Daca sunteti martorul unor evenimente importante va rugam sa ne contactati la tel: 0749.877.802 sau email: [email protected]

Concert Catedrala Dorohoi 2012_145

In seara zilei de 30 noiembrie 2012, dupa traditia deja formata, in Catedrala „Adormirea Maicii Domnului" din Dorohoi, a avut loc concertul de colinde organizat de Fratia Ortodoxa Romana in colaborare cu Asociatia Tineretului Ortodox Roman- filialele Dorohoi. Daca in ceilalti ani erau 3-4 grupuri care participau, in acest an au participat 11 grupuri, fiecare interpretand cateva colinde, alcatuind 2 ore si jumatate de spectacol, savurat de cele cateva sute de oameni prezenti.
  
Astfel, s-au derulat prestatiile grupurilor:
·    "VOCES" - al Clubului Copiilor Dorohoi, coordonat de dl. prof. Paul-Ciprian MIHAI;
·    corul  pe trei voci al  elevelor de la Liceul Tehnologic "Regina Maria" Dorohoi, coordonat de d-na prof. Gheorghina GUSULEI;
·    corul cadrelor didactice de la  Liceul Tehnologic "Regina Maria" Dorohoi, coordonat de pr. prof. Ciprian SOPTICA;
·    grupul vocal-instrumental din clasa a-IV-a Step by Step de la Scoala Gimnaziala "Al. I. Cuza" Dorohoi, coordonat de fam. prof. Vasile si Rodica BRADU;
·    grupul vocal intrumental "Symbol" al Seminarului Teologic Liceal "Sf. Ioan Iacob" Dorohoi, coordonat de prof. Daniel HARIGA, format din fetele de la sectia de Filologie bilingv si baieti de la Pastorala;
·    corul barbatesc al parohiei "Sf. Ioan Botezatorul" Bucecea, dirijat de p.c.pr.prof. Vasile COJOCARIU;
·    grupul vocal-instrumental "Allegria", constituit in cadrul clubului "Aleph"- al Seminarului Teologic Liceal "Sf. Ioan Iacob" Dorohoi, format din fetele de la sectia de Filologie bilingv, coordonat de elevul Silvestru BIDASCU, anul III Pastorala;
·    grupul vocal-instrumental al ATOR Dorohoi, coordonat de p.c.pr. Ciprian SOPTICA;
·    corul psaltic "AGNUS" al Seminarului Teologic Liceal "Sf. Ioan Iacob" Dorohoi, coordonat de elevul Alexandru STADOLEANU, anul IV-Pastorala;
·    corul "HARIS" armonizat pe 4 voci, coordonat de pr/prof. Constantin MUHA;
·    parte din membrii  corului "LAUDATE DOMINUM" din Iasi, format din studenti de la Teologie si Conservator, dirijat de  Alexandru DARIE.
   
Grurpurile prezente au totalizat 218 membri, care au interpretat colinde pentru cele cateva sute de persoane care au constituit auditoriul. Foarte multi au stat si afara, profitand de vremea calduroasa ce a permis acest lucru. Atat participantii cat si auditoriul au depasit recordul celorlalte editii. Domnul ing, Alexandru OSTAFE, reprezentantul FOR Dorohoi si-a exprimat satisfactia, referindu-se la anvergura prezentei editii.
   
Pr. prof. Constantin Muha a declarat:"Este un lucru imbucurator ceea ce s-a intamplat astazi aici. Sute de inimi batand intru aceeasi simtire de Credinta si Neam. In aceasta zi ne putem arata recunostinta fata de Bunul Dumnezeu Care aranduit ca unul din cei 12 Apostoli ai Sai sa devina parintele nostru spiritual, prin predicarea Cuvantului Evangheliei pe teritoriul Patriei noastre. Colindele contin si un mesaj profund patriotic, facand parte in acelasi timp din zestrea spirituala a Neamului Romanesc ce recunoaste ca izvoare ale Revelatiei, Sfanta Scriptura si Sfanta Traditie. Faptul ca au fost colindatori de diferite varste, ne arata ca vestirea Nasterii Domnului si a increstinarii noastre, reprezinta o dimensiune cultural-misionara, dar si o  obligatie de suflet pri care ne aratam reconostinta fata de cei care s-au jertfit pentru ca noi sa traim liberi.". Cele peste 60 de colinde interpretate au incantat publicul spectator, demonstrand bogatia spirituala a traditiei crestin-ortodoxe.
 
La final s-a intonat urarea crestineasca „La multi ani" si s-au facut urari pentru sarbatorile si anul care urmeaza.
 
Vezi Galerie FOTO completă de la eveniment, Click AICI!

DorohoiNews.ro

DorohoiNews.ro


PNL Botosani



DorohoiNews.ro



GALERIE FOTO

Concert Catedrala Dorohoi 2012_145Concert Catedrala Dorohoi 2012_03Concert Catedrala Dorohoi 2012_06Concert Catedrala Dorohoi 2012_22Concert Catedrala Dorohoi 2012_27Concert Catedrala Dorohoi 2012_36Concert Catedrala Dorohoi 2012_37Concert Catedrala Dorohoi 2012_52Concert Catedrala Dorohoi 2012_54Concert Catedrala Dorohoi 2012_69Concert Catedrala Dorohoi 2012_72Concert Catedrala Dorohoi 2012_92Concert Catedrala Dorohoi 2012_109Concert Catedrala Dorohoi 2012_115Concert Catedrala Dorohoi 2012_120Concert Catedrala Dorohoi 2012_124Concert Catedrala Dorohoi 2012_138Concert Catedrala Dorohoi 2012_148Concert Catedrala Dorohoi 2012_151Concert Catedrala Dorohoi 2012_163
DorohoiNews.ro, 01-12-2012

Va rugam sa folositi un limbaj decent; mesajele postate vor fi validate de un Moderator inainte de a fi publicate pe site.

NOTA: Va rugam sa comentati la obiect, legat de continutul prezentat in material. Orice deviere in afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului (autorilor) materialului, afisarea de anunturi publicitare, precum si jigniri, trivialitati, injurii aduse celorlalti cititori care au scris un comentariu se va sanctiona prin cenzurarea partiala a comentariului, stergerea integrala sau chiar interzicerea dreptului de a posta, prin blocarea IP-ului folosit.

Site-ul www.dorohoinews.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.

Am fost informat(a) despre Politica de Confidențialitate şi de Securitate a prelucrării datelor cu caracter personal, declar ca am peste 16 ani și sunt de acord cu prelucrarea datelor cu caracter personal:
- pentru ofertare comerciala
- pentru activitati promotionale: concursuri, reclame, publicitate
Security Code

COMENTARII VIZITATORI

02.12.2012 la 21:15

Nu stiu daca e cazul de facut imputation. Momentum a fost oferit de oamenii pentru oamenii, fara nici un fel de pretentii. Toti au muncit indiferent de varsta. Au predominat tinerii si copiii, lucru imbucurator. Cei de peste 30 de ani, au completat colindele manifest ale copii lot de la Club. A colindo este un act de cultura, de patriotism dar si un act de credinta! Un mod de a marturisi pe Dumnezeu in fata semenilor. Felicitari tuturor si multe spectacole impreuna. A fost intr-adevar superb. Pentru cei care stiu sa prettuiasca munca si care au simt artistic.

02.12.2012 la 17:56

Unii frustați caută nod în papură...un ateu caută pe internet explicația cuvântului SPECTATOR și vrea să dovedească câți neuroni are.Însăși fotografiile dovedesc că principalii mesageri au fost copiii-includ aici și elevii seminarului dar și pe cei de la Liceul Regina Maria.Împarte-ți părerile cu cine vrei,lasă pleonasmele și uită-te în oglindă!!!

01.12.2012 la 19:14

La multi ani Romania! Felicitari copiilor care s-au implicat in ceea a fost acest concert. Fara acesti copii, prescolari si scolari, nu s-ar realiza acest concert. Daca ar canta doar adultii sau "baitii buni", farmecul sarbatorilor nu ar mai exista. Noroc ca sunt copiii cuminti si adevarati. "Spectatorule la concert" nu exagera, parerile sunt impartite. Cand mai dai comentarii nu te da de gol prin simplul fapt ca nu esti atent la pleonasme :SPECTATÓR, -OÁRE, spectatori, -oare, s. m. și f. Persoană care asistă la un spectacol, la o competiție sportivă, la o ceremonie etc. ♦ Martor la o întâmplare, la un eveniment. – Din fr. spectateur, lat. spectator.(definitie DEX).

01.12.2012 la 10:48

FRUMOS e puțin spus...MAGNIFIC este cuvântul potrivit pentru întreaga activitate desfășurată sub coordonarea pr. Muha.Un asemenea spectacol trebuia sa fie găzduit de Sala Teatrului.Felicitări sincere!

Publicitate



Panoramic Travel Botosani

BANCUL ZILEI !


DorohoiNews.ro


Doi îndrăgostiți trec pe lângă o cofetărie.
Ea: Mmm... ce bine miroase!
El: Daca vrei, mai trecem o dată.



DOROHOI NEWS - Primim la redacție

DorohoiNews.ro






PARTENERI - AJOFM BOTOSANI

DorohoiNews.ro


PUBLICITATE

DorohoiNews.ro

DorohoiNews.ro

DorohoiNews.ro

ZiareBotosani.ro

POLIȚIA LOCALĂ DOROHOI

DorohoiNews.ro

PARTENERI

DorohoiNews.ro

DorohoiNews.ro

Dorohoi News

DorohoiNews.ro DorohoiNews.ro DorohoiNews.ro

DorohoiNews.ro

DorohoiNews.ro


PUBLICITATE

DorohoiNews.ro

DorohoiNews.ro



UMANITAR

DorohoiNews.ro

Donatii online prin contul PAYPAL…



DorohoiNews.ro


DorohoiNews.ro


DorohoiNews.ro


DorohoiNews.ro



PUBLICITATE


PSD Botosani
DorohoiNews.ro

DorohoiNews.ro

PSD Botosani

Ecomed Dorohoi

PNL Botosani

DorohoiNews.ro

Ultimele anunturi

SC angajează personal pentru fabrică de lactate

SC angajează personal pentru fabrică de lactate
SC angajează personal pentru fabrică de lactate, calificați și necalificați. Relații la telefon: ...

SC din Dorohoi angajează personal pentru curățenie sedii administrative

SC din Dorohoi angajează personal pentru curățenie sedii administrative
Societate Comercială din Dorohoi angajează personal auxiliar pentru curățenie sedii administrative. ...

SC din Dorohoi angajează ajutor de bucătar cu sau fără experiență

SC din Dorohoi angajează ajutor de bucătar cu sau fără experiență
Societate comercială din Dorohoi angajează ajutor de bucătar cu sau fără experiență. Pentru mai ...

GAVROMARM, depozit de marmură și granit în Saucenița, angajează personal

GAVROMARM, depozit de marmură și granit în Saucenița, angajează personal
SC GAVROMARM SRL depozit de marmură și granit în Saucenița angajează, în condițiile ...

Magazinul Peneș Curcanul Dorohoi angajează gestionar - vânzătoare

Magazinul Peneș Curcanul Dorohoi angajează gestionar - vânzătoare
Magazinul Peneș Curcanul Dorohoi angajează gestionar - vânzătoare. CV-urile se pot depune la ...

Societate comercială din Dorohoi angajează mecanici agricoli cu experiență

Societate comercială din Dorohoi angajează mecanici agricoli cu experiență
Societate comercială din Dorohoi cu profil agricol angajează mecanici agricoli cu experiență. Informații ...

BAMBOO angajează supraveghetoare sală jocuri

BAMBOO angajează supraveghetoare sală jocuri
BAMBOO angajează supraveghetoare sală jocuri! Oferim și cerem seriozitate maximă! Salariul este motivant, ...

Casă bătrânească și teren în Dorohoi

Casă bătrânească și teren în Dorohoi
Proprietatea se afla in Dorohoi, cartier Trestiana, strada Ardeal si este compusa din casa bătrânească ...

Caut persoană pentru întreținere gazon

Caut persoană pentru întreținere gazon
Caut persoană pentru întreținere gazon! Tel: 0725810071

SC angajează muncitori calificați și necalificați în domeniul construcțiilor

SC angajează muncitori calificați și necalificați în domeniul construcțiilor
Angajez muncitori calificați și necalificați în domeniul constructiilor, în special șef ...

PARTENERI

DorohoiNews.ro


DorohoiNews.ro


DorohoiNews.ro


DorohoiNews.ro


DorohoiNews.ro

DorohoiNews.ro

DorohoiNews.ro

DorohoiNews.ro

DorohoiNews.ro