Daca sunteti martorul unor evenimente importante va rugam sa ne contactati la tel: 0749.877.802 sau email: [email protected]
Ingrediente: 2 dovlecei, 1 vanata, 1 ceapa mare, 2 morcovi, 1 ardei mare rosu, 1 ardei galben, 1 ardei verde, 250 g rosii, 100 ml ulei, 1 lingurita de sare grunjoasa, 2 catei de usturoi, zeama de la ...
Ingrediente: 250 g paste (linguine, spaghetti, bavette), 500 g creveti decorticati proaspeti sau congelati, 1 lingura ulei de masline, 2catei de usturoi, 1 lingura de zeama de lamaie, 200 ml vin alb sec, o ...
Ingrediente: 500 g ciuperci 1 ceapa 3 catei usturoi 100 g branza topita 100 g cascaval 50 g unt 100 ml ulei de masline frunze de patrunjel sare piper Mod de Preparare: Se indeparteaza coditele ciupercilor ...
Ingrediente (1 portie): 3 linguri de ananas taiat marunt 1 lingurita de miere de albine putina sare 2 felii salam o bucatica de costita 2 lingurite de branza Mod de Preparare: Se pun intr-un vas cubuletele ...
Ingrediente: 100 g unt, la temperatura camerei 100 g miere + 4 linguri 50 g zahar vanilat 1 lingurita scortisoara macinata coaja rasa si zeama de la 1 portocala 200 g faina 1 lingurita bicarbonat de sodiu 1 ...
Ingrediente: 750 g cartofi decojiti si taiati felii subtiri 230 g ceapa, taiata fin Sare piper negru Nucsoara, proaspat rasa 2 catei de usturoi, zdrobiti 600 ml bullion de legume (zeama de la supa de legume) 1 ...
Ingrediente: 2 clementine 45 gr ciocolată 2 linguri de pralină 2 linguri nucă de cocos rasă 2 linguri migdale felii Mod de Preparare: Topiți ciocolata la bain-marie. Scoateți coaja de pe clementine ...
Ingrediente: Pentru blat: 6 oua 6 linguri de zahar 6 linguri de faina esenta o lingura de cacaoa un praf de sare Pentru crema: 2 plicuri de crema rapida 500 ml lapterece 100 ml frisca lichda Pentru ...
Ingrediente: 1 kg cap de piept de porc 2 linguri unt (sau untura) 4-5 catei de usturoi 200 ml vin alb tarhon sare si piper dupa gust patrunjel, marar Mod de Preparare: Se curata carnea de pielite, ...
Ingrediente: 150 grame spanac crud 2 linguri ulei masline 200 grame branza Mozzarella rasa 2 legaturi ceapa verde 6 oua Sare Alte mirodenii Mod de Preparare: Incalziti cuptorul la 190 grade celsius. Ungeti ...
Ingrediente: 600 g de fasole fiarta, care poate fi foarte bine din conserva, 6 cepe mari ¼ boia iute sau ardei iute uscat, daca iti place usor - picanta 1 morcov fiert 2-3 catei de usturoi 200-300ml ...
Ingrediente: 4 - 5 cartofi 1 morcov 1 pastarnac 1 telina mica 1 ceapa 200 ml suc de rosii 3 linuguri ulei 1 legatura patrunjel 1 legatura tarhon proaspat sau tarhon in otet optional: 1 ou, 3 linguri ...
Ingrediente: 1 piept de rata 1 portocala, sucul si coaja 2 linguri de miere 25 ml de cognac de buna calitate 4 linguri de sos de soia 250 ml de fond de pui 300 g de cartofi pentru garnitura 1 cubulet de ...
Ingrediente: 4 banane coapte (aproximativ 500 g cu coaja) 125 g unt 100 g zahar 2 oua 175 g faina 2 lingurite praf de copt 1/2 lingurita bicarbonat 100 g nuca de cocos (deshidratata) 100 g cirese deshidratate Mod ...
Ingrediente: 700 g piept de pui sau pulpe dezosate; 400 g smantana; 2 linguri faina; 200 ml lapte; 100 g unt; 1/2 legatura patrunjel; sare si piper. Mod de Preparare: Carnea se taie fasii si se prajeste ...
Ingrediente: Pentru prajitura: 4 oua 5 linguri zahar 5 linguri faina cu varf 1 praf de copt 5 linguri ulei 1lingurita esenta de vanilie 1 cutie compot de mandarine Pentru toping: 1 plic budinca de vanilie ...
Ingrediente: Bilute de branza si cocos: 250 g. branza dulce 50 g. nuca de cocos rasa 50 g. zahar 2 galbenusuri 3 linguri amidon Blat de ciocolata: 4 oua 60 g. zahar 50 g. ciocolata topita 2 linguri ...
Ingrediente: Blat: 300 g faina; 200 g unt; 1 plic zahar pudra vanilat (80 g); 3 galbenusuri; 100 g smantana. Umplutura: 200 g gem; 8 albusuri; 2 plicuri zahar pudra vanilat (160 g); 50 g faina; 25 ...
Ingrediente: 800 g pulpa superioara dezosata sau piept de pui 150 g iaurt sucul de la 1 lamaie 1/2 lingurita piper 1/2 lingurita cardamom 1/2 lingurita boia dulce 1/4 lingurita scortisoara 1/4 lingurita ...
Ingrediente: Puiul: 15 gr de unt 1 strop de ulei de măsline 5 pulpe de pui dezosate sare piper cimbru 100 ml de apă Sosul: 15 gr de unt 1 strop de ulei de măsline 1 ceapă 500 gr ciuperci champignons 250 ...
Ingrediente: 2 aluaturi de foietaj 120 gr pudra de migdale 100 gr zahar 2 oua 50 de gr unt moale 50 gr pepite de ciocolata 1 galbenus Mod de Preparare: Desfaceti aluatul de foietaj si taiati cercuri cu ...
Ingrediente: 140 g faina 3 oua 40 g unt 100 g zahar 1 lingurita praf de copt 1 pliculet vanilie 2 mere mari un praf de sare 1/2 lingurita scortisoara zahar pudra si migdale feliate pentru decor Mod ...
Ingrediente: 300 g piept de pui dezosat 2 morcovi 1 bucata de telina 1 cutie de compot de ananas bucati 1 ceapa 2 catei de usturoi 1 lingura de praf de ghimbir sos de soia amidon de porumb ulei Mod ...
Ingrediente: 150 g cascaval 50 g unt Pentru umplutura: 250 g branza de vaci 100 g sunca 1/2 ardei gras rosu sare si piper Mod de Preparare: Sunca o taiem cubulete mici. La fel si ardeiul. Branza o mixam ...
Ingrediente: o cană de făină două ouă o ceașcă de zahăr o ceașcă de lapte un pliculeț de praf de copt o portocală Mod de preparare: Cuptorul se va încălzi la 180 de grade Celsius, apoi ...
Ingrediente: 2 cepe rosii + 4 oua 240 g ton bucati, in suc propriu cateva frunze de patrujel 1 lingura capperi otet de vin alb ulei de masline sare, piper Mod de Preparare: Fierbeti ouale intr-o cantitate ...
Ingrediente: 1 ananas 150 gr de ciocolată topită semințe de susan nucă de cocos rasă migdale feliate Mod de Preparare: Curățați ananasul și tăiați-l în felii. Scoateți centrul. Puteți ...
Ingrediente: 8 linguri ulei de masline 2 lingurite mustar Dijon 1 lingura otet balsamic 1 lingurita cimbru proaspata tocat 4-6 ramuri de rozmarin taiate in bucati 2 lamai 8-10 pulpe de pui (partea de sus, ...
Ingrediente: 3 dovlecei micuti 200 g branza dulce 50 g kaiser 1 rosie 1 ceapa mica 1 - 2 linguri lapte 1 ou marar, patrunjel cimbru, tarhon sare, piper Mod de Preparare: Spalam dovleceii si le taiem ...
Ingrediente: 800 gr ceafa de porc 2 cepe mici 3 catei usturoi 50ml ulei 50 ml apa rozmarin sare piper Mod de Preparare: Se taie carnea in felii de un cm si se bate usor cu batatorul de carne.. se asezoneaza ...
Ingrediente: 1 piept de pui 2 oua 3 catei de usturoi 1 ceapa patrunjel sare si piper rozmarin Pentru umplutura: 100 g cascaval 50 g telemea boabe de piper pentru decor Mod de Preparare: Carnea se ...
Ingrediente: Mere caramelizate 8 mere- aprox. 1,3 kilograme 200 grame zahăr alb sau brun Blat pandișpan 5 albușuri 5 gălbenușuri 100 grame zahăr tos 1 plic zahăr vanilat 130 grame făină stafide ...
Ingrediente aluat: 100 g unt cu min. 80% grăsime 100 g zahăr pudră miezul de la ½ păstaie vanilie sau 1 linguriță extract sau 1 plic de zahăr vanilat 1 praf de sare 4 gălbenușuri 100 g făină 75 ...
Ingrediente: 3 cartofi 50 g telemea 50 g cascaval 50 g unt 1 ou 1 lingura patrunjel uscat sare si piper 2 linguri susan 50 g pesmet Mod de Preparare: Cartofii ii fierbem in coaja in apa cu sare. Dupa ...
Ingrediente: Coca: 3 oua 1 pachet margarina 1 cana zahar esenta de rom 2 plicuri zahar vanilat coaja de lamaie si/sau portocala faina cata intra (cam 500-600g) pana nu se mai lipeste de maini Crema: 1 ...
Ingrediente: o conserva de ton, un pumn de rosii cherry taiate in jumatate, o jumatate de ardei gras taiat cubulete, 1 avocado taiat cuburi, 1/2 ceapa tocata marunt, 2-3 codite de telina bucatite, 3 linguri ...
Alegerea cartofului perfect pentru un anumit preparat nu este dificilă, dar necesită o înțelegere a proprietăților diferitelor tipuri de cartofi. Bucătarii cu experiență știu că un cartof roșu nu ...
Cozonacul este unul dintre produsele care nu lipsește niciodată de pe mesele de sărbători. Dacă vrei să te bucuri și tu mai multă vreme de gestul său unic, ai ajuns la locul potrivit. Află în rândurile ...
Ingrediente: 4-5 chifle 250 gr. ciuperci 1 ardei gras rosu 1 morcov mic condiment pentru ciuperci 3-4 lg. ulei patrunjel verde tocat sare, piper, cimbru Mod de Preparare: Se curata ciupercile, se spala ...
Ingrediente: 1 kg. fileuri de pește 400 gr. legume asortate mexicane 2-3 lg. ulei de masline 50 gr. unt lamaie sare, piper Mod de Preparare: Fileurile de peste decongelat se asezoneaza cu sare si piper. ...
Ingrediente: 5 cartofi rosii de marime medie 250 g ciuperci curatate si feliate 2 catei de usturoi zdrobit 2 linguri de ulei de masline 1 foaie de dafin 2 linguri de patrunjel verde tocat marunt 200 ml smantana ...
Ingrediente pentru foi de cacao: 2 ouă; 8 linguri de zahăr; 10 linguri de lapte; 10 linguri de ulei; 3 linguri rase de cacao; 1 linguriță amoniac; 1 lingură oțet sau zeamă de lămâie; 400 g ...
Ingrediente Foi cu nuca: 150 g zahar 3 linguri miere 550-600 g faina alba 100 g unt gras 3 oua putina sare un plic zahar vanilinat o lingura rasa bicarbonat stins cu otet 100 g nuca macinata Pentru ...
Ingrediente pentru foi: 1 ou o lingurita amoniac 2 lingurite otet 6 linguri ulei 5 linguri lapte 6 linguri zahar faina, cat cuprinde Ingrediente pentru crema de ...
Ingrediente foi cu miere de albine 450 grame făină albă 100 grame zahăr tos 100 grame miere de albine, orice tip 1 linguriță rasă de bicarbonat de sodiu 60 grame unt 80% grăsime Ingrediente cremă ...