Daca sunteti martorul unor evenimente importante va rugam sa ne contactati la tel: 0749.877.802 sau email: [email protected]

Planete

Pe data de 27 iunie 2018, planeta Marte și-a început mersul retrograd prin zodia Vărsător, iar acest aspect vine cu influențe mai puțin benefice pentru toate zodiile, influențe care vor fi resimțite aproximativ două luni.

Retrogradarea unei planete ne îndeamnă să ne întoarcem în trecut (mai exact în perioada sa de mers direct) și să rezolvăm ceea ce am evitat sau am lăsat nefinalizat atunci. Retrogradarea lui Marte, la modul general, vine cu obstacole în demararea acțiunilor și ne îndeamnă la pace și la menținerea neutralității. Faptul că se petrece în zodia Vărsător, cere purificare la orice nivel, vindecarea rănilor din trecut și renunțarea la victimizare și dramatizare. Cere mai multă încredere în forțele proprii, maturizare emoțională și asumarea responsabilităților propriilor noastre fapte. 

Iată cum influențeaza Marte retrograd prin Vărsător fiecare zodie în parte, în funcție de sectorul astrologic pe care se formează!

Berbec
Cei născuți în zodia Berbec vor resimți din plin influența planetei Marte în retrogradare, având în vedere că Marte este guvernatorul lor. Nativii Berbec sunt sfătuiți să nu ia decizii importante în următoarele două luni, să nu se implice în proiecte noi, să nu intre în conflicte cu prietenii și să devină mai îngăduitori.

Taur
Retrogradarea planetei Marte în semnul Vărsător îi va afecta pe cei născuți în zodia Taur întocmai în sectorul profesional, unde aspectele astrale vor favoriza piedici în realizarea sarcinilor. De asemenea, nativii Taur vor avea la dispoziție două luni pentru a reevalua și reorganiza anumite aspecte care țin de locul de muncă și de colaborările extra.

Gemeni
Cei născuți în zodia Gemeni vor fi afectați de Marte retrograd în sectorul călătoriilor, studiilor, dar și principiilor și valorilor de viață. Nativii Gemeni vor amâna o deplasare sau aceasta se va produce cu multă greutate și li se cere o atenție deosebită la drum, pentru a evita accidentările. Cei care au de primit vești legate de studii, admitere la o facultate peste hotare, trebuie să se aștepte la amânări.

Rac
Planeta Marte guvernează casa carierei la Rac și retrogradarea în semnul Vărsător va afecta segmentul financiar al nativilor. Cei născuți în zodia Rac vor întâmpina blocaje și amânări legate de intrarea în posesia unei sume de bani, a unei moșteniri sau bun de valoare. Cei care au de primit un credit se pot confrunta cu blocaje în obținerea lui, iar situația nu este roz nici în privința banilor pe care nativii îi dețin împreună cu partenerul.

Leu
Cei născuți în zodia Leu vor fi forțați de retrogradarea planetei Marte să facă reevaluări în sectorul personal și profesional, mai exact în tot ceea ce ține de relațiile parteneriale. Se vor confrunta cu nemulțumiri legate de colaboratori și asociați și blocaje, amânări în sectorul profesional.

Fecioară
Cei născuți în zodia Fecioară vor avea parte de retrogradarea planetei Marte în casa muncii și a sănătății, iar nativii sunt sfătuiți să aibă grijă la tot ce este legat de aceste domenii. Nu trebuie să facă excese de niciun fel, să nu se suprasolicite la locul de muncă, unde vor întâmpina blocaje și amânări în îndeplinirea sarcinilor, iar cei care se confrunră cu afecțiuni mai vechi sunt sfătuiți să meargă la control.

Balanță
Retrogradarea planetei Marte le cere celor născuți în zodia Balanță să-și reevalueze sentimentele și atitudinea față de partener și copii, acolo unde este cazul. Nu sunt excluse deziluziile și conflictele în cuplu, iar nativii singuri pot avea parte de o aventură sau se pot întoarce la o relație din trecut. Situațiile vor fi îngreunate și pentru nativii care desfășoară activități creative sau sportive.

Scorpion
Pentru cei născuți în zodia Scorpion urmează o perioadă de reevaluări în plan familial și locativ. Nativii vor întâmpina blocaje în desfășurarea unor acțiuni care țin de locuință, ceea ce poate însemna o reamenajare, mutare sau închiriere de spațiu, dar și dificultîți legate de partea administrativă. De asemenea, nici relația cu membrii familiei nu va fi una de pace, ci vor apărea conflicte, posibil chiar pe seama treburilor gospodărești.

Săgetător
Cei născuți în zodia Vărsător trebuie să aibă grijă la toate activitățile întreprinse la drum, deoarece pot apărea accidentări în timpul deplasărilor. Retrogradarea planetei Marte va afecta și nativii care au de învățat și de susținut interviuri și examene, iar aspectele astrale îndeamnă nativii să conducă cu grijă, să fie prudenți în dialoguri și să nu intre în conflict cu rudele.

Capricorn
Cei născuți în zodia Capricorn se vor confrunta cu retrogradarea planetei Marte întocmai în sectorul financiar, unde timp de două luni vor întâmpina probleme cu banii. Vor avea dificultăți în a primi niște bani care li se cuvin și niște încasări pot fi amânate. Sunt sfătuiți să nu facă investiții în acestă perioadă și să cheltuie banii cu responsabilitate și măsură.

Vărsător
Marte retrogradează întocmai în semnul Vărsător, iar nativii vor trece printr-o perioadă de două luni în care vor fi agitați, stresați și vor fi tentați să ia decizii pripite și să se lanseze în afirmații pe care mai târziu să le regrete. Aspectele astrale cer calm, răbdare și relaxare mai multă.

Pești
Pentru cei născuți în zodia Pești urmează o perioadă de două luni în care vor simți nevoia de izolare, de meditație și introspecție, planeta Marte retrogradând întocmai pe casa subconștientului. Totodată, nativii sunt sfătuiți să acorde o importanță deosebită sănătății și sectorului profesional, să trateze afecțiunile existente și să nu se lase copleștiți de situațiile mai puțin plăcute care pot apărea la muncă. Energie scăzută în desfășurarea sarcinilor zilnice. Sursa: libertatea.ro

DorohoiNews.ro

DorohoiNews.ro

DorohoiNews.ro

DorohoiNews.ro





GALERIE FOTO

Planete
DorohoiNews.ro, 02-07-2018

Va rugam sa folositi un limbaj decent; mesajele postate vor fi validate de un Moderator inainte de a fi publicate pe site.

NOTA: Va rugam sa comentati la obiect, legat de continutul prezentat in material. Orice deviere in afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului (autorilor) materialului, afisarea de anunturi publicitare, precum si jigniri, trivialitati, injurii aduse celorlalti cititori care au scris un comentariu se va sanctiona prin cenzurarea partiala a comentariului, stergerea integrala sau chiar interzicerea dreptului de a posta, prin blocarea IP-ului folosit.

Site-ul www.dorohoinews.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.

Am fost informat(a) despre Politica de Confidențialitate şi de Securitate a prelucrării datelor cu caracter personal, declar ca am peste 16 ani și sunt de acord cu prelucrarea datelor cu caracter personal:
- pentru ofertare comerciala
- pentru activitati promotionale: concursuri, reclame, publicitate
Security Code

COMENTARII VIZITATORI

Fii primul care comenteaza!

Publicitate



Panoramic Travel Botosani

BANCUL ZILEI !


DorohoiNews.ro


Discuţie între doi colegi:
- Ai auzit? A murit şeful!
- Da! Şi mă tot întreb cine a mai murit odată cu el.
- De ce?
- Păi, scria în anunţ că „odată cu el a murit unul dintre cei mai capabili angajaţi ai companiei noastre”.



DOROHOI NEWS - Primim la redacție

DorohoiNews.ro






PARTENERI - AJOFM BOTOSANI

DorohoiNews.ro


PUBLICITATE

DorohoiNews.ro

DorohoiNews.ro

DorohoiNews.ro

ZiareBotosani.ro

POLIȚIA LOCALĂ DOROHOI

DorohoiNews.ro

PARTENERI

DorohoiNews.ro

DorohoiNews.ro

Dorohoi News

DorohoiNews.ro DorohoiNews.ro DorohoiNews.ro

DorohoiNews.ro

DorohoiNews.ro


PUBLICITATE

DorohoiNews.ro

DorohoiNews.ro



UMANITAR

DorohoiNews.ro

Donatii online prin contul PAYPAL…



DorohoiNews.ro


DorohoiNews.ro


DorohoiNews.ro


DorohoiNews.ro



PUBLICITATE


PSD Botosani
DorohoiNews.ro

DorohoiNews.ro

PSD Botosani

DorohoiNews.ro

Ultimele anunturi

SC din Dorohoi angajează ajutor de bucătar cu sau fără experiență

SC din Dorohoi angajează ajutor de bucătar cu sau fără experiență
Societate comercială din Dorohoi angajează ajutor de bucătar cu sau fără experiență. Pentru mai ...

GAVROMARM, depozit de marmură și granit în Saucenița, angajează personal

GAVROMARM, depozit de marmură și granit în Saucenița, angajează personal
SC GAVROMARM SRL depozit de marmură și granit în Saucenița angajează, în condițiile ...

Magazinul Peneș Curcanul Dorohoi angajează gestionar - vânzătoare

Magazinul Peneș Curcanul Dorohoi angajează gestionar - vânzătoare
Magazinul Peneș Curcanul Dorohoi angajează gestionar - vânzătoare. CV-urile se pot depune la ...

Societate comercială din Dorohoi angajează mecanici agricoli cu experiență

Societate comercială din Dorohoi angajează mecanici agricoli cu experiență
Societate comercială din Dorohoi cu profil agricol angajează mecanici agricoli cu experiență. Informații ...

BAMBOO angajează supraveghetoare sală jocuri

BAMBOO angajează supraveghetoare sală jocuri
BAMBOO angajează supraveghetoare sală jocuri! Oferim și cerem seriozitate maximă! Salariul este motivant, ...

Închiriez spațiu comercial

Închiriez spațiu comercial
Inchiriez sp.comercial in suprafata de 200mp. Relații la telefon: 0748993952

SC angajează șofer categoria C+E

SC angajează șofer categoria C+E
SC din Dorohoi angajează șofer categoria C+E. Relații la telefon: 0745182610

SABCO-S Dorohoi angajează lucrător comercial pentru magazin

SABCO-S Dorohoi angajează lucrător comercial pentru magazin
SC SABCO-S SRL din Dorohoi angajează lucrător comercial pentru magazin. Detalii la telefon 0745182610 ...

SABCO-S Dorohoi angajează operator facturare

SABCO-S Dorohoi angajează operator facturare
SC SABCO-S SRL din Dorohoi scoate pentru angajare un post de operator facturare. Detalii la telefon: ...

Sincere condoleanțe din partea Colectivului Liceului Tehnologic „Alexandru Vlahuță” Șendriceni

Sincere condoleanțe din partea Colectivului Liceului Tehnologic „Alexandru Vlahuță” Șendriceni
În aceste clipe de adâncă tristeţe este foarte greu să găseşti cuvintele, pentru că ...

PARTENERI

DorohoiNews.ro


DorohoiNews.ro


DorohoiNews.ro


DorohoiNews.ro


DorohoiNews.ro

DorohoiNews.ro

DorohoiNews.ro

DorohoiNews.ro

DorohoiNews.ro