putin timp pentru a-ti incarca telefonul? Activezi aceasta setare! Daca vrei sa iti incarci rapid telefonul, pune-l in "Mod Avion" / "Airplane Mode". In felul acesta, se va incarca mai repede, pentru ca nu e conectat la reteaua de telefonie mobila si are mai putine functii active, scrie yoda.ro. In cazul in care trebuie sa fugi la o intalnire si mai ai doar 20 de minute in care poti sa-ti tii telefonul conectat la laptop sau la priza, este o metoda pe care o poti folosi. Nu uita, (...)

PUBLICITATE

Uvertura_Mall_BotosaniDorohoiNews.ro

Dieta cu roşii vă protejează de cele mai necruţătoare boli! Slăbiți 5 kilograme într-o săptămână

Dieta cu roşii vă protejează de cele mai necruţătoare boli! Slăbiți 5 kilograme într-o săptămână

Roşiile sunt vedetele verii, reprezintă o sursă de sănătate şi vitalitate, dar sunt şi un aliat de nădejde în (...)

Prăjitură inteligentă cu mere

Prăjitură inteligentă cu mere

Ingrediente: Blat: 1 cana faina 1 cana gris 1 cana zahar 1 cana lapte praf 1 pachet de unt un praf de sare Pentru (...)

Amintiri despre trecut - Dorohoiul de altădată - FOTO

Amintiri despre trecut - Dorohoiul de altădată - FOTO

Imaginea de faţă scoate la iveală, în prim plan, un chioşc ICRA (Întreprinderea de Comerţ cu Ridicată pentru (...)

Sărbătoriții zilei de astăzi 17 august 2014

Sărbătoriții zilei de astăzi 17 august 2014

Află cine se sărbătoreşte astăzi 17 august 2014: Cristina Cojocaru - asistent medical Spitalul Municipal Dorohoi, (...)

Tânăr cercetat de polițiști după ce a fost depistat în trafic fără a poseda permis de conducere

Tânăr cercetat de polițiști după ce a fost depistat în trafic fără a poseda permis de conducere

În noaptea de 14/15.08.2014, în jurul orei 04.00, poliţiştii au depistat în trafic, pe Calea Naţională (...)

Epigrama zilei: COMPLETELOR DE JUDECATĂ DIN PROCESUL I.C.A.

Epigrama zilei: COMPLETELOR DE JUDECATĂ DIN PROCESUL I.C.A.

În procese cu toptanul Se pronunţă amânări, Iar presând perfid Varanul Se amână... pronunţări! Autor: (...)

Siberia doreşte să zguduie Federaţia Rusă în stradă: „Am hrănit destul Moscova!”

Siberia doreşte să zguduie Federaţia Rusă în stradă: „Am hrănit destul Moscova!”

Un „marş pentru federalizarea” Siberiei este pregătit pentru duminică 17 august în capitala neoficială (...)

Anunț trist despre îndrăgita solistă de muzică populară, Irina Loghin

Anunț trist despre îndrăgita solistă de muzică populară, Irina Loghin

Ajunsa la varsta de 75 de ani, Irina Loghin nu se simte deloc bine, iar in acest moment, se afla la Covasna, acolo unde este (...)

Comisioanele ştiute şi neştiute de la ghişeul băncilor. Comparaţie între România şi Belgia

Comisioanele ştiute şi neştiute de la ghişeul băncilor. Comparaţie între România şi Belgia

O directivă pentru reducerea costurilor bancare, anunţată de Comisia Europeană încă de anul trecut, nu a fost (...)

Bolile de inimă: Simptomele femeilor, diferite de cele ale bărbaţilor. Care sunt?

Bolile de inimă: Simptomele femeilor, diferite de cele ale bărbaţilor. Care sunt?

Doar 43% dintre femei acuză dureri acute în zona pieptului, acesta fiind primul simptom căutat de medici atunci când (...)

Chec cu cireșe negre

Chec cu cireșe negre

Ingrediente: 2 checuri (forme mai mari): 8 oua 400 gr zahar o lamaie 350 gr faina 180 ml ulei 1 praf de copt 1 praf (...)

Bărbat înecat în iazul Polonic din Dorohoi, recuperat de pompieri - VIDEO/FOTO

Bărbat înecat în iazul Polonic din Dorohoi, recuperat de pompieri - VIDEO/FOTO

Detașamentul de Pompieri Dorohoi a fost solicitat astăzi, în jurul orei 13:22, pentru a interveni la căutarea unui (...)

Atenție! Informare meteorologică de instabilitate atmosferică şi disconfort termic în toată țara

Atenție! Informare meteorologică de instabilitate atmosferică şi disconfort termic în toată țara

Administraţia Naţională de Meteorologie a transmis o informare meteorologică de instabilitate atmosferică şi disconfort (...)

Îți place distracția, vino la Zona de agrement „Gherghel”, la doar 2 km de Dorohoi

Îți place distracția, vino la Zona de agrement „Gherghel”, la doar 2 km de Dorohoi

Vrei să faci grătar în aer liber, să înoți să joci fotbal sau tenis? Te așteptăm la „Gherghel” (...)

Primăria Dorohoi dă startul construirii celor 24 de locuințe sociale. Vezi cine a câștigat licitația!

Primăria Dorohoi dă startul construirii celor 24 de locuințe sociale. Vezi cine a câștigat licitația!

Primăria Dorohoi a semnat miercuri, 13 august 2014, contractul de finanțare pentru cele 24 de case, locuințe sociale, (...)

Sărbătoriții zilei de astăzi 16 august 2014

Sărbătoriții zilei de astăzi 16 august 2014

Află cine se sărbătoreşte astăzi 16 august 2014: DOLFI PERL din ISRAEL - cititor fidel Dorohoi News, Valentina Aiacoboaie (...)

Teatrul Vasilache participă la Festivalul de Artă Medievală - Ștefan cel Mare, Suceava

Teatrul Vasilache participă la Festivalul de Artă Medievală - Ștefan cel Mare, Suceava

Teatrul pentru Copii si Tineret „Vasilache" va fi participa, in perioada 16 – 17 august 2014, la cea de-a (...)

Epigrama zilei: UNUI POLITICIAN LĂUDĂROS

Epigrama zilei: UNUI POLITICIAN LĂUDĂROS

Vorbeşti, ce-i drept, cursiv şi bine, Iar cu-apropouri baţi chiar şeaua, Dar pomenind prea mult de tine Eu cred că-ntinzi (...)

Pensionari captivi la CAR, chiar dacă și-au achitat împrumutul

Pensionari captivi la CAR, chiar dacă și-au achitat împrumutul

Atrași de dobânzile mici și ratele pe termen lung, mulți pensionari apelează la casele de ajutor reciproc. Condițiile (...)

„Triunghiul Bermudelor” din România. Locul misterios aflat în apropierea Insulei Şerpilor

„Triunghiul Bermudelor” din România. Locul misterios aflat în apropierea Insulei Şerpilor

Turcii au făcut primele relatări despre această zonă stranie, denumită de ei vârtejul morții. Nenumărate povestiri (...)

Stiri de la 40 la 78 din 180

PUBLICITATE

PUBLICITATE

Ecomed Dorohoi_Botosani

PUBLICITATE

Fest Dorohoi

DorohoiNews.ro

Sondajul saptamanii

Credeți că va susține Traian Băsescu candidatura Elenei Udrea la alegerile prezidențiale?

Da. Traian Băsescu are o legătură specială cu liderul PMP, Elena Udrea

Nu. Traian Băsescu a spus că îl va sprijini pe Cristian Diaconescu

PUBLICITATE

DorohoiNews.roDorohoiNews.ro
PARTENERI

DorohoiNews.ro

PUBLICITATE

DorohoiNews.ro

DorohoiNews.ro

DorohoiNews.ro

DorohoiNews.ro

DorohoiNews.ro

DorohoiNews.ro

DorohoiNews.ro

PUBLICITATE

DorohoiNews.ro

DorohoiNews.ro

DorohoiNews.ro

DorohoiNews.ro

DorohoiNews.ro

DorohoiNews.ro

DorohoiNews.ro

DorohoiNews.ro

DorohoiNews.ro

PARTENERI

PUBLICITATE

Uvertura_Mall_Botosani

PUBLICITATE

DorohoiNews.ro

Bancul Zilei!

DorohoiNews.ro

Boxerul campion vine la poliţie:
- Un tip m-a jefuit. M-a amenintat şi mi-a luat cei 300$ pe care îi aveam la mine.
- Şi nu v-aţi apărat?
- Pentru numai atîţia bani?!


EVENIMENTE

DorohoiNews.ro

PARTENERI

VREI FOC DE ARTIFICII LA NUNTA TA? NOI ITI DAM SOLUTIA! ......... NU EZITA SA NE CONTACTEZI.
DorohoiNews.ro

ANUNTURIUltimele anunturi

Vând set jante originale BMW X5/X6 R18 + anvelope vară Dunlop M3 RunFlat 255/55R18

Vând set jante originale BMW X5/X6 R18 + anv vară Dunlop M3 RunFlat 255/55R18 Set roți complete (...)

Vând apartament 2 camere în Dorohoi zonă centrală

Vând apartament 2 camere decomandat 65 mp, zona centrală, recent renovat, izolat, bucatarie și (...)

Vând casă situată în Dorohoi, strada Oborul Nou

Vând casă situată în Dorohoi, strada Oborul Nou nr.7A, și teren aferent în suprafață (...)

SC ONIMAR SRL -  închiriază/vinde spațiu comercial în Dorohoi

SC ONIMAR SRL -  închiriază/vinde spațiu comercial în Dorohoi, Str. Cristalului, cartier (...)

Vând casă situată în zona Gării renovată recent

Vând casă situată în zona Gării renovată recent compusă din 2 camere hol bucătărie, (...)

Vând 4 anvelope

Vând 4 anvelope 185 x 65 x 14, uzură mică, cu tot cu genți (4 găuri Opel) și capace. Preț (...)

Vând vilă în Dorohoi

Vând vilă în Dorohoi, strada Ștefan cel Mare, suprafața utilă 300 m2, toate utilitățile: (...)

Vând apartament cu 4 camere ultracentral sau schimb cu apartament cu 2 camere plus diferența

Vând apartament cu 4 camere ultracentral sau schimb cu apartament cu 2 camere plus diferența. (...)

Caut de lucru ca ospătar în Dorohoi sau împrejurimi

Băiat 22 de ani caut loc de muncă în Dorohoi sau în afara orașului ca ospătar. Relații (...)

Vând casă bătrânească locuibilă cu toate utilitățile în Dorohoi

Vând casă bătrânească locuibilă cu toate utilitățile în Dorohoi (la poarta Oborului), (...)

Va rugam sa folositi un limbaj decent;
mesajele postate vor fi validate de
un Moderator inainte de a fi publicate pe site.

Security Code
Imagine noua