Daca sunteti martorul unor evenimente importante va rugam sa ne contactati la tel: 0749.877.802 sau email: [email protected]

Program cinema_1

Filme de acţiune, animaţie, actiune dar şi thriller, este oferta cu care Cinematograful Melodia vine în această săptămână. Biletele pot fi rezervate la numărul de telefon: 0729.000.094.

The Grinch

Regia:  Yarrow Cheney, Scott Mosier
Cu: Benedict Cumberbatch, Rashida Jones, Tristan O'Hare, Scarlett Estevez
Gen film: Animaţie, Comedie, Familie
Durata: 86 minute
Premiera in Romania: 23.11.2018
The Grinch ~ 3D
Grinch este cel de-al optulea film de animație produs de Illumination și Universal Pictures. Bazat pe cartea clasică scrisă de Dr. Seuss, Grinch spune povestea unui morocănos cinic care se decide să fure Crăciunul, dar care e întors din drum de o fetiță care adoră Crăciunul. Amuzant, emoționant și frumos vizual, este o poveste universală despre spiritul Căciunului și despre puterea optimismului.
Pentru că, pe an ce trece, Crăciunul din orășelul Cinești devine tot mai colorat, mai agitat și mai zgomotos, deranjându-i, astfel, liniștea confortabilă în care viețuiește, Grinch decide să fure odată pentru totdeauna Crăciunul. Pentru asta, se va deghiza în Moș Crăciun, își va înhăma cei doi "reni" la sanie, și va purcede la treabă.
În același timp, Cindy, o fetiță a cărei sărbătoare preferată e Crăciunul, plănuiește să-l prindă pe Moș Crăciun, ca să-i spună personal că este recunoscătoare pentru că are o mămică ce muncește din greu ca să aibă grijă de ea singură.
Oare va reuși Cindy să-l prindă pe Moș Crăciun? Dar Grinch va reuși, oare, să reducă la tăcere micul orășel Cinești?

The Possession of Hannah Grace / Diavolul în carne și oase

Regia: Diederik Van Rooijen
Cu: Shay Mitchell
Gen film: Horror
Durata: 85 minute
Premiera in Romania: 30.11.2018
The Possession of Hannah Grace / Diavolul în carne și oase
Când eşti mort, eşti mort. Sau, dacă vreţi, moartea e doar începutul.
O şedinţă şocantă de exorcism scapă de sub control, curmând viaţa unei adolescente. La câteva luni de la eveniment, fosta poliţistă, Megan Reed (Shay Mitchell) încearcă să revină la o viaţă normală, după ce asistase la moartea partenerului său, fără să poată interveni şi după ce ajunsese să consume droguri şi alcool pentru a-şi învinge durerea. Megan lucrează acum la morga unui spital din Boston, unde a reuşit să se dezbare de vicii, găsindu-şi o oarecare linişte în acest loc al morţii şi singurătăţii.
Dar într-o noapte, după ce primeşte un cadavru complet desfigurat, lucrurile încep să se schimbe. Închisă în subsolul clădirii unde funcţiona morga, împreună cu acest cadavru mutilat, Megan începe să aibă halucinaţii înfiorătoare. Întrebându-se dacă mai e în toate minţile, ea se teme că acest cadavru este posedat de o forţă demonică, fiind gata să revină la viaţă pentru a ucide. 
Acest horror-thriller pentru adulţi, "Diavolul în carne şi oase" este producţia Screen Gems, fiind interpretată de actorii: Shay Mitchell, Stana Katic, Grey Damon, Nick Thune, Jacob Ming-Trent, Max McNamara, Louis Herthum, James A. Waston, Jr şi Kirby Johnson. Diederik van Rooijen (Daylight, Taped) asigură regia filmului după un scenariu de Brian Sieve (Scream: The TV Series, Boogeyman 2). Filmul este produs de Todd Garner şi Sean Robins,de la Broken Road Productions. Glenn S. Gainor este producătorul executiv, iar Andrea Ajemian co-producătorul. Directorul de imagine este Lennert Hillege iar montajul este asigurat de Stanley Kolk şi Jake York. Scenografia este semnată de Paula Loos, costumele de Deborah Newhall, iar muzica de John Frizzell.

Robin Hood

Regia: Otto Bathurst
Cu: Taron Egerton, Ben Mendelsohn, Jamie Dornan, Paul Anderson, Jamie Foxx
Gen film: Acţiune, Aventuri
Durata: 117 minute
Premiera in Romania: 07.12.2018
Robin Hood 
Robin Hood (Taron Egerton), războinic călit în luptă și comandantul său maur, Little John (Jamie Foxx), pornesc o revoltă îndrăzneață împotriva corupției la nivel înalt, ce are rădăcini și legături chiar și cu Coroana Angliei, într-o aventură plină de acțiune, de explozii, multe lupte, dar și mult romantism.

Mortal Engines / Mașinării infernale

Regia: Christian Rivers
Cu: Hugo Weaving, Robert Sheehan, Stephen Lang, Jihae, Hera Hilmar
Gen film: Acţiune, Fantastic, SF, Thriller
Durata: 128 minute
Premiera in Romania: 07.12.2018
Mortal Engines / Mașinării infernale~ 3D
La mii de ani după ce civilizația a fost distrusă de un eveniment cataclismic, omenirea s-a adaptat, și și-a dezvoltat un nou mod de a trăi. Acum, orașe gigantice mobile cutreieră Pământul, prăduind nemilos orășelele mai mici pe tracțiune.
Tom Natsworthy (Robert Sheehan), care se trage din pătura de jos a marelui oraș pe tracțiune, Londra, se vede nevoit să lupte pentru propria supraviețuire după ce dă peste o fugară extrem de periculoasă - Hester Shaw (Hera Hilmar). Cei doi, atât de diferiți, încât drumurile lor nu ar fi trebuit să se încrucișeze niciodată, formează o alianță imposibilă care va schimba viitorul omenirii.
Mașinării infernale e o nouă aventură de proporții epice, regizată de Christian Rivers (King Kong), realizator de efecte vizuale laureat cu Oscar. Lui i se alătură cineaștii triplu laureați cu Oscar pentru trilogiile The Hobbit și The Lord of the Rings, Peter Jackson, Fran Walsh și Philippa Boyens, care au scris scenariul. Filmul este o adaptare după seria de cărți scrisă de Philip Reeve.
Echipa de producători e formată din Zane Weiner (trilogia The Hobbit), Amanda Walker (trilogia The Hobbit) și Deborah Forte (Goosebumps), alături de Walsh și Jackson. Ken Kamins (trilogia The Hobbit) și Philippa Boyens sunt producători executivi.

Racetime / Marea bulgăreală 2 - Supercursa săniuțelor

Regia: Benoît Godbout, Jean-François Pouliot, François Brisson
Cu: Noel Fisher, Angela Galuppo, Dawn Ford
Gen film: Animaţie ,Aventuri ,Comedie ,Familie
Durata: 89 minute
Premiera in Romania: 14.12.2018
Racetime / Marea bulgăreală 2 - Supercursa săniuțelor
"Marea bulgăreală 2 - Supercursa săniuțelor" este continuarea succesului din 2015. Este o călătorie plină de aventuri, cu încercări și eșecuri, dar și cu bucuriile micilor victorii ale copilăriei.
Când se organizează cea mai spectaculoasă cursă de sănii în micul orășel, Frankie-Patru-Ochi și echipa sa, având-o pe Sophie la conducerea saniei, se înscriu cu gândul că își vor învinge competitorii, adică echipa formată din nou-sosiții Zac, misterios și dichisit, și vărul său atletic Charly. Dar sania fantastică proiectată de Frankie se dezintegrează chiar înainte de a trece linia de sosire. Este o pierdere amară pentru Frankie, care refuză să accepte că ar fi făcut greșeli de construcție. Împreună cu prietenii săi, el reușește să demonstreze că Zac a trișat în timpul cursei.
Frankie cere repetarea cursei, iar Zac acceptă cu condiția ca Frankie să construiască o pistă de curse cu totul nouă. Frankie și prietenii săi construiesc o pistă spectaculoasă. Zac își dă seama că se confruntă cu un adversar puternic, așa că ridică și mai mult miza, făcându-l pe Frankie să pună la bătaie hambarul.
Cele două echipe încep pregătirile, iar Zac e și mai decis să trișeze fără scrupule, ca să aducă victoria în tabăra lui. Dar Frankie și echipa lui au câteva surprize pentru el, care s-ar putea să încline balanța într-o direcție neașteptată

Second Act / A doua şansă

Regia: Peter Segal
Cu: Milo Ventimiglia, Vanessa Hudgens, Jennifer Lopez, Leah Remini
Gen film: Comedie ,Romantic ,Dragoste
Durata: 98 minute
Premiera in Romania: 14.12.2018
Second Act / A doua şansă
Maya, o femeie ambițioasă de 40 de ani, este blocată într-un loc de muncă prost plătit, luptându-se cu frustrările visurilor neîmplinite. O femeie inteligentă care a lucrat cu sârguință într-un magazin local, acesteia îi este refuzată o poziție managerială din lipsa unei diplome universitare. Cu toate acestea, când are șansa de a primi jobul viselor ei, ea profită la maxim de oportunitate. După o eroare de identificare, Maya impresionează directorul executiv al uneia dintre cele mai mari corporații din New York și primește un loc de muncă în compania sa. Indusă în eroare, compania o consideră pe Maya o consultantă desăvârșită și o angajează să se ocupe de o afacere importantă. Având în vedere oportunitatea incredibilă de a avea cariera și stilul de viață la care l-a visat mereu, ea trebuie să dovedească că inteligența poate fi la fel de valoroasă ca și o diplomă universitară, și că nu este niciodată prea târziu pentru a-și lua revanșa.

Moromeții 2

Regia: Stere Gulea
Cu: Horațiu Mălăele, Dana Dogaru, Iosif Paștina
Gen film: Dramă
Durata: 109 minute
Premiera in Romania: 16.11.2018
Moromeții 2 
Moromeții 2 continuă povestea familiei lui Ilie Moromete, din satul din Câmpia Dunării, și-l are în prim-plan pe mezinul Niculae. Peste lumea pe care o cunoșteau, în care cel mai important lucru era să ai pămînt pe care să-l muncești, trecuse un război. Toată ordinea vieții lor se schimbă o dată cu venirea noului regim, care propovăduiește egalitatea. Se șterg diferențele într-un mod forțat și violent, iar albul devine negru și invers.
Obsesia pentru pămînt a lui Moromete a rămas intactă. Totul se învîrte în jurul muncii cîmpului. Pentru supraviețuire e nevoie de porumb, de grîu.
Anii 1945-1946 îl găsesc pe Ilie Moromete îmbătrînit, dar încă în putere. Între el și cea de-a doua soție, Catrina, tensiunile de-o viață continuă. Reproșurile au legătură cu pămîntul, copiii din prima căsătorie ai lui Ilie și cu gelozia femeii. Doi dintre copiii cei mari ai lui Moromete au plecat la București. Unul a murit, iar cel mic făcuse deja trei clase la liceu și se oprise înainte de ultimul an, din motive financiare. Niculae își dorește cel mai mult pe lume să învețe și să își termine școala. El este cel care va scrie mai tîrziu despre vremurile noi și cele vechi.
Ilie Moromete și-ar fi dorit ca fiii săi să rămînă în sat și să muncească toți pămîntul pe care îl au aveau. E singurul mod în care și-ar fi imaginat viitorul. Ce i se întîmplă e foarte departe de această proiecție. Dorințele lor și ale lui nu se întîlnesc niciodată. Cei tineri vor să vîndă pămîntul, el încearcă cu disperare să-l păstreze. Va încerca să-l împărtă doar cînd i se face frică că îl va pierde.
Oamenii trăiseră mai bine sau mai greu, dar fiecare putea să vorbească despre tot și despre toate. O dată cu venirea comuniștilor „adevărul” devine unul singur, iar colectivizarea va răsturna cu susul în jos toată lumea lui Moromete.
Promisiunile lumii noi, în care totul e posibil dacă te înregimentezi, îl vor pune la încercare pe Niculae, care va deveni ziarist și scriitor.

DorohoiNews.ro

DorohoiNews.ro

DorohoiNews.ro

DorohoiNews.ro





GALERIE FOTO

Program cinema_1Program cinema_2Filme_1Filme_2Filme_3Filme_4Filme_5Filme_6Filme_7
DorohoiNews.ro, 14-12-2018

Va rugam sa folositi un limbaj decent; mesajele postate vor fi validate de un Moderator inainte de a fi publicate pe site.

NOTA: Va rugam sa comentati la obiect, legat de continutul prezentat in material. Orice deviere in afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului (autorilor) materialului, afisarea de anunturi publicitare, precum si jigniri, trivialitati, injurii aduse celorlalti cititori care au scris un comentariu se va sanctiona prin cenzurarea partiala a comentariului, stergerea integrala sau chiar interzicerea dreptului de a posta, prin blocarea IP-ului folosit.

Site-ul www.dorohoinews.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.

Am fost informat(a) despre Politica de Confidențialitate şi de Securitate a prelucrării datelor cu caracter personal, declar ca am peste 16 ani și sunt de acord cu prelucrarea datelor cu caracter personal:
- pentru ofertare comerciala
- pentru activitati promotionale: concursuri, reclame, publicitate
Security Code

COMENTARII VIZITATORI

Fii primul care comenteaza!

Publicitate



Panoramic Travel Botosani

BANCUL ZILEI !


DorohoiNews.ro


De ce au gorilele nările mari?
Pentru că au degete groase.



DOROHOI NEWS - Primim la redacție

DorohoiNews.ro






PARTENERI - AJOFM BOTOSANI

DorohoiNews.ro


PUBLICITATE

DorohoiNews.ro

DorohoiNews.ro

DorohoiNews.ro

ZiareBotosani.ro

POLIȚIA LOCALĂ DOROHOI

DorohoiNews.ro

PARTENERI

DorohoiNews.ro

DorohoiNews.ro

Dorohoi News

DorohoiNews.ro DorohoiNews.ro DorohoiNews.ro

DorohoiNews.ro

DorohoiNews.ro


PUBLICITATE

DorohoiNews.ro

DorohoiNews.ro



UMANITAR

DorohoiNews.ro

Donatii online prin contul PAYPAL…



DorohoiNews.ro


DorohoiNews.ro


DorohoiNews.ro


DorohoiNews.ro



PUBLICITATE


DorohoiNews.ro

DorohoiNews.ro

DorohoiNews.ro

Ultimele anunturi

SC angajează inspector ITP

SC angajează inspector ITP
SC Dtuning PRO Darabani SRL angajează inspector ITP în cadrul unei STIP nou deschisă, după ultimele ...

SC angajează muncitori calificați / necalificați în construcții

SC angajează muncitori calificați / necalificați în construcții
Societate comercială angajează muncitori calificați / necalificați în construcții. Salariu ...

SC din Dorohoi angajează instalator, muncitori calificați și necalificați și conducători auto cat. C

SC din Dorohoi angajează instalator, muncitori calificați și necalificați și conducători auto cat. C
Societate comercială din Dorohoi angajează instalator pentru instalații sanitare și electrice, muncitori ...

Vând loturi de teren pentru case, în Dealul Mare, Dorohoi

Vând loturi de teren pentru case, în Dealul Mare, Dorohoi
Vând loturi de teren pentru case, în Dealul Mare, Dorohoi. Relații la telefon: 0744615016

SC angajează muncitori (bărbați) pentru fabrică de produse lactate

SC angajează muncitori (bărbați) pentru fabrică de produse lactate
SC RAM SRL angajează muncitori (bărbați) pentru fabrica de produse lactate IBĂNEȘTI. Mai multe relații ...

Angajăm ajutor de bucătar

Angajăm ajutor de bucătar
SC din Dorohoi angajează ajutor de bucătar, cu sau experiență. Mai multe relații la telefon: 0742914731

Societate comercială din Dorohoi angajează mecanici agricoli cu experiență

Societate comercială din Dorohoi angajează mecanici agricoli cu experiență
Societate comercială din Dorohoi cu profil agricol angajează mecanici agricoli cu experiență. Informații ...

BAMBOO angajează supraveghetoare sală jocuri

BAMBOO angajează supraveghetoare sală jocuri
BAMBOO angajează supraveghetoare sală jocuri! Oferim și cerem seriozitate maximă! Salariul este motivant, ...

Vând teren intravilan în Broscăuți

Vând teren intravilan în Broscăuți
Vând teren intravilan în comuna Broscăuți, Dorohoi, 1314 mp. Preț negociabil. Telefon: ...

Ofer spre închiriere apartament cu 2 camere, semidecomandat

Ofer spre închiriere apartament cu 2 camere, semidecomandat
Ofer spre închiriere apartament cu 2 camere, în spatele Școlii 5, semimobilat și utilat. ...

PARTENERI

DorohoiNews.ro


DorohoiNews.ro


DorohoiNews.ro


DorohoiNews.ro


DorohoiNews.ro

DorohoiNews.ro

DorohoiNews.ro

DorohoiNews.ro

DorohoiNews.ro