Daca sunteti martorul unor evenimente importante va rugam sa ne contactati la tel: 0749.877.802 sau email: [email protected]

Consilierii locali Dorohoi

Consilierii dorohoieni se întrunesc luni, 31 iulie 2017, în ședință ordinară a Consiliului Local al Municipiului Dorohoi. Ședința va avea loc la ora 15:00, în Sala de ședinte a Primăriei Municipiului Dorohoi. Reamintim că şedinţele Consiliului Local sunt publice, la aceste şedinţe pot participa şi cetăţeni ai municipiului Dorohoi.

Proiectele de hotărâre care vor fi dezbătute și supuse la vot Consiliului Local, conform ordinei de zi, sunt următoarele:

1. Proiect de hotarare privind acordarea cu titlu gratuit a dreptului de uz si servitute catre SC DELGAZ GRID S.A. asupra unui teren in suprafata de 36,7 m.p. pentru realizarea obiectivului "Reabilitare LEA aferenta PTA 24 Dorohoi, judet Botosani".

2. Proiect de hotarare privind acordarea cu titlu gratuit a dreptului de uz si servitute catre SC DELGAZ GRID S.A. asupra unui teren in suprafata de 42,6 m.p. pentru realizarea obiectivului "Reabilitare LEA JT aferenta PTA 1 Dorohoi, judet Botosani."

3. Proiect de hotarare privind avizarea favorabila a inchirierii unor spatii de catre Liceul Regina Maria Dorohoi, prin licitatie publica.

4. Proiect de hotarare privind aprobarea Listelor de repartizare pentru 9 (noua) unitati locative ramase vacante, construite prin ANL, in functie de norma locativa pe membru de familie, stabilita prin Legea locuintei nr. 114/1996, conform HCL nr. 110/29.06.2017, cuprinzand ordinea de prioritate a solicitantilor.

5. Proiect de hotarare privind aprobarea listelor de prioritati pentru anul 2017, in vederea repartizarii locuintelor din fondul locativ apartinand domeniului privat al Municipiului Dorohoi, in regim de inchiriere si a locuintelor sociale din fondul locativ apartinand domeniului public al Municipiului Dorohoi.

6. Proiect de hotarare privind aprobarea indicatorilor tehnico-economici in vederea efectuarii lucrarilor de reparatii curente la apartamentul situat in str. Cristalului nr. 8, ap. 7, construit inainte de 1989, care a fost preluat ca urmare a unei proceduri de executare silita - aflat in domeniul privat al Municipiului Dorohoi si administrarea Consiliului Local al Municipiului Dorohoi, pentru a putea fi repartizata in conditiile Legii nr. 114/1996.

7. Proiect de hotarare privind necesitatea reactualizarii Comisiei de avizare a cererilor de organizare a adunarilor publice, la nivelul Municipiului Dorohoi.

8. Proiect de hotarare privind efectuarea de cheltuieli din bugetul local, in suma de 7.500 lei, pentru organizarea evenimentului cultural sustinut de Ateneul din Iasi, pe 27 august 2017.

9. Proiect de hotarare privind aprobarea efectuarii de cheltuieli din bugetul local in suma de 9.150 lei pentru desfasurarea Festivalului Traditiilor Mestesugaresti - editia a V-a, organizat in perioada 25-27 august 2017.

10. Proiect de hotarare privind aprobarea organigramei si a statului de functii pentru personalul din cadrul DAS, incepand cu 01.07.2017.

11. Proiect de hotarare privind stabilirea numarului maxim de autorizatii taxi pentru efectuarea serviciului de transport public de persoane in regim de taxi la nivelul Municipiului Dorohoi, pentru o perioada de 5 ani.

12. Proiect de hotarare privind aprobarea darii in folosinta gratuita a Stadionului Municipal si a vestiarelor din cadrul Complexului Sportiv 1 Mai, situat in Dorohoi, str. 1 Decembrie, Clubului Sportiv Scolar al Liceului  Dorohoi.

13. Proiect de hotarare privind reducerea cu 75 % la plata obligatiilor (majorari de intarziere) datorate bugetului local de catre doamna CIOVANA GEORGETA, din Dorohoi, str. Calea Plevnei nr. 7, judet Botosani, in suma de 497,75 lei.

14. Proiect de hotarare privind aprobarea indicatorilor tehnico-economici, pentru obiectivul "Lucrari de intretinere si igienizare laboratoare - chimie, biologie, stiinte sociale, Colegiul National "Grigore Ghica" Dorohoi, str. Grigore Ghica nr. 41.

15. Proiect de hotarare privind aprobarea indicatorilor tehnico-economici pentru obiectivul "Refacere imprejmuire 122 ml, Colegiul National Grigore Ghica Dorohoi, str. Grigore Ghica nr. 41.

16. Proiect de hotarare privind aprobarea indicatorilor tehnico-economici pentru obiectivul "Imprejmuire teren Scoala Gimnaziala Spiru Haret - Dorohoi "

17. Proiect de hotarare privind aprobarea proiectului in fazele DALI (documentatie de avizare a lucrarilor de interventie) si Pth (proiect tehnic), precum si a indicatorilor tehnico-economici pentru obiectivul "Reabilitare spatii scolare Corp A si B, instalatii electrice, sanitare, termice, finisaje si tamplarie interioara, pardoseli, tencuieli exterioare si reabilitare termica corp B, paratrasnet, instalatii incendiu - Corp B".

18. Proiect de hotarare privind delegarea gestiunii serviciului comunitar de transport public local de persoane, prin curse regulate.

19. Proiect de hotarare privind aprobarea modificarii organigramei si a statului de functii a Spitalului Municipal Dorohoi, incepand cu 01.08.2017.

20. Proiect de hotarare privind stabilirea indemnizatiilor / salariilor de baza pentru functiile de demnitate publica, functiile de conducere, de executie si contractuale din cadrul aparatului de specialitate al Primarului Municipiului Dorohoi si din unitatile subordonate Consiliului Local, incepand cu 01.07.2017.

21. Proiect de hotarare privind aprobarea sumei de 831.650 lei din bugetul local, reprezentand contributia proprie la obiectivul de investitii "Reabilitare imobil pentru schimbarea destinatiei in unitate de invatamant preuniversitar in Municipiul Dorohoi, judetul Botosani", a carui documentatie in faza D.A.L.I. (Documentatie de avizare a lucrarilor de interventii) precum si indicatorii tehnico-economici au fost aprobate prin HCL nr. 150/24.11.2016.

22. Proiect de hotarare privind rectificarea bugetului local al Municipiului Dorohoi.  

23. Proiect de hotarare privind aprobarea Planului de reparatii si intretinere strazi modernizate din Municipiul Dorohoi, pentru anul 2017.

24. Proiect de hotarare privind completarea inventarului domeniului privat al Municipiului Dorohoi.

25. Proiect de hotarare privind aprobarea prelungirii contractelor de inchiriere pentru un numar de 3 chiriasi care locuiesc in imobile aflate in evidenta domeniului privat al Municipiului Dorohoi si domeniul privat al statului - locuinte ANL.

26. Proiect de hotarare privind aprobarea efectuarii lucrarilor de reparatii curente - tencuieli tavane si varuit de catre domnul Mandache Vasile, chirias al locuintei ANL situata in str. D. Pompeiu nr. 68, bl. C4, ap. 38 si compensarea acestira cu chiria datorata, conform devizului de lucrari anexat.

27. Proiect de hotarare privind aprobarea modificarii art. 116 din Regulamentul de Organizare si Functionare al Consiliului Local al Municipiuluii Dorohoi.

28. Raport de activitate al Cadrului tehnic P.S.I. pe semestrul  I  -2017.

29. Raport de activitate al Serviciului Voluntar pentru Situatii de Urgenta in semestrul I 2017.

30. Raport privind activitatea desfasurata de Serviciul Politia Locala, in trim II - 2017.

31. Informare privind activitatea asistentilor personali, desfasurata in semestrul I  - 2017.

32. Alte probleme ale activitatii curente.DorohoiNews.ro

DorohoiNews.roGALERIE FOTO

Consilierii locali Dorohoi
DorohoiNews.ro, 31-07-2017

Va rugam sa folositi un limbaj decent; mesajele postate vor fi validate de un Moderator inainte de a fi publicate pe site.

NOTA: Va rugam sa comentati la obiect, legat de continutul prezentat in material. Orice deviere in afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului (autorilor) materialului, afisarea de anunturi publicitare, precum si jigniri, trivialitati, injurii aduse celorlalti cititori care au scris un comentariu se va sanctiona prin cenzurarea partiala a comentariului, stergerea integrala sau chiar interzicerea dreptului de a posta, prin blocarea IP-ului folosit.

Site-ul www.dorohoinews.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.

Am fost informat(a) despre Politica de Confidențialitate şi de Securitate a prelucrării datelor cu caracter personal, declar ca am peste 16 ani și sunt de acord cu prelucrarea datelor cu caracter personal:
- pentru ofertare comerciala
- pentru activitati promotionale: concursuri, reclame, publicitate
Security Code

COMENTARII VIZITATORI

Fii primul care comenteaza!

PublicitatePUBLICITATE

Ecomed Dorohoi

PUBLICITATE

Info Turism Dorohoi

PUBLICITATE

PRO Casa DOROHOI

PUBLICITATE

Basota Pomirla

PARTENERI

Dorohoi News

PUBLICITATE

Depozitul UNU

CAMPANIE

Donare sange

PUBLICITATE

Decco Dorohoi

ZiareBotosani.ro

PUBLICITATE

DorohoiNews.ro

PARTENERI

Artificii Dorohoi

EVENIMENTE


Cine GlobeUvertura

ZiareBotosani.ro

PUBLICITATE

DorohoiNews.ro

FACEBOOK


PARTENERI

ZiareBotosani.ro

DorohoiNews.ro

PARTENERI

DorohoiNews.ro

PARTENERI

DorohoiNews.ro

PARTENERI

DorohoiNews.ro

DorohoiNews.ro

ANUNTURIDorohoiNews.ro

Ultimele anunturi

SC din Dorohoi angajează gestionară

SC din Dorohoi angajează gestionară
Societate comercială din Dorohoi angajează gestionară! Relații la telefon: 0754808703

SC angajează muncitori, sudori și operatori pentru utilaje fasonat oțel beton

SC angajează muncitori, sudori și operatori pentru utilaje fasonat oțel beton
SC RITCOM SRL, cu punct de lucru în Botoșani, angajează muncitori, sudori și operatori pentru ...

SC angajează personal calificat pentru contabilitate / secretariat

SC angajează personal calificat pentru contabilitate / secretariat
SC Florisol Product SRL angajează personal calificat la secția de contabilitate / secretariat de la ...

Societate comercială angajează electromecanic

Societate comercială angajează electromecanic
Societate comercială cu profil agricol angajează electromecanic cu experiență. Informații la telefon ...

Fermă din Dorohoi angajează operator siloz

Fermă din Dorohoi angajează operator siloz
Ferma vegetală din Dorohoi, cu obiect de activitate cultură mare a cerealelor, angajează operator ...

Caut chirie în Dorohoi

Caut chirie în Dorohoi
Caut chirie in Dorohoi, suntem familie cu copil. Pret 400 de lei. Rog seriozitate! Tel: nr. 0754289409

Doresc să închiriez garsonieră sau apartament

Doresc să închiriez garsonieră sau apartament
Doresc sa inchiriez garsoniera sau apartament cu 2 camere, mobilat, in Dorohoi. Relatii la 0740629763.

Vând apartament cu 3 camere

Vând apartament cu 3 camere
Vand apartament 3 camere, semidecomandat, în Olinescu, vis a vis de grădina de vară, izolat exterior, ...

Vând diverse

Vând diverse
Vând mașină de cusut manuala pompa submersibila H 35m noua și 2 butelii aragaz tel. 0740021885

Vând apartament 2 camere

Vând apartament 2 camere
VAND AP. CU 2 CAM, ET IV, CT, MOBILAT, IZOLAT SI ACOPERIT, ZONA PLEVNA. PLATA IN 2 RATE. TEL 0741216782

PARTENERI

VREI FOC DE ARTIFICII LA NUNTA TA? NOI ITI DAM SOLUTIA! - NU EZITA SA NE CONTACTEZI.DorohoiNews.ro