Daca sunteti martorul unor evenimente importante va rugam sa ne contactati la tel: 0749.877.802 sau email: [email protected]

Termeni si conditii:


 

DATE IDENTIFICARE:


S.C. ANCRI NEDIA WEB PRESS S.R.L. 
Nr. Registrul Comertului: J7/418/2017
CUI: 37708929

Adresa:B-dul Victoriei Nr.19, Dorohoi - Botosani, Romania


Telefon: 0747.229.515


Email:  [email protected]


Acest site este detinut de S.C. ANCRI NEDIA WEB PRESS S.R.L. , societate cu sediul in B-dul Victoriei nr.19, Dorohoi - Botosani, Romaniasi functioneaza conform legislatiei romane in domeniul sau de activitate.


S.C. ANCRI NEDIA WEB PRESS S.R.L. va ofera acces si posibilitatea de utilizarea site-ului www.dorohoinews.ro, sub rezerva acceptarii acestor termeni si conditii. Prin accesarea, utilizarea, obtinerea sau achizitionarea oricarui serviciu pus la dispozitie, dumneavoastra sunteti de acord sa respectati acesti termeni si conditii.


In cazul in care aveti nevoie de informatii suplimentare, accesati sectiunea Contact sau adresa de email: [email protected].

 

DREPTURI DE AUTOR (COPYRIGHT)
 
Site-ul www.dorohoinews.ro si toate elementele acestuia (grafica Web, texte, programe etc.) sunt aparate de legea pentru protectia drepturilor de autor. Folosirea fara acordul nostru a oricarui element cuprins in acest site se pedepseste conform legilor in vigoare.

 

Administratorii site-uluii si rezerva dreptul de a modifica unilateral continutul acestuia, fara instiintarea prealabila a utilizatorilor.

 

S.C. ANCRI NEDIA WEB PRESS S.R.L. nu poate fi considerata responsabila sau pasibila de efectuarea unor plati cu titluri de despagubiri, in maniera directa sau indirecta pentru orice tip de pagube produse sau cauzate de orice are legatura cu utilizarea informatiilor din cadrul website-ului.


REGULI DE UTILIZARE A SITE-ULUI

 

Nu sunt permise urmatoarele actiuni in cadrul site-ului www.dorohoinews.ro:
- copierea, distribuirea sau multiplicarea informatiile existente pe site sau materialele puse la dispozitie de catre sectiunile din cadrul acestuia;
- incercarea de modificare a continutului postat in cadrul website-ului sau stergerea oricaror informatii publice puse la dispozitia utilizatorilor acestui site;
- incercarea de a interveni in procesul de functionare a sistemelor pusela dispozitie in cadrul paginii web.
Incalcarea acestor reguli atrage dupa sine raspunderea civila sau penala conform legislatiei in vigoare.

 

DISPONIBILITATEA SERVICIULUI

 

S.C. ANCRI NEDIA WEB PRESS S.R.L. isi rezerva dreptul de a interveni in cadrul site-ului www.dorohoinews.ro in vederea modificarii sau actualizarii continutului postat pentru utilizatori ori de cate ori acest lucru este necesar.


Utilizarea site-ului se face pe propria raspundere a utilizatorilor, S.C. ANCRI NEDIA WEB PRESS S.R.L. fiind in mod expres absolvita de orice raspundere, exprimata direct sau indirect referitoare la garantiile de conformitate cu specificatiile prevazute pentru indeplinirea unui anume scop insa fara a se limita la acestea.


S.C. ANCRI NEDIA WEB PRESS S.R.L. nu ofera garantii cu privire la urmatoarele aspecte importante:
- nu putem garanta faptul ca informatiile publicate in cadrul site-ului indeplinesc in intregime si in permanenta cerintele dumneavoastra ca si vizitatori ai site-ului;
- nu suntem raspunzatori pentru intreruperea temporara a site-ului din motive tehnice;
- nu suntem raspunzatori pentru calitatea serviciile achizitionate de dumneavoastra prin intermediul link-urilor aferente tertelor parti sau a serviciilor afisate in cadrul site-ului; 
- nu suntem raspunzatori pentru situatiile in care vizitatorii acestui site nu pot accesa pagina web din motive tehnice referitoare la dispozitive utilizate de catre acestia pentru accesare sau referitoare la conexiunea la Internet.

 

PRELUCRAREA DATELOR CU CARACTER PERSONAL

 

S.C. ANCRI NEDIA WEB PRESS S.R.L. cu sediul in B-dul Victoriei Nr.19, Dorohoi - Botosani, Romania, email: [email protected] garanteaza ca va continua sa prelucreze datele furnizate de clientii sai in conformitate cu Regulamentul UE nr. 2016/679 privind protectia persoanelor fizice in ceea ce priveste prelucrarea datelor cu caracter personal si privind libera circulatie a acestor date si de abrogare a Directivei 95/46/CE (Regulamentul general privind protectia datelor).


DEFINITII

 

„Date cu caracter personal" inseamna orice informatii privind o persoana fizica identificata sau identificabila ("persoana vizata"); o persoana fizica identificabila este o persoana care poate fi identificata, direct sau indirect, in special prin referire la un element de identificare, cum ar fi un nume, un numar de identificare, date de localizare, un identificator online, sau la unul sau mai multe elemente specifice, proprii identitatii sale fizice, fiziologice, genetice, psihice, economice, culturale sau sociale;

 

"Prelucrare" inseamna orice operatiune sau set de operatiuni efectuate asupra datelor cu caracter personal sau asupra seturilor de date cu caracter personal, cu sau fara utilizarea de mijloace automatizate, cum ar fi colectarea, inregistrarea, organizarea, structurarea, stocarea, adaptarea sau modificarea, extragerea, consultarea, utilizarea, divulgarea prin transmitere, diseminarea sau punerea la dispozitie in orice alt mod, alinierea sau combinarea, restrictionarea, stergerea sau distrugerea.

 

S.C. ANCRI NEDIA WEB PRESS S.R.L. are obligatia de a administra in conditii de siguranta si numai pentru scopurile specificate, datele personale pe care ni le furnizati despre dumneavoastra.


Scopul colectarii datelor este: informarea utilizatorilor / clientilor privind situatia contului lor de pe www.dorohoinews.ro, informarea utilizatorilor/clientilor privind evolutia si starea comenzilor, evaluarea produselor si serviciilor oferite, activitati comerciale, de promovare a produselor si serviciilor, de marketing, de publicitate, media, administrative, de dezvoltare, de cercetare de piata, de statistica, de urmarire si monitorizare a vanzarilor si comportamentul consumatorului.

 

Prin completarea datelor dvs. in formularele din cadrul site-ului www.dorohoinews.ro declarati ca acceptati neconditionat ca datele dvs. personale sa fie incluse in baza de date a S.C. ANCRI NEDIA WEB PRESS S.R.L. si va dati acordul expres si neechivoc ca toate aceste date personale sa fie stocate, utilizate si prelucrate de catre S.C. ANCRI NEDIA WEB PRESS S.R.L. si colaboratorii acestora pentru desfasurarea si/sau derularea de catre S.C. ANCRI NEDIA WEB PRESS S.R.L. si colaboratorii acestora de activitati cum ar fi, dar fara a se limita la activitati comerciale, de promovare a produselor si serviciilor de marketing, de publicitate, media, administrative, de dezvoltare, de cercetare de piata, de statistica, de urmarire si monitorizare a vanzarilor si comportamentul consumatorului.

 

Prin citirea prezentelor Termeni si Conditii, ati luat la cunostinta faptul ca va sunt garantate  urmatoarele drepturi:

- dreptul de acces la datele cu caracter personal care va privesc;
- dreptul de a solicita rectificarea datelor cu caracter personal inexacte;
- dreptul de a solicita stergerea datelor in anumite circumstante (de exemplu atunci cand datele personale nu mai sunt necesare in raport cu scopurile mentionate mai sus);
- dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale;
- dreptul la restrictionarea prelucrarilor;
- dreptul de a va opune prelucrarii si de a solicita stergerea datelor;
- dreptul de a fi notificat in caz de incalcari a securitatii datelor;
- dreptul de a va retrage consimtamantul;
- dreptul de a depune plangere in fata unei autoritati de supraveghere.

 

Pe baza unei cereri scrise, datate si semnate, expediate pe adresa S.C. ANCRI NEDIA WEB PRESS S.R.L. in B-dul Victoriei Nr.19, Dorohoi - Botosani, Romaniava puteti exercita, in mod gratuit, drepturile mentionate mai sus.


Astfel, S.C. ANCRI NEDIA WEB PRESS S.R.L. poate notifica utilizatorii / clientii privind ofertele curente prin newsletter si poate trimite felicitari, cupoane cadou sau alte mesaje speciale.

 

Orice utilizator  /client care a furnizat explicit adresa sa de email pe site-ul www.dorohoinews.ro poate opta pentru stergerea acesteia din baza noastra de date prin trimiterea unui e-mail la adresa [email protected] cu subiectul "Dezabonare".


DISPOZITII FINALE

Ne rezervam dreptul de a face orice modificari ale acestor termeni si conditii, precum si orice modificari asupra site-ului, fara a fi necesara vreo notificare prealabila a utilizatorilor.

Publicitate



Panoramic Travel Botosani

BANCUL ZILEI !


DorohoiNews.ro


- Anunțurile în ziare sunt eficiente?
- Absolut!
- Ieri am publicat un anunț în ziar „Căutăm paznic” și astăzi am fost deja jefuiți.



DOROHOI NEWS - Primim la redacție

DorohoiNews.ro






PARTENERI - AJOFM BOTOSANI

DorohoiNews.ro


PUBLICITATE

DorohoiNews.ro

DorohoiNews.ro

DorohoiNews.ro

ZiareBotosani.ro

POLIȚIA LOCALĂ DOROHOI

DorohoiNews.ro

PARTENERI

DorohoiNews.ro

DorohoiNews.ro

Dorohoi News

DorohoiNews.ro DorohoiNews.ro DorohoiNews.ro

DorohoiNews.ro

DorohoiNews.ro


PUBLICITATE

DorohoiNews.ro

DorohoiNews.ro



UMANITAR

DorohoiNews.ro

Donatii online prin contul PAYPAL…



DorohoiNews.ro


DorohoiNews.ro


DorohoiNews.ro


DorohoiNews.ro



PUBLICITATE


DorohoiNews.ro

DorohoiNews.ro

DorohoiNews.ro

Ultimele anunturi

SC angajează inspector ITP

SC angajează inspector ITP
SC Dtuning PRO Darabani SRL angajează inspector ITP în cadrul unei STIP nou deschisă, după ultimele ...

SC angajează muncitori calificați / necalificați în construcții

SC angajează muncitori calificați / necalificați în construcții
Societate comercială angajează muncitori calificați / necalificați în construcții. Salariu ...

SC din Dorohoi angajează instalator, muncitori calificați și necalificați și conducători auto cat. C

SC din Dorohoi angajează instalator, muncitori calificați și necalificați și conducători auto cat. C
Societate comercială din Dorohoi angajează instalator pentru instalații sanitare și electrice, muncitori ...

Vând loturi de teren pentru case, în Dealul Mare, Dorohoi

Vând loturi de teren pentru case, în Dealul Mare, Dorohoi
Vând loturi de teren pentru case, în Dealul Mare, Dorohoi. Relații la telefon: 0744615016

SC angajează muncitori (bărbați) pentru fabrică de produse lactate

SC angajează muncitori (bărbați) pentru fabrică de produse lactate
SC RAM SRL angajează muncitori (bărbați) pentru fabrica de produse lactate IBĂNEȘTI. Mai multe relații ...

Angajăm ajutor de bucătar

Angajăm ajutor de bucătar
SC din Dorohoi angajează ajutor de bucătar, cu sau experiență. Mai multe relații la telefon: 0742914731

Societate comercială din Dorohoi angajează mecanici agricoli cu experiență

Societate comercială din Dorohoi angajează mecanici agricoli cu experiență
Societate comercială din Dorohoi cu profil agricol angajează mecanici agricoli cu experiență. Informații ...

BAMBOO angajează supraveghetoare sală jocuri

BAMBOO angajează supraveghetoare sală jocuri
BAMBOO angajează supraveghetoare sală jocuri! Oferim și cerem seriozitate maximă! Salariul este motivant, ...

Vând teren intravilan în Broscăuți

Vând teren intravilan în Broscăuți
Vând teren intravilan în comuna Broscăuți, Dorohoi, 1314 mp. Preț negociabil. Telefon: ...

Ofer spre închiriere apartament cu 2 camere, semidecomandat

Ofer spre închiriere apartament cu 2 camere, semidecomandat
Ofer spre închiriere apartament cu 2 camere, în spatele Școlii 5, semimobilat și utilat. ...

PARTENERI

DorohoiNews.ro


DorohoiNews.ro


DorohoiNews.ro


DorohoiNews.ro


DorohoiNews.ro

DorohoiNews.ro

DorohoiNews.ro

DorohoiNews.ro

DorohoiNews.ro