Daca sunteti martorul unor evenimente importante va rugam sa ne contactati la tel: 0749.877.802 sau email: [email protected]

cinema_dorohoi

Unul dintre cele mai așteptate obiective de investiții din Dorohoi, constând în reabilitarea și punerea în funcțiune a Cinematografului MELODIA, va deveni în scurt timp realitate.

Deși autoritățile locale și-au dorit ca inaugurarea să aibă loc pe data de 1 mai, acest lucru nu va mai fi posibil din cauza absenței nemotivate a unor consilieri locali de la ședința extraordinară din data de 14 aprilie, dar și pentru că d-na. consilier local Luca Geta s-a abținut de la vot, fără însă a motiva această opțiune.

În mod concret, consilierii locali au fost convocați pentru a aproba închirierea unui spațiu de 6 mp din incinta cinematografului, necesar înființării unui punct de lucru de către societatea comercială cu care s-a încheiat contractul de prestări servicii pentru difuzare film. Din păcate, abținerea de la vot a d-nei. consilier Luca Geta a împiedicat aprobarea proiectului de hotărâre, deoarece din cele 13 voturi “pentru”, care erau necesare, s-au întrunuit doar 12 voturi în favoarea proiectului.

Chiar și în aceste condiții, dorim să transmitem dorohoienilor faptul că vom îndeplini toate procedurile legale pentru a fi în măsură să inaugurăm Cinematograful MELODIA în cursul lunii mai, chiar dacă unii consilieri locali, implicați în precampania electorală, încearcă să împiedice finalizarea unei investiții, așa cum au încercat și împiedicarea începerii proiectului de reabilitare a cinematografului.

Și pentru că cetățenii municipiului Dorohoi trebuie să cunoască adevărul, aducem la cunoștință publică faptul că în ședința din data de 27.06.2013, când s-au aprobat indicatorii tehnico-economici pentru realizarea lucrărilor de reabilitare a cinematografului, însăși dl. Bursuc Constantin, pe atunci viceprimar, a votat împotrivă, menționând următoarele: “cu banii pe care îi avem acuma nu ne mai putem întâlni niciodată, iar prioritatea lor ar fi reabilitarea străzii Colonel Vasiliu”. Mai mult, în aceeași ședință dl. Bursuc Constantin a votat și împotriva proiectului privind construirea piscinei din municipiul Dorohoi.

După cum dorohoienii pot observa, în prezent se desfășoară și lucrările de reabilitare a acestei străzi, cu mențiunea că finanțarea acestor lucrări a fost asigurată prin fonduri acordate de guvernarea Ponta.
Regretăm că apropierea alegerilor locale constituie un motiv pentru a împiedica derularea unor proiecte de investiții ale municipiului nostru.

PRIMAR,
ing. Dorin Alexandrescu

DorohoiNews.ro

DorohoiNews.ro


PNL Botosani



DorohoiNews.ro



GALERIE FOTO

cinema_dorohoi
DorohoiNews.ro, 15-04-2016

Va rugam sa folositi un limbaj decent; mesajele postate vor fi validate de un Moderator inainte de a fi publicate pe site.

NOTA: Va rugam sa comentati la obiect, legat de continutul prezentat in material. Orice deviere in afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului (autorilor) materialului, afisarea de anunturi publicitare, precum si jigniri, trivialitati, injurii aduse celorlalti cititori care au scris un comentariu se va sanctiona prin cenzurarea partiala a comentariului, stergerea integrala sau chiar interzicerea dreptului de a posta, prin blocarea IP-ului folosit.

Site-ul www.dorohoinews.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.

Am fost informat(a) despre Politica de Confidențialitate şi de Securitate a prelucrării datelor cu caracter personal, declar ca am peste 16 ani și sunt de acord cu prelucrarea datelor cu caracter personal:
- pentru ofertare comerciala
- pentru activitati promotionale: concursuri, reclame, publicitate
Security Code

COMENTARII VIZITATORI

20.04.2016 la 18:58

Dar proiectul de pe strada viilor cu canalizarea promisa pt luna martie cine va impiedicat domnule primar?

20.04.2016 la 14:58

Ma numaram printre votantii PNL dar datorita acestei greseli ale acestei doamne voi fi nevoit sa fac reclama negativa prin toti prietenii si cunostintelor mele pentru ca asemenea "personalitati" nu au ce cauta in functia de consilier local. Si mai sunt platiti din banii nostril de contribuabil.

20.04.2016 la 14:24

Va trebui sa-i "multumin" d-nei Luca Geta pentru "deschiderea" cinematografului.

18.04.2016 la 08:20

"Unul dintre cele mai așteptate obiective de investiții din Dorohoi" nu este cinemtograful ci apa curenta si calalizare. In anul 2016 megem la WC in fundul curtii. Ma tem ca acest comunicat al domnului Primar este pentru a mai injecta un pic de otrava in sufletele noastre.

17.04.2016 la 14:19

Sunt bune si parcurile,pietonalul,cinematograful sau piscina..Doar ca ar fi fost mai bine daca s-ar fi fi creat o stare de bunastare in Dorohoi pt toti cetatenii,astfel incat oamenii sa iasa la plimbare in parc sa se relaxeze dupa munca si sa isi permita toti sa mearga la cinema sau vara la piscina...Asa pe pietonal sunt doar cativa copii si pensionari, iar la cinema si piscina vor avea acces doar cativa care isi permit financiar..

16.04.2016 la 21:34

De ce va dati toti cu parerea fara sa stiti motivele? Stiati de cine va fi administrat?

16.04.2016 la 15:58

Cu 1 saptamana inainte de alegeri sa vedeti cum se da drumu la cinematograf ,hahahaha

16.04.2016 la 10:15

Rusine sa Va fie!!! Nu sunteti in stare sa faceti ceva util pt orasul nostru!!! Ne-ati scos ochii doar cu niste parcuri...

16.04.2016 la 07:56

E doar zâzanie, nu pune-ți botul!

16.04.2016 la 07:20

Putina rabdare. Cam in 2 luni vor incepe si lucrarile la apa si canal.

16.04.2016 la 06:41

Sa le fie rusine ,daca o au celor ce baga bete in roate pentru a face ceva pentru cetateni acestui oras, dom.bursuc si aceasta doamna luca nu au ce cauta in functi de conducere a acestui oras este o rusine.!!!!

16.04.2016 la 00:27

Strada Colonel Vasiliu se reabiliteaza dar fara apa curenta si canalizare mai ales ca ne seaca fintinile ,deci vom trai ca in evul mediu,ce-i drept vom avea mai putin praf.

15.04.2016 la 19:59

Cum de SC numita SPL ... vrea administrare cinematograf , E exact cum a vrut si Victoras stadion particular , sau parcul Brazi proprietate privata a unui nene in faliment (pardon ! INSOLVENTA ! ca e la moda !).... :))) Ce zici dom' primar ?? mai faci un s..n ?

15.04.2016 la 18:24

Poate doamna Luca a fost anuntata de cei de la Hollywood ca anul acesta nu se mai fac filme si ar fi mai bine sa se faca deschiderea la anul.

15.04.2016 la 17:54

Mai nou d-l bursuc o sustine pe această d-nă pe lista consilierilor PNL de la următoarele alegeri, chiar pe loc eligibil, adică pe locul 2. De ce oare? Cu ce s-a remarcat ?

15.04.2016 la 17:08

Doamna draga, va multumim pentru frumosul gest si ne abtinem sa comentam pana nu ne dam seama daca aveti sau nu, spirit civic. Asa patesc si cei care nu se decid daca sa o ia la stanga sau la dreapta, se intorc acasa. Totusi, v-ati intors platita din banii nostri, da? Oricum, dupa 2 -3 luni de la deschidere nu ne mai permitem sa mergem la film. Cand ne scapati de ciorile din oras?

15.04.2016 la 15:19

Care Luca geta? Aia care a fost directoare cînd sa închis fabrica de sticlă? Aia care împreună cu Bursuc strigă pe toate drumurile că vor să creieze locuri de muncă?

Publicitate



Panoramic Travel Botosani

BANCUL ZILEI !


DorohoiNews.ro


Două vești:
- Am o veste bună și una proastă.
- Zi-mi-o pe aia bună.
- Voi deveni tătic!
- Și cea proastă?
- Nevasta ta e însărcinată!



DOROHOI NEWS - Primim la redacție

DorohoiNews.ro






PARTENERI - AJOFM BOTOSANI

DorohoiNews.ro


PUBLICITATE

DorohoiNews.ro

DorohoiNews.ro

DorohoiNews.ro

ZiareBotosani.ro

POLIȚIA LOCALĂ DOROHOI

DorohoiNews.ro

PARTENERI

DorohoiNews.ro

DorohoiNews.ro

Dorohoi News

DorohoiNews.ro DorohoiNews.ro DorohoiNews.ro

DorohoiNews.ro

DorohoiNews.ro


PUBLICITATE

DorohoiNews.ro

DorohoiNews.ro



UMANITAR

DorohoiNews.ro

Donatii online prin contul PAYPAL…



DorohoiNews.ro


DorohoiNews.ro


DorohoiNews.ro


DorohoiNews.ro



PUBLICITATE


PSD Botosani
DorohoiNews.ro

DorohoiNews.ro

PSD Botosani

Ecomed Dorohoi

PNL Botosani

DorohoiNews.ro

Ultimele anunturi

Rezerv Art Dorohoi angajează lucrător Fast-food și Pizzar

Rezerv Art Dorohoi angajează lucrător Fast-food și Pizzar
Rezerv Art Dorohoi angajează lucrător Fast-food și pizzar. Relații la telefon: 0747677372

Texty Garments Dorohoi angajează! Vezi pentru ce post poți depune CV-ul!

Texty Garments Dorohoi angajează! Vezi pentru ce post poți depune CV-ul!
Societatea S.C. Texty Garments S.R.L. Dorohoi, cu sediul în str. Colonel Vasiliu, nr. 70, angajează ...

SC angajează personal pentru fabrică de lactate

SC angajează personal pentru fabrică de lactate
SC angajează personal pentru fabrică de lactate, calificați și necalificați. Relații la telefon: ...

SC din Dorohoi angajează personal pentru curățenie sedii administrative

SC din Dorohoi angajează personal pentru curățenie sedii administrative
Societate Comercială din Dorohoi angajează personal auxiliar pentru curățenie sedii administrative. ...

SC din Dorohoi angajează ajutor de bucătar cu sau fără experiență

SC din Dorohoi angajează ajutor de bucătar cu sau fără experiență
Societate comercială din Dorohoi angajează ajutor de bucătar cu sau fără experiență. Pentru mai ...

Societate comercială din Dorohoi angajează mecanici agricoli cu experiență

Societate comercială din Dorohoi angajează mecanici agricoli cu experiență
Societate comercială din Dorohoi cu profil agricol angajează mecanici agricoli cu experiență. Informații ...

BAMBOO angajează supraveghetoare sală jocuri

BAMBOO angajează supraveghetoare sală jocuri
BAMBOO angajează supraveghetoare sală jocuri! Oferim și cerem seriozitate maximă! Salariul este motivant, ...

Doresc un loc de muncă

Doresc un loc de muncă
Doresc un loc de muncă. Dețin permis de conducere cat B. Nr telefon 0724435363

Vând apartament 2 camere

Vând apartament 2 camere
Vând apartament Aleea Pinului, etaj 4, 2 camere decomandat, 33 mp izolat, termopane, acoperit, ...

Vând locuri de casă în Dorohoi

Vând locuri de casă în Dorohoi
Vand locuri de casa in Dorohoi str.Casin in suprafata de 900mp la pretul de 20euro/mp,1500mp la pretul ...

PARTENERI

DorohoiNews.ro


DorohoiNews.ro


DorohoiNews.ro


DorohoiNews.ro


DorohoiNews.ro

DorohoiNews.ro

DorohoiNews.ro

DorohoiNews.ro

DorohoiNews.ro