Daca sunteti martorul unor evenimente importante va rugam sa ne contactati la tel: 0749.877.802 sau email: [email protected]

aventurile-lui-mos-craciun

Atmosfera magica a Craciunului ne cuprinde pe toti in aceasta perioada a anului. Mirosul de brad, glasul colindatorilor si caldura familiei fac toate parte din traditia Craciunului. Tot ce mai lipseste ca sa intri complet in atmosfera este o poveste frumoasa de Craciun.

Iata o lista cu cele mai frumoase carti de Craciun pentru copii si adulti.

1. Poveste de Craciun, de Charles Dickens
"Povestea de Craciun" este una dintre cele mai indragite carti de Craciun. Indragita de copii pentru universul ei fantastic si de parinti pentru ca mentine valorile traditionale, Poveste de Craciun este alegerea perfecta pentru o lectura langa brad impreuna cu familia.
In ajun de Craciun, batranul Ebenezer Scrooge primeste o vizita de la cele trei fantome ale Craciunului: Trecutul, Prezentul si Viitorul. Cei trei il vor purta pe batran intr-o calatorie in care acesta va invata care sunt adevaratele valori ale Craciunului: bunatate, marinimie, onestitate si dorinta de a darui.

2. Scrisori de la Mos Craciun, de J.R.R Tolkien
J.R.R Tolkien este cunoscutul autor al trilogiei Stapanul Inelelor. "Scrisori de la Mos Craciun" este o minunata colectie de scrisori si imagini destinate copiilor sai.
John, Michael, Christopher si Priscilla asteapta cu nerabdare sa primeasca plicurile cu scrisori de la Polul Nord. In fiecare an Mos Craciun le scrie si le povesteste aventurile si calatoriile sale. Povestile sunt amuzante si pline de imaginatie. Micutii vor afla despre zapacitul Urs Polar, elfii magici ai mosului si renii care il ajuta sa livreze cadouri copiilor din toata lumea.

3. Enciclopedia Craciunului, de Gerry Bowler
Pentru cei cu adevarat pasionati de Craciun aceasta carte este un must-have. Din ea vei afla toate raspunsurile la orice intrebare legata de Craciun, dar si multe alte lucruri interesante.
Evenimentele istorice importante, traditii etnice, colinde din toata lumea, toate sunt incluse in Enciclopedia Craciunului. Aceasta carte este numai buna de pus sub brad sau de citit impreuna cu cei mici in asteptarea lui Mos Craciun. Vei fi uimit de cate obiceiuri sunt legate de Craciun in toata lumea, pe care sa le discutati in familie!

4. Viata si Aventurile lui Mos Craciun, de Lyman Frank Baum
Toti copiii sunt curiosi sa afle mai multe despre viata lui Mos Craciun. Cine este el, de unde vine si mai ales de ce le aduce tuturor cadouri? Decorata cu ilustratii minunate, aceasta carte ii poarta pe micuti in lumea fantastica a Mosului.
Copiii pot afla acum povestea vietii Mosului, cum acesta a fost crescut, cum a primit darul nemuririi, cum s-a mutat la Polul Nord si cum reuseste sa aduca in fiecare an copiilor cadouri. Magia sarbatorilor de sub brad nu ar fi la fel fara o poveste revelatoare despre batranul Mos Craciun si ajutoarele sale destoinice.

5. In cautarea sufletului Craciunului, de R.D Mottok
"In cautarea sufletului Craciunului" a fost lansata anul trecut de catre R.D. Mottok, un parinte ingrijorat de disparitia sufletului Craciunului in societatea moderna.
Trei prieteni buni realizeaza ca spiritul Craciunului a disparut si se hotarasc sa porneasca intr-o aventura pentru a-l salva. Impreuna, ei vor strabate drum lung si vor infrunta primejdii nenumarate. In aceasta cursa contra cronometru vor realiza ca doar impreuna pot reda Craciunului stralucirea de odinioara.

6. Expresul Polar, de Chris Van Allsburg
"Expresul Polar" ilustreaza in cel mai frumos mod frumusetea viselor si a copilariei, iar din acest motiv este foarte indragita de cei mici.
Un baietel care iubea Craciunul, dar a inceput sa puna la indoiala existenta lui, se trezeste in noaptea de Ajun si descopera un tren magic chiar in fata casei sale. La invitatia conductorului, baiatul se urca in tren si porneste intr-o calatorie al carei final este chiar caminul lui Mos Craciun.

7. Cand Mos Craciun a cazut din cer, de Cornelia Funke
"Cand Mos Craciun a cazut din cer" este una dintre cele mai de succes carti ale autoarei germane Cornelia Funke. Este o poveste distractiva care va bucura atat copiii, cat si adultii.
In carte, Gerold Geronimus Goblynch, conducatorul Consiliului de Craciun, si-a propus sa transforme minunata sarbatoare a Craciunului intr-o afacere. Toti Mosii Craciun care i se opun sunt transformati in ciocolata.
Ultimul Mos ramas realizeaza ca doar el mai poate salva Craciunul, asa ca impreuna cu prietenii sai - renii, ingerii si Steaua Cazatoare - va incerca sa indeplineasca dorintele copiilor si sa salveze Craciunul.

8. Un altfel de Craciun, de John Grisham
John Grisham este cunoscut ca fiind un autor de romane de politiste si thrillere, iar aceasta carte este o surpriza pentru fanii sai.
Destinata adultilor, "Un altfel de Craciun" este povestea cuplului Krand care decide ca vrea sa sara peste Craciun si sa plece intr-o croaziera in Caraibe. Romanul infatiseaza cu mult umor aventurile prin care cei doi trec incercand sa explice tuturor persoanelor din viata lor ca vor sa paraseasca oraselul de sarbatori. Un altfel Craciun te va face sa apreciezi frumusetea momentelor petrecute cu familia, in timp ce iti aduce un zambet pe buze.

9. Spargatorul de nuci si Regele soarecilor, de E. T. A. Hoffmann
"Spargatorul de nuci si Regele soarecilor" este o frumoasa poveste de Craciun, perfecta pentru o lectura de seara alaturi de cei mici.
In ajunul Craciunului, copiii asteapta cu nerabdare cadourile. Micuta Marie are o jucarie preferata, un spargator de nuci, de la care afla un secret teribil. Intr-o lume ascunsa adultilor, se da o batalie cumplita intre jucarii si neamul soricesc condus de Regele cu sapte Capete. Cine va iesi castigator din aceasta infruntare?

10. Craciunul lui Poirot, de Agatha Christie
O doza de mister si suspans s-ar putea sa fie exact ce ai nevoie in momentele de relaxare dinainte de Ajun.
O cina neasteptata, o adunare misterioasa, o crima si un detectiv faimos care nu renunta la nici un caz te pregatesc pentru o lectura captivanta. "Craciunul lui Poirot" este dedicata adolescentilor si adultilor si garantat te va tine cu sufletul la gura pe toata durata lecturii.

O atmosfera autentica de Craciun se construieste cu o poveste fascinanta. Pastreaza magia sarbatorilor si impartaseste cele mai frumoase povesti despre Mos Craciun cu cei dragi. Sursa: ziare.com

DorohoiNews.ro

DorohoiNews.ro


PNL Botosani



DorohoiNews.ro



GALERIE FOTO

aventurile-lui-mos-craciun
DorohoiNews.ro, 13-12-2015

Va rugam sa folositi un limbaj decent; mesajele postate vor fi validate de un Moderator inainte de a fi publicate pe site.

NOTA: Va rugam sa comentati la obiect, legat de continutul prezentat in material. Orice deviere in afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului (autorilor) materialului, afisarea de anunturi publicitare, precum si jigniri, trivialitati, injurii aduse celorlalti cititori care au scris un comentariu se va sanctiona prin cenzurarea partiala a comentariului, stergerea integrala sau chiar interzicerea dreptului de a posta, prin blocarea IP-ului folosit.

Site-ul www.dorohoinews.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.

Am fost informat(a) despre Politica de Confidențialitate şi de Securitate a prelucrării datelor cu caracter personal, declar ca am peste 16 ani și sunt de acord cu prelucrarea datelor cu caracter personal:
- pentru ofertare comerciala
- pentru activitati promotionale: concursuri, reclame, publicitate
Security Code

COMENTARII VIZITATORI

Fii primul care comenteaza!

Publicitate



Panoramic Travel Botosani

BANCUL ZILEI !


DorohoiNews.ro


Profesor:
Cine răspunde la următoarea întrebare, poate merge acasă.
Un băiat aruncă geanta pe fereastră.
Profesorul:
Cine tocmai a aruncat ghiozdanul?
Băiatul:
Eu, și plec acasă acum.



DOROHOI NEWS - Primim la redacție

DorohoiNews.ro






PARTENERI - AJOFM BOTOSANI

DorohoiNews.ro


PUBLICITATE

DorohoiNews.ro

DorohoiNews.ro

DorohoiNews.ro

ZiareBotosani.ro

POLIȚIA LOCALĂ DOROHOI

DorohoiNews.ro

PARTENERI

DorohoiNews.ro

DorohoiNews.ro

Dorohoi News

DorohoiNews.ro DorohoiNews.ro DorohoiNews.ro

DorohoiNews.ro

DorohoiNews.ro


PUBLICITATE

DorohoiNews.ro

DorohoiNews.ro



UMANITAR

DorohoiNews.ro

Donatii online prin contul PAYPAL…



DorohoiNews.ro


DorohoiNews.ro


DorohoiNews.ro


DorohoiNews.ro



PUBLICITATE


PSD Botosani
DorohoiNews.ro

DorohoiNews.ro

PSD Botosani

Ecomed Dorohoi

PNL Botosani

DorohoiNews.ro

Ultimele anunturi

SC angajează personal pentru fabrică de lactate

SC angajează personal pentru fabrică de lactate
SC angajează personal pentru fabrică de lactate, calificați și necalificați. Relații la telefon: ...

SC din Dorohoi angajează personal pentru curățenie sedii administrative

SC din Dorohoi angajează personal pentru curățenie sedii administrative
Societate Comercială din Dorohoi angajează personal auxiliar pentru curățenie sedii administrative. ...

SC din Dorohoi angajează ajutor de bucătar cu sau fără experiență

SC din Dorohoi angajează ajutor de bucătar cu sau fără experiență
Societate comercială din Dorohoi angajează ajutor de bucătar cu sau fără experiență. Pentru mai ...

GAVROMARM, depozit de marmură și granit în Saucenița, angajează personal

GAVROMARM, depozit de marmură și granit în Saucenița, angajează personal
SC GAVROMARM SRL depozit de marmură și granit în Saucenița angajează, în condițiile ...

Magazinul Peneș Curcanul Dorohoi angajează gestionar - vânzătoare

Magazinul Peneș Curcanul Dorohoi angajează gestionar - vânzătoare
Magazinul Peneș Curcanul Dorohoi angajează gestionar - vânzătoare. CV-urile se pot depune la ...

Societate comercială din Dorohoi angajează mecanici agricoli cu experiență

Societate comercială din Dorohoi angajează mecanici agricoli cu experiență
Societate comercială din Dorohoi cu profil agricol angajează mecanici agricoli cu experiență. Informații ...

BAMBOO angajează supraveghetoare sală jocuri

BAMBOO angajează supraveghetoare sală jocuri
BAMBOO angajează supraveghetoare sală jocuri! Oferim și cerem seriozitate maximă! Salariul este motivant, ...

Caut persoană pentru întreținere gazon

Caut persoană pentru întreținere gazon
Caut persoană pentru întreținere gazon! Tel: 0725810071

SC angajează muncitori calificați și necalificați în domeniul construcțiilor

SC angajează muncitori calificați și necalificați în domeniul construcțiilor
Angajez muncitori calificați și necalificați în domeniul constructiilor, în special șef ...

Căutăm o bonă cu experiență

Căutăm o bonă cu experiență
Căutăm o bonă cu experiență pentru a lucra la domiciliu cu un copil de un an jumătate. Candidatul ...

PARTENERI

DorohoiNews.ro


DorohoiNews.ro


DorohoiNews.ro


DorohoiNews.ro


DorohoiNews.ro

DorohoiNews.ro

DorohoiNews.ro

DorohoiNews.ro

DorohoiNews.ro