Daca sunteti martorul unor evenimente importante va rugam sa ne contactati la tel: 0749.877.802 sau email: [email protected]

Zgomot

Am primit pe adresa redacţiei Dorohoi News, o sesizare venită din partea unui cititor al publicaţiei noastre, cu dorința de a fi publicată pe site-ul nostru.

Redăm integral acest text:

„Vă deranjez cu o întrebare. Știe cineva, în virtutea cărei legi sau cu aprobarea cui Biserica din Plevna (lângă școala generală) are dreptul să deranjeze cu difuzoarele date la maxim pe toată lumea din zonă. Este normal ca eu, care sunt venit în concediu de odihnă și locuiesc în zonă, să fiu deranjat mereu de muzică bisericească? Dacă eu aș pune muzică rock la maxim, în câte minute aș primi amendă? Nu poate opri nimeni sfidarea bunului simț de către biserică? Vreți slujbe? Ok. Dar ascultați în biserică, nu așa. Nu este normal. Mulțumesc!”

NOTĂ: Dorohoi News nu-şi asumă răspunderea pentru conţinutul mesajului primit pe adresa redacţiei noastre şi publicat mai sus.

Reamintim cititorilor noştri, dacă sunteţi martorul unor evenimente importante, vă rugăm să ne contactaţi la Tel: 0749.877.802 sau Email: [email protected]

DorohoiNews.ro

DorohoiNews.ro

DorohoiNews.ro

DorohoiNews.ro





GALERIE FOTO

Zgomot
DorohoiNews.ro, 17-08-2020

Va rugam sa folositi un limbaj decent; mesajele postate vor fi validate de un Moderator inainte de a fi publicate pe site.

NOTA: Va rugam sa comentati la obiect, legat de continutul prezentat in material. Orice deviere in afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului (autorilor) materialului, afisarea de anunturi publicitare, precum si jigniri, trivialitati, injurii aduse celorlalti cititori care au scris un comentariu se va sanctiona prin cenzurarea partiala a comentariului, stergerea integrala sau chiar interzicerea dreptului de a posta, prin blocarea IP-ului folosit.

Site-ul www.dorohoinews.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.

Am fost informat(a) despre Politica de Confidențialitate şi de Securitate a prelucrării datelor cu caracter personal, declar ca am peste 16 ani și sunt de acord cu prelucrarea datelor cu caracter personal:
- pentru ofertare comerciala
- pentru activitati promotionale: concursuri, reclame, publicitate
Security Code

COMENTARII VIZITATORI

19.08.2020 la 21:13

Bravo Luminița , ai mare dreptate. Ne opresc "pensații cu chipiu pe ochi"( tot ne uităm la Robi din Las Fierbinți) și ne amendează la centură, proiectoare, sau radar cu 62 km/oră, dar pe cei parcați neregulamentar, rabele pline cu nisip mult peste nivel și fără prelată, ce tranzitează orașul zi și noapte cu un zgomot infernal....nu-i oprește nimeni, sunt invizibili. Lăsați că primim curând promisiuni de mai bine de la viitorii candidați. Iar fac centură, iar devenim oraș occidental., va curge lapte și miere o lună. Dacă funcțiile de primar, consilier, etc. ar fi doar onorifice, ar mai candida cineva ? Sunt pregătiți pentru muncă patriotică ?

18.08.2020 la 20:16

Trebuie discutat mai intai cu preotul, poate nu si-a dat seama ca ii deranjeaza pe cei ceilalti. Daca insa nu accepta sa reduca volumul slujbelor trebuie facuta reclamatie la politie si la alte organe abilitate. Cu siguranta nu poate obliga lumea din jurul bisericii sa-i asculte slujbele.

18.08.2020 la 11:26

DAAAA, deranjeaza motoarele si tigaile cu ITP luat Dumnezeu stie cum, cainii comunitari pe care nu ii vede nimeni dar care urla jumate de noapte sub bloc, tinerii care stau pe bancile puse in lungul unor strazi -langa casele oamenilor, masinile parcate fix in curba incat sa nu te poti asigura, petrecaretii care stau la un pahar de vorba in spatiul public de dimineata pana seara langa scoli/in parcuri cand copiii nostri merg spre casa, cei care tulbura linistea cetatenilor la ore tarzii din noapte si multe, multe altele ,dar politia nu vede nu aude si nu spune nimic. Ma intreb daca nu cumva au ,,decat,, munca de birou ...Ar trebuie sa aiba si activitate pe teren. Munca prestata de aceasta institutie chiar nu se justifica prin plata salariilor marite si sporurilor primite, regret enorm ca scriu aceasta realitate, sper, strict locala

18.08.2020 la 10:24

O zi de munca la privat??? Restul daca nu sunt din privat nu au voie sa se odihneasca? Of, sclavete pe plantatie, deranjat de slijba de duminica. Revarsa-ti frustrarile de angajat exploatat la maximum in alte parti. Eu nu-s cu biserica, dar preotul face slujba in altar, nu se roaga la blocul din fata bisrticii, asta e regula. Si pentru ca biserica este neincalatoare pt.asigurarea distantarii, de cand cu pandemia, cat e cald, se tin afara enoriasii. Si enoriasii tre' sa-l auda cumva pe popa. Nu mai fi tu revoltat. Daca ai alte credinte, pareri, apartii altui cult sau pur si simplu ai boala pe BOR, afla ca nu esti singurul, dar restul suntem civilizati.

18.08.2020 la 10:04

Dacă va e lene sa va ridicați din pat sa mergeți 2 ore pe săptămână la biserică, vine biserica la voi

18.08.2020 la 08:16

Părintele se poate ruga în liniște și fără să pună boxe afară. Eu vin după o noapte de muncă și trebuie să mă odihnesc. Noaptea următoare trebuie să merg din nou la muncă.

18.08.2020 la 07:37

Dar tobele sparte și bubuiala tobelor sparte de la rable, motorete sau atv-uri deținute de vedetele orașului nu vă deranjează ?

17.08.2020 la 22:16

Este dreptul omului să aibă parte de liniște, iar legea îi garantează acest drept. Nu mai comentați aiurea! Nu trebuie să se justifice nimeni cu nimic pentru ca legea să fie respectată. Nimeni nu este mai presus de lege!!! Poliția ce face? Această instituție este total ineficientă deoarece nu previne și nu stopează abaterile/faptele situate în afara legii, indiferent care sunt protagoniștii acestora. Nerespectarea legii de către unii este un îndemn pentru alții care vor face ce văd/aud.

17.08.2020 la 21:34

Are dreptate. Ar trebui făcut ceva în privința zgomotului produs de boxele date la maxim în Dorohoi. Poliția, poliția locală și jandarmeria dorm în papuci.

17.08.2020 la 20:07

Oare dacă o biserica pocăită ar da difuzoarele la maxim, sa zicem pe Bulevard, ori la Gara, ori indiferent in care parte a orașului, revoltatul la postare ar considera ca e Nederanjat ca pastorul se roagă și pentru respectivul? E doar o opinie. Ca fapt divers, la starea mea whatsup am solicitat BOR sa trimită instructori de canto spre a înstrui pe cei ce au cântat Prohodul in ajunul Sf. Maria ca chiar mă deranjau aforismele ce se auzeau de la Catedrala. Nu de alta da plătesc și eu impozit ca sa locuiesc in Centru și am dreptul la liniște după o zi de munca la privat nu?

17.08.2020 la 18:42

Te deranjeazā că părintele se roagă și pentru tine și pentru mine și pentru ce-i din pușcării ...Părinte nu âi mai pomeni că nu se merită

17.08.2020 la 13:36

Si eu, cand am fost in concediu de odihna, asa mi-au mai cantat pescarusii. Pe cine sa trag la raspundere? :))

Publicitate



Panoramic Travel Botosani

BANCUL ZILEI !


DorohoiNews.ro


Discuţie între doi colegi:
- Ai auzit? A murit şeful!
- Da! Şi mă tot întreb cine a mai murit odată cu el.
- De ce?
- Păi, scria în anunţ că „odată cu el a murit unul dintre cei mai capabili angajaţi ai companiei noastre”.



DOROHOI NEWS - Primim la redacție

DorohoiNews.ro






PARTENERI - AJOFM BOTOSANI

DorohoiNews.ro


PUBLICITATE

DorohoiNews.ro

DorohoiNews.ro

DorohoiNews.ro

ZiareBotosani.ro

POLIȚIA LOCALĂ DOROHOI

DorohoiNews.ro

PARTENERI

DorohoiNews.ro

DorohoiNews.ro

Dorohoi News

DorohoiNews.ro DorohoiNews.ro DorohoiNews.ro

DorohoiNews.ro

DorohoiNews.ro


PUBLICITATE

DorohoiNews.ro

DorohoiNews.ro



UMANITAR

DorohoiNews.ro

Donatii online prin contul PAYPAL…



DorohoiNews.ro


DorohoiNews.ro


DorohoiNews.ro


DorohoiNews.ro



PUBLICITATE


PSD Botosani
DorohoiNews.ro

DorohoiNews.ro

PSD Botosani

DorohoiNews.ro

Ultimele anunturi

SC din Dorohoi angajează ajutor de bucătar cu sau fără experiență

SC din Dorohoi angajează ajutor de bucătar cu sau fără experiență
Societate comercială din Dorohoi angajează ajutor de bucătar cu sau fără experiență. Pentru mai ...

GAVROMARM, depozit de marmură și granit în Saucenița, angajează personal

GAVROMARM, depozit de marmură și granit în Saucenița, angajează personal
SC GAVROMARM SRL depozit de marmură și granit în Saucenița angajează, în condițiile ...

Magazinul Peneș Curcanul Dorohoi angajează gestionar - vânzătoare

Magazinul Peneș Curcanul Dorohoi angajează gestionar - vânzătoare
Magazinul Peneș Curcanul Dorohoi angajează gestionar - vânzătoare. CV-urile se pot depune la ...

Societate comercială din Dorohoi angajează mecanici agricoli cu experiență

Societate comercială din Dorohoi angajează mecanici agricoli cu experiență
Societate comercială din Dorohoi cu profil agricol angajează mecanici agricoli cu experiență. Informații ...

BAMBOO angajează supraveghetoare sală jocuri

BAMBOO angajează supraveghetoare sală jocuri
BAMBOO angajează supraveghetoare sală jocuri! Oferim și cerem seriozitate maximă! Salariul este motivant, ...

Ofer spre închiriere apartament

Ofer spre închiriere apartament
Ofer spre închiriere apartament cu 2 camere,zona Olinescu lângă 2 Pași .Apartamentul este ...

Închiriez spațiu comercial

Închiriez spațiu comercial
Inchiriez sp.comercial in suprafata de 200mp. Relații la telefon: 0748993952

SC angajează șofer categoria C+E

SC angajează șofer categoria C+E
SC din Dorohoi angajează șofer categoria C+E. Relații la telefon: 0745182610

SABCO-S Dorohoi angajează lucrător comercial pentru magazin

SABCO-S Dorohoi angajează lucrător comercial pentru magazin
SC SABCO-S SRL din Dorohoi angajează lucrător comercial pentru magazin. Detalii la telefon 0745182610 ...

SABCO-S Dorohoi angajează operator facturare

SABCO-S Dorohoi angajează operator facturare
SC SABCO-S SRL din Dorohoi scoate pentru angajare un post de operator facturare. Detalii la telefon: ...

PARTENERI

DorohoiNews.ro


DorohoiNews.ro


DorohoiNews.ro


DorohoiNews.ro


DorohoiNews.ro

DorohoiNews.ro

DorohoiNews.ro

DorohoiNews.ro

DorohoiNews.ro