Daca sunteti martorul unor evenimente importante va rugam sa ne contactati la tel: 0749.877.802 sau email: [email protected]

Rochie

Rochiile mini sunt rochițe delicate, dar atrăgătoare, care vin cu un stil care le avantajează pe cele mici, atletice, înalte, scunde și chiar pe cele cu siluetă perfectă. Aceste rochii scurte se numără printre piesele clasice și versatile care vă pot oferi un look sexy, casual, elegant sau îndrăzneț, în funcție de cum le purtați. 

Prin urmare, dacă sunteți la cumpărături pentru o rochie nouă, un mini este o alegere excelentă. Rețineți că aceste rochii scurte se adresează femeilor care se simt bine cu corpul lor și sunt mândre de silueta lor, indiferent de defectele corpului lor.

Dacă aveți nevoie de inspirație sau de idei despre cum să purtați o rochie mini, luați aminte la aceste sfaturi:

Alegeți lungimea potrivită pentru corpul dvs.

Mini sau scurtă ar putea însemna diferit pentru diferite persoane, deoarece nu toată lumea are aceeași înălțime. Așadar, cum vă puteți da seama dacă rochia mini are lungimea potrivită pentru dvs.? 

Mulți experți în modă recomandă ca lungimea potrivită pentru rochii scurte să fie sub vârful degetelor, atunci când brațele sunt de ambele părți ale corpului. O rochie care este mai scurtă de atât poate să nu fie potrivită pentru a fi purtată la anumite ocazii. De asemenea, purtarea rochiei mini de lungimea potrivită este un factor care contribuie la confort.

Purtați lenjeria de corp potrivită

Dacă vreți ca rochia dvs. nouă să fie atractivă ca parte a ținutei dvs. generale, asigurați-vă că includeți în ecuație și lenjeria intimă. În primul rând, liniile vizibile ale chiloților nu sunt o idee bună și vă pot strica întreaga ținută. În schimb, purtați lenjerie intimă fără cusături, pantaloni scurți de biciclist sau un body shaper care să vă pună în valoare formele corpului.

Astfel de lenjerie intimă vă va oferi protecție împotriva alunecărilor. Este și extrem de confortabilă. Alegeți pantaloni scurți în culori negre sau nude, sau cei care se asortează cu rochii scurte. Asigurați-vă că rochia ascunde complet lungimea pantalonilor scurți.

Purtați o rochie mini cu o potrivire perfectă

Potrivirea corectă este esențială pentru toate hainele, în special pentru rochii scurte. Cumpărați rochii de seară sau de zi care sunt bine ajustate. Cu alte cuvinte, sunt strâmte în zonele potrivite, dar nu prea strâmte, deoarece ar putea să pară deloc măgulitoare. O rochie incredibil de strâmtă vă poate restricționa mișcările și, de asemenea, tind să se deplaseze spre coapse atunci când stați jos sau mergeți.
Nu supra-accesorizați

În cazul rochiilor mini, principalul accesoriu devin picioarele dvs. Pentru asta, nu îndepărtați atenția de la picioarele dvs. purtând o mulțime de accesorii. Dacă vreți să purtați accesorii, păstrați-le minimaliste și simple.

Pregătiți-vă acele picioare frumoase

Deoarece picioarele dvs. vor lua cea mai mare parte din lumina reflectoarelor atunci când purtați o rochie mini revelatoare, acestea trebuie să fie impecabile. Nu este dificil de făcut; pur și simplu hidratați-vă picioarele pentru a preveni pielea uscată care poate fi un mare dezavantaj. Folosiți creme hidratante și loțiuni de calitate, lăsând picioarele să atragă privirile împreună cu rochia mini atrăgătoare.

Nu dezvăluiți toate părțile corpului

Când vine vorba de rochii scurte, fiți foarte atentă la purtarea lor, deoarece pot trece cu ușurință de la opulență la un aspect ieftin. O modalitate de a te împiedica să arătați de prost gust este să echilibrați părțile corpului pe care le expuneți. Având în vedere că vă afișați o mare parte din picioare cu o rochie mini, nu este nevoie să vă arătați partea superioară a corpului, cum ar fi pieptul.

Este amuzant și ușor să purtați o rochie nouă, dar obiectivul ar trebui să fie și să arătați elegantă și încrezătoare. În timp ce rochiile mini sunt un pic mai dificil de îmbrăcat, purtarea lor prezintă multe beneficii. Ar trebui să dețineți cel puțin câteva în garderoba dumneavoastră, așa că începeți acum să cumpărați altele noi. 

Dacă sunteți fană a rochiei mini, la fel ca și celebritățile noastre preferate, veți dori să le purtați pe tot parcursul anului, indiferent de vreme. Un lucru este cert, vor fi câteva evenimente care se vor apropia, cum ar fi o petrecere aniversară, unde s-ar putea să fie puțin cam răcoare. Nu vă temeți, avem câteva trucuri în mânecă pentru a învinge frigul și a arăta în continuare superb într-o rochie mini. 

Asortați-vă rochia mini cu cizme

Pe ploaie sau pe soare, farmecul nu ia niciodată o pauză. Ce modalitate mai bună de a face orice ținută puțin mai glam decât să o îmbrăcați cu o pereche de cizme frumoase. Hailey Baldwin a apărut în tabloide la sfârșitul lunii decembrie într-o astfel de ținută. Putem spune că este o fană a rochiei mini, fiind adesea văzută într-una mică și drăguță pe străzi și pe podiumuri, asortată cu o pereche de cizme elegante pentru a completa ținuta.

Purtați-le în straturi

Dacă urâți teribil de mult frigul, probabil că, după ce vă grăbiți să intrați înăuntru din cauza vremii și după lungul calvar în care vă dați jos căciula și mănușile, vă desfaceți eșarfa, vă scoateți haina și cardiganul de sub ea - veți da la iveală superba dvs. rochie mini. Până la urmă, poate că urâții frigul, dar nu puteți rezista să nu purtați o rochie mini chiar dacă se ascunde sub o tonă de straturi! 

Dacă nu vă plac atâtea straturi, puteți opta pentru un look mai simplu, precum muza noastră Kendall Jenner. Ea a depășit infamia reality TV din copilărie, paparazzi și chiar propria familie și noi nu ne putem sătura de stilul ei vestimentar. Suntem atât de obsedate de ceea ce face și de tot ceea ce poartă, în special de un look îndrăzneț și all black, care este casual, dar atât de șic.

DorohoiNews.ro

DorohoiNews.ro


PNL Botosani



DorohoiNews.ro



GALERIE FOTO

Rochie
DorohoiNews.ro, 15-06-2022

Va rugam sa folositi un limbaj decent; mesajele postate vor fi validate de un Moderator inainte de a fi publicate pe site.

NOTA: Va rugam sa comentati la obiect, legat de continutul prezentat in material. Orice deviere in afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului (autorilor) materialului, afisarea de anunturi publicitare, precum si jigniri, trivialitati, injurii aduse celorlalti cititori care au scris un comentariu se va sanctiona prin cenzurarea partiala a comentariului, stergerea integrala sau chiar interzicerea dreptului de a posta, prin blocarea IP-ului folosit.

Site-ul www.dorohoinews.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.

Am fost informat(a) despre Politica de Confidențialitate şi de Securitate a prelucrării datelor cu caracter personal, declar ca am peste 16 ani și sunt de acord cu prelucrarea datelor cu caracter personal:
- pentru ofertare comerciala
- pentru activitati promotionale: concursuri, reclame, publicitate
Security Code

COMENTARII VIZITATORI

Fii primul care comenteaza!

Publicitate



Panoramic Travel Botosani

BANCUL ZILEI !


DorohoiNews.ro


Profesor:
Cine răspunde la următoarea întrebare, poate merge acasă.
Un băiat aruncă geanta pe fereastră.
Profesorul:
Cine tocmai a aruncat ghiozdanul?
Băiatul:
Eu, și plec acasă acum.



DOROHOI NEWS - Primim la redacție

DorohoiNews.ro






PARTENERI - AJOFM BOTOSANI

DorohoiNews.ro


PUBLICITATE

DorohoiNews.ro

DorohoiNews.ro

DorohoiNews.ro

ZiareBotosani.ro

POLIȚIA LOCALĂ DOROHOI

DorohoiNews.ro

PARTENERI

DorohoiNews.ro

DorohoiNews.ro

Dorohoi News

DorohoiNews.ro DorohoiNews.ro DorohoiNews.ro

DorohoiNews.ro

DorohoiNews.ro


PUBLICITATE

DorohoiNews.ro

DorohoiNews.ro



UMANITAR

DorohoiNews.ro

Donatii online prin contul PAYPAL…



DorohoiNews.ro


DorohoiNews.ro


DorohoiNews.ro


DorohoiNews.ro



PUBLICITATE


PSD Botosani
DorohoiNews.ro

DorohoiNews.ro

PSD Botosani

Ecomed Dorohoi

PNL Botosani

DorohoiNews.ro

Ultimele anunturi

SC din Dorohoi angajează personal pentru curățenie sedii administrative

SC din Dorohoi angajează personal pentru curățenie sedii administrative
Societate Comercială din Dorohoi angajează personal auxiliar pentru curățenie sedii administrative. ...

SC din Dorohoi angajează ajutor de bucătar cu sau fără experiență

SC din Dorohoi angajează ajutor de bucătar cu sau fără experiență
Societate comercială din Dorohoi angajează ajutor de bucătar cu sau fără experiență. Pentru mai ...

GAVROMARM, depozit de marmură și granit în Saucenița, angajează personal

GAVROMARM, depozit de marmură și granit în Saucenița, angajează personal
SC GAVROMARM SRL depozit de marmură și granit în Saucenița angajează, în condițiile ...

Magazinul Peneș Curcanul Dorohoi angajează gestionar - vânzătoare

Magazinul Peneș Curcanul Dorohoi angajează gestionar - vânzătoare
Magazinul Peneș Curcanul Dorohoi angajează gestionar - vânzătoare. CV-urile se pot depune la ...

Societate comercială din Dorohoi angajează mecanici agricoli cu experiență

Societate comercială din Dorohoi angajează mecanici agricoli cu experiență
Societate comercială din Dorohoi cu profil agricol angajează mecanici agricoli cu experiență. Informații ...

BAMBOO angajează supraveghetoare sală jocuri

BAMBOO angajează supraveghetoare sală jocuri
BAMBOO angajează supraveghetoare sală jocuri! Oferim și cerem seriozitate maximă! Salariul este motivant, ...

Vând colțar

Vând colțar
Vând canapea colțar in stare foarte buna și masa extensibila, preț 1500 lei. Relatii la telefon ...

Cumpăr apartament cu trei camere

Cumpăr apartament cu trei camere
Cumpar apartament cu 3 camere decomandat et 1 sau 2 in localitatea Dorohoi jud Botosani, zona centru ...

Ofer spre închiriere apartament

Ofer spre închiriere apartament
Ofer spre închiriere apartament cu 2 camere,zona Olinescu lângă 2 Pași .Apartamentul este ...

Închiriez spațiu comercial

Închiriez spațiu comercial
Inchiriez sp.comercial in suprafata de 200mp. Relații la telefon: 0748993952

PARTENERI

DorohoiNews.ro


DorohoiNews.ro


DorohoiNews.ro


DorohoiNews.ro


DorohoiNews.ro

DorohoiNews.ro

DorohoiNews.ro

DorohoiNews.ro

DorohoiNews.ro