Daca sunteti martorul unor evenimente importante va rugam sa ne contactati la tel: 0749.877.802 sau email: [email protected]

dorohoinews_tipurile-de-pacanele

Cazinourile online sunt foarte interesante când vine vorba de jocuri pentru că, poți alege jocuri de masă cunoscute precum ruleta sau blackjack-ul, dar și cele mai bune jocuri de păcănele. Dacă ești un fan al sloturilor moderne și clasice, un cazinou are mai mult decât suficient de oferit.

În industria cazinourilor online există un număr mare de sloturi. Și deși sunt similare între ele în ceea ce privește principiul jocului, sunt destul de diferite în caracteristicile lor. Există diferite tipuri de aparate de slot care au caracteristici și capacități unice despre care vom discuta pe parcursul acestui articol.

Sloturi Clasice

În funcție de preferințele tale poți alege să joci mai multe tipuri de sloturi. Pe lângă numărul diferit de role sau caracteristicile speciale, ai la dispoziție și multe versiuni de păcănele gratis. În principal, sloturile sunt împărțite în două grupuri: sloturi clasice și video. Principala lor diferență este numărul de role.

Sloturile clasice au doar trei role, la fel ca primele aparate mecanice. De asemenea, folosesc simboluri deja clasice, cum ar fi fructe, șapte, BAR. Practic, au o singură linie activă, dar sloturile mai moderne pot avea până la cinci linii. Acestea au cea mai simplă mecanică de joc și sunt potrivite pentru toți jucătorii începători.

Aparatele clasice de slot au ne duc cu gândul la cele reale pe care e găsim la cazinourile din Las Vegas. Jucătorii vor obține un jackpot uriaș atunci când pe ecran apar trei simboluri identice. Sloturile clasice au un punct slab important și anume, numărul redus de role care nu îți permite să formezi foarte multe combinații câștigătoare. În plus, vsloturile clasice au o volatilitate ridicată, fapt care îți poate aduce câștiguri uriașe într-un timp scurt, dar te poate face și să pierzi sume ridicate.

Sloturi Video

Sloturile video sunt mai funcționale, mai moderne și reprezintă o evoluție a jocurilor clasice. Ca simboluri, pot folosi o varietate de imagini care corespund temei alese de producător. Jocurile sunt însoțite de muzică, chiar și de animație, iar rundele bonus sunt obligatorii.

Cele mai multe dintre aparatele de slot moderne pe care le poți găsi online sunt sub forma unui slot video. Când joci sloturi video, vei vedea că acestea sunt aparate de slot cu multe caracteristici suplimentare diferite. Prin urmare, șansele tale de a câștiga bani sunt întotdeauna foarte mari în acest tip de joc! Un slot video are de obicei 5 role, dar mai multe role și linii de plată avantajoase.

Sloturile cu 5 role sunt cele mai populare pe platformele jocurilor online și, de cele mai multe ori, fac parte din lista de recomandări. Spun acest lucru pentru că ele sunt cele mai comune astăzi. Acestea prezintă o grafică atractivă, cu videoclipuri și sunete concepute pentru a atrage jucătorii. 

Sloturi Multiplicatoare

Nu toate sloturile online au această caracteristică suplimentară, dar sloturile moderne, cu siguranță, o au. Un multiplicator poate dubla sau chiar multiplica câștigurile pe care ai reușit să le obții. În multe cazuri, multiplicatorul este un simbol scatter. Cel puțin, un scatter care vă înmulțește și câștigurile în timpul unei runde bonus ca funcție suplimentară. 

Adesea, acest simbol nu numai că înmulțește câștigurile obținute pe combinația câștigătoare. Dar și câștigurile pe care le-ai făcut deja sau le vei face în timpul respins. Multiplicatorii par a fi întotdeauna un bun plus pentru sloturile video. 

Rolul acestor caracteristici bonus este evident și anume înmulțirea plăților obișnuite. Multiplicatorii variază de la 2x la 100x, iar unul dintre cele mai populare sloturi video multiplicatoare este slotul video Gonzo's Quest de la NetEnt. Multiplicatorul crește atunci când obțineți câștiguri consecutive în jocul de bază. 

Sloturi cu Bonusuri

Rundele bonus sunt un adevărat punct culminant al sloturilor video. Există multe tipuri diferite de bonusuri.  Cu toate acestea, există câteva sloturi online care duc divertismentul la un nivel cu totul nou datorită caracteristicilor bonus inovatoare, unice și interesante.

Simbolurile wild sunt cele mai comune caracteristici bonus în sloturile video. În primii ani, wild-urile au fost încorporate ca bază și puteau înlocui alte simboluri pe role pentru a obține un câștig. Rotirile gratuite sunt și ele unele dintre cele mai importante caracteristici bonus din sloturile video, împreună cu simbolurile wild. Numărul de sloturi video cu rotiri gratuite este mare și vin în diferite forme și dimensiuni. 

În timpul rundelor de rotiri gratuite, se adaugă multiplicatori sau sunt disponibile alte caracteristici bonus. Fiecare rotire este gratuită, în timp ce la fiecare rotire ai șansa de a câștiga aceleași premii ca în mod normal, doar că acum cu condiții mai bune! 

Sloturi Progresive 

Sloturile progresive sunt acele tipuri de jocuri care se află pe primele locuri conform pasionaților. Se întâmplă acest lucru deoarece îți oferă posibilități crescute de a obține câștiguri impresionante. Dacă te întrebi cum funcționează acest tip de jackpot, ei bine, trebuie să știi că valoarea acestuia se modifică odată cu fiecare pariu plasat. 

Cu alte cuvinte, un jackpot este format dintr-un anumit procent din toate pariurile plasate live. La un singur jackpot progresiv contribuie, fie mai multe jocuri, fie mai multe cazinouri cu același joc. Jackpot-urile pot ajunge la sume impresionante, dar după cum îți poți imagina, cu cât valoarea unui jackpot este mai ridicată, cu atât șansele devin mai scăzute.

Concluzie

Majoritatea jocurilor de păcănele moderne au un principiu de bază similar sau aproape identic. Jocuri în care principiul este complet diferit de cel al sloturilor clasice sunt rar întâlnite. 

După cum poți vedea, există o mulțime de sloturi și fiecare dintre ele se distinge prin caracteristicile sale, generozitate, număr de role și linii. Așadar, este recomandat să alegi un slot care să-ți aducă experiența maximă de joc și să nu uiți să joci responsabil.

DorohoiNews.ro

DorohoiNews.ro


PNL Botosani



DorohoiNews.ro



GALERIE FOTO

dorohoinews_tipurile-de-pacanele
DorohoiNews.ro, 12-11-2023

Va rugam sa folositi un limbaj decent; mesajele postate vor fi validate de un Moderator inainte de a fi publicate pe site.

NOTA: Va rugam sa comentati la obiect, legat de continutul prezentat in material. Orice deviere in afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului (autorilor) materialului, afisarea de anunturi publicitare, precum si jigniri, trivialitati, injurii aduse celorlalti cititori care au scris un comentariu se va sanctiona prin cenzurarea partiala a comentariului, stergerea integrala sau chiar interzicerea dreptului de a posta, prin blocarea IP-ului folosit.

Site-ul www.dorohoinews.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.

Am fost informat(a) despre Politica de Confidențialitate şi de Securitate a prelucrării datelor cu caracter personal, declar ca am peste 16 ani și sunt de acord cu prelucrarea datelor cu caracter personal:
- pentru ofertare comerciala
- pentru activitati promotionale: concursuri, reclame, publicitate
Security Code

COMENTARII VIZITATORI

Fii primul care comenteaza!

Publicitate



Panoramic Travel Botosani

BANCUL ZILEI !


DorohoiNews.ro


Doi îndrăgostiți trec pe lângă o cofetărie.
Ea: Mmm... ce bine miroase!
El: Daca vrei, mai trecem o dată.



DOROHOI NEWS - Primim la redacție

DorohoiNews.ro






PARTENERI - AJOFM BOTOSANI

DorohoiNews.ro


PUBLICITATE

DorohoiNews.ro

DorohoiNews.ro

DorohoiNews.ro

ZiareBotosani.ro

POLIȚIA LOCALĂ DOROHOI

DorohoiNews.ro

PARTENERI

DorohoiNews.ro

DorohoiNews.ro

Dorohoi News

DorohoiNews.ro DorohoiNews.ro DorohoiNews.ro

DorohoiNews.ro

DorohoiNews.ro


PUBLICITATE

DorohoiNews.ro

DorohoiNews.ro



UMANITAR

DorohoiNews.ro

Donatii online prin contul PAYPAL…



DorohoiNews.ro


DorohoiNews.ro


DorohoiNews.ro


DorohoiNews.ro



PUBLICITATE


PSD Botosani
DorohoiNews.ro

DorohoiNews.ro

PSD Botosani

Ecomed Dorohoi

PNL Botosani

DorohoiNews.ro

Ultimele anunturi

Rezerv Art Dorohoi angajează lucrător Fast-food și Pizzar

Rezerv Art Dorohoi angajează lucrător Fast-food și Pizzar
Rezerv Art Dorohoi angajează lucrător Fast-food și pizzar. Relații la telefon: 0747677372

Texty Garments Dorohoi angajează! Vezi pentru ce post poți depune CV-ul!

Texty Garments Dorohoi angajează! Vezi pentru ce post poți depune CV-ul!
Societatea S.C. Texty Garments S.R.L. Dorohoi, cu sediul în str. Colonel Vasiliu, nr. 70, angajează ...

SC angajează personal pentru fabrică de lactate

SC angajează personal pentru fabrică de lactate
SC angajează personal pentru fabrică de lactate, calificați și necalificați. Relații la telefon: ...

SC din Dorohoi angajează personal pentru curățenie sedii administrative

SC din Dorohoi angajează personal pentru curățenie sedii administrative
Societate Comercială din Dorohoi angajează personal auxiliar pentru curățenie sedii administrative. ...

SC din Dorohoi angajează ajutor de bucătar cu sau fără experiență

SC din Dorohoi angajează ajutor de bucătar cu sau fără experiență
Societate comercială din Dorohoi angajează ajutor de bucătar cu sau fără experiență. Pentru mai ...

GAVROMARM, depozit de marmură și granit în Saucenița, angajează personal

GAVROMARM, depozit de marmură și granit în Saucenița, angajează personal
SC GAVROMARM SRL depozit de marmură și granit în Saucenița angajează, în condițiile ...

Societate comercială din Dorohoi angajează mecanici agricoli cu experiență

Societate comercială din Dorohoi angajează mecanici agricoli cu experiență
Societate comercială din Dorohoi cu profil agricol angajează mecanici agricoli cu experiență. Informații ...

BAMBOO angajează supraveghetoare sală jocuri

BAMBOO angajează supraveghetoare sală jocuri
BAMBOO angajează supraveghetoare sală jocuri! Oferim și cerem seriozitate maximă! Salariul este motivant, ...

Vând apartament în zonă centrală

Vând apartament în zonă centrală
Vand apartament, str. Grigore Ghica, 2 camere 48 m2, sc B, ( la mijloc, călduros), ultimul etaj. Boxa. ...

Caut persoană pentru tuns gazon

Caut persoană pentru tuns gazon
Caut om să tundă un gazon. Tel: 0725810071

PARTENERI

DorohoiNews.ro


DorohoiNews.ro


DorohoiNews.ro


DorohoiNews.ro


DorohoiNews.ro

DorohoiNews.ro

DorohoiNews.ro

DorohoiNews.ro

DorohoiNews.ro