Daca sunteti martorul unor evenimente importante va rugam sa ne contactati la tel: 0749.877.802 sau email: [email protected]

Retete culinare:

Salată din piept de pui cu crutoane

Ingrediente: 500-600 g piept de pui o bagheta 4 rosii o salata verde 200 g cascaval 3 bucatele usturoi sucul de la o lamaie sucul de la o portocala o lingurita zahar busuioc uscat cimbru uscat ulei de ...

15.08.2016
Prăjitură cu mere rase

Ingrediente: 140 g faina 3 oua 40 g margarina Rama 100 g zahar 1 lingurita praf de copt 1 pliculet vanilie 2 mere mari un praf de sare 1/2 lingurita scortisoara  zahar pudra si migdale feliate pentru ...

14.08.2016
Salată manager

Ingrediente: un piept mare de pui fiert o telina potrivita castraveti murati jumatate de salata verde ardei gras pt decor sos remoulade sare piper ulei otet Mod de Preparare: Telina se da pe razatoarea ...

13.08.2016
Păstrăv somonat la grătar

Ingrediente: 2 fileuri de pastrav somonat ulei de masline sare, piper Mod de Preparare: Spalam rapid fileurile sub jet de apa rece dupa care le tamponam cu servetele absorbante pentru a indeparta excesul de ...

12.08.2016
Ciorbă de pui a la grec

Ingrediente: carne de pui ceapa morcov telina patrunjel verde 200 ml lapte 200 g smantana 3 galbenusuri lamaie 3 linguri orez sare, condimente Mod de Preparare: Copanelele se pun la fiert in apa cu ...

11.08.2016
Prăjitură cu kiwi

Ingrediente: 180 g unt, 100 g zahar, 200 g nuca macinata, 1 plic de praf de copt, 200 g smantana, 2 linguri coniac, 1 lingurita de coaja de lamaie rasa. Pentru garnitura: 6 fructe de kiwi, 2 linguri ...

10.08.2016
Budincă de spanac cu mozzarella

Ingrediente: 150 grame spanac crud 2 linguri ulei masline 200 grame branza Mozzarella rasa 2 legaturi ceapa verde 6 oua Sare Alte mirodenii Mod de Preparare: Incalziti cuptorul la 190 grade celsius. Ungeti ...

09.08.2016
Papanași fierți

Ingrediente: 250 g branza de vaci 1 ou 2 linguri amidon sau faina 1 1/2 lingura gris vanilie sare Pentru tavalit: un cub de unt zahar pesmet scortisoara Mod de Preparare: Din ingredientele pentru ...

08.08.2016
Tocăniță de vită cu ciuperci și legume

Ingrediente: 1/2 kg carne de vita 300 g ciuperci 1 morcov 2 ardei 1 ceapa 500 ml suc de rosii verdeata cimbru sare piper Mod de preparare: Se pune ulei intr-un vas termorezistent, adaugam legumele(morcov+ardei+ceapa) ...

07.08.2016
Salată de avocado cu țelină, morcovi și andive

Ingrediente: oțet balsamic ulei de măsline sare piper jumătate de legatura de pătrunjel tocat mărunt 1 avocado copt 1 morcov mic și o țelină mică Mod de preparare: Se curăță de coaja avocado, ...

06.08.2016
Prăjitură Tosca

Ingrediente: pentru blat: 8 albusuri 200 g zahar fin 50 g nuca de cocos 100 g mac 4 linguri faina 2 lingurite praf de copt putina sare Pentru crema: 8 galbenusuri 8 linguri zahar 1 plic praf budinca ...

05.08.2016
Prăjitură cu mere și biscuiți, fără coacere

Ingrediente: 1,8-2 kg mere 350 g biscuiti populari (40 bucati) 350 g zahar 4 plicuri budinca de vanilie 650 ml apa 150 g stafide o sticluta esenta de rom 1/2 lingurita scortisoara un praf de sare Mod ...

04.08.2016
Salată de morcovi cu portocală

Ingrediente: 4 morcovi 2 portocale 2 fire menta 2 fire coriandru verde 50 g stafide albe 50 ml suc de portocala proaspat stors 1 linguriţa seminţe de cumin cateva picaturi ulei de susan presat la rece 2 ...

03.08.2016
Tartă cu brânză și lichior

Ingrediente: 1 kg branza de vaci 5 oua 200 g zahar vanilie putina sare 100 g stafide inmuiate in rom 350 ml lichior de oua 1 plic praf budinca de vanilie putin praf de copt Mod de Preparare: Separam ...

02.08.2016
Prăjitură răsturnată cu prune

Ingrediente: 175 g unt la temperatura camerei 70 g zahar brun 600 g prune rotunde 200 g zahar 1 plic zahar vanilat de Bourbon 3 oua 50 g migdale macinate 200 g faina 1 1/2 lingurita praf de copt 1/2 lingurita ...

01.08.2016
Ciorbă cu afumătură

Ingrediente: Oase de vita Ceva afumatura, eu am pus coasta si slanina 1 ceapa zdravana 1 telina mica 1 albitura 1 ardei gras rosu 2 cartofi 1 legatura leustean Cateva rosii Mod de Preparare: Cartofii ...

31.07.2016
Ficăței de pui sote

Ingrediente: 1/2 kg ficatei de pasare, 200 gr ceapa, 50 ml ulei / unt, 100 ml vin alb, sare, piper, cateva fire de patrunjel verde. Mod de Preparare: Ceapa o taiem marunt, se caleste in ulei sau unt, apoi ...

30.07.2016
Prăjitură Diafană

Ingrediente necesare pentru aluat: 150 gr unt 100 gr zahar 1 lingura cacao 1/2 pachet praf de copt 250 gr faina 1-2 linguri smantana Mod de preparare: Untul impreuna cu smantana, faina, praful de copt, ...

29.07.2016
Supă de cartofi cu kaizer și usturoi

Ingrediente: 2 morcovi (unul se da pe razatoare) carne de porc- taiata cubulete kaizer afumat- tot cubulete 1 ceapa o telina potrivita 4 cartofi 250 g smanatana 2-3 catei usturoi patrunjel, marar sare, ...

28.07.2016
Prăjitură fără coacere

Ingrediente: 500 g biscuiţi dietetici (din făină integrală), neîndulciţi 2 plicuri (100 g fiecare) budincă de vanilie instant (în funcţie de preferinţe, poţi folosi budincă de ciocolată) 3 ...

27.07.2016
Ardei gras roșu umplut cu couscous

Ingrediente: 1 ardei gras rosu mare 50 g couscous 100 ml supa 1 ceapa mica verde 1 rosie potrivita sare putin cascaval ras Mod de Preparare: fierbem supa, adaugam couscous-ul amestecam putin si acoperim. ...

26.07.2016
Dovlecei crocanți la cuptor!

Ingrediente: 1 kg de dovlecel 250 ml iaurt 50 ml ulei pesmet 50-70 g telemea mai uscata sare Mod de Preparare: Pesmetul se amesteca impreuna cu telemeaua rasa fin uleiul se incorporeaza in iaurt. dovleceii ...

25.07.2016
Mâncare de dovlecei cu piept de pui și roșii

Ingrediente: 4 dovlecei potriviti 1 kg de rosii bine coapte 1 piept de pui Cativa catei de usturoi Ulei de masline 1 legatura patrunjel verde 2 cepe 1 ardei gras 1 morcov Condimente dupa gust Smantana ...

24.07.2016
Bruschete cu parmezan şi usturoi

Ingrediente: o baghetă (sau o pâine normală, după preferinţă) tăiată felii subţiri 30 g unt o jumătate de linguriţă pudră de usturoi 3 căţei de usturoi mărunţiţi un sfert de linguriţă ...

23.07.2016
Muffins cu vișine

Ingrediente: 1 ou 125 g zahar vanilie 80 ml ulei 300 ml iaurt 250 g faina 2 lingurite praf de copt un praf de sare visine, fara samburi si scurse bine de zeama hartiute de muffins Mod de Preparare: ...

22.07.2016
Pui cu sos alb

Ingrediente: 800 g piept pui/pulpe pui dezosate 50 g unt 50 ml. ulei 2 cepe 1 morcov mic 2-3 frunze de dafin 400 g smantana 2-3 cartofi taiati cubulete 2 linguri faina sare marar Mod de Preparare: ...

21.07.2016
Cea mai bună reţetă de cartofi noi cu smântână, mărar şi usturoi la cuptor

Cartofii noi sunt grozavi în această perioadă caniculară. Următoarea reţetă presupune combinarea cu smântână, mărar şi usturoi. Pentru preparare, aveţi nevoie de: 1 kilogram de cartofi ...

20.07.2016
Îngheţată de pepene galben

Ingrediente: 500 g miez de pepene galben 3 gălbenuşuri 120 g zahăr tos 250 ml smântână 2 pliculete zahăr vanilat câteva frunze de mentă pentru decor Mod de Preparare: Pulpa de pepene ...

19.07.2016
Ciorbă de fasole verde

Ingrediente: o jumatate de kilogram de fasole verde curatata, spalata si rupta in 2-3 bucati fiecare o ceapa curatata si spalata doi morcovi curatati si spalati o radacina de pastarnac curatata si spalata o ...

18.07.2016
Tocăniță de pui cu ciuperci

Ingrediente: 3-4 pulpe de pui- eu am pus dezosate 300 g. ciuperci 1 ceapa 2-3 catei de usturoi 50 gr. unt 2 linguri de faina 1 pahar de vin alb 4 linguri de bulion 1 jumate pahar cu apa sare curry amestec ...

17.07.2016
Prăjitură cu mere și bezea

Ingrediente: 1 kg de mere merele se curata de coaja si cotoare 3 oua 125 g. zahar + 3 linguri zahar 90 ml ulei 60 ml apa fierbinte cat suportati la mana drojdie cat incape intr-o lingurita 1/2 plic praf ...

16.07.2016
Clătite cu şuncă şi caşcaval

Ingrediente pentru clătite: un ou, 200 ml lapte, 250 g făină, 50 ml ulei, un praf sare umplutură: 200 g şuncă, 50 g caşcaval. Mod de Preparare: pentru clătite se amestecă bine cu mixerul toate ...

15.07.2016
Parfait de înghețată cu mentă și fistic

Ingrediente: pentru 500 gr de înghețată: 2 albușuri de ou 33 cl smantana pentru frisca 2 linguri de zahar 10 cl de sirop de menta 50 g fistic prajit fructe de padure, zahar vanilat Mod de Preparare: ...

14.07.2016
Dovlecei cu roșii și ciuperci la cuptor

Ingrediente: 2 dovlecei 2 rosii 10-15 ciuperci proaspete 3 oua o ceapa o cana cascaval sau branza rasa 2 linguri pesmet sare, vegeta, piper Mod de Preparare: Curatam dovleceii de coaja si ii taiem rondele ...

13.07.2016
Brioșe tip pizza

Ingrediente: 1 cana ulei 1-2 lg mustar 1 ou mare 1 cana iaurt 2 cani faina salam, 2-3 fire carnati oltenesti, ceapa verde 1 plic praf de copt Mod de Preparare: Am mixat putin oul cu ulei si mustar dupa ...

12.07.2016
Pandișpan pufos cu ananas

Ingrediente: 5 oua 6 linguri de faina (nu rase dar nici cu varf) 4-5 linguri de zahar putin unt pentru uns tava 2 plicuri de zahar vanilat ananas din conserva (sau ce fruct preferati) 1 lingurita praf de ...

11.07.2016
Tiramisu la cană

Ingrediente: 3 piscoturi (pentru o cana) zahar (dupa gust) putina cafea frisca cacao Mod de Preparare: Bateti frisca bine si o puneti la frigider sa se intareasca. Intre timp faceti cafeaua. Inmuiati piscoturile ...

10.07.2016
Pilaf cu legume şi carne de pasăre

Ingrediente: 250 gr orez (250-300 gr) 50 gr ardei gras (50-75 gr; congelat, tăiat cubuleţe) 50 gr roşii (50-75 gr; congelate, taiate cubuleţe) 100 gr amestec de legume (tăiate în robotul de bucatarie; ...

09.07.2016
Perișoare gratinate

Ingrediente: 500 g piept de pasare dezosat, 1 ceapa, 1 felie de paine, 1 ou, verdeata, sare, piper. Mod de Preparare: Se toaca pieptul de pasare impreuna cu ceapa, se amesteca cu felia de paine inmuiata ...

08.07.2016
Tocană de vară

Ingrediente: o legătură ceapă verde 2 ardei grași 3 cartofi noi 2 dovlecei 2-3 roșii bine coapte 2 linguri ulei mărar pentru servit sare Mod de preparare: În ulei încins se pune ceapa ...

07.07.2016
Creier pane

Ingrediente: 500 g creier 2 oua faina pesmet sare, piper Mod de Preparare: Creierul se curata de pielite, se cauta bine de eventuale bucatele de os si se pune in apa rece pana iese tot sangele. Apoi se fierbe ...

06.07.2016
Prăjitura „Visul fructelor”

Ingrediente: 350 g iaurt simplu cremos (tip cel grecesc) 150 ml smantana pentru frisca 200 g zahar pudra 5 folii de gelatina (10 g) 250 g fructe proaspete (visine, caise, mure, capsune, afine) 1 lingurita ...

05.07.2016
Supă cu găluște pufoase

Ingrediente: 500 g tacâmuri de pasăre o rădăcină păstârnac o rădăcină mică țelină un morcov o ceapă o foaie dafin o legătură pătrunjel sare și piperdupă gust Pentru găluște: 2 ...

04.07.2016
Dovlecei crocanți

Ingrediente: 4 dovlecei medii cate o jumatate de lingurita de busuioc, cimbru, oregano uscat si maruntit 2 linguri patrunjel tocat un sfert de lingurita de usturoi pudra o jumatate de cana de parmezan ras 2 ...

03.07.2016
Cea mai bună și rapidă rețetă de ficăței

Ingrediente: o tăviță ficăței 3 linguri ciuperci feliate 2 linguri untură gâscă sau unt 100 ml vin o legătură pătrunjel sare piper Mod de preparare: Se curăță foarte, foarte bine ficățeii, ...

02.07.2016

Publicitate



Panoramic Travel Botosani

BANCUL ZILEI !


DorohoiNews.ro


Doi prieteni stau de vorbă:
- Ce mai faci?
- Uite, m-a lăsat nevasta pentru cel mai bun prieten.
- Credeam că eu sunt cel mai bun prieten al tău…
- Acum e el…



DOROHOI NEWS - Primim la redacție

DorohoiNews.ro






PARTENERI - AJOFM BOTOSANI

DorohoiNews.ro


PUBLICITATE

DorohoiNews.ro

DorohoiNews.ro

DorohoiNews.ro

ZiareBotosani.ro

POLIȚIA LOCALĂ DOROHOI

DorohoiNews.ro

PARTENERI

DorohoiNews.ro

DorohoiNews.ro

Dorohoi News

DorohoiNews.ro DorohoiNews.ro DorohoiNews.ro

DorohoiNews.ro

DorohoiNews.ro


PUBLICITATE

DorohoiNews.ro

DorohoiNews.ro



UMANITAR

DorohoiNews.ro

Donatii online prin contul PAYPAL…



DorohoiNews.ro


DorohoiNews.ro


DorohoiNews.ro


DorohoiNews.ro



PUBLICITATE


DorohoiNews.ro

DorohoiNews.ro

Ecomed Dorohoi

DorohoiNews.ro

Ultimele anunturi

Nu s-a gasit nici o inregistrare.

PARTENERI

DorohoiNews.ro


DorohoiNews.ro


DorohoiNews.ro


DorohoiNews.ro


DorohoiNews.ro

DorohoiNews.ro

DorohoiNews.ro

DorohoiNews.ro

DorohoiNews.ro