Daca sunteti martorul unor evenimente importante va rugam sa ne contactati la tel: 0749.877.802 sau email: [email protected]

zodii

Tot ceea ce ne înconjoară ne influenţează. Planetele şi Zodiile ne canalizează energia, karma, nororcul, ne stabilesc compatibilităţi şi filtrează acele lucruri din Univers care ne sunt cele mai potrivite.

Berbec
Pentru berbeci sunt potrivite alimente precum: bere, ceai de musetel, lavanda, citrice, menta, trandafir, iasomie – acestea le asigura tonusul pentru firea lor dinamica de zi cu zi. De asemenea ei mai au nevoie de ceapa si praz, de urzici, spanac, stevie – acestea au efect curativ, le fluidifica sangele si ii calmeaza. Condimentele iuti sunt potrivite pentru acesti nativi: boia, chilli, hrean, mustar etc. Intelectul le este stimulat de menta, scortisoara, portocale, busuioc.

Taur
O dieta potrivita pentru nativii taur include: cerealele, fasolea, mazarea, fructele de padure, condimentele de orice fel, strugurii, perele, merele, spanacul, anghinarea si urzicile, cuisoare, macris, dulceata de trandafiri. Dintre aromele stimulative care ii echilibreaza si le mentine sanatatea si silueta enumeram melisa, chimbir, trandafir, menta.GemeniO dieta care sa le asigure gemenilor energia si silueta ar trebui sa fie bogata in mancaruri deosebit de gustoase, dar pe baza de vegetale precum mazare, fasole, morcovi, nuci, alune, migdale, arahide, chimen, seminte de in, menta, vanilie. Dintre aromele care ii stimuleaza si ii tonifica cele mai indicate sunt cele de lavanda, lacramioare si menta.

Gemeni
O dieta care sa le asigure energia si silueta ar trebui sa fie bogata in mancaruri deosebit de gustoase, dar pe baza de vegetale precum mazare, fasole, morcovi, nuci, alune, migdale, arahide, chimen, seminte de in, menta, vanilie. Dintre aromele care ii stimuleaza si ii tonifica cele mai indicate sunt cele de lavanda, lacramioare si menta.

Rac

Le place sa manance si adesea sunt predispusi la supraponderabilitate. Dieta acestor nativi trebuie sa fie bogata in varza, napi, lactate, branzeturi slabe, peste si fructe de mare, masline, insa trebuie sa evite grasimile si preparatele bogate in glucide si grasimi. Mancarurile de legume si salatele de fructe sau cele de legume cu branzeturi sunt cele mai potrivite pentru nativii Rac.

Leu
Acesti nativi au nevoie de verdeturi multe, de urzici, spanac, leustean, patrunjel, macris, stevie, salata, leurda, vegetale cu un continut ridicat de fier. Nativii sunt predispusi la nevralgii, astfel ca au nevoie si de alimente bogate in vitamine din complexul B, cum sunt cerealele, semintele, alunele neprajite si nucile. Ceaiurile de galbenele, menta, rostopasca si rozmarin ii calmeaza si le imbunatatesc digestia.

Fecioara
Acesti nativi au nevoie de sport, de exercitii de relaxare si de o dieta bogata in legume, dar si citrice. Alimentele care contin grasimi de buna calitate le sunt de asemenea de folos, fiind predispusi la probleme biliare si de pancreas: nuci, seminte, alune necoapte, arahide necoapte, peste. Nativii Lei trebuie sa se fereasca de consumul excesiv de carne si mai ales de dulciuri. Aromele benefice pentru acesti nativi sunt cele de lamaie, zambila si trandafir.

Balanta
Zonele sensibile ale acestor nativi se refera la organele bazinului: rinichi, organe genitale, colon. Balantele au nevoie de o dieta usoara, saraca in carne, dar bogata in legume, fructe proaspete si produse lactate. Pentru un bun tranzit au nevoie sa consume cereale, sparanghel, dar si condimente de orice fel. Pentru ca sunt firi pofticioase, nativii balanta au nevoie de aromaterapie pentru echilibru, cele mai potrivite uleiuri esentiale fiind cele de santal, iasomie sau cires.

Scorpion

Organele sensibile ale acestor natvi se afla la nivelul abdomenului inferior: colon, organe genitale, rinichi, prostata la barbati, dar si sistemul nervos. Scorpionii au nevoie de mancaruri gustoase, condimentate, de ceapa, usturoi, leurda, salata, laptuci, praz, muraturi, ardei, dar si de peste si fructe de mare. Este indicat sa evite mancarurile grele, carnatii si preparatele din carne tocata, precum si alimentele prajite, colonul lor fiind sensibil. Iaurturile le sunt de mare ajutor acestor nativi.

Sagetatorul

Sagetatorilor le place sa guste din placerile vietii, le place carnea si sunt iubitori atat de grasimi, cat si de legume si fructe in stare proaspata. Nu intotdeauna branzeturile ocupa locuri de top intre preferintele acestora, insa mancarurile calde, salatele si un vin bun ii vor stimula intotdeauna pe nativii Sagetator. Condimentele, preparatele piperate, ceapa si usturoiul le sunt prielnice acestor nativi. Au un organism puternic, tot ceea ce trebuie sa faca este sa nu uite masura portiilor.

Capricornul

Metabolismul capricornilor este usor “lenes” ii predispune la supraponderabilitate, dar totodata mancarurile foarte tonice nu sunt potrivite pentru ei. Au nevoie de mese calde bogate in amidon, ca budinci, paste cu legume, cartofi natur, dar si preparate cu vinete, urzici, rosii, ciuperci, spanac, varza. Salatele ii energizeaza, iar fructele neacide le mentin echilibrul. Trebuie sa evite preparatele grase, consumul zilnic de carne, precum si alimentele prajite sau cele cu aciditate crescuta, chiar si fructele acide cum sunt citricele, ananasul si alte fructe exotice.

Varsator
Dieta varsatorilor trebuie sa fie bogata in fructe exotice, in citrice, mere, pere si alte fructe, pe scurt am putea spune ca lor le sunt benefice fructele. Le plac salatele si legumele consumate crude, nepreparate, acestea ajutandu-i la mentinerea tonusului energetic si la digestie. Mancarurile usor picante le vor imbunatati digestia. Varsatorii trebuie sa fuga de fast-food-uri, chips-uri si pizza, devin usor dependenti de stfel de alimente care ii predispun la probleme de greutate si sanatate.

Pesti

Dieta potrivita pentru acesti nativi este una bogata in alimente intens hidratate, cum sunt fructele si legumele, au nevoie sa consume multe lichide si ciorbe/supe etc. Pepenii, strugurii, castravetii, ridichile sunt legume benefice pentru acesti nativi. Mancarurile grase le afecetaza ficatul si vezica biliara, zone in care sunt sensibili. Trebuie sa evite carnea de porc, grasimile animale, iar ouale consumate cat mai rar. (DorohoiNews.ro)
 

DorohoiNews.ro

DorohoiNews.ro

DorohoiNews.ro

DorohoiNews.ro





GALERIE FOTO

zodii
DorohoiNews.ro, 04-05-2011

Va rugam sa folositi un limbaj decent; mesajele postate vor fi validate de un Moderator inainte de a fi publicate pe site.

NOTA: Va rugam sa comentati la obiect, legat de continutul prezentat in material. Orice deviere in afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului (autorilor) materialului, afisarea de anunturi publicitare, precum si jigniri, trivialitati, injurii aduse celorlalti cititori care au scris un comentariu se va sanctiona prin cenzurarea partiala a comentariului, stergerea integrala sau chiar interzicerea dreptului de a posta, prin blocarea IP-ului folosit.

Site-ul www.dorohoinews.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.

Am fost informat(a) despre Politica de Confidențialitate şi de Securitate a prelucrării datelor cu caracter personal, declar ca am peste 16 ani și sunt de acord cu prelucrarea datelor cu caracter personal:
- pentru ofertare comerciala
- pentru activitati promotionale: concursuri, reclame, publicitate
Security Code

COMENTARII VIZITATORI

Fii primul care comenteaza!

Publicitate



Panoramic Travel Botosani

BANCUL ZILEI !


DorohoiNews.ro


- Draga mea, azi noapte ai strigat „Nu Ionele, nu!”.
Cine e Ionel?
- Ce mai contează, n-ai auzit că l-am refuzat?



DOROHOI NEWS - Primim la redacție

DorohoiNews.ro






PARTENERI - AJOFM BOTOSANI

DorohoiNews.ro


PUBLICITATE

DorohoiNews.ro

DorohoiNews.ro

DorohoiNews.ro

ZiareBotosani.ro

POLIȚIA LOCALĂ DOROHOI

DorohoiNews.ro

PARTENERI

DorohoiNews.ro

DorohoiNews.ro

Dorohoi News

DorohoiNews.ro DorohoiNews.ro DorohoiNews.ro

DorohoiNews.ro

DorohoiNews.ro


PUBLICITATE

DorohoiNews.ro

DorohoiNews.ro



UMANITAR

DorohoiNews.ro

Donatii online prin contul PAYPAL…



DorohoiNews.ro


DorohoiNews.ro


DorohoiNews.ro


DorohoiNews.ro



PUBLICITATE


DorohoiNews.ro

DorohoiNews.ro

DorohoiNews.ro

Ultimele anunturi

Tablouri inedite prin imagine, contrast, abstracție și culoare create de o tânără din Ibănești. Vezi cum poți comanda!

Tablouri inedite prin imagine, contrast, abstracție și culoare create de o tânără din Ibănești. Vezi cum poți comanda!
Vă supunem atenției o serie de tablouri efectuate cu o tehnică relativ nouă, spectaculoase ca imagine, ...

SC angajează muncitori (bărbați) pentru fabrică de produse lactate

SC angajează muncitori (bărbați) pentru fabrică de produse lactate
SC RAM SRL, angajează muncitori (bărbați) pentru fabrica de produse lactate din IBĂNEȘTI. Pentru ...

SC PIZZA COM SRL informează asupra depunerii solicitării pentru emiterea autorizației de mediu pentru activitate la Vila Magica

SC PIZZA COM SRL informează asupra depunerii solicitării pentru emiterea autorizației de mediu pentru activitate la Vila Magica
SC PIZZA COM SRL, cu sediul în Dorohoi, str. D. Pompeiu, nr.5, bl. C2, ap. 10, înregistrată ...

SC din comuna Broscăuți angajează contabil cu jumătate de normă

SC din comuna Broscăuți angajează contabil cu jumătate de normă
SC SEB-COS SRL din comuna Broscăuți, angajează contabil cu jumătate de normă (4 ore/zi). Pentru ...

SC angajează inspector ITP

SC angajează inspector ITP
SC Dtuning PRO Darabani SRL angajează inspector ITP în cadrul unei STIP nou deschisă, după ultimele ...

SC angajează muncitori calificați / necalificați în construcții

SC angajează muncitori calificați / necalificați în construcții
Societate comercială angajează muncitori calificați / necalificați în construcții. Salariu ...

SC din Dorohoi angajează instalator, muncitori calificați și necalificați și conducători auto cat. C

SC din Dorohoi angajează instalator, muncitori calificați și necalificați și conducători auto cat. C
Societate comercială din Dorohoi angajează instalator pentru instalații sanitare și electrice, muncitori ...

Vând loturi de teren pentru case, în Dealul Mare, Dorohoi

Vând loturi de teren pentru case, în Dealul Mare, Dorohoi
Vând loturi de teren pentru case, în Dealul Mare, Dorohoi. Relații la telefon: 0744615016

Societate comercială din Dorohoi angajează mecanici agricoli cu experiență

Societate comercială din Dorohoi angajează mecanici agricoli cu experiență
Societate comercială din Dorohoi cu profil agricol angajează mecanici agricoli cu experiență. Informații ...

BAMBOO angajează supraveghetoare sală jocuri

BAMBOO angajează supraveghetoare sală jocuri
BAMBOO angajează supraveghetoare sală jocuri! Oferim și cerem seriozitate maximă! Salariul este motivant, ...

PARTENERI

DorohoiNews.ro


DorohoiNews.ro


DorohoiNews.ro


DorohoiNews.ro


DorohoiNews.ro

DorohoiNews.ro

DorohoiNews.ro

DorohoiNews.ro

DorohoiNews.ro