Daca sunteti martorul unor evenimente importante va rugam sa ne contactati la tel: 0749.877.802 sau email: [email protected]
Ingrediente: 20 mozzarella mici 2 ouă pesmet după gust sare după gust Mod de Preparare: Scurgeți mozzarella de lichid. Așezați-le pe o farfurie și tamponați-le de mai multe ori cu prosoape de hârtie. Acum ...
Ingrediente: 250g de faina 150g unt 80 ml apa 1 Galbenus de ou 50g mazare 3 buchete de broccoli 1 praz 30 g unt pentru calirea legumelor 150 ml smantana grasa 1 lingurita de mustar sare piper Mod ...
Ingrediente: 200 gr dovleac 150 gr ciocolată 100 gr migdale macinate 1/2 lingurița de bicarbonat de sodiu 2 ouă 30 gr de miere 45 gr pastă de migdale Mod de Preparare: Curățați dovleacul de coajă, ...
Ingrediente: 300 gr dovlecel 100 gr brânză feta 1 ou 100 gr făină Ulei sare Piper Pentru sos: 1 iaurt grecesc 50gr brânză feta mentă lămâie sare Mod de Preparare: Se rade ...
Ingrediente: 4 dovlecei mici, 4 fire ceapă verde, 4 căței de usturoi, 2 linguri ulei de măsline, 1 lingură oțet de mere cu miere, 1 linguriță miere, 50 ml apă, 2 linguri mărar proaspăt tocat, sare, piper. Mod ...
Ingrediente 2 vinete 500 gr carne de miel tocata 1 ceapa 1 catel de usturoi 1 buchet garni ulei de masline Pentru sosul de tomate: 5 rosii 1 lingura de concentrat de rosii sare piper scortisoara Pentru ...
Ingrediente: 1 vanata 2 linguri de ulei de masline sare piper 3 rosii 1 mozzarella 200 gr sos de rosii 15 gr parmesan busuioc proaspat Mod de Preparare: Taiati vanata in felii, pe lungime. Aranjati feliile ...
Ingrediente: 2 dovlecei 80 g mozzarella pentru pizza rasă 70 gr șuncă presată 75 g cremâ de brânză (tip philadelphia) o mână de rucola Ulei de măsline după gust sare după gust piper ...
Ingrediente: 1 aluat de foietaj o felie de șuncă presată 125 gr cașcaval ras 16 lingurițe de bechamel 1 gălbenuș Mod de Preparare: Desfaceți aluatul de foietaj. Tăiați șunca presată în ...
Ingrediente: 2 vinete 1 lingură ulei de măsline Umplutură 250 g carne tocată de vită (sau altă carne tocată) 1/2 ardei gras (opțional) 1 ceapă 1 cățel de usturoi 20 g busuioc proaspăt sare piper ardei ...
Ingrediente: 1/2 dovleac placintar 1 ceapa 1 cub de bulion 70 ml de smantana lichida unt apa sare&piper Mod de Preparare: Decojiti dovleacul, scoateti semintele si taiati-l in bucati mari. Intr-o cratita ...
Ingrediente: 6 rosii frumoase 500 gr carne de carnati sau carne tocata 1 ceapa 1 catel de usturoi 1 lingura de orez sare piper patrunjel Mod de Preparare: Taiati capacul de la rosii si scoateti miezul. ...
Ingrediente: 4 oua 50 gr zahar alb 50 gr zahar brun 125 gr unt topit 40 gr cacao 80 gr de faina 1 varf de sare 500 ml de lapte Mod de Preparare: Separati galbenusurile de albusuri. Frecati galbenusurile ...
Ingrediente: 3 croissante 6 lingurite de smantana grasa (sau crema de branza) 3 felii de sunca 130 gr cascaval ras Mod de Preparare: Preincalziti cuptorul la 150° C. Taiati croissantele pe jumatate. Raspanditi ...
Ingrediente: 1 lingură unt 200 ml lapte 100 ml smântână 100 g făină 100 g zahăr 3 ouă mari 1/4 linguriță sare 10-12 bucăți prune Zahăr pudră Mod de Preparare: Spălăm prunele, ...
Ingrediente: 50 g unt, 1-2 roșii, 1 fir de ceapă verde, 1 fir de usturoi verde, 6 ouă, 100 g cașcaval, 1/2 linguriță busuioc uscat, sare, piper. Mod de Preparare: Încingem cuptorul la 200 ...
Ingrediente: 600 g piept de pui 150 g rucola 150 g iaurt 3 căței de usturoi 3 linguri ulei de măsline 1 lingură mărar (proaspăt tocat) 1 fir ceapă verde Zeama de la 1/2 lămâie Sare Piper ...
Ingrediente pentru partea de sus a tortului: 20 de prune mirabelle 50 g de unt 100gr zahar 65 gr de migdale fulgi Pentru aluat: 25 prune mirabelle 100 gr unt 1 lingurita de extract de vanilie 75 gr zahar ...
Ingrediente: 3 vinete 3 ardei grași roșii 1/2 ceapă de apă 50 ml ulei de măsline (sau floarea soarelui) Sare Piper negru Mod de Preparare: Vinetele le coacem la flacără mare, le curățăm imediat ...
Ingrediente: 1 vânătă 1 linguriță ulei de măsline pesmet 30 gr făină 1 ou sare piper 30 g pesmet panko Ulei (pentru prăjit) Mod de Preparare: Se așază vinetele pe o tavă de copt tapetată ...
Ingrediente: o rata (~ 2,5 kg) 4 portocale, 2 linguri zahar, 2 linguri otet balsamic, 2 linguri suc de lamaie, 50 gr unt, sare, piper. Mod de Preparare: Incingem cuptorul la 200 grade C. Spalam rata, ...
Ingrediente: 1 kg ardei gras roșu, 3 cepe mari, 3 linguri ulei, 3 cartofi, 1 kg roșii foarte coapte, 1 linguriță boia dulce, sare, piper. Mod de Preparare: Ceapa se curăță, se spală, se taie fideluță. ...
Ingrediente: Aluat: 120 gr unt moale 80 gr zahar 25 gr faina de migdale 1 plic de zahar vanilat 1 varf de sare 1 ou 200 gr faina Umplutura: 3 mere 2 oua 80 gr zahar 1 plic de zahar vanilat 40 gr ...
Ingrediente: 1/2 pepene galben 4 felii de jambon crud (sau sunca presata) 8 crengute de rozmarin Mod de Preparare: Taiati pepenele in jumatate, scoateti semintele si formati 12 bile cu ajutorul unei linguri ...
Ingrediente: 1 rosie 100 gr feta 130 gr ton 150 gr faina 5 gr praf de copt 3 oua 100 ml ulei de masline piper Mod de Preparare: Se spala si se taie rosia in bucati mici. Faramitati tonul si taiati feta ...
Ingrediente: 10 creveti 2 foi de placinta un pic de unt (topit) sare piper praf de usturoi patrunjel tocat Mod de Preparare: Asezati crevetii pe o farfurie. Asezonati cu sare si piper, un praf de usturoi ...
Ingrediente: 2 vinete 500 gr carne de miel tocata 1 ceapa 1 catel de usturoi 1 buchet garni ulei de masline Pentru sosul de tomate: 5 rosii 1 lingura de concentrat de rosii sare piper scortisoara Pentru ...
Ingrediente: Crusta: 100 g unt 2/4 pahar zahar 1/4 pahar cacao 1/2 pahar de faina 2 linguri de amidon 1 plic praf copt 8 linguri lapte 1 ou Umplutura: vanilie 1 pachet de branza dulce(250g) 1 ou 1/2 ...
Ingrediente: 2 oua 1 cana zahar tos 1 cana cu ulei 1 cana de lapte 2 cani de faina 1 pliculet praf de copt 2 pliculete zahar vanilat Un castronel de pepene taiat cubulete 2 linguri gris 5 linguri zahar 2 ...
Ingrediente: 600 gr vinete 450 ml sos de roșii 60 gr parmezan ras 1 ceapă medie 200 gr mozzarella frunze de busuioc (după gust) Ulei Mod de Preparare: În primul rând, îndepărtați ...
Ingrediente: (pentru blat subtire-daca vreti sa aveti un blat mai gros, puteti dubla cantitatile) Blat 3 oua 130 g faina 130 g zahar un varf de cutit praf de copt 6 linguri ulei esenta Spuma de pepene 800 ...
Ingrediente: 8 ouă 3 linguri de maioneză 1 avocado bine copt. Mod de Preparare: Fierbeti ouale in apa clocotita timp de 10 minute. Lasati-le sa se raceasca, curatati-le si taiati-le in 2. Luati toate galbenusurile ...
Ingrediente: 12 roșii cherry 1 strop de ulei de măsline sare piper 1 strop de ulei de măsline 1 ceapa galbena 2 căței de usturoi sare piper 800 gr roșii clasice decojite 8 gr frunze proaspete de ...
Ingrediente: 500 g conopidă (curățată) 2 ouă 40 g parmezan 4 linguri făină 2 linguri de pesmet 1 lingură de pătrunjel (tocat) piper după gust sare după gust Mod de Preparare: Se curăță conopida ...
Ingrediente: 80 gr faina 50 gr amidon pentru prajituri 500 ml lapte 60 gr unt topit la bain-marie 200 gr de cascaval mai tare, ras 6 oua separate sare, piper Mod de Preparare: Cuptorul il pornesti ...
Ingrediente: 1 kg pepene galben (fără coajă), 750 g zahăr, 500 ml apă, 100 ml oțet, 2 pliculețe zahăr vanilat, zeama de la o lămâie. Mod de Preparare: Se folosesc pepeni galbeni cantalupi ...
Ingrediente: 6 rosii frumoase 500 gr carne de carnati sau carne tocata 1 ceapa 1 catel de usturoi 1 lingura de orez sare piper patrunjel Mod de Preparare: Taiati capacul de la rosii si scoateti miezul. ...
Ingrediente: 8 caise 250 gr mascarpone 100 gr zahar 3 oua 190 gr faina 1 lingurita praf de copt 60 ml de lapte Mod de Preparare: Luati 50 gr de mascarpone si amestecati cu 1 lingura de zahar. Lasati deoparte. ...
Ingrediente: Sosul: 3 linguri de ulei de măsline (+/-) 70 g ceapă (1) 100 g morcov (1) 50 g tulpini de țelină (1) 1 linguriță rozmarin uscat (opțional) 500 g carne tocată de vită 100 ml vin roșu 600 ...
Ingrediente: 100 gr naut fiert 1 avocado Patrunjel Sare Piper suc de la 1/2 lamaie 1 lingura de tahini Mod de Preparare: Puneti nautul, avocado-ul, patrunjelul, sucul de lamaie si tahini intr-un chopper. ...
Ingrediente: 200 gr liguine (sau alte paste lungi) 1 lămâie-netratată 30 gr de unt 80 gr parmezan ras Câteva crenguțe de pătrunjel cu frunze plate Sare Piper Mod de Preparare: Se pune la ...
Ingrediente: 10 caise 100 gr de făină 80 gr migdale macinate 40 gr zahăr 100 gr de unt rece Mod de Preparare: Spălați și tăiați caisele în jumătate. Scoateți sâmburii. Prăjiți caisele ...
Ingrediente: 200 gr de bulgur 5 roșii 1 legătura pătrunjel (o legatură mare) 1/2 buchet de mentă 1 ceapa (medie) 2 lămâi 7 linguri de ulei de măsline Sare Piper Mod de Preparare: Clătiți ...
Ingrediente: 1 iaurt simplu 1/2 lamaie Sare Piper 3 gr patrunjel 1 castravete Mod de Preparare: Curatati castravetele de coaja si taiati-l in 4 pe lungime. Apoi taiati feliile in cubulete. Pregatiti sosul: ...
Ingrediente: Aluatul de tarta: 300 gr faina 1 lingurita de sare 60 gr zahar 12 gr de drojdie de patiserie proaspata 3 oua 130 gr unt 800 gr prune 100 ml smantana 2 galbenusuri 100 gr zahar 40 gr migdale ...
Călătorie cu vaporul de croazieră.
La un moment dat vine o furtună iar vaporul se scufundă.
Au supraviețuit doar un iluzionist și unpapagal.
După câteva zile, plutind fiecare pe câte o scândură, papagalul zice:
- OK! Mă dau bătut. Unde e vaporul???