Daca sunteti martorul unor evenimente importante va rugam sa ne contactati la tel: 0749.877.802 sau email: [email protected]

Consilierii locali se întrunesc

Consilierii dorohoieni se întrunesc joi, 29 decembrie 2016, în ședință ordinară a Consiliului Local al Municipiului Dorohoi. Ședința va avea loc la ora 12:00, în Sala de ședinte a Primăriei Municipiului Dorohoi. Reamintim că şedinţele Consiliului Local sunt publice, la aceste şedinţe pot participa şi cetăţeni ai municipiului Dorohoi.
 
Proiectele de hotărâre care vor fi dezbătute și supuse la vot Consiliului Local, conform ordinei de zi, sunt următoarele:

1. Proiect de hotarare privind aprobarea concesionarii suprafetei de 7,00 m.p. teren situat in Al. Criva, f.n., p.c. 3568, teren ocupat de balcon proprietatea Paduraru Maria.

2. Proiect de hotarare privind aprobarea vanzarii terenului ocupat de constructia proprietatea d-lui Leonte Alexandru Florin, situat in str. Cercetas Stiubianu nr. 36 A, p.c. 3262, numar cadastral 50344, in suprafata de 329 m.p., in baza Raportului de evaluare intocmit der expert evaluator autorizat.

3. Proiect de hotarare privind stabilirea taxei de salubrizare pentru anul 2017 si a tarifelor ce se vor aplica in activitatea de colectare, sortare si transfer deseuri.

4. Proiect de hotarare privind aprobarea indicatorilor tehnico-economici pentru obiectivul "Reparatii patru sali de clasa, Colegiul National Grigore Ghica Dorohoi, judetul Botosani".

5. Proiect de hotarare privind aprobarea indicatorilor tehnico-economici pentru obiectivul "Inlocuire lambriu holuri etaj si holuri iesire elevi, Colegiul National "Grigore Ghica" Municipiul Dorohoi, judetul Botosani.

6. Proiect de hotarare privind reprezentarea Consiliului Local al Municipiului Dorohoi in fata instantelor judecatoresti.

7. Proiect de hotarare privind aprobarea schimbarii, la cerere, a locuintei (tip garsoniera), situata in str. Dimitrie Pompeiu nr. 68, bl. C4, ap. 33, atribuita d-lui Axinte Marian Toader, detinuta cu contract de inchiriere nr. 41/01.10.2009, in regim ANL, cu o alta locuinta ramasa vacanta, de aceeasi categorie, situata in Municipiul Dorohoi, str. 1 Decembrie nr. 24 A, bl. S.5, ap. 11, et. 2.

8. Proiect de hotarare privind aprobarea schimbarii, la cerere, a locuintei (tip garsoniera), situata in str. 1 Decembrie nr. 24 A, bl. S1, ap. 10, atribuita d-nei Roman Adriana, detinuta cu contract de inchiriere mr. 4/16.01.2012, in regim ANL, cu o alta locuinta ramasa vacanta, de aceeasi categorie, situata in Municipiul Dorohoi, str. Dimitrie Pompeiu nr. 70, bl. C3, ap. 29.

9. Proiect de hotarare privind aprobarea prelungirii contractelor de inchiriere pentru un numar de 12 chiriasi, care locuiesc in imobile aflate in evidenta domeniului public si privat al Municipiului Dorohoi.

10. Proiect de hotarare pentru aprobarea Regulamentului privind stabilirea conditiilor de impunere a supraimpozitarii pe cladirile si terenurile neintretinute, de pe raza Municipiului Dorohoi.

11. Proiect de hotarare privind aprobarea Planului Urbanistic de Detaliu pentru construire imobil cu regim de inaltime P+M, cu spatii pentru servicii auto - spalatorie la parter si spatii de locuire/birouri, la mansarda si construire vulcanizare, teren situat in intravilanul Municipiului Dorohoi, in str. Stefan Airinei nr. 88, generat de CF nr. 55433 si CF 52602, cu acces in incinta, realizat din str. Stefan Airinei si Calea Plevnei.

12. Proiect de hotarare privind aprobarea modificarii organigramei si a statului de functii a Spitalului Municipal Dorohoi, incepand cu 1 ianuarie 2017.

13. Proiect de hotarare privind alocarea, din bugetul local, a sumei de 3.000 lei, in vederea premierii elevului Halici Octavian Eusebiu si a profesorului coordonator, pentru rezultatele obtinute la faza internationala a Olimpiadei de limba franceza - 2016.

14. Proiect de hotarare privind aprobarea valorii lucrarilor de reparatii curente efectuate de Parohia Dealu Mare, pentru imobilul situat in Municipiul Dorohoi - Dealu Mare, cu destinatia de Casa Parohiala, aflat in domeniul public al Municipiului Dorohoi si compensarea acestora cu chiria datorata.

15. Proiect de hotarare pentru aprobarea Studiului de oportunitate privind investitia "Centrul Cultural George Enescu".    

16. Proiect de hotarare privind aprobarea indicatorilor tehnico-economici pentru obiectiviul "Reparatii jardiniere - pietonal Grigore Ghica Dorohoi.

17. Raport al activitatii Serviciului Voluntar pentru situatii de urgenta pentru anul 2016.

18. Raport al activitatii Cadrului tehnic cu atributii in domeniul apararii impotriva incendiilor.

19. Raport al activitatii Serviciului Politia Locala, in luna noiembrie 2016.

DorohoiNews.ro

DorohoiNews.ro

Diet Club BT

GALERIE FOTO

Consilierii locali se întrunesc
DorohoiNews.ro, 29-12-2016

Va rugam sa folositi un limbaj decent; mesajele postate vor fi validate de un Moderator inainte de a fi publicate pe site.

NOTA: Va rugam sa comentati la obiect, legat de continutul prezentat in material. Orice deviere in afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului (autorilor) materialului, afisarea de anunturi publicitare, precum si jigniri, trivialitati, injurii aduse celorlalti cititori care au scris un comentariu se va sanctiona prin cenzurarea partiala a comentariului, stergerea integrala sau chiar interzicerea dreptului de a posta, prin blocarea IP-ului folosit.

Site-ul www.dorohoinews.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.

Am fost informat(a) despre Politica de Confidențialitate şi de Securitate a prelucrării datelor cu caracter personal, declar ca am peste 16 ani și sunt de acord cu prelucrarea datelor cu caracter personal:
- pentru ofertare comerciala
- pentru activitati promotionale: concursuri, reclame, publicitate
Security Code

COMENTARII VIZITATORI

Fii primul care comenteaza!

PublicitatePanoramic Travel Botosani

BANCUL ZILEI !


DorohoiNews.ro


Ai observat?
La orice spectacol, cei care au locurile în mijlocul sălii şi în centrul fiecărui rând de fotolii ajung ultimii.DOROHOI NEWS - Primim la redacție

DorohoiNews.ro


PARTENERI - AJOFM BOTOSANI

DorohoiNews.ro


PUBLICITATE

DorohoiNews.ro

DorohoiNews.ro

DorohoiNews.ro

ZiareBotosani.ro

POLIȚIA LOCALĂ DOROHOI

DorohoiNews.ro

PARTENERI

DorohoiNews.ro

DorohoiNews.ro

Dorohoi News

DorohoiNews.ro DorohoiNews.ro DorohoiNews.ro

DorohoiNews.ro

DorohoiNews.ro


PUBLICITATE

DorohoiNews.ro

DorohoiNews.roUMANITAR

DorohoiNews.ro

Donatii online prin contul PAYPAL…DorohoiNews.ro


DorohoiNews.ro


DorohoiNews.ro


DorohoiNews.roPUBLICITATE

DorohoiNews.ro

DorohoiNews.ro

Ultimele anunturi

CASA IEFTIN

CASA IEFTIN
Strada Sf. Ion Romanul 73 Casa batraneasca plus teren de 2000 MP Casa are: 2 camere Hol Bucătărie Pivniță ...

Declar pierdut certificat de înregistrare fiscală

Declar pierdut certificat de înregistrare fiscală
Declarăm pierdut certificatul de înregistrare fiscală emis pentru ADASCALITEI ROMICA ASOCIATIE ...

Teren de vânzare central

Teren de vânzare central
Ofer spre vânzare teren central, poziționare excelentă, de 1000 mp. Pe proprietate nu se află ...

Caut loc de muncă ca șofer

Caut loc de muncă ca șofer
Caut loc de muncă ca șofer dețin permis categoria B,C. Tel. 0751326613

Colectivul Direcției de Asistență Socială Dorohoi transmite: Sincere condoleanțe!

Colectivul Direcției de Asistență Socială Dorohoi transmite: Sincere condoleanțe!
Colectivul Direcției de Asistență Socială Dorohoi este alături de domnul Director Radu Dan Surdu, ...

Caut loc de muncă șofer cat B

Caut loc de muncă șofer cat B
Caut loc de muncă șofer categoria B am 26 ani dețin permis de 1 an și jumătate fără accidente ...

Colectivul Liceului „Regina Maria” transmite sincere condoleanțe doamnei profesoare Daniela Cojocaru

Colectivul Liceului „Regina Maria” transmite sincere condoleanțe doamnei profesoare Daniela Cojocaru
Colectivul Liceului „Regina Maria" este alături de prof. Daniela Cojocaru la decesul mamei ...

Ofer spre închiriere apartament cu 2 camere

Ofer spre închiriere apartament cu 2 camere
Ofer spre inchiriere apartament 2 camere, zona Olinescu. Dotat cu centrala termica. tel. 0745536709

Vând teren în Dorohoi

Vând teren în Dorohoi
Vind teren 2100 mp. Pe teren se afla o casa nelocuibila. Str. Lt. Andrei Dorohoi. Informatii la tel: ...

Vând apartament cu două camere

Vând apartament cu două camere
Vând apartament două camere, decomandat, str. Ștefan Airinei, nr.5, etaj 2, Bl. A4, cu boxă ...

PARTENERI

DorohoiNews.ro


DorohoiNews.ro


DorohoiNews.ro


DorohoiNews.ro


DorohoiNews.ro

DorohoiNews.ro

DorohoiNews.ro

DorohoiNews.ro

DorohoiNews.ro