Daca sunteti martorul unor evenimente importante va rugam sa ne contactati la tel: 0749.877.802 sau email: [email protected]

cinema melodia

Filme de acţiune, animaţie, actiune dar şi thriller, este oferta cu care Cinematograful Melodia vine în această săptămână. Biletele pot fi rezervate la numărul de telefon: 0729.000.094.

Hotel Transylvania 3: Summer Vacation / Hotel Transilvania 3: Monştrii în Vacanţă  ~ 3D
Regia: Genndy Tartakovsky
Cu: Adam Sandler, Steve Buscemi, Andy Samberg, Selena Gomez, Mel Brooks, Fran Drescher
Gen film: Animaţie, Comedie, Familie, Fantastic
Durata: 97 minute
Premiera in Romania: 13.07.2018
Hotel Transylvania 3: Summer Vacation / Hotel Transilvania 3: Monştrii în Vacanţă 
În filmul de animaţie al Sony Pictures, Hotel Transylvania 3: Monştrii în vacanţă, îi revedem pe monştrii noştri favoriţi în timp ce se îmbarcă pe un vas de croazieră luxos, iar pe Drac luându-şi şi el o vacanţă de la administraţia hotelului. Ei călătoresc cu mare plăcere fiindcă se bucură de toate facilităţile şi ofertele de la bordul vasului de croazieră, de la jocul de volei şi până la excursii organizate în locuri exotice, sau şedinţele de bronz la lumina lunii. Dar această vacanţă de vis se va transforma într-un coşmar, atunci când Mavis realizează că Drac s-a îndrăgostit de căpitanul vasului, misterioasa Ericka, care ascunde un secret periculos, care ar putea distruge întreaga lume a monştrilor.
Sony Pictures Animation prezintă Hotel Transylvania 3: Monştrii în vacanţă. Personajelor le dau viaţă: Adam Sandler, Andy Samberg, Selena Gomez, Kevin James, David Spade, Steve Buscemi, Keegan-Michael Key, Molly Shannon, Fran Drescher, Kathryn Hahn, Jim Gaffigan, Joe Jonas, Chrissy Teigen, Jaime Camil şi Mel Brooks. Regia îi aparţine lui Genndy Tartakovsky, iar producţia lui Michelle Murdocca. Scenariul este scris de Genndy Tartakovsky şi Michael McCullers. Muzica îi aparţine lui Mark Mothersbaugh, iar imaginea şi animaţia companiei Sony Pictures Imageworks Inc.

Mission: Impossible. Fallout / Misiune: Imposibilă. Declinul
Regia: Christopher McQuarrie
Cu: Rebecca Ferguson, Tom Cruise, Michelle Monaghan, Henry Cavill, Simon Pegg, Alec Baldwin, Ving Rhames
Gen film: Acţiune, Aventuri, Thriller 
Durata: 147 minute
Premiera in Romania: 03.08.2018
Mission: Impossible. Fallout / Misiune: Imposibilă. Declinul
Cele mai bune intenții se întorc uneori împotriva ta, să te bântuie... Misiune: Imposibilă. Declinul îi găsește pe Ethan Hunt (Tom Cruise) și echipa sa (Alec Baldwin, Simon Pegg, Ving Rhames), alături de câțiva aliați familiari (Rebecca Ferguson, Michelle Monaghan) într-o cursă contracronometru după ce o misiune a dat greș.
Alături de aceștia îi vom mai vedea pe Henry Cavill, Angela Bassett și Vanessa Kirby. Regizorul Christopher McQuarrie se întoarce la cârma acestui nou capitol din franciză.

Adrift / Supravieţuind pe mare
Regia: Baltasar Kormákur
Cu: Shailene Woodley, Sam Claflin
Gen film: Acţiune, Aventuri, Dramă, Romantic, Thriller, Dragoste
Durata: 99 minute
Premiera in Romania : 27.07.2018
Adrift / Supravieţuind pe mare
Cu Shailene Woodley și Sam Claflin în rolurile principale, drama romantică „Supraviețuind pe mare” este inspirată din experiența adevărată trăită de un cuplu aventurier ale cărui întâlniri întâmplătoare îl conduce mai întâi către dragoste, apoi către adentura vieții.
Navigatori împătimiți, cei doi îndrăgostiți, Tami Oldham și Richard Sharp, nu și-au imaginat nicio secundă că vor ajunge direct în mijlocul unuia dintre cele mai catastrofale uragane din istorie. După trecerea furtunei, Tami se trezește într-o barcă serios avariată, lângă partenerul ei grav rănit. Fără nicio cale de ajutor, tânăra trebuie să găsească puterea și hotărârea de a căuta soluții de salvare pentru ea și iubit.
„Supraviețuind pe mare” este o emoționantă poveste despre determinare și puterea iubirii care are premiera pe marile ecrane din țară din 27 iulie.

Mamma Mia! Here We Go Again/ Mamma Mia! O luăm de la capăt
Regia: Ol Parker
Cu: Lily James, Christine Baranski, Meryl Streep, Amanda Seyfried, Colin Firth, Pierce Brosnan, Stellan Skarsgård
Gen film: Comedie, Muzical
Durata: 118 minute
Premiera in Romania: 20.07.2018
Mamma Mia! Here We Go Again/ Mamma Mia! O luăm de la capăt
La zece ani după ce Mamma Mia! Filmul a cumulat încasări de peste 600 de milioane de dolari pe tot globul, sunteți invitați să vă întoarceți în Kalokairi, magica insulă a Greciei, pentru un nou muzical original bazat pe cântecele formației ABBA. Distribuția originală a primul film se întoarce, de asemenea, și lor li se alătură nume noi precum Lily James (Cinderella, Baby Driver).
Mamma Mia! O luăm de la capăt e produs de Judy Craymer și Gary Goetzman, care au produs și primul film. Craymer este, de asemenea, creatoarea și producătoarea muzicalului-blockbuster internațional.Ol Parker, scenaristul emoționantului The Best Exotic Marigold Hotel, este scenaristul și regizorul acestei continuări, după o poveste scrisă de Catherine Johnson, Richard Curtis și el însuși. Benny Andersson și Björn Ulvaeus se întorc, de asemenea, pentru a compune cântecele și versurile, dar și ca producători executivi. Alături le stau, tot în calitate de producători executivi, Tom Hanks, Rita Wilson, Phyllida Lloyd, Richard Curtis și Nicky Kentish Barnes.În noua comedie muzicală îi vom revedea pe Meryl Streep (Donna), Julie Walters (Rosie), Christine Baranski (Tanya), Amanda Seyfried (Sophie ), Dominic Cooper (Sky), precum și pe Pierce Brosnan (Sam), Stellan Skarsgård (Bill) Colin Firth (Harry), cei trei posibili tați ai lui Sophie.Pe măsură ce filmul merge înainte și înapoi în timp pentru a arăta cum relații formate în trecut rezonează în prezent, Lily James va fi Donna din tinerețe. Tinerele Rosie și Tanya sunt Alexa Davies (A Brilliant Young Mind) și Jessica Keenan Wynn (Broadway’s Beautiful). Tânărul Sam este interpretat de Jeremy Irvine (War Horse), în timp ce tânărul Bill este Josh Dylan (Allied), iar tânărul Harry este Hugh Skinner (Kill Your Friends).

The Equalizer 2
Regia: Antoine Fuqua
Cu: Denzel Washington, Pedro Pascal, Bill Pullman, Melissa Leo, Sakina Jaffrey
Gen film: Acţiune, Crimă, Thriller
Durata: 120 minute
Premiera in Romania: 20.07.2018
The Equalizer 2
Dacă ai o problemă şi n-ai la cine să apelezi, te va ajuta Robert McCall - el este The Equalizer. McCall îi salvează pe cei agresaţi, exploataţi şi oprimaţi, pedepsindu-i pe cei vinovaţi, fără drept de apel. Dar atunci când cei din trecutul întunecat al lui McCall îi atacă pe cei apropiaţi lui, el va avea nevoie de toate abilităţile de care se poate prevala pentru a învinge. De data aceasta el se va afla faţă în faţă cu asasini profesionişti, care nu se vor da în lături de la nimic pentru a-l distruge. Denzel Washington reia unul dintre rolurile sale originale, abordând pentru prima dată în cariera sa o serie de filme cu acelaşi erou.
Columbia Pictures prezintă o producţie Escape Artists / Zhiv / Mace Neufeld, The Equalizer 2. Rolurile principale sunt interpretate de Denzel Washington, Pedro Pascal, Ashton Sanders, acompaniaţi de Bill Pullman şi Melissa Leo. Regia filmului poartă semnătura lui Antoine Fuqua. Producătorii sunt: Todd Black, Jason Blumenthal, Denzel Washington, Antoine Fuqua, Alex Siskin, Steve Tisch, Mace Neufeld, Tony Eldridge, şi Michael Sloan. Scenariul este scris de Richard Wenk şi se bazează pe un serial de televiziune creat de Michael Sloan şi Richard Lindheim. Producătorii executivi sunt Molly Allen şi David Bloomfield. Imaginea poartă semnătura lui Oliver Wood, iar scenografia pe cea a lui Naomi Shohan. Montajul a fost realizat de Conrad Buff, ACE. Designerul de costume este Jenny Gering. Muzica a fost compusă de Harry Gregson-Williams. Aranjamentele muzicale au fost realizate de Jabari Ali.
The Equalizer 2 a fost considerat film de adulţi în SUA, de către Motion Picture Association of America din cauza secvenţelor cu violenţă fizică şi de limbaj şi a folosirii drogurilor.

DorohoiNews.ro

DorohoiNews.ro

DorohoiNews.ro

DorohoiNews.ro





GALERIE FOTO

cinema melodiahotel transilvaniamisiune imposibilaadriftmamma miaequalizer
DorohoiNews.ro, 03-08-2018

Va rugam sa folositi un limbaj decent; mesajele postate vor fi validate de un Moderator inainte de a fi publicate pe site.

NOTA: Va rugam sa comentati la obiect, legat de continutul prezentat in material. Orice deviere in afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului (autorilor) materialului, afisarea de anunturi publicitare, precum si jigniri, trivialitati, injurii aduse celorlalti cititori care au scris un comentariu se va sanctiona prin cenzurarea partiala a comentariului, stergerea integrala sau chiar interzicerea dreptului de a posta, prin blocarea IP-ului folosit.

Site-ul www.dorohoinews.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.

Am fost informat(a) despre Politica de Confidențialitate şi de Securitate a prelucrării datelor cu caracter personal, declar ca am peste 16 ani și sunt de acord cu prelucrarea datelor cu caracter personal:
- pentru ofertare comerciala
- pentru activitati promotionale: concursuri, reclame, publicitate
Security Code

COMENTARII VIZITATORI

Fii primul care comenteaza!

Publicitate



Panoramic Travel Botosani

BANCUL ZILEI !


DorohoiNews.ro


- Draga mea, azi noapte ai strigat „Nu Ionele, nu!”.
Cine e Ionel?
- Ce mai contează, n-ai auzit că l-am refuzat?



DOROHOI NEWS - Primim la redacție

DorohoiNews.ro






PARTENERI - AJOFM BOTOSANI

DorohoiNews.ro


PUBLICITATE

DorohoiNews.ro

DorohoiNews.ro

DorohoiNews.ro

ZiareBotosani.ro

POLIȚIA LOCALĂ DOROHOI

DorohoiNews.ro

PARTENERI

DorohoiNews.ro

DorohoiNews.ro

Dorohoi News

DorohoiNews.ro DorohoiNews.ro DorohoiNews.ro

DorohoiNews.ro

DorohoiNews.ro


PUBLICITATE

DorohoiNews.ro

DorohoiNews.ro



UMANITAR

DorohoiNews.ro

Donatii online prin contul PAYPAL…



DorohoiNews.ro


DorohoiNews.ro


DorohoiNews.ro


DorohoiNews.ro



PUBLICITATE


DorohoiNews.ro

DorohoiNews.ro

DorohoiNews.ro

Ultimele anunturi

Tablouri inedite prin imagine, contrast, abstracție și culoare create de o tânără din Ibănești. Vezi cum poți comanda!

Tablouri inedite prin imagine, contrast, abstracție și culoare create de o tânără din Ibănești. Vezi cum poți comanda!
Vă supunem atenției o serie de tablouri efectuate cu o tehnică relativ nouă, spectaculoase ca imagine, ...

SC angajează muncitori (bărbați) pentru fabrică de produse lactate

SC angajează muncitori (bărbați) pentru fabrică de produse lactate
SC RAM SRL, angajează muncitori (bărbați) pentru fabrica de produse lactate din IBĂNEȘTI. Pentru ...

SC PIZZA COM SRL informează asupra depunerii solicitării pentru emiterea autorizației de mediu pentru activitate la Vila Magica

SC PIZZA COM SRL informează asupra depunerii solicitării pentru emiterea autorizației de mediu pentru activitate la Vila Magica
SC PIZZA COM SRL, cu sediul în Dorohoi, str. D. Pompeiu, nr.5, bl. C2, ap. 10, înregistrată ...

SC din comuna Broscăuți angajează contabil cu jumătate de normă

SC din comuna Broscăuți angajează contabil cu jumătate de normă
SC SEB-COS SRL din comuna Broscăuți, angajează contabil cu jumătate de normă (4 ore/zi). Pentru ...

SC angajează inspector ITP

SC angajează inspector ITP
SC Dtuning PRO Darabani SRL angajează inspector ITP în cadrul unei STIP nou deschisă, după ultimele ...

SC angajează muncitori calificați / necalificați în construcții

SC angajează muncitori calificați / necalificați în construcții
Societate comercială angajează muncitori calificați / necalificați în construcții. Salariu ...

SC din Dorohoi angajează instalator, muncitori calificați și necalificați și conducători auto cat. C

SC din Dorohoi angajează instalator, muncitori calificați și necalificați și conducători auto cat. C
Societate comercială din Dorohoi angajează instalator pentru instalații sanitare și electrice, muncitori ...

Vând loturi de teren pentru case, în Dealul Mare, Dorohoi

Vând loturi de teren pentru case, în Dealul Mare, Dorohoi
Vând loturi de teren pentru case, în Dealul Mare, Dorohoi. Relații la telefon: 0744615016

Societate comercială din Dorohoi angajează mecanici agricoli cu experiență

Societate comercială din Dorohoi angajează mecanici agricoli cu experiență
Societate comercială din Dorohoi cu profil agricol angajează mecanici agricoli cu experiență. Informații ...

BAMBOO angajează supraveghetoare sală jocuri

BAMBOO angajează supraveghetoare sală jocuri
BAMBOO angajează supraveghetoare sală jocuri! Oferim și cerem seriozitate maximă! Salariul este motivant, ...

PARTENERI

DorohoiNews.ro


DorohoiNews.ro


DorohoiNews.ro


DorohoiNews.ro


DorohoiNews.ro

DorohoiNews.ro

DorohoiNews.ro

DorohoiNews.ro

DorohoiNews.ro