Daca sunteti martorul unor evenimente importante va rugam sa ne contactati la tel: 0749.877.802 sau email: [email protected]

P2170384

Sub genericul „ÎNTÂLNIRILE MEMORABILE”, realizatorii emisiunii „E bine să ştii”, găzduită de TeleM Botoşani, au iniţiat şi derulat programul creştin „Întâlniri memorabile”, în perioada 10-17 februarie, a.c. Programul a reuşit să fie, aşa cum au intenţionat organizatorii, un act de educaţie creştină şi formare spirituală, de informare şi transmitere a cunoştinţelor biblice, având ca obiectiv central realizarea unei incursiuni în istoria creştină, punând accent pe valoarea hristocentrică a Bibliei.
   
Întâlnirile, moderate de pastorul Tiberiu Mica, au cuprins abordări biblice, sesiuni de întrebări şi răspunsuri, prezenţe scenice incluzând muzică vocală şi instrumentală susţinută de corul bisericilor adventiste din Conceşti, Botoşani, Bajura, Dorohoi şi formaţia de blok-flote, „Acord” a Bisericii adventiste de ziua a şaptea din Dumbrăviţa. Cu 8 subiecte incitante – „Drumul întoarcerii” – pastor Dorin Cristea, „Între disperare şi speranţă” – pastor Olivian Huean, „Adevăr în taina nopţii” – pastor Daniel Chiriac, „O întâlnire secretă” – pastor Claudiu Hriscu, „Un altfel de musafir” – pastor Ovidiu Burlacu, „Firimituri salvatoare” – pastor Tiberiu Nica, „chemarea mileniului” – pastor Daniel Horândău, „Nu te da bătut” – pastor Gheorghe Burlacu, întrunirile s-au bucurat de o asistenţă extrem de numeroasă, captivată de subiectele abordate cu teme incitante, comentarii pe baza adevărurilor din sfânta scriptură, dar mai ales prin oferta posibilităţii de a purta discuţii pe marginea unor subiecte cu caracter religios.

„Acest proiect este al doilea de acest gen din judeţul nostru. Primul s-a desfăşurat în vara anului 2012 la Botoşani, iar întâlnirile de la Dorohoi au fost favorizare de dorinţa telespectatorilor de a avea astfel de dezbateri şi în acest municipiu, iar în următorul proiect de acest gen, se va desfăşura la Darabani. Dorohoienii au răspuns favorabil la invitaţia noastră, întrebările venite din partea publicului au fost numeroase, iar cele două ore ale fiecărei întâlniri s-au dovedit de multe ori insuficiente pentru lămurirea tuturor aspectelor, dat fiind faptul că întrebările au reflectat o cultură biblică ridicată şi o dorinţă de cunoaştere. Organizatorii apreciază cadrul în care au decurs aceste întâlniri, amintind aici şi faptul că participanţii şi-au exprimat în număr mare dorinţa de a continua cu un program asemănător, dar de data aceasta săptămânal, mai concret, proiectul nu s-a încheiat aici, ci se va derula mai departe cu un studiu al cărţii biblice Apocalipsa, în fiecare duminică de la orele 18, la Casa de cultură din municipiul Dorohoi”, a precizat pentru DorohoiNews pastorul Bisericii AZŞ din municipiul gazdă, Olivian Huean.
   
Precizăm şi faptul că printre invitaţi s-au numărat Alin Apostol – director al departamentului tineret al Conferinţei AZŞ Moldova şi pastorul Florin Istrate, trezorierul aceleiaşi Conferinţe, cu sediul la Bacău, care a prezentat şi concluziile acestui eveniment spiritual alături de moderatorul programului.
   
Conchidem, afirmând că un asemenea demers spiritual nu a ajuns la final, pentru că este un nou început determinat de solicitările publicului divers prin confesiuni religioase şi vârste şi prin faptul că „într-o societate care este în degringoladă şi în care se impune o asanare morală, iar cineva trebuie să-i oprească declinul, după cum afirma unul din susţinătorii temelor, astfel de întâlniri care au fost memorabile mai ales prin eroii bibliei prezentaţi, au un impact deosebit asupra reconstrucţiei umane, şi a edificării Bisericii „dinăuntru”. prof. Cornelius Drescanu.

DorohoiNews.ro

DorohoiNews.ro


PNL Botosani



DorohoiNews.ro



GALERIE FOTO

P2170384IMG_8078IMG_8088IMG_8094IMG_8095IMG_8096IMG_8134IMG_8135IMG_8148IMG_8155IMG_8173IMG_8178IMG_8236P2170389P2170392P2170394P2170396P2170398
DorohoiNews.ro, 20-02-2013

Va rugam sa folositi un limbaj decent; mesajele postate vor fi validate de un Moderator inainte de a fi publicate pe site.

NOTA: Va rugam sa comentati la obiect, legat de continutul prezentat in material. Orice deviere in afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului (autorilor) materialului, afisarea de anunturi publicitare, precum si jigniri, trivialitati, injurii aduse celorlalti cititori care au scris un comentariu se va sanctiona prin cenzurarea partiala a comentariului, stergerea integrala sau chiar interzicerea dreptului de a posta, prin blocarea IP-ului folosit.

Site-ul www.dorohoinews.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.

Am fost informat(a) despre Politica de Confidențialitate şi de Securitate a prelucrării datelor cu caracter personal, declar ca am peste 16 ani și sunt de acord cu prelucrarea datelor cu caracter personal:
- pentru ofertare comerciala
- pentru activitati promotionale: concursuri, reclame, publicitate
Security Code

COMENTARII VIZITATORI

17.10.2016 la 12:53

va rog frumos ,unde pot urmari temele care au sustinut fiecare pastor

07.05.2014 la 19:51

Oameni buni, dar dovediti cu Scriptura, nu cu altceva ca pastorii acestia spun erezii! Si daca au dreptate, nu v-ati gandit? In lumea asta plina de compromis, iubire de placeri si obiceiuri pacatoase, mai rar se dezbat chestiuni de viata si de moarte, cum ar fi salvarea vesnica a sufletului tau si al meu! Cititi Biblia! In ea este scris tot adevarul! De aceea Creatorul Universului si Mantuitorul nostru a lasat aceasta \"harta\" plina de lumina ca sa stim cum sa ne orientam in lumea asta intunecata! Dumnezeu sa ne ajute sa ajungem la destinatie! PS: Slavit sa fie Dumnezeu ca in loc de alte spectacole si showuri se mai prezinta inca teme de o importanta vitala, de care atarna viata noastra: Isus Hristos, Biblia si Apocalipsa.

07.03.2013 la 04:41

Am fost si eu interesat de aceste intalniri si foarte atent sa descopar ereziile enuntate mai sus. Am intalnit insa decenta, respectul si gratitudinea fata de Dumnezeul Creator, elocventa cat si coerenta exprimarii, si mai pe sus de toate ce intradevar mi-a placut a fost ca la fiecare raspuns se deschidea Biblia, si din sfanta citire am descoperit 2 lucruri: 1. Pentru Mântuire este mare nevoie de Mântuitor si 2. Pentru credinta este mare nevoie de Citirea Sfintelor Scripturi. Am inteles de la acesti tineri slujitori ca Numai in Sfanta Evanghelie gasesti calea de Mantuire.

23.02.2013 la 11:14

e greu de inteleas menirea Casei de Cultura in municipiul Dorohoi.Pe vremuri acolo se creeau talente....astazi se cresc caini,se face yoga,afaceri dubioase si mai nou se predica apocalipsa...Succes...cu siguranta ve-ti avea parte de o apocalipsa culturala dorohoieni

20.02.2013 la 23:12

Va auziti ce tampenii spuneti? Infectati sala cu prostiile voastre.

20.02.2013 la 20:16

Conform invataturii adventiste sfârsitul lumii "a fost" în anul 1843,10 octombrie 1844,Miller a recunoscut public că a gresit.Între rătăcirile specifice acestei secte se numără: învătătura despre Mileniu, credinta că nu există iad si nici suflet nemuritor, obligativitatea legilor Vechiului Testament privind tinerea sâmbetei si mâncărurile necurate, credinta că împărătia de 1260 de zile a Antihristului (conf. Apoc. 12:16) reprezintă perioada de 1260 de ani dintre 538 si 1798 (dominatia papalitătii în Europa apuseană) şi, poate cea mai bizară dintre toate ereziile, ideea că Arhanghelul Mihail este una şi aceeaşi persoană cu... Iisus Hristos!

20.02.2013 la 19:22

Nu ar putea aștepta Apocalipsa la casa de rugaciune de pe Bălcescu? La Casa de Cultura mai avem treaba.

Publicitate



Panoramic Travel Botosani

BANCUL ZILEI !


DorohoiNews.ro


Profesor:
Cine răspunde la următoarea întrebare, poate merge acasă.
Un băiat aruncă geanta pe fereastră.
Profesorul:
Cine tocmai a aruncat ghiozdanul?
Băiatul:
Eu, și plec acasă acum.



DOROHOI NEWS - Primim la redacție

DorohoiNews.ro






PARTENERI - AJOFM BOTOSANI

DorohoiNews.ro


PUBLICITATE

DorohoiNews.ro

DorohoiNews.ro

DorohoiNews.ro

ZiareBotosani.ro

POLIȚIA LOCALĂ DOROHOI

DorohoiNews.ro

PARTENERI

DorohoiNews.ro

DorohoiNews.ro

Dorohoi News

DorohoiNews.ro DorohoiNews.ro DorohoiNews.ro

DorohoiNews.ro

DorohoiNews.ro


PUBLICITATE

DorohoiNews.ro

DorohoiNews.ro



UMANITAR

DorohoiNews.ro

Donatii online prin contul PAYPAL…



DorohoiNews.ro


DorohoiNews.ro


DorohoiNews.ro


DorohoiNews.ro



PUBLICITATE


PSD Botosani
DorohoiNews.ro

DorohoiNews.ro

PSD Botosani

Ecomed Dorohoi

PNL Botosani

DorohoiNews.ro

Ultimele anunturi

SC angajează personal pentru fabrică de lactate

SC angajează personal pentru fabrică de lactate
SC angajează personal pentru fabrică de lactate, calificați și necalificați. Relații la telefon: ...

SC din Dorohoi angajează personal pentru curățenie sedii administrative

SC din Dorohoi angajează personal pentru curățenie sedii administrative
Societate Comercială din Dorohoi angajează personal auxiliar pentru curățenie sedii administrative. ...

SC din Dorohoi angajează ajutor de bucătar cu sau fără experiență

SC din Dorohoi angajează ajutor de bucătar cu sau fără experiență
Societate comercială din Dorohoi angajează ajutor de bucătar cu sau fără experiență. Pentru mai ...

GAVROMARM, depozit de marmură și granit în Saucenița, angajează personal

GAVROMARM, depozit de marmură și granit în Saucenița, angajează personal
SC GAVROMARM SRL depozit de marmură și granit în Saucenița angajează, în condițiile ...

Magazinul Peneș Curcanul Dorohoi angajează gestionar - vânzătoare

Magazinul Peneș Curcanul Dorohoi angajează gestionar - vânzătoare
Magazinul Peneș Curcanul Dorohoi angajează gestionar - vânzătoare. CV-urile se pot depune la ...

Societate comercială din Dorohoi angajează mecanici agricoli cu experiență

Societate comercială din Dorohoi angajează mecanici agricoli cu experiență
Societate comercială din Dorohoi cu profil agricol angajează mecanici agricoli cu experiență. Informații ...

BAMBOO angajează supraveghetoare sală jocuri

BAMBOO angajează supraveghetoare sală jocuri
BAMBOO angajează supraveghetoare sală jocuri! Oferim și cerem seriozitate maximă! Salariul este motivant, ...

Caut persoană pentru întreținere gazon

Caut persoană pentru întreținere gazon
Caut persoană pentru întreținere gazon! Tel: 0725810071

SC angajează muncitori calificați și necalificați în domeniul construcțiilor

SC angajează muncitori calificați și necalificați în domeniul construcțiilor
Angajez muncitori calificați și necalificați în domeniul constructiilor, în special șef ...

Căutăm o bonă cu experiență

Căutăm o bonă cu experiență
Căutăm o bonă cu experiență pentru a lucra la domiciliu cu un copil de un an jumătate. Candidatul ...

PARTENERI

DorohoiNews.ro


DorohoiNews.ro


DorohoiNews.ro


DorohoiNews.ro


DorohoiNews.ro

DorohoiNews.ro

DorohoiNews.ro

DorohoiNews.ro

DorohoiNews.ro