Daca sunteti martorul unor evenimente importante va rugam sa ne contactati la tel: 0749.877.802 sau email: [email protected]
Ingrediente 4 fileuri de somon 1/2 cană cu ulei de măsline 1/4 cană cu oțet balsamic 4 căței de usturoi, pisați 1 lingură cu coriandru proaspăt, tocat mărunt 1 lingură cu busuioc proaspăt, tocat ...
Ingrediente: 30 de pișcoturi de șampanie 4 cutii mascarpone (total 1000 grame) 400 grame frișcă lichidă 600 grame fructe de pădure 200 grame căpșuni sau zmeură pentru ornat 2 căni zahăr pudră Mod ...
Feliile de cozonac rămase de la Crăciun nu trebuie aruncate, chiar dacă nu mai sunt la fel de fragede şi pufoase. Din ele se poate prepara un tor delicios. Pentru această reţetă ai nevoie de următoarele ...
Ingrediente: 1 ceapa, 2 morcovi, 4 felii bacon afumat, 100 g fasole alba - boabe mari, 3 linguri smântâna, sare, piper, patrunjel, coriandru Mod de Preparare: Se taie ceapa pestiori, morcovul ...
Ingrediente: 500 g file de merluciu, un catel de usturoi, o rosie, patrunjel, un cub de margarina sau unt, smanatana o cescuta, ulei de masline, o jumatate de ceapa, sare si piper dupa gust. Mod de Preparare: ...
Ingrediente: 200 g branza telemea 1 lingura maioneza 1 lingura smantana marar verde mac paprika. Mod de Preparare: Amestecam bine telemeaua cu maioneza si smantana. Putem baga blenderul ca sa omogenizam ...
Ingrediente: 100 ml cana lapte sau apa 125 g unt 2 linguri de zahar 2 linguri de cacao 2 linguri de nuca macinata Biscuiti populari macinati sau pesmet Miez de nuca, migdale sau visine fara samburi pentru ...
Cozonac fără frământare. Rețeta de cozonac fără frământare poate reprezenta soluția salvatoare pentru gospodinele care nu vor sau nu știu să frământe, ori pur și simplu din lipsă de ...
Ingrediente: Pentru piure: 500 g cartofi 1 ou 2 linguri cascaval ras 50 g lapte 30 g unt 2-3 linguri faina patrunjel verde sare, vegeta Pentru umplutura: 250 g ciuperci 1 ardei iute 3 catei de usturoi 1 ...
Ingrediente: 2 dovlecei 2 oua 200-300 g cascaval sau branza pesmet faina sare, piper Mod de Preparare: Dovleceii curatati de coaja se taie rondele si se presara cu sare. Se lasa la rece o ora. Ouale se ...
Forma de nuci o găsiţi fie în bucătăria bunicii, fie prin pieţe sau o puteţi chiar comandă online de pe anumite site-uri. Ingrediente pentru aluat: 200g de unt (preferabil cu 80% grăsime) 650g ...
Ingrediente: 10 ciuperci 100 g telemea 50 g unt 5 felii branza topita sau cascaval putin cimbru Mod de preparare: Ciupercile se curata, li se indeparteaza piciorusul si se spala, apoi se sterg bine cu un ...
Ingrediente: 500 g fasole verde 2 oua 3 linguri pesmet 2 linguri suc de rosii sare, vegeta, piper patrunjel, marar Mod de Preparare: Fasolea se fierbe 8-10 minute in apa cu sare. Se pune intr-o sita si ...
Ingrediente: 8 pulpe de pui (partea sperioară, cu os şi piele) ulei de măsline sau unt, pentru prăjit 3 căţei de usturoi, mărunţiţi 250 ml vin alb o mânuţă de ierburi aromatice proaspete, mărunţite ...
Ingrediente: 120 g unt la temperatura camerei 80 g zahar un ou un plic zahar vanilat 150 g faina un praf sare un varf de cutit praf de copt 100 g nuci, alune, migdale usor prajite si tocate 1/2 borcan ...
Ingrediente: 325 g de făină, 200 g de unt, 125 g de zahăr, un plic de zahăr vanilat, două gălbenuşuri mari, un praf de sare. Mod de Preparare: Amestecă untul, făină, zahărul şi praful de sare. ...
Ingrediente: 20 ciuperci, 2 linguri pate 1/2 ardei gras rosu, ceapa verde, sare, piper, 2 oua, faina, pesmet Mod de Preparare: Ciupercile se spala, se indeparteaza coditele si se lasa se se scurga bine ...
Ingrediente: Blat: 5 albusuri, 5 linguri zahar, 5 linguri faina, 40 g mac, 1 plic praf de copt, sare. Crema: 5 galbenusuri, 300 ml lapte, 200 g zahar, 1 lingura de faina, coaja de la o portocala, 1 ...
Ingrediente: 100 ml ulei; 100 ml apă; 500 g făină; 200 g nucă măcinată; 1 albuș; 2 ouă; 1 gălbenuș; 200 g zahăr pudră; 195 g dulceață de căpșuni; Sare. Preparare: Etapa 1: Se amestecă ...
Ingrediente foi: 1/2 kg de faina 200 g unt 2 oua intregi 250 g smanatana groasa 100 g zahar pudra 25 g drojdie proaspata un varf de cutit de sare coaja rasa de lamaie Umplutura: 500 g marmelada fina ...
Ingrediente: jumătate de kg de fasole uscată 4-5 cepe mari 4 linguri ulei jumătate de căpățână de usturoi 2 linguri pastă de tomate sare piper Mod de preparare: Fasolea se pune la înmuiat ...
Ingrediente: 500 g ciuperci 1 ceapa 3 catei usturoi 100 g branza topita 100 g cascaval 50 g unt 100 ml ulei de masline frunze de patrunjel sare piper Mod de Preparare: Se indeparteaza coditele ciupercilor ...
Ingrediente: 300 g soia hidratata, 4 cepe, o cana de fasole fiarta, un ardei gras, patrunjel taiat marunt, sare, piper, o cescuta boabe porumb, o lingurita rasa bicarbonat de sodiu stins cu zeama lamaie, 2-3 ...
Ingrediente: Pentru blat: 350 g zahar pudra 3 oua 1 si 1/2 lingura miere de albine cam 380 - 400 g faina 2 lingurite de praf de copt cca 200 ml lapte cca 60 g margarina Pentru glazura: 220 g zahar pudra 50 ...
Ingrediente: 1 kg cartofi 2 pungi soia marunta 2 cepe uscate 3 legaturi ceapa verde 2 legaturi patrunjel 2 legaturi marar 5 linguri bulion 1 ceasca ulei sare, piper Mod de Preparare: Curatam cartofi si ...
Ingrediente: 125 g orez 100 g mazare 100 g porumb dulce 100 g ardei rosu 1 lamaie, ulei, sare Mod de Preparare: Orezul se fierbe si se clateste cu apa rece pentru ca boabele sa nu se lipeasca. Mazarea se ...
Ingrediente: 1 ficat mare de porc 3 inimi de porc 3 rinichi de porc 6 -10 oua 2 legaturi de ceapa verde 1 legatura de marar verde 1 legatura de patrunjel verde ½ lingurita de piper macinat ½ ...
Cârnaţii fac negreşit parte din meniul românilor de pretutindeni, chiar dacă multe preparate occidentale sau mai moderne şi-au făcut loc în casele noastre. Oricât de mult am iubi ...
Pregătirile pentru sărbătorile de iarnă încep cu multă vreme înainte. Gospodinele întocmesc din timp meniul pentru masa festivă, însă nelipsitul preparat din fața familiei este salata ...
Ingrediente: o mamaliga moale, moale, o ceapa, un catel de usturoi, mazare, cartofi, rosii, pastai, sare, piper, ciuperci Mod de Preparare: Se taie toate ingredientele in bucati potrivit de mari, intr-o ...
Multe studii au arătat că vinul roşu, consumat cu moderaţie este foarte sănătos, datorită antioxidanţilor. Iată cum se prepară cel mai bun vin fiert. Ca să fie mai aromat, se recomandă ca în vinul ...
Ingrediente: 2 cani orez (de preferinta, cel cu bob mare si rotund) 4 cani apa fierbinte 1 ceapa mare 2 morcovi medii 1 ardei gras rosu o ceasca de ulei (150 ml) sare dupa gust patrunjel verde 3 rosii mari ...
Ingrediente: 1/2 cană cu unt 2/3 cană cu zahăr 2 ouă 1 cană cu lapte bătut 1/2 linguriță cu bicarbonat de sodiu 1 cană cu mălai grișat 1 cană cu făină 1/2 linguriță cu sare fructe – ...
Ingrediente: 230 g unt 5 linguri zahar 210 g faina 100 g faina de migdale un praf de sare esenta de vanilie Mod de preparare: Bate untul moale cu zaharul si esenta de vanilie, pana ce obtii o compozitie ...
Ingrediente: carnati afumati, sau un pic afumati 1-2 cepe 500-800 g cartofi 1-2 lg de bulion apa sau supa sare, piper patrunjel verde, marar Mod de Preparare: Acum ca stabilit de ce avem nevoie sa trecem ...
Ingrediente: 1 morcov mare 1 catel de usturoi 1 mar verde 2 bete de telina 2 linguri ulei de masline 100 g sunca de pui 20 g brinza telemea (feta chesse) 4 cartofi mari fierti de culoarea galbena 100 g ...
Ingrediente: Afumatura (de care vreti si cata vreti) 1-2 cepe 3-4 cartofi 1-2 morcovi 1 pastarnac 200 ml suc de rosii sau 1-2 linguri patrunjel si leustean verde optional Bors sau sare de lamaie Mod de ...
Ingredinete: 4 roşii, 3 dovlecei mărunţi, 200 gr orez cu bobul lung, o ceapă, 2 căţei de usturoi, 2 linguri ulei de măsline, 200 ml zeamă concentrată de legume (Knorr+apă), 1 fir de tarhon, sare, ...
Ingrediente: 1-2 piepturi de pui (in functie de cate persoane vor fi la masa) 1 ramurica de salvie 1 ceapa 2 pahare supa de legume 1/2 pahar vin alb 4 linguri unt 1 ceapa sare,piper optional 1 lingura de ...
Ingrediente: 3 oua 300 g faina 300 g zahar 400 g mocov ras 1 pahar ulei (200 ml) un praf sare zahar vanilat sau esenta vanilie 1 praf de copt 1 lingurita bicarbonat Mod de Preparare: Impropriu spus portocale, ...
Ingrediente: 2 verze mari (cca 3 kg), 5oo-6oo gr de kaizer, 2 legaturi de marar, 4 linguri de ulei, 4-5 linguri de bulion, condimente Mod de preparare: Varza proaspata se taie fideluta si se framanta cu ...
Ingrediente: 50 g unt 1 kg ceapa 1 lingurita de cimbru 3 linguri de vin de Xeres 1,2 l supa de vita Mod de Preparare: Ceapa se curata si se taie rondele fine. Se topeste untul si se adauga cimbrul si ceapa, ...
Ingrediente: 1 conopida de cca 700 g 500 g muschi de porc tocat 300-400 ml suc de rosii 2 morcovi mari 2 cepe 2 catei usturoi sare, piper, boia dulce, oregano optional o mana de parmezan ras Mod de Preparare: ...
Ingrediente (4 Porţii): 200 ml borș 200 ml suc de roșii 100 g mazăre 100 g fasole teci 2 morcovi 1 ardei 1 ceapă 3 roșii crutoane cu usturoi sare Mod de Preparare: Se curăță și se spală toate ...
Ingrediente: 500 grame pupla de porc 300 ml vin rosu dulce 1 catel de usturoi 3 morcovi 1 ceapa 2 linguri ulei de masline 2 foi de dafin cimbru ardei iute uscat sare si piper Mod de Preparare: Intr-un ...