Daca sunteti martorul unor evenimente importante va rugam sa ne contactati la tel: 0749.877.802 sau email: [email protected]

centru Dorohoi

Am primit pe adresa redacţiei Dorohoi News, o sesizare venită din partea unui cititor al publicaţiei noastre, cu dorinţa de a fi publicată pe site-ul nostru.

Redăm integral acest text:

Stimate Domnule Primar,
Stimate Domnule Viceprimar,
Respectați Consilieri,
Dragi Oficialități,

Înțeleg că toți avem dreptul la spațiu, la viață, la aer, dar nu toți la educație. Înțeleg că trebuie să aud înjurături în trafic, când traversează o bătrână sau când pur și simplu așa vrea omul. Nu înțeleg de ce ZILNIC trebuie să aud înjurături între polițiști și oamenii străzii (mai mult înjură polițiștul căruia mi-ar fi plăcut să îi spun milițian), nu înteleg de ce trebuie să suport răcnetele disperate ale tuturor specimenelor umane care orbecăiesc pe străzi, nu înțeleg de ce trebuie să îmi fie frică să ies din casă după ce întunericul cuprinde această grădină zoologică numită Dorohoi, nu înțeleg de ce trebuie să îmi răsune în timpane niște zdrăngăneli până în creierii dimineții, nu înțeleg de ce polițiștii se prefac orbi, nu înțeleg de ce trebuie să suport țipetele unor persoane bronzate auzindu-se în spatele meu (și credeți-mă, nu sunt o frumusețe).
Nu știți ce se petrece? Vă invit cu cele mai bune și sincere intenții să vă petreceți o jumătate de oră în centrul orașului, un centru sufocat de astfel de oameni, un centru în care mie îmi este frică să îmi las copilul la joacă, un centru pistruiat și împestrițat.
Și aș mai vrea ceva... Ajutați-mă să ies din casă! Lăsați-mi spațiu! Lăsați-mi aer! Vreau să văd oameni curați pe stradă, vreau să văd oameni care știu să salute, și nu să urle, vreau să văd oameni corecți -atât cât se poate- și nu cum prostesc niște puștani sau bătrâni cu Țigări! Țigări! Avem țigări! de îți iau banii și se duuuuuc (am văzut trei scene într-o singură zi). Aș vrea să învețe împărțirea acești oameni și să uite înmulțirea pentru că s-au înmulțit prea mult. Nu sunt rasistă! Chiar nu! Vreau doar o copilărie frumoasă pentru copiii mei, vreau să nu le fie frică să se joace singuri în parc (așa cum o făceam eu), vreau să pot mânca fără Dă-mi și mie o înghețată.
Cer prea mult? Cred că asta ne dorim cu toții: liniște. Eu poate voi pleca pentru că încă sunt tânără și am puterea să încep un alt episod, dar DUMNEAVOASTRĂ, dar părinții mei, dar bunica mea sărmana? „Așa înțeleg unii cetățeni ai municipiului, mai exact cei de pe str. Horia să depoziteze gunoiul. Nu de alta dar câinii nu au cum să ajungă la el. Nu este ăsta motivul? Sau gradul de nerușinare nu mai are margini!”

NOTĂ: Dorohoi News nu-şi asumă răspunderea pentru conţinutul mesajului primit pe adresa redacţiei noastre şi publicat mai sus.

Reamintim cititorilor noştri, dacă sunteţi martorul unor evenimente importante, vă rugăm să ne contactaţi la Tel: 0749.877.802 sau Email: [email protected]

DorohoiNews.ro

DorohoiNews.ro


PNL Botosani



DorohoiNews.ro



GALERIE FOTO

centru Dorohoi
DorohoiNews.ro, 20-08-2016

Va rugam sa folositi un limbaj decent; mesajele postate vor fi validate de un Moderator inainte de a fi publicate pe site.

NOTA: Va rugam sa comentati la obiect, legat de continutul prezentat in material. Orice deviere in afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului (autorilor) materialului, afisarea de anunturi publicitare, precum si jigniri, trivialitati, injurii aduse celorlalti cititori care au scris un comentariu se va sanctiona prin cenzurarea partiala a comentariului, stergerea integrala sau chiar interzicerea dreptului de a posta, prin blocarea IP-ului folosit.

Site-ul www.dorohoinews.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.

Am fost informat(a) despre Politica de Confidențialitate şi de Securitate a prelucrării datelor cu caracter personal, declar ca am peste 16 ani și sunt de acord cu prelucrarea datelor cu caracter personal:
- pentru ofertare comerciala
- pentru activitati promotionale: concursuri, reclame, publicitate
Security Code

COMENTARII VIZITATORI

23.08.2016 la 13:45

Schimbarea? Nu se mai aude Țigări! Țigări! întruna, nu mai este atâta zarvă după ora 17, însă s-a intensificat după ora 22/23. Într-adevăr: poliția este plătită din banii comunității pentru a acționa împotriva comuntății. Eu i-am chemat cândva, într-o altercație, iar răspunsul lor a fost stupefiant: Doamnă, îi abuzăm psihologic, sunt minori. Vă dați seama ce vor gândi părinții lor când vor povesti acasă? Măsuri nu va lua nimeni pentru că ei aduc mai bine de 30% din votul general, cum spunea cineva. Dacă ne prefacem surzi, muți sau orbi, situația degenerează. Și așa frâiele sunt pierdute.Vom fi marionete ale unor analfabeți, ale unor persoane care se numesc rromi, ale unor persoane care au locuri bugetate la facultăți și apoi fură din cămine, ale unor persoane care iau burse, ale unor persoane constant ajutate și încurajate să prospere.

23.08.2016 la 10:17

Sunt total de acord cu cele spuse aici! Si eu sunt scarbit de situatia din oras si din tara. In fapt romanii cinstiti sunt discriminati si ostracizati si nu altcineva. Bronzatii si cocalarii fac legea peste tot si nu-i deranjeaza nimeni. In curand vor intra peste noi in case pentru ca tupeul le creste vertiginos. Politia si jandarmeria iau bani absolut degeaba. Probabil sunt tinuti la odihna pentru a ne putea da in cap in caz ca ne vine ideea sa facem vreo manifestatie. Probabil ca intr-o buna zi va trebui sa ne trezim si sa ne facem dreptate singuri!!!

22.08.2016 la 23:30

Traficul cu țigări din Piața POLITIA MUNICIPIULUI DOROHOI Vede şi aude tot, contrabanda cu tigari din Dorohoi se întâmplă pentru că politia vrea. . iar cei care sunt prinsi sunt prinsi fiindca nu au cotizat. e foarte simplu concluzionez urmatoarea definitie: Politia Romana este o institutie platita din banii comunitatii, impotriva comunitatii :)

22.08.2016 la 15:55

si ati simtit vreo schimbare in doua zile de la postare?

21.08.2016 la 21:29

M-am saturat sa vad cum autobuzul de la ramiro blocheaza 2 benzi de circulatie si o statie de transport in comun si nimeni nu face nimic...

21.08.2016 la 15:20

oameni dragi politia legitimeaza si dau amenzi doar oamenilor corecti nu la toti borati ca se tem de bataie :)) eu ca mergeam la cosit iarba in pini ma fugarea politia iar parteacealalta de drum zbera tigani ca nebuni si nu le zicea nimik dai in colo de politai cas vai de capu lor

21.08.2016 la 13:27

FARA ACESTIA PRIMARUL NAR MAI FI PRIMAR MILITIENI NAR MAI ANTINDE BUZUNARELE CA DOCTORI SEFUL PIETEI SAR PLICTISI IAR CONSILIERI AR PIERDE CIOLANUL

21.08.2016 la 12:49

am iesit si eu aseara prin oras, dupa ora 22.00. "10 negri mititei" peste tot. doar ca nu erau doar 10. zona centru (pietonal) impanzita de negri. au rupt un suport pt copaci si au fugit cu bucatile de lemn, probabil aveau o corectie de aplicat cuiva... in parcul de langa primarie au batut un nevoias si i-au luat banii. tipa si fac ca maimutele peste tot... n-am vazut picior de polistit nicaieri.

21.08.2016 la 10:58

Din ce în ce mai mulți dorohoieni sunt dezgustați de ce se întâmplă în centrul orașului care este acaparat de acești negrotei nesimțiți. Degeaba se fac atâtea lucruri frumoase în oraș, atât cât se poate (lucru de apreciat), dacă ajung sa se bucure doar cei de culoare. este drept ca și ei sunt cetățeni ai acestui oraș dar au un grad mărit de nesimțire și sunt în stare sa se urce peste tine. De ce trebuie ca nimeni sa nu se simtă în siguranță când își fac aceste specimene? Politia va trebui sa ia masuri pentru ca nu se mai poate așa ceva... curând vor apărea câteva reportaje despre scumpul nostru oraș și aceste specimene, pe lângă aceste reportaje suntem în discuții avansate cu o televiziune de prim rang pentru a difuza și de a se face câteva dezbateri pe aceasta tema. Atunci sa vedem ce răspuns va da politia din Dorohoi de la care noi nu am primit nici un răspuns. Ce pot sa va spun în mare despre aceste reportaje este ca vor fi prezentate sondaje de opinie și nenumărate filmări în care aceste specimene se iau din nimic în special de fete, Cum stau și urmăresc orice persoana în vârstă, Cum se roiesc în jurul oamenilor numai cu ochii pe genți, Cum sar la gatul oamenilor dacă se găsește cineva sa comenteze, Cum trece mașină de politie pe lângă ei și nu îi întreabă nimeni nimic, Cum taximetriștii au ajuns sa se teama de ei sau chiar sa le lovească mașinile cu pumnii sau picioarele etc. Va fi foarte interesant. Vom vedea reacțiile autorităților noastre și bineînțeles masurile luate.

21.08.2016 la 10:15

Aceste probleme exista si persista de mult timp. Aceasta problematica este de competenta Politiei Municipiului Dorohoi, care este depasita de situatie.

21.08.2016 la 10:13

Nu-i pasa nimanui de cetatenii acestui oras. Nici politiei, nici primarului si nici persoanelor care-l populeaza. Insa daca s-ar intampla vreo tragedie prin centru,plevna, podul botosaniului,si anume, o crima, un viol, atunci cu siguranta si politia si-ar scoate fundul din barlog pentru o perioada. Sunt atatia gabori in orasul asta, dar nu vezi nici unul noaptea pe strazi. Nu inteleg de ce sunt platiti, nu inteleg care e datoria lor, si nu inteleg de ce e nevoie de atatia politisti si de ce in oras nu se vad decat cei de la rutiera la blocul turn si atat. Ce fac ceilalti? Cate ore de munca fac cu adevarat, care le sunt sarcinile, ce datorie au fata de cetateni? M-am saturat de tiganie, smecherie, nepotisme, teribilsme, italieni si boschetari, bagatori in seama, semintari, lunetisti, camatari, bisnitari, neciopliti, melteni si grupuri de trotuar si colturi. Sa se faca ceva, ca si cetateanul dorohoian sa se simta in siguranta. Nu ca ar iesi el noaptea prea mult din casa, ca imediat cum se intuneca nu se mai vede suflare de om pe strada, asa doar razlet, dar dupa ora 10 parca arata a oras parasit.

21.08.2016 la 05:07

Eu nu înțeleg cum nu vede poliția sau poliția locală in fiecare zi cum mergi la piața , "nu vrei țigări, tigari tigari , sau da si mie sa.ti trăiască......si mai mergi o bucata iar țigări țigări nu mai zic acum țigani au piața lor vrând produse made france, italy si tot așa , noi sa avem o afacere un Sc ne controlează pana si in baie toate gărzile de fisc si tot așa dar in piața acolo poți sa mergi îți pui o pătura jos si vinzi ce vrei dacă ești rrom dacă nu.......

20.08.2016 la 18:49

votul conteza. romii aduc peste 30 ;% actualilor conducatori ai urbei ,asa ca tot nu vor face nimic si vor ignora in continuare situatia.cat despre tigari stiu dinainte cand au loc controalele,de aceea nu_i prinde nimeni.

20.08.2016 la 18:12

Domnule primar ati auzit cumva de munca in folosul comunitatii pentru acesti derbedei ai orasului care au de platit sute de milioane din amenzi? Iar cei care au terorizat cartierul plevna vedeti "poate au nevoie" de un apartament sau o casa mai mare ca stau cam inghesuiti saracii! .................

20.08.2016 la 17:07

Politisti fricosi.

20.08.2016 la 17:03

ce sa mai spunem de cartierul plevna,langa piata stau niste drogati(si nu exagerez sau jignesc)care urla o noapte intreaga ca se taie si se omoara apoi in urmatoarea zi sta intins pe marginea strazii dezbracat in fundul gol scuzati expresia si nimeni nu ia masuri, sa nu mai spun ca in miezul noptii cand politia ar trebui sa patruleze,patruleaza ei(drogatii) pe bicicleta in pielea goala? Oare iti mai vine sa iesi din casa?sau sa lasi copii afara la joaca singuri?

20.08.2016 la 16:46

Este adevarat. Cand un prieten s-a dus la politie dupa ce l-au batut niste tigani cu bâtele, au facut in asa fel ca au uitat repede de reclamatie, nu au facut absolut nimic sa-i faca dreptate. Daca ma asez in leaganul din parcul din fata primariei (adolescent fiind), imediat apar dragii politisti cu bastonul de parca il strang pe unu de gat, in schimb cand se urca 10 tigani in leaganul acela nu face nimeni nimic.

20.08.2016 la 16:25

Seara intre ora 22-01, la magazinul non stop Matei de langa blocul turn ii jale, se iau tiganii de tine , se iau tiganii de politie, am vazut eu cu ochii mei cum cei de la locala nu puteai sa-i calmeze pe tigani si erau luati in batjocora. Si apoi vezi tiganii cum urla pe la tv "rasism ! ". In legatura cu traficul, conduc mai toata ziua prin Dorohoi si cea mai mare problema in general is soferii de iulie-august care vin din tari straine, nu respecta deloc regulile de circulatie si pe langa asta , foarte multi fac intreceri, merg cu viteza pe bulevard. Rog Politia Rutiera sa sporeasca verificarile in trafic si sa stea mai mult pe bulevard.

20.08.2016 la 13:58

Cu privire la țigări....bine le face....din cauza noastră se întâmplă toate chestiile astea...de ce cumpără cetăteanul tigări de contrabandă de la acei puștani...bine le face de le iau banii si se tot duuuuuuuc...dacă săracii bătrâni ar cumpara tigări din magazin si ar ignora pe acei pustani de vând tigări de contrabandă!?....aaaaa sau scuza-mă românul vrea cu ,,morcovul" in fund si cu sufletul în rai.

20.08.2016 la 13:49

Adevarat articol. Speram sa vedem imbunatatiri cu privire la linistea oamenilor. indiferent de ora trebuie sa ne simtim in siguranta si sa avem pace. Nu vrem sa mai vedem honarind pe strazi copii de culoare pe jumatate dezbracati care fura de la batrani sau oameni care asculta manele noapte la maxim.

20.08.2016 la 13:46

Total de acord..in special in centrul orasului recent renovat unde tignii mananca seminte, sparg sticle si urla indiferent de ora. Domnule Primar, va rog sa faceti ceva. Daca mergeti la ora 11 noapte in centru, pe langa blocul turn si in fata la Supermarket Matei va veti ingrozi! Acolo rasuna manelele si tipetele unora si nimeni nu intervine. E strigator la cer! ACTIONATI VA RUGAM. Pacat de acest oras....

Publicitate



Panoramic Travel Botosani

BANCUL ZILEI !


DorohoiNews.ro


Profesor:
Cine răspunde la următoarea întrebare, poate merge acasă.
Un băiat aruncă geanta pe fereastră.
Profesorul:
Cine tocmai a aruncat ghiozdanul?
Băiatul:
Eu, și plec acasă acum.



DOROHOI NEWS - Primim la redacție

DorohoiNews.ro






PARTENERI - AJOFM BOTOSANI

DorohoiNews.ro


PUBLICITATE

DorohoiNews.ro

DorohoiNews.ro

DorohoiNews.ro

ZiareBotosani.ro

POLIȚIA LOCALĂ DOROHOI

DorohoiNews.ro

PARTENERI

DorohoiNews.ro

DorohoiNews.ro

Dorohoi News

DorohoiNews.ro DorohoiNews.ro DorohoiNews.ro

DorohoiNews.ro

DorohoiNews.ro


PUBLICITATE

DorohoiNews.ro

DorohoiNews.ro



UMANITAR

DorohoiNews.ro

Donatii online prin contul PAYPAL…



DorohoiNews.ro


DorohoiNews.ro


DorohoiNews.ro


DorohoiNews.ro



PUBLICITATE


PSD Botosani
DorohoiNews.ro

DorohoiNews.ro

PSD Botosani

Ecomed Dorohoi

PNL Botosani

DorohoiNews.ro

Ultimele anunturi

SC angajează personal pentru fabrică de lactate

SC angajează personal pentru fabrică de lactate
SC angajează personal pentru fabrică de lactate, calificați și necalificați. Relații la telefon: ...

SC din Dorohoi angajează personal pentru curățenie sedii administrative

SC din Dorohoi angajează personal pentru curățenie sedii administrative
Societate Comercială din Dorohoi angajează personal auxiliar pentru curățenie sedii administrative. ...

SC din Dorohoi angajează ajutor de bucătar cu sau fără experiență

SC din Dorohoi angajează ajutor de bucătar cu sau fără experiență
Societate comercială din Dorohoi angajează ajutor de bucătar cu sau fără experiență. Pentru mai ...

GAVROMARM, depozit de marmură și granit în Saucenița, angajează personal

GAVROMARM, depozit de marmură și granit în Saucenița, angajează personal
SC GAVROMARM SRL depozit de marmură și granit în Saucenița angajează, în condițiile ...

Magazinul Peneș Curcanul Dorohoi angajează gestionar - vânzătoare

Magazinul Peneș Curcanul Dorohoi angajează gestionar - vânzătoare
Magazinul Peneș Curcanul Dorohoi angajează gestionar - vânzătoare. CV-urile se pot depune la ...

Societate comercială din Dorohoi angajează mecanici agricoli cu experiență

Societate comercială din Dorohoi angajează mecanici agricoli cu experiență
Societate comercială din Dorohoi cu profil agricol angajează mecanici agricoli cu experiență. Informații ...

BAMBOO angajează supraveghetoare sală jocuri

BAMBOO angajează supraveghetoare sală jocuri
BAMBOO angajează supraveghetoare sală jocuri! Oferim și cerem seriozitate maximă! Salariul este motivant, ...

Căutăm o bonă cu experiență

Căutăm o bonă cu experiență
Căutăm o bonă cu experiență pentru a lucra la domiciliu cu un copil de un an jumătate. Candidatul ...

Vând colțar

Vând colțar
Vând canapea colțar in stare foarte buna și masa extensibila, preț 1500 lei. Relatii la telefon ...

Cumpăr apartament cu trei camere

Cumpăr apartament cu trei camere
Cumpar apartament cu 3 camere decomandat et 1 sau 2 in localitatea Dorohoi jud Botosani, zona centru ...

PARTENERI

DorohoiNews.ro


DorohoiNews.ro


DorohoiNews.ro


DorohoiNews.ro


DorohoiNews.ro

DorohoiNews.ro

DorohoiNews.ro

DorohoiNews.ro

DorohoiNews.ro