Daca sunteti martorul unor evenimente importante va rugam sa ne contactati la tel: 0749.877.802 sau email: [email protected]

zodii

Berbecul este o persoana extrem de dinamica si volubila. Ii place sa-si expuna direct opiniile, fara sa-l intereseze consecintele. Totusi, in spatele caracterului neinfricat se ascunde un suflet sensibil plin de emotie si generozitate. Are nevoie de intelegere, ii place sa fie ascultat si pretuieste foarte mult increderea celor din jur. Pune pasiune in tot ce face, acordand importanta chiar si celor mai neinsemnate detalii. Desi nu arata, nativul sufera foarte tare atunci cand este dezamagit.

Taurul este o persoana gratioasa, rabdatoare si prietenoasa. Tine foarte mult la securitatea personala si a familiei, de aceea uneori poate parea tacut sau neincrezator. Cand se simte amenintat prefera sa taca, sa se retraga sau sa devina de neclintit in privinta deciziilor luate. Asa se protejeaza cel mai bine in fata imprevizibillului. Deoarece sunt persoane volubile si vesele, foarte multi ar crede ca Taurii adora provocarile. In realitate urasc surprizele si tot ceea ce le confera nesiguranta. Chiar daca viseaza deseori cu ochii deschisi, niciodata nu pierd contactul cu realitatea.

Gemenii sunt nativi cei mai voiosi ai zodiacului. Aparent imaturi si lipsiti de griji, se ascund deseori sub mantia naivitatii. Astfel, la o privire mai atenta vei afla de fapt ca sunt suficienti de maturi si constienti, doar ca le e teama sa ia viata prea in serios. Preferea sa mai copilaresaca, sa se joace, chiar daca au depasit de mult varsta inocentei. Totusi  n-au intentii rele. Sunt sensibili si dornici sa experimenteze cat mai multe lucruri noi. Nu in ultimul rand, nu le place sa dea socoteala nimanui pentru ceea ce fac.
Racii sunt persoane instabile si delicate. Sunt greu de citit la prima vedere, desi au foarte multi prieteni si aparent, comunica deschis cu oricine. Insa, inainte de a-i judeca, ar trebui intelesi. Nativii trebuie sa se simta intotdeauna in largul lor. Orice gest rece sau o vorba spusa pe un ton aspru ii face sa dea inapoi. Nu le plac conflictele si discutiile aprinse. Prefere sa se retraga decat sa raneasca pe cineva. Totusi, daca in joc este vorba de siguranta lor ori a unui membru al familiei, situatia se schimba radical.

Nativii zodiei Leu sunt persoane volubile, extrem de incapatanate. Au nevoie in permanenta de laude si aprecieri. Ce se ascunde in spatele acestui comportament? Teama de singuratate sau de esec. Totodata, Leii au pretentia de a fi ascultati tocmai din dorinta de a li se recunoaste suprematia. Dincolo de toate aceste aspecte nativii au o inima buna si sunt foarte generosi cu apropiatii lor. Doar ca sunt atat de mandrii si dornici de afirmare, incat nu si-ar recunoaste niciodata temerile.

Nativii zodiei Fecioara sunt critici si pefectionisti, atenti la fiecare detaliu. Au un spirit de observatie fin si de aceea sunt foarte exigenti cu cei din jur. Insa, in ciuda aparentelor, daca li se ofera o a doua sansa se pot dovedi persoane de incredere si extrem de amabile. Teama de a nu gresi, de a fi mereu un exemplu pentru cei din jur ii face sa exagereze in autocontrol si critica. Dincolo de imaginea dura, Fecioarele sunt persoane timide foarte nesigure pe ele. Le ingrozeste ideea ca se pot face de ras si vor deveni subiect de barfa pentru cei din jur.  

Nativii zodiei Balanta sunt persoane carismatice, extrem de vorbarete. Au foarte multi prieteni si in general oricine poate conta pe ajutorul lor. Desi sunt toleranti si diplomati, detesta vulgaritatea si persoanele nepoliticoase. Nativii au un simt estetic foarte bine dezvoltat si nu suporta sa se simta ridicoli. Se simt umiliti daca primesc critici nefondate sau se trezesc amestecati intr-un anturaj nepotrivit. Balantele sunt persoane rafinate si discrete. Cei care isi doresc sa obtina ceva de la acestea, trebuie intai sa la cucereasca prin gesturi si atitudine.  

Scorpionii sunt considerati cei mai de temut nativi ai zodiacului. Recunoscuti pentru viclenia de care dau dovada si spiritul razbunator, tind sa fie aspru judecati chiar inainte de a fi cunoscuti. La o privire mai atenta putem observa ca nativii se tem de tradare si de aceea tind sa-si supuna prietenii la diferite teste pentru a le verifica loialitatea. Cand primesc certitudini, Scorpionii devin foarte generosi si protectori cu cei din jur. In realitate, sunt foarte sensibili si sufera in tacere daca au fost dezamagiti.

Sagetatorii au o personalitate complexa, de aceea sunt deseori intelesi gresit de catre ceilalti. Se entuziasmeaza foarte repede, isi fac planuri si uneori tind sa exagereze, riscand sa para neseriosi. In realitate le place sa uimeasca, sa trezeasca sentimente nobile in fiecare persoana. Sunt impulsivi si pot parea infatuati, insa nu au intentii rele. Insa deseori sunt luati de val, uita ce au promis si se trezesc marginalizati.

Capricornii se numara printre cele mai loiale semne ale zodiacului. Onoarea este foarte importanta pentru ei si odata ce au promis ceva, nimic nu-i mai poate impiedica sa-si duca la bun sfarsit planurile. Nativii sunt foarte realisti si nu supoarta extravagantele sau glumele care se fac pe seama lor. Se impun prin respect si o atitudine ferma, deoarece sunt adeptii corectitudinii. Cei care-si doresc sa ii impresioneze trebuie sa aiba un comportament binecrescut, lipsit de ipocrizie si exagerari.

Varsatorii sunt recunoscuti pentru volubilitatea lor si caracterul jovial. Idealisti si extremisti, niciodata nu le place sa urmeze sfaturile altora. Obisnuiesc sa se ghideze doar dupa propriile pareri, preferand sa experimenteze din plin. Cel mai usor mod de a te intelege cu ei este sa-i lasi sa vina singuri la tine, fara sa le impui ceva. Chiar daca gandesc diferit, Varsatorii au o inima generoasa. Nu-si vor abandona niciodata prietenii la greu, ci vor merge pana-n panzele albe pentru a-i sustine.

Pestii cer foarte multa atentie si au nevoie in permanenta de incurajari si confirmari. Chiar daca sunt deschisi, comunicativi si indrazneti, in realitate se tem de schimbare si esec. Au mare nevoie de prieteni, totodata, persoana iubita fiind un sprijin de nadejde in momentele dificile. Se panicheaza foarte usor daca lucrurile le scapa de sub control. Nu sunt adeptii conflictelor deschise si incearca mereu sa impace pe toata lumea. (DorohoiNews.ro)
 

DorohoiNews.ro

DorohoiNews.ro

DorohoiNews.ro

DorohoiNews.ro





GALERIE FOTO

zodii
DorohoiNews.ro, 26-05-2011

Va rugam sa folositi un limbaj decent; mesajele postate vor fi validate de un Moderator inainte de a fi publicate pe site.

NOTA: Va rugam sa comentati la obiect, legat de continutul prezentat in material. Orice deviere in afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului (autorilor) materialului, afisarea de anunturi publicitare, precum si jigniri, trivialitati, injurii aduse celorlalti cititori care au scris un comentariu se va sanctiona prin cenzurarea partiala a comentariului, stergerea integrala sau chiar interzicerea dreptului de a posta, prin blocarea IP-ului folosit.

Site-ul www.dorohoinews.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.

Am fost informat(a) despre Politica de Confidențialitate şi de Securitate a prelucrării datelor cu caracter personal, declar ca am peste 16 ani și sunt de acord cu prelucrarea datelor cu caracter personal:
- pentru ofertare comerciala
- pentru activitati promotionale: concursuri, reclame, publicitate
Security Code

COMENTARII VIZITATORI

Fii primul care comenteaza!

Publicitate



Panoramic Travel Botosani

BANCUL ZILEI !


DorohoiNews.ro


- Draga mea, azi noapte ai strigat „Nu Ionele, nu!”.
Cine e Ionel?
- Ce mai contează, n-ai auzit că l-am refuzat?



DOROHOI NEWS - Primim la redacție

DorohoiNews.ro






PARTENERI - AJOFM BOTOSANI

DorohoiNews.ro


PUBLICITATE

DorohoiNews.ro

DorohoiNews.ro

DorohoiNews.ro

ZiareBotosani.ro

POLIȚIA LOCALĂ DOROHOI

DorohoiNews.ro

PARTENERI

DorohoiNews.ro

DorohoiNews.ro

Dorohoi News

DorohoiNews.ro DorohoiNews.ro DorohoiNews.ro

DorohoiNews.ro

DorohoiNews.ro


PUBLICITATE

DorohoiNews.ro

DorohoiNews.ro



UMANITAR

DorohoiNews.ro

Donatii online prin contul PAYPAL…



DorohoiNews.ro


DorohoiNews.ro


DorohoiNews.ro


DorohoiNews.ro



PUBLICITATE


DorohoiNews.ro

DorohoiNews.ro

DorohoiNews.ro

Ultimele anunturi

Tablouri inedite prin imagine, contrast, abstracție și culoare create de o tânără din Ibănești. Vezi cum poți comanda!

Tablouri inedite prin imagine, contrast, abstracție și culoare create de o tânără din Ibănești. Vezi cum poți comanda!
Vă supunem atenției o serie de tablouri efectuate cu o tehnică relativ nouă, spectaculoase ca imagine, ...

SC angajează muncitori (bărbați) pentru fabrică de produse lactate

SC angajează muncitori (bărbați) pentru fabrică de produse lactate
SC RAM SRL, angajează muncitori (bărbați) pentru fabrica de produse lactate din IBĂNEȘTI. Pentru ...

SC PIZZA COM SRL informează asupra depunerii solicitării pentru emiterea autorizației de mediu pentru activitate la Vila Magica

SC PIZZA COM SRL informează asupra depunerii solicitării pentru emiterea autorizației de mediu pentru activitate la Vila Magica
SC PIZZA COM SRL, cu sediul în Dorohoi, str. D. Pompeiu, nr.5, bl. C2, ap. 10, înregistrată ...

SC din comuna Broscăuți angajează contabil cu jumătate de normă

SC din comuna Broscăuți angajează contabil cu jumătate de normă
SC SEB-COS SRL din comuna Broscăuți, angajează contabil cu jumătate de normă (4 ore/zi). Pentru ...

SC angajează inspector ITP

SC angajează inspector ITP
SC Dtuning PRO Darabani SRL angajează inspector ITP în cadrul unei STIP nou deschisă, după ultimele ...

SC angajează muncitori calificați / necalificați în construcții

SC angajează muncitori calificați / necalificați în construcții
Societate comercială angajează muncitori calificați / necalificați în construcții. Salariu ...

SC din Dorohoi angajează instalator, muncitori calificați și necalificați și conducători auto cat. C

SC din Dorohoi angajează instalator, muncitori calificați și necalificați și conducători auto cat. C
Societate comercială din Dorohoi angajează instalator pentru instalații sanitare și electrice, muncitori ...

Vând loturi de teren pentru case, în Dealul Mare, Dorohoi

Vând loturi de teren pentru case, în Dealul Mare, Dorohoi
Vând loturi de teren pentru case, în Dealul Mare, Dorohoi. Relații la telefon: 0744615016

Societate comercială din Dorohoi angajează mecanici agricoli cu experiență

Societate comercială din Dorohoi angajează mecanici agricoli cu experiență
Societate comercială din Dorohoi cu profil agricol angajează mecanici agricoli cu experiență. Informații ...

BAMBOO angajează supraveghetoare sală jocuri

BAMBOO angajează supraveghetoare sală jocuri
BAMBOO angajează supraveghetoare sală jocuri! Oferim și cerem seriozitate maximă! Salariul este motivant, ...

PARTENERI

DorohoiNews.ro


DorohoiNews.ro


DorohoiNews.ro


DorohoiNews.ro


DorohoiNews.ro

DorohoiNews.ro

DorohoiNews.ro

DorohoiNews.ro

DorohoiNews.ro