Daca sunteti martorul unor evenimente importante va rugam sa ne contactati la tel: 0749.877.802 sau email: [email protected]
Ingrediente: 225 grame de cremă de brânză 1 cutie lapte condensat îndulcit 1/2 cană suc de lime sau suc de lămâie 1 crustă de biscuitți Graham Modul de preparare: Bateți crema de ...
Ingrediente: 360 g paste (penne) 200 ml smântână de gătit 200 g șuncă / bacon (cuburi) 40 g unt 30 g parmezan ras 1 cățel de usturoi piper negru după gust Mod de Preparare: Se topește ...
Ingrediente: 100 g lapte (de preferință lapte integral) 200 g smântâna de desert (35% grăsime) 40 g zahăr 1 linguriță vanilie 2 gălbenușuri 3 felii de pâine brioche 1 lingură de ...
Ingrediente: 25 ml apa 75 gr unt 150 gr faina 3 oua sare 150 gr branza rasa Mod de preparare: Topiti untul in apa, adaugati un varf de sare si puneti la fiert. Adaugati faina toata, deodata si amestecati ...
Ingrediente: 200 gr de paste (Farfalle) 150 gr de porumb 1 ardei 1 mozzarella Rozmarin uscat Ulei de măsline Piper negru Mod de Preparare: Pregătiți ardeiul copt folosind cuptorul: 25 de minute la 230 ...
Ingrediente: 50 gr coscus 1 file de pui 1 lingura ulei de masline 1/2 morcov 1/2 dovlecel 1/4 ardei rosu sare piper cúrcuma Mod de Preparare: Taiati legumele si puiul in cubulete. Într-o ...
Ingrediente: aluat de foietaj sos de tomate suncă presată cașcaval ras sau mozzarella, oregano gălbenuș Mod de Preparare: Desfaceți aluatul de foietaj și tăiați-l în forma 16 triunghiuri. ...
Ingrediente: 1 vânătă 1 linguriță ulei de măsline pesmet 30 gr făină (+/-) 1 ou sare piper 30 g pesmet panko (+/-) Ulei (pentru prăjit) Mod de Preparare: Se așază vinetele pe o tavă ...
Ingrediente: Jumatate de miel (3.2 kg) Ulei de floarea soarelui (aprox. 200 ml) Vin alb (0.5 l) Vin rosu (0.5 l) Rozmarin proaspat sau uscat (2 legaturi) Cimbru uscat (2 lingurite) Ceapa verde (3 legaturi) Usturoi ...
Ingrediente: 1 foitaj dreptunghiular 8 roșii uscate la soare 300 gr cremă de brânză de capră 2 gălbenușuri Pătrunjel Mod de preparare: Tăiați aluatul foitaj în fâșii de aproximativ ...
Ingrediente: 12 cartofi medii 150 gr mascarpone 150 gr sunca afumata 2 cozi de ceapa verde 1 lingura unt piper alb Mod de Preparare: Spalam cartofii fara sa-i curatam de coaja si ii punem la fiert ...
Ingrediente: Pentru foi: 200 ml apa minerala o lingura ulei un varf de cutit sare faina cat cuprinde pentru a iesi un aluat bun de intins Pentru umplutura: 1 kg branza proaspata de vaci 2 pachete zahar ...
Ingrediente: Aluat: 1/2 cub de drojdie 100 ml de lapte 330 g de faina 60 g de zahar 1 praf de sare 1 ou 40 g de unt moale 1 plic de zahar vanilat Crema de branza: 500 g branza dulce 100 g zahar brun 3 ...
Ingrediente: 500 g branza de vaci 3 oua mici (sau 2 mari) 125 g zahar 2 plicuri zahar vanilat 100 ml smantana 180 ml lapte 70 ml ulei 1 plic budinca vanilie margarina pentru uns tava zahar pudra pentru ...
Ingrediente: Blat: 6 oua 6 lg zahar 4 lg faina 2 lg cacao ½ praf de copt esenta vanilie Crema: 500 g branza vaci 300 g smantana Un plic gelatina 6 lg zahar 3 lg miere albine esenta vanilie razatura ...
Ingrediente: 375 g biscuiti digestivi 150 g unt 2 mango puteti folosi si piersici proaspete sau din compot 300 g branza dulce 150 g zahar 4 oua 2 pliculete zahar vanilat 3 - 4 linguri de frisca 1 lingura ...
Ingrediente: Aluat: 200 g faina ¼ lingurita bicarbonat de sodiu ¼ lingurita praf de copt 60 g zahar pudra 70 g unt rece, taiat cubulete 1 ou Umplutura: 500 g branza de vaci grasa 150 g ...
Ingrediente: 150 g foi de lasagna uscată (aprox.) 550 gr dovlecei (aprox. 4) 45 gr vin alb 80 gr parmezan ras 1 mozzarella 1/2 ceapă (mică) Ulei de măsline după gust Piper după gust Sare după gust Pentru ...
Ingrediente: 450 g ciocolata cu orez expandat 550 ml frisca lichida 500 g mascarpone 200 g ciocolata cu lapte 1 lingurita coja rasa de lamaie 4 linguri zahar 150 g visine fara samburi Pt ganache: 150 ...
Ingrediente: maruntaiele mielului (inima, ficat, rinichi), 5oo gr ficat de pui, 4 oua fierte, 4 oua crude, 4 legaturi de ceapa verde, 3 legatura patrunjel, 3 legatura marar, 2 felii de paine, o cana lapte, sare, piper, pesmet, prapur ...
Ingrediente: 2 kg carne de miel, 2-3 legaturi de ceapa verde, rozmarin, maghiran, 200 ml de vin alb, 200 ml apa, sare, piper. Mod de Preparare: Carnea se spala, se lasa bucata intreaga (nu se portioneaza ...
Ingrediente: 280 g file de cod 1 ou Făină pentru crustă pesmet după gust Sare după gust piper după gust Ulei de măsline după gust Mod de Preparare: Mai întâi, cu ajutorul unor șervețele ...
Ingrediente: 1 banană (sau 2) 135 g făină 6 g praf de copt (1/2 plic) 1 vârf de sare 1 ou 1 linguriță extract de vanilie (opțional) 150 ml lapte 20 g bucăți de ciocolată neagră (opțional) Mod ...
Ingrediente: 1 aluat de foitaj (dreptunghiular) 250 ml lapte integral (rece) coaja de la 1 lămâie (de preferință bio și netratată) 1 baton de scorțișoară (opțional) 30 g făină (făină de copt, ...
Ingrediente: 1 ceapa, 1 ardei gras galben, 2 rosii, 1 conserva ton in ulei(125g), 1/2 salata eisberg, 50 g maioneza, 3 linguri smantana, 3 linguri ketchup, sare, chili, 2 linguri rondele de ceapa verde Mod ...
Ingrediente: 800 ml lapte 6 linguri gris 3 linguri zahar 1 plic zahar vanilat 1 mar sare Pentru caramel: 4 linguri de zahar si putina apa Mod de Preparare: Se curata marul, se taie in bucati mici si ...
Ingrediente: 350 gr dovleac 1 picătură de ulei de măsline 200 gr brânză feta 60 g iaurt grecesc 1 (sau 2) linguri de miere 1 linguriță rozmarin uscat 1 vârf de cuțit de chilli Topping ...
Ingrediente: 500 gr ciuperci 300 gr telina o ceapa potrivita 3 linguri pline cu smantana 1 ou sare, piper Mod de Preparare: Ciupercile, ceapa si telina, se curata apoi ciupercile se taie in patru iar restul ...
Ingrediente: o conserva 500 gr mazare 2 oua o ceapa o lingura de marar cimbru, ghimbir, piper, sare putina faina ulei Sos: 4 linguri de smantana usoara o lingura plina de branza topita trei degete ...
Ingrediente: 900 gr conopida 400 gr smantana 12% 220 gr cascaval 2 oua o legatura mare de ceapa o lingura de parmezan piper, sare, unt pentru uns vasul 2 linguri de pesmet Mod de Preparare: Conopida ...
Secretul unei mâncări de urzici reușite începe din pădure, din piață sau din grădină, adică din momentul culegerii. Este foarte important să folosești frunze fragede, tinere, culese înainte ...
Ingrediente: Pentru gogoși: 150 ml lapte călduț 10 gr drojdie deshidratată 320 gr faina T45 sau T55 1/2 linguriță de sare 40 gr zahăr 40 gr unt nesarat 1 ou 1 linguriță aroma de vanilie Pentru ...
Ingrediente 3 ouă 120 g zahăr 600 ml lapte (de preferat integral) 60 g amidon din porumb 1 păstaie de vanilie (sau 1 linguriță de vanilie lichidă) 200 ml smântână lichidă (30% grăsime) o ...
Ingrediente: 1kg carne tocata de vita cu porc 1 pachet de foi de placinta (am folosit Bella) 5 oua marisoare 2 cepe o capatana de usturoi 500 ml bere sare, piper, cimbru, marar, ierburi italienesti cateva ...
Ingrediente: 500 g cașcaval, 2 ouă, 1 lingură lapte, 100 g făină, 100 g pesmet, 100 g unt sau ulei. Mod de Preparare: Alegem un cașcaval care să nu fie rotund, pentru a avem felii dreptunghiulare. ...
Ingrediente: 3 cartofi 2 morcovi 1 pătrunjel 1 țelină medie 2 cepe 2 roșii 1 vânătă mică 1 dovlecel mic 1 ardei capia 1 ardei gras verde 4 căței de usturoi 1 legătură de frunze de pătrunjel 2 ...
Ingrediente: 500 g brânză de vaci, 200 g smântănă, 100 g unt, 100 g făină, 100 g mălai, 4 ouă mari, 1/2 linguriță sare, 1 legătură mărar, smântănă pentru servit. Mod de ...
Ingrediente: 2 linguri de ulei de măsline 1 ceapă galbenă 2 tulpini de țelină 700 g cartofi dulci 700 g morcovi 1 linguriță de sare ½ linguriță de piper negru 1 linguriță de turmeric ½ ...
Ingrediente: 250 g năut, 2 legături ceapă verde, 1 căpățână usturoi, susan, ulei, sare, piper. Mod de preparare: Năutul se pune în apă rece peste noapte. A doua zi se pune la fiert ...
Ingrediente: 500 g mazăre (proaspătă sau congelată) 300 g cartofi (aproximativ 2-3 cartofi de mărime medie) 1 ceapă mare 1 morcov 2 linguri pastă de tomate 2-3 linguri ulei sare piper după gust 700 ...
Ingrediente: 1 țelină 4 cepe 2 morcovi medii 3 căței de usturoi 3 cartofi medii 1 cană de orez 200 gr de ciuperci Champignon pătrunjel mărar spanac 100 gr de măsline 50 gr de pesmet sare ...
Ingrediente: 200 gr zahar coaja de la 2 lamai 4 oua suc de la 1 lamaie 180 gr de faina un praf de sare 220 gr unt Pentru glazura: suc de la 1 lamaie 100 gr zahr pudra Pentru ...
Ingrediente: 4 ouă 4 linguri zahăr 40 gr amidon de porumb 400 gr iaurt Mod de Preparare: Preîncălziți cuptorul la 180° C. Amestecați iaurtul, ouăle zahărul și amidonul de porumb. Turnați ...
Ingrediente: 300 gr de rump steak -crupa de vita 2 linguri de faina 1 lingura de paprika 1 ceapa 200 gr ciuperci 1 catel de usturoi 150 ml apa 1 cub de bouilon 1 lingura de concentrat de tomate 1 lingurita ...
Ingrediente: 500 g ciuperci 500 g cartofi 2 cepe 1 morcov 4 linguri de bulion 50 g margarină 4 linguri de ulei Sare și piper, după gust O legătură de pătrunjel Fulgii de drojdie inactivă Mod ...
Doi prieteni stau de vorbă:
- Ce mai faci?
- Uite, m-a lăsat nevasta pentru cel mai bun prieten.
- Credeam că eu sunt cel mai bun prieten al tău…
- Acum e el…