Daca sunteti martorul unor evenimente importante va rugam sa ne contactati la tel: 0749.877.802 sau email: [email protected]

Dorohoi martie 2018

Am primit pe adresa redacţiei Dorohoi News, o sesizare venită din partea unui cititor al publicaţiei noastre, cu dorinţa de a fi publicată pe site-ul nostru.

Redăm integral acest text:

„M-am născut şi locuiesc în Municipiului Dorohoi. Sunt mândră de oraşul meu natal şi recunoscătoare domnului primar pentru schimbarea în bine adusă oraşului. De fel, sunt o persoană răbdătoare şi optimistă. Rabd de cel puţin un an de zile şi tac în fiecare zi, cu speranţa că în curând o să fie altfel! Numai că acest mult dorit „curând” nu mai soseşte!

Ieri a fost ziua femeii! O zi importantă în care trebuie să zâmbeşti mai mult decât în celelalte zile! O zi numai a ta! Am ieşit bucuroasă şi zâmbind din casă, mulţumită de căldura de afară! Numai că mulţumirea mea a durat câteva secunde până ce am ajuns la poartă (locuiesc la curte) şi am dat nas în nas cu noroiul de pe stradă (parcă ieri arăta altfel)!

Ori de câte ori merg la serviciu, nu ştiu ce încălţăminte să aleg. Încălţăminte cu tocuri? Nu am voie (vorba vine)! Ghete? Nici cu astea nu pot, lutul e prea moale! Cizme de cauciuc? Aici intervine o întrebare pentru domnul primar. Care este modelul potrivit de cizme de cauciuc care să se asorteze cu lutul de pe strada mea? Vă trimit în ataşament fotografii care să vă ajute în luarea deciziei. Vă mulţumesc! 

Ţin să precizez că strada mea şi cele care se intersectează cu ea, sunt în această stare de un an de zile ... nici eu nu mai ştiu! Parcă a trecut o veşnicie! Din luna septembrie 2017, nu am avut o zi fără lut, cu excepţia zilelor în care a nins sau era îngheţat. Am ajuns acum să mă rog să fie frig şi îngheţat, ca să pot circula!

Fetiţa mea are abonament la firma de transport local pe care îl foloseşte rar, din cauză că nu poate ajunge la strada principală. Mai nou, sunăm la Taxi în fiecare zi. Nu avem autoturism şi nici nu ne dorim.Oare din această cauză avem noi zilnic încălţămintea plină de noroi?

Ah, şi dacă vă întrebaţi, domnule primar, unde locuiesc, mai treceţi, vă rog, şi pe străzile Olteniei, Oituz şi Caşin! O să găsiţi acolo o mocirla bine conturată de un triunghi armonios! Şi dacă vă mai întrebaţi ceva, să ştiţi că aici locuiesc mulţi oameni în vârstă care îşi plătesc taxele şi impozitele încă din primele zile ale lunii ianuarie! Nu credeţi că ei şi ceilalţi locuitori din zonă, merită nişte străzi asfaltate, unde să se plimbe liniştiţi, acum că primăvara dă semne să apară, unde copiii să se poată plimba cu bicicleta şi rolele, pentru că în zona pietonală şi parcuri e interzis?  Se prea poate ca mesajul meu să fie presărat cu mici ironii, însă vă rog să mă credeţi că mi-a ajuns până peste cap şi sunt sătulă de lutul pe care îl car zilnic la deal şi la vale!

Domnule primar, vă respect şi vă apreciez! Dar trebuie să aveţi în vedere şi străzile care nu aparţin de centrul oraşului, pentru că şi acolo locuiesc suflete şi nu animale, suflete de oameni care vă votează de fiecare dată şi îşi pun speranţa în dumneavoastră!

P.S. Adresez radacţiei dorohoinews, rugămintea de a publica articolul meu, în întregime, cu speranţa că veţi ţine cont de sentimentele a sute de suflete care suportă zilnic nişte condiţii ce nu ar trebui să existe într-un oraş care se vrea a fi frumos şi curat! Aceste străzi nu au ce căuta  într-un municipiu! Locuiesc în zonă de peste douăzeci de ani şi toţi primarii care au fost de atunci până acum s-au mulţumit cu atitudinea de a ignora pur şi simplu aceste zone şi a le lăsa uitării!

NOTĂ: Dorohoi News nu-şi asumă răspunderea pentru conţinutul mesajului primit pe adresa redacţiei noastre şi publicat mai sus.

Reamintim cititorilor noştri, dacă sunteţi martorul unor evenimente importante, vă rugăm să ne contactaţi la Tel: 0749.877.802 sau Email: [email protected]

DorohoiNews.ro

DorohoiNews.ro

DorohoiNews.ro

DorohoiNews.ro





GALERIE FOTO

Dorohoi martie 2018Dorohoi martie 2018 (2)Dorohoi martie 2018 (3)
DorohoiNews.ro, 09-03-2018

Va rugam sa folositi un limbaj decent; mesajele postate vor fi validate de un Moderator inainte de a fi publicate pe site.

NOTA: Va rugam sa comentati la obiect, legat de continutul prezentat in material. Orice deviere in afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului (autorilor) materialului, afisarea de anunturi publicitare, precum si jigniri, trivialitati, injurii aduse celorlalti cititori care au scris un comentariu se va sanctiona prin cenzurarea partiala a comentariului, stergerea integrala sau chiar interzicerea dreptului de a posta, prin blocarea IP-ului folosit.

Site-ul www.dorohoinews.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.

Am fost informat(a) despre Politica de Confidențialitate şi de Securitate a prelucrării datelor cu caracter personal, declar ca am peste 16 ani și sunt de acord cu prelucrarea datelor cu caracter personal:
- pentru ofertare comerciala
- pentru activitati promotionale: concursuri, reclame, publicitate
Security Code

COMENTARII VIZITATORI

10.03.2018 la 10:22

Mult adevar in comentarii .Nu sunt bani pentru ca se duc pe salarii .Ce se poate face cu un consiliu PSD-ALDE majoritar.Nu uitati de dezastrul din invatamint sanatate adminisratie .

10.03.2018 la 08:01

Mi se pare corect să mai trăiască bine mecanicii şi spălătoriile auto. Merită şi ei salarii mărite.

09.03.2018 la 23:17

Primul pas ar fi sa nul m ai votati.Dumneavoastra si vecinii d voastra ingropati in mocirla Romania prin votul pe care l dati neconditionat!!!

09.03.2018 la 22:52

Cred că ar fi o idee ca din fondurile pentru focurile de articifii de Crăciun și de Zilele Orașului să se SACRIFICE o parte pentru a repara străzile (pe rând). Dacă s-ar repara o stradă la 2 ani (mai mult nu cred că este realizabil) tot ar fi bine.

09.03.2018 la 19:27

Strada Horia din Trestiana un dezastru total . Pana si mortii care sunt dusi la cimitir il pomenesc pe domnul primar . Are saracul pile si pe lumea ailalta .... Parintele Chichioaca nu are nici un cuvant de spus ? Ce mai , de la ultimile alegeri nu a mai facut nimic in orasul asta .Umbla cu masina primariei nu se murdareste la pantofi , " Luna trece leafa merge noi cu drag muncim "... NE MERITAM SOARTA NOI L-AM ALES ... '

09.03.2018 la 19:19

Încă arata bine... Veniți pe strada Jijiei sa vedeți ce drum. Că de după război. Cu tranșee și gropi în toată regula. Ferească Dumnezeu de o urgență nu poate intra salvarea. Rușine! S au stricat anul trecut și nu s au mai reparat.

09.03.2018 la 17:48

Si pe strazile Mihail sadoveanu, Florilor.....

09.03.2018 la 17:04

Problemele acestea nu pot fi rezolvate prea uşor deoarece nu sunt bani. Sumele colectate din biruri nu le ajung funcționarilor pt.salarii şi prime ... Noi îi plătim pe aceşti funcționari şi pe domnii consilieri nu pentru a administra municipiul înglodat, bombardat şi mizerabil ci pentru a le creşte zestrea sau pentru protocoale, paranghelii , etc...

09.03.2018 la 16:37

Aceeasi situatie este pe strada colonel vasiliu ,lucrarea este inceputa de 2 ani si inca nu s-a finalizat .Pentru a ajunge la tatal meu a trebuit sa inconjur pe la cimitir ..Este pentru a doua oara cand am semnalat aceasta problema dar articolul nu a fost dat. Fiind dorohoian doresc sa vad ca si cetatenii de la periferie ajung in centru fara cizme de cauciuc.

09.03.2018 la 14:11

Veniți și pe străzile Mercur Marte și Venus sa vedeți ce noroi și ce greu se circula având în vedere ca sunt aproape toți în vârstă!

09.03.2018 la 13:47

Până nu sunt chemate televiziunile şi cei răspunzători să dea socoteală în fața reporterilor, nu se va mişca nimic. Firmele fantomă au săpat şi au plecat

09.03.2018 la 13:31

Domnule primar ar fi cazul sa mai trece-ti si pe str.PETROVICI NR.5 ,strada de la Brazi unde este gradinita, oare in ce secol traim .

09.03.2018 la 13:08

Pentru Miha, Rectific! Bordurile de la Splendid şi pavelele de la Dedeman. Vrei şi facturi doveditoare?

09.03.2018 la 12:58

Dragă Miha, E adevărat că am pavele la poartă, pentru că mi le-am cumpărat de la Splendid, din bani proprii, ca să vezi, care au fost montate de soţul meu, dacă tot aveai o problemă! Dacă aveam pile la primărie, acum nu mă mai plângeam de noroi! Oricum eşti offtopic....

09.03.2018 la 12:10

ŞI IN TRESTIANA E LA FEL. PEATR MARAMUREȘ E GROAZNIC. DRUMUL AE SURPA IN DREPTUL TRAVERSARILOR ŞI ÎN ZONA CĂMINELOR PT CANALIZARE. NU VINE NIMENI DE LA PRIMĂRIE SAU DE LA NOVA APA SERV SAU MĂCAR DE LA FIRMA CARE TREBUIE SA REDEA DRUMUL LA UN STADIU NORMAL SA PUTEM CIRCULA.PLATIM IMPOZITE ŞI PRIMIM EXPLICAȚII ABERANTE.CHIAR NU RASPUNDE NIMENI ???

09.03.2018 la 12:02

Si pe strada TUDOR VLADIMIRESCU este la fel.

09.03.2018 la 10:49

... S... B...., S..... G... Să ne cumpărăm toți aeroglisoare. Zic...

09.03.2018 la 10:44

E adevarat ca e groaznic sa ai asa ceva in strada,dar din cate se vede domnul primar i-a montat pavele in curte pana la poarta,pavele cu care s-au facut trotuare in oras...deci are pile la primarie. Din cate stiu acolo se lucreaza pentru canalizare....

09.03.2018 la 09:49

Adevarul este crunt. Ce este tot adevarat: in problema cu pricina, primarul ar fi ultima persoana raspunzatoare. Cei vinovati sufera de o indolenta si incompetenta crasa. Totusi cineva, poate chiar primarul, ar putea sa le umble la buzunare celor vinovati de starea jalnica a acestor strazi.

09.03.2018 la 09:05

VENITIsi pe Maramures Calcantraur Horia Aurel Vlaicu e groaznic de circulat nici cu masia nici pe jos sint gropi si noroi de nu ti vine sa iesi din casa

09.03.2018 la 08:39

stiu ca nu il publici!dar macar spune-i!mutumim din suflet tovarase alexandrescu,cel mai iubit si stimat fiu al padurenilor.ca a lasat opincile la bariera dar a uitat....pune amenda societatii care a produs dezastrul.ce dirigintare face primaria .ti-a distrus strazile i.....

09.03.2018 la 08:32

Foarte frumos si succint prezentat. Adaug la acele strazi si altele - parca erau fotografii surprinse si pe strada mea. Sper ca dl. Primar va trimite responsabilii din subordine (normal, echipati cu cizme din cauciuc...) sa faca ceva, o nota de constatare a situatiei existente. STIU ca exista o structura care are in administrare drumurile din municipiu. Mai stiu si ca ei dau acordurile de spargere si ca trebuie aduse suprafetele sparte la starea initiala. Ergo, ei se fac vinovati de nesupravegherea stadiului lucrarilor si de disconfortul cetatenilor, nu dl. Primar. Sunt platiti sa faca ceea ce trebuie, nu trebuie primarul sa-i impinga de la spate. Cred eu...

Publicitate



Panoramic Travel Botosani

BANCUL ZILEI !


DorohoiNews.ro


Discuţie între doi colegi:
- Ai auzit? A murit şeful!
- Da! Şi mă tot întreb cine a mai murit odată cu el.
- De ce?
- Păi, scria în anunţ că „odată cu el a murit unul dintre cei mai capabili angajaţi ai companiei noastre”.



DOROHOI NEWS - Primim la redacție

DorohoiNews.ro






PARTENERI - AJOFM BOTOSANI

DorohoiNews.ro


PUBLICITATE

DorohoiNews.ro

DorohoiNews.ro

DorohoiNews.ro

ZiareBotosani.ro

POLIȚIA LOCALĂ DOROHOI

DorohoiNews.ro

PARTENERI

DorohoiNews.ro

DorohoiNews.ro

Dorohoi News

DorohoiNews.ro DorohoiNews.ro DorohoiNews.ro

DorohoiNews.ro

DorohoiNews.ro


PUBLICITATE

DorohoiNews.ro

DorohoiNews.ro



UMANITAR

DorohoiNews.ro

Donatii online prin contul PAYPAL…



DorohoiNews.ro


DorohoiNews.ro


DorohoiNews.ro


DorohoiNews.ro



PUBLICITATE


PSD Botosani
DorohoiNews.ro

DorohoiNews.ro

PSD Botosani

DorohoiNews.ro

Ultimele anunturi

SC din Dorohoi angajează ajutor de bucătar cu sau fără experiență

SC din Dorohoi angajează ajutor de bucătar cu sau fără experiență
Societate comercială din Dorohoi angajează ajutor de bucătar cu sau fără experiență. Pentru mai ...

GAVROMARM, depozit de marmură și granit în Saucenița, angajează personal

GAVROMARM, depozit de marmură și granit în Saucenița, angajează personal
SC GAVROMARM SRL depozit de marmură și granit în Saucenița angajează, în condițiile ...

Magazinul Peneș Curcanul Dorohoi angajează gestionar - vânzătoare

Magazinul Peneș Curcanul Dorohoi angajează gestionar - vânzătoare
Magazinul Peneș Curcanul Dorohoi angajează gestionar - vânzătoare. CV-urile se pot depune la ...

Societate comercială din Dorohoi angajează mecanici agricoli cu experiență

Societate comercială din Dorohoi angajează mecanici agricoli cu experiență
Societate comercială din Dorohoi cu profil agricol angajează mecanici agricoli cu experiență. Informații ...

BAMBOO angajează supraveghetoare sală jocuri

BAMBOO angajează supraveghetoare sală jocuri
BAMBOO angajează supraveghetoare sală jocuri! Oferim și cerem seriozitate maximă! Salariul este motivant, ...

Închiriez spațiu comercial

Închiriez spațiu comercial
Inchiriez sp.comercial in suprafata de 200mp. Relații la telefon: 0748993952

SC angajează șofer categoria C+E

SC angajează șofer categoria C+E
SC din Dorohoi angajează șofer categoria C+E. Relații la telefon: 0745182610

SABCO-S Dorohoi angajează lucrător comercial pentru magazin

SABCO-S Dorohoi angajează lucrător comercial pentru magazin
SC SABCO-S SRL din Dorohoi angajează lucrător comercial pentru magazin. Detalii la telefon 0745182610 ...

SABCO-S Dorohoi angajează operator facturare

SABCO-S Dorohoi angajează operator facturare
SC SABCO-S SRL din Dorohoi scoate pentru angajare un post de operator facturare. Detalii la telefon: ...

Sincere condoleanțe din partea Colectivului Liceului Tehnologic „Alexandru Vlahuță” Șendriceni

Sincere condoleanțe din partea Colectivului Liceului Tehnologic „Alexandru Vlahuță” Șendriceni
În aceste clipe de adâncă tristeţe este foarte greu să găseşti cuvintele, pentru că ...

PARTENERI

DorohoiNews.ro


DorohoiNews.ro


DorohoiNews.ro


DorohoiNews.ro


DorohoiNews.ro

DorohoiNews.ro

DorohoiNews.ro

DorohoiNews.ro

DorohoiNews.ro