Daca sunteti martorul unor evenimente importante va rugam sa ne contactati la tel: 0749.877.802 sau email: [email protected]

Consilierii locali Dorohoi

Consilierii dorohoieni se întrunesc vineri, 22 decembrie 2017, în ședință ordinară a Consiliului Local al Municipiului Dorohoi. Ședința va avea loc la ora 13:00, în Sala de ședinte a Primăriei Municipiului Dorohoi. Reamintim că şedinţele Consiliului Local sunt publice, la aceste şedinţe pot participa şi cetăţeni ai municipiului Dorohoi.
 
Proiectele de hotărâre care vor fi dezbătute și supuse la vot Consiliului Local, conform ordinei de zi, sunt următoarele:

1.Proiect de hotarare privind aprobarea vanzarii terenului aferent proprietatii d-lui Nistor Marius Cristian, situat in str. Biruintei nr. 6, p.c. 3275, in suprafata de 500 m.p., in baza Raportului de evaluare intocmit de expert evaluator autorizat.

2.Proiect de hotarare privind aprobarea  efectuarii unui schimb de teren intre Municipiul Dorohoi si S.C. MIRA COM SRL.

3.Proiect de hotarare privind concesionarea suprafetei de 26,63 m.p., teren situat in str. Lt. Olinescu nr. 4, bl. E.4, parter, in vederea extinderii spatiului comercial existent, proprietatea d-lui Anton Marin Dumitru.

4.Proiect de hotarare privind aprobarea concesionarii suprafetei de 8,12 m.p., teren situat in Al. Pacii nr. 5, Bl. O 6, ap. 2, parter, ocupat de balcon proprietatea d-lui Fedor Vasile.

5.Proiect de hotarare privind aprobarea concesionarii suprafetei de 9,06 m.p. teren situat in Aleea Pacii nr. 8, bl. J 3, parter, ocupat de balcon, proprietatea d-nei Negru Lucica.

6.Proiect de hotarare privind aprobarea concesionarii suprafetei de 3,00 m.p. teren situat in Al. Prieteniei nr. 8, parter, ocupat de balcon, proprietatea d-lui Atomei Ovidiu Cristian.

7.Proiect de hotarare  privind aprobarea documentatiei tehnico-economica in faza SF (Studiu de Fezabilitate) precum si a indicatorilor tehnico-economici pentru obiectivul de investitii „Extindere conducta de distributie gaze naturale presiune redusa in localitatea Dorohoi – „Sat Nou” - str. Sf. Ioan Romanul, Pescarusului, Zefirului, Prunului, Toporasului, Mioritei, Nucilor, Ciresilor si Sulfinei”.

8.Proiect de hotarare  privind aprobarea desfiintarii Lic. Teoretic G. Ghica, atelier pentru tamplarie S=480 mp; atelier lacatuserie S=300 mp; atelier S=240 mp; atelier S=224 mp; bloc alimentar S=120 mp si a documentatiei in fazele: Proiect pentru autorizarea executarii lucrarilor de desfiintare si Proiect Tehnic de executie precum si a indicatorilor tehnico-economici pentru obiectivul de investitii mai sus mentionat.

9.Proiect de hotarare privind aprobarea modului de intocmire si tinere a registrului agricol, la nivelul unitatii administrativ-teritoriale a Municipiului Dorohoi.

10.Proiect de hotarare privind aprobarea taxelor si tarifelor ce se vor incasa de catre Administratia Pietelor si Oborului Municipiului Dorohoi, incepand cu data de 01.01.2018.

11.Proiect de hotarare privind  aprobarea prelungirii contractelor de inchiriere pentru un numar de 7 chiriasi, care locuiesc in imobile aflate in evidenta domeniului privat al statului - locuinte ANL si domeniul public al Municipiului Dorohoi.

12.Proiect de hotarare privind aprobarea vanzarii terenului aferent proprietatii d-lui Cosman D-tru, situat in str. 1 Decembrie nr. 35, p.c. 2590, in suprafata de 582 m.p., in baza Raportului de evaluare intocmit de expert evaluator autorizat.

13.Proiect de hotarare privind aprobarea vanzarii terenului aferent proprietatii d-lui Valcu Constantin, situat in str. Cuparencu  nr. 5, p.c. 3372/3373, in suprafata de 1494 m.p., in baza Raportului de evaluare intocmit de expert evaluator autorizat.

14.Proiect de hotarare privind aprobarea inchirierii, prin licitatie publica, a suprafetei de 32,00 m.p. teren situat in Piata Centrala, Platou II, str. D. Furtuna, nr. 2-4, p.c. 42, ocupat de imobil - spatiu comercial proprietatea S.C.M. COMATI Dorohoi.

15.Proiect de hotarare privind aprobarea inchirierii, prin licitatie publica, a suprafetei de 27,40 m.p. teren situat in Piata Centrala, Platou I, str. D. Furtuna, nr. 2-4, p.c. 42, ocupat de imobil - spatiu comercial proprietatea S.C. TRANSMATEI SRL Dorohoi.

16.Proiect de hotarare privind aprobarea documentatiei tehnico-economice in faza DALI si a indicatorilor tehnico-economici pentru obiectivul de investitii "Restaurare Monument Eroii Cazuti pe Campul de Lupta, in perioada 1916-1918".

17.Proiect de hotarare privind stabilirea taxei speciale de salubrizare, pentru anul 2018, ce se va aplica in activitatea de colectare, sortare si transfer deseuri, pentru persoanele fizice din  Municipiul Dorohoi si persoanele juridice arondate punctelor de colectare de pe domeniul public.

18.Proiect de hotarare privind aprobarea Regulamentului de aplicare a taxei locale speciale de salubrizare, pentru utilizatorii persoane fizice din Municipiul Dorohoi si persoanele juridice, arondate punctelor de colectare de pe domeniul public.

19.Proiect de hotarare privind aprobarea indicatorilor tehnico-economici, pentru obiectivul „Reparatii curente Gradinita nr. 4, Dorohoi".

20.Proiect de hotarare privind aprobarea indicatorilor tehnico-economici, pentru obiectivul „Reparatii curente grup sanitar, 6 dormitoare +hol, etaj 2, Seminarul Teologic "Sfantul Ioan Iacob" Dorohoi.

21.Proiect de hotarare privind aprobarea indicatorilor tehncio-economici, pentru efectuarea lucrarilor suplimentare la obiectivul „Refacere imprejmuire 122 m.l., Colegiul National Grigore Ghica Dorohoi, str. Gr. Ghica nr. 41".

22.Raport de activitate al Serviciului Voluntar pentru Situatii de Urgenta, pentru anul 2017.

23.Raport de activitate al cadrului tehnic cu atributii in domeniul apararii impotriva incendiilor.

Alte probleme ale activitatii curente.DorohoiNews.ro

DorohoiNews.roGALERIE FOTO

Consilierii locali Dorohoi
DorohoiNews.ro, 22-12-2017

Va rugam sa folositi un limbaj decent; mesajele postate vor fi validate de un Moderator inainte de a fi publicate pe site.

NOTA: Va rugam sa comentati la obiect, legat de continutul prezentat in material. Orice deviere in afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului (autorilor) materialului, afisarea de anunturi publicitare, precum si jigniri, trivialitati, injurii aduse celorlalti cititori care au scris un comentariu se va sanctiona prin cenzurarea partiala a comentariului, stergerea integrala sau chiar interzicerea dreptului de a posta, prin blocarea IP-ului folosit.

Site-ul www.dorohoinews.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.

Am fost informat(a) despre Politica de Confidențialitate şi de Securitate a prelucrării datelor cu caracter personal, declar ca am peste 16 ani și sunt de acord cu prelucrarea datelor cu caracter personal:
- pentru ofertare comerciala
- pentru activitati promotionale: concursuri, reclame, publicitate
Security Code

COMENTARII VIZITATORI

Fii primul care comenteaza!

PublicitatePUBLICITATE

FARMACIA MAGISTRA

Farmacia Magistra

PUBLICITATE

Ecomed Dorohoi

PUBLICITATE

Info Turism Dorohoi

PUBLICITATE

PRO Casa DOROHOI

PUBLICITATE

Basota Pomirla

PARTENERI

Dorohoi News

PUBLICITATE

Depozitul UNU

CAMPANIE

Donare sange

PUBLICITATE

Decco Dorohoi

ZiareBotosani.ro

PUBLICITATE

DorohoiNews.ro

PARTENERI

Artificii Dorohoi

EVENIMENTE


Cine GlobeUvertura

ZiareBotosani.ro

PUBLICITATE

DorohoiNews.ro

FACEBOOK


PARTENERI

ZiareBotosani.ro

DorohoiNews.ro

PARTENERI

DorohoiNews.ro

PARTENERI

DorohoiNews.ro

PARTENERI

DorohoiNews.ro

DorohoiNews.ro

ANUNTURIDorohoiNews.ro

Ultimele anunturi

Birou Notarial din Dorohoi angajează secretară

Birou Notarial din Dorohoi angajează secretară
Birou Notarial angajează secretară, inclusiv pentru operare la calculator. Se pot depune CV-uri la ...

Firmă de construcții din Dorohoi angajează tineri cu și fără experiență

Firmă de construcții din Dorohoi angajează tineri cu și fără experiență
Firmă de construcții din Dorohoi angajează tineri cu și fără experiență. Pentru detalii suplimentare ...

Fabrică de cherestea angajează muncitori calificați și necalificați

Fabrică de cherestea angajează muncitori calificați și necalificați
Fabrică de cherestea din Botoșani angajează muncitori calificați și necalificați. Constituie avantaj, ...

SC angajează persoană pentru întreținere / amenajare spații verzi și zilieri

SC angajează persoană pentru întreținere / amenajare spații verzi și zilieri
Se caută un om descurcăreț pentru ÎNTREȚINERE / AMENAJARE SPAȚII VERZI. (BT, SV, IS) Cei ...

SC din Dorohoi angajează șofer C, C+E

SC din Dorohoi angajează șofer C, C+E
SC RITCOM SRL, din Dorohoi, angajează conducător auto, posesor al categoriilor C, C+E. Detalii la telefon: ...

Delta Con angajează personal. Vezi detalii!

Delta Con angajează personal. Vezi detalii!
Delta Con SRL Dorohoi angajează muncitori calificați și necalificați, în construcții, mecanici, ...

Vând apartament în Dorohoi

Vând apartament în Dorohoi
Vând apartament în Dorohoi, situat lângă Piața mică din Plevna, total mobilat și ...

Tânăr de 22 de ani, caut loc de muncă

Tânăr de 22 de ani, caut loc de muncă
Tânăr de 22 de ani, caut loc de muncă în Dorohoi și pe raza orașului. Mă pricep la orice, ...

Șofer profesionist, categorii BE, CE, DE, cu atestate caut de lucru

Șofer profesionist, categorii BE, CE, DE, cu atestate caut de lucru
Șofer profesionist, cu experiență pe comunitate de 3 ani şi jumătate, caut firmă serioasă în ...

Caut să închiriez garsonieră

Caut să închiriez garsonieră
Caut să închiriez garsonieră utilată. Nr de contact: 0758681183

PARTENERI

VREI FOC DE ARTIFICII LA NUNTA TA? NOI ITI DAM SOLUTIA! - NU EZITA SA NE CONTACTEZI.DorohoiNews.ro