Daca sunteti martorul unor evenimente importante va rugam sa ne contactati la tel: 0749.877.802 sau email: [email protected]

cele-mai-mari-castiguri-la-pacanele-cu-bitcoin

Deși cryptomoneda Bitcoin a apărut în anul 2009, aceasta a început să ia amploare și mai mare în ultimii 5 ani. Asta nu înseamnă că foarte multe persoane folosesc această cryptomonedă, însă unele grupuri cu siguranță i-au găsit deja întrebuințarea. Jucătorii de păcănele online cu siguranță fac parte din acest grup și au reușit chiar să obțină câteva jackpot-uri uriașe folosind Bitcoin-ul. Dacă ești nou în lumea cazinourilor online și vrei să îți încerci și tu norocul, acum o poți face prin bonusuri fără depunere întâlnite la aproape orice cazino sub formă de rotiri gratuite sau bani pe site.

Topul câștigurilor în Statele Unite
Jackpot-urile câștigate cu Bitcoin nu sunt la fel de mari precum cele în bani reali, însă totuși sunt destul de mari. Interesant este faptul că cei care au înregistrat aceste câștiguri au folosit Bitcoin acum câțiva ani, când acesta valora mult mai puțin decât în prezent.

Iată care sunt câteva dintre cele mai mari câștiguri cu Bitcoin din Statele Unite de până acum:

1. 1.5 milioane de dolari (11.000 BTC) în septembrie 2013
Cel mai mare jackpot la păcănele cu Bitcoin a ajuns la suma de 11.000 BTC în septembrie 2013. Pe atunci, aceștia valorau doar 1.5 milioane de dolari, însă în prezent ar fi avut o valoare de 71.91 milioane de dolari.

2. 550.000$ (765 BTC) în mai 2014
În mai 2014, la doar puțin timp după primul jackpot un norocos jucător a câștigat 765 BTC care în prezent ar valora 5 milioane de dolari.

3. 275.000$ (260 BTC) în februarie 2017
Al treilea cel mai mare jackpot a avut o valoare de 275.000$ la acea vreme, însumând 260 BTC. Dacă acel jucător ar fi nimerit marele jackpot la finalul lui 2017, când Bitcoin a ajuns la suma de 20.000$, acesta ar fi câștigat 5.1 milioane de dolari.

4. 255.000$ (216 BTC) în martie 2017
La numai o lună după al treilea cel mai mare jackpot cu Bitcoin a apărut și al patrulea. Acesta a câștigat 216 BTC care la acea vreme valorau 255.000$. În prezent, premiul ar fi valorat 1.41 milioane de dolari.

Se pare că luna martie a anului 2017 a fost foarte norocoasă, întrucât un alt jucător a reușit să câștige 160 BTC, care valorau 176.000$ în acea vreme.

Alte două câștiguri de menționat sunt înregistrate în noiembrie 2017, când un jucător a încasat 15 BTC și altul 8 BTC cu valori de 118.000$ și 65.000$.

Cum s-a schimbat valoarea Bitcoin-ului de-a lungul anilor
Satoshi Nakamoto este creatorul anonim al acestei cryptomonede Bitcoin. Este interesant faptul că nu se cunosc prea multe detalii despre acesta. După informațiile pe care le avem, acesta poate fi și un nume pentru echipa de programatori care a lucrat la această tehnologie de blockchain. Viziunea lui Nakamoto nu s-a schimbat de la înființarea acestei cryptomonede și a ajuns în prezent să fie folosită ca metodă de plată în multe locuri, inclusiv la cazinouri.

Bitcoin-ul reprezintă și o investiție pe termen lung, având în vederile creșterile pe care le-a înregistrat de-a lungul timpului. Până și jucătorii de pe urma listei care au câștigat un jackpot cu doar 8 și 15 Bitcoin au primit premii în bani mulți. Având în vedere valoarea pe care o are un Bitcoin în prezent este puțin probabil ca cineva să mai câștige 11.000 BTC. Acest lucru l-ar poziționa pe primul loc în clasamentul celui mai mare jackpot.

Se pare că Bitcoin-ul poate avea un efect asupra mizelor de la pariuri. Nimeni nu a mai luat un jackpot atât de mare din 2013 încoace. În plus, faptul că Bitcoin-ul este tratat precum acțiunile la companii îl face să aibă taxe foarte mari în unele zone. În țările în care inflația este foarte mare oamenii au început să folosească Bitcoin-ul tot mai des. Având în vedere valoarea pe care o are în prezent, în viitorul apropiat chiar și faptul de a câștiga 1 Bitcoin la păcănele va fi o sumă mare.

Cum joci la păcănele cu Bitcoin
Primul pas este să convertești banii reali în cryptomonede, în acest caz în Bitcoin. Din fericire există numeroase site-uri care îți pun la dispoziție astfel de schimburi, două dintre cele mai populare fiind Coinbase și Gemini. Va trebui să selectezi metoda de plată, alegi cryptomoneda și aceasta va apărea în contul tău în câteva minute. Dacă folosești alt site și nu ești sigur de veridicitatea acestuia, îți recomand să îți muți Bitcoin-ul într-un portofel virtual pentru a fi în siguranță.

Al doilea pas este să intri la cazinoul la care ești înregistrat sau să îți creezi un cont în cazul în care nu ai unul încă. Când alegi secțiunea de depozitare alege Bitcoin, unde îți va fi cerut să completezi câțiva pași. După aceea vei primi o adresă virtuală unde va trebui să trimiți Bitcoin-ul.

Al treilea pas este să te întorci pe site-ul de unde ai cumpărat Bitcoin-ul și să alegi opțiunea de  a-l trimite. Îți va fi cerută o adresă pe care tocmai ai obținut-o de la cazino. Ultimul pas este să verifici tranzacția. Verifică de două ori adresa primită și asigură-te că este exact aceeași de pe site-ul de la cazino. În cazul în care ai greșit adresa pe care ai trimis Bitcoin-ul, site-ul te va atenționa că este posibil ca fondurile tale să fie pierdute și să nu mai poată fi recuperate.

Concluzie
Primele pariuri cu Bitcoin au început să apară în 2011, astfel că cryptomoneda este relativ nouă pe această piață. Dar, probabil că ai observat că deja au fost câștigate câteva jackpot-uri destul de mari. Dacă câștigătorii din 2013 și din 2014 ar fi păstrat cryptomoneda până la valoarea din ziua de azi, ar fi fost multi-milionari. Chiar și cei care au câștigat numai 8 și 15 Bitcoin ar fi fost foarte bogați în ziua de azi. Deși această cryptomonedă este văzută mai mult ca o investiție în prezent, pe viitor va prinde o amploare și mai mare și va fi folosită la orice tip de cumpărături.

DorohoiNews.ro

DorohoiNews.ro

DorohoiNews.ro

DorohoiNews.ro





GALERIE FOTO

cele-mai-mari-castiguri-la-pacanele-cu-bitcoincum-s-a-schimbat-valoarea-Bitcoin-uluicum-joci-la-pacanele-cu-Bitcoin
DorohoiNews.ro, 27-08-2021

Va rugam sa folositi un limbaj decent; mesajele postate vor fi validate de un Moderator inainte de a fi publicate pe site.

NOTA: Va rugam sa comentati la obiect, legat de continutul prezentat in material. Orice deviere in afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului (autorilor) materialului, afisarea de anunturi publicitare, precum si jigniri, trivialitati, injurii aduse celorlalti cititori care au scris un comentariu se va sanctiona prin cenzurarea partiala a comentariului, stergerea integrala sau chiar interzicerea dreptului de a posta, prin blocarea IP-ului folosit.

Site-ul www.dorohoinews.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.

Am fost informat(a) despre Politica de Confidențialitate şi de Securitate a prelucrării datelor cu caracter personal, declar ca am peste 16 ani și sunt de acord cu prelucrarea datelor cu caracter personal:
- pentru ofertare comerciala
- pentru activitati promotionale: concursuri, reclame, publicitate
Security Code

COMENTARII VIZITATORI

Fii primul care comenteaza!

Publicitate



Panoramic Travel Botosani

BANCUL ZILEI !


DorohoiNews.ro


Discuţie între doi colegi:
- Ai auzit? A murit şeful!
- Da! Şi mă tot întreb cine a mai murit odată cu el.
- De ce?
- Păi, scria în anunţ că „odată cu el a murit unul dintre cei mai capabili angajaţi ai companiei noastre”.



DOROHOI NEWS - Primim la redacție

DorohoiNews.ro






PARTENERI - AJOFM BOTOSANI

DorohoiNews.ro


PUBLICITATE

DorohoiNews.ro

DorohoiNews.ro

DorohoiNews.ro

ZiareBotosani.ro

POLIȚIA LOCALĂ DOROHOI

DorohoiNews.ro

PARTENERI

DorohoiNews.ro

DorohoiNews.ro

Dorohoi News

DorohoiNews.ro DorohoiNews.ro DorohoiNews.ro

DorohoiNews.ro

DorohoiNews.ro


PUBLICITATE

DorohoiNews.ro

DorohoiNews.ro



UMANITAR

DorohoiNews.ro

Donatii online prin contul PAYPAL…



DorohoiNews.ro


DorohoiNews.ro


DorohoiNews.ro


DorohoiNews.ro



PUBLICITATE


PSD Botosani
DorohoiNews.ro

DorohoiNews.ro

PSD Botosani

DorohoiNews.ro

Ultimele anunturi

SC din Dorohoi angajează ajutor de bucătar cu sau fără experiență

SC din Dorohoi angajează ajutor de bucătar cu sau fără experiență
Societate comercială din Dorohoi angajează ajutor de bucătar cu sau fără experiență. Pentru mai ...

GAVROMARM, depozit de marmură și granit în Saucenița, angajează personal

GAVROMARM, depozit de marmură și granit în Saucenița, angajează personal
SC GAVROMARM SRL depozit de marmură și granit în Saucenița angajează, în condițiile ...

Magazinul Peneș Curcanul Dorohoi angajează gestionar - vânzătoare

Magazinul Peneș Curcanul Dorohoi angajează gestionar - vânzătoare
Magazinul Peneș Curcanul Dorohoi angajează gestionar - vânzătoare. CV-urile se pot depune la ...

Societate comercială din Dorohoi angajează mecanici agricoli cu experiență

Societate comercială din Dorohoi angajează mecanici agricoli cu experiență
Societate comercială din Dorohoi cu profil agricol angajează mecanici agricoli cu experiență. Informații ...

BAMBOO angajează supraveghetoare sală jocuri

BAMBOO angajează supraveghetoare sală jocuri
BAMBOO angajează supraveghetoare sală jocuri! Oferim și cerem seriozitate maximă! Salariul este motivant, ...

Închiriez spațiu comercial

Închiriez spațiu comercial
Inchiriez sp.comercial in suprafata de 200mp. Relații la telefon: 0748993952

SC angajează șofer categoria C+E

SC angajează șofer categoria C+E
SC din Dorohoi angajează șofer categoria C+E. Relații la telefon: 0745182610

SABCO-S Dorohoi angajează lucrător comercial pentru magazin

SABCO-S Dorohoi angajează lucrător comercial pentru magazin
SC SABCO-S SRL din Dorohoi angajează lucrător comercial pentru magazin. Detalii la telefon 0745182610 ...

SABCO-S Dorohoi angajează operator facturare

SABCO-S Dorohoi angajează operator facturare
SC SABCO-S SRL din Dorohoi scoate pentru angajare un post de operator facturare. Detalii la telefon: ...

Sincere condoleanțe din partea Colectivului Liceului Tehnologic „Alexandru Vlahuță” Șendriceni

Sincere condoleanțe din partea Colectivului Liceului Tehnologic „Alexandru Vlahuță” Șendriceni
În aceste clipe de adâncă tristeţe este foarte greu să găseşti cuvintele, pentru că ...

PARTENERI

DorohoiNews.ro


DorohoiNews.ro


DorohoiNews.ro


DorohoiNews.ro


DorohoiNews.ro

DorohoiNews.ro

DorohoiNews.ro

DorohoiNews.ro

DorohoiNews.ro