Daca sunteti martorul unor evenimente importante va rugam sa ne contactati la tel: 0749.877.802 sau email: [email protected]

Accident Dorohoi_07

Un accident de circulație care a avut loc duminică 15 ianuarie pe b-dul Victoriei în fața bisericii Sf. Vineri din Dorohoi, a fost anunțat printr-un apel la 112 în jurul orei 12:02.

Încă o dată s-a confirmat că trecerile de pietoni nu sunt întotdeauna sigure pentru traversare. Cea care a confirmat ipoteza este Aurica P. o dorohoiancă în vârstă de 51 de ani, care a încercat să respecte regulile de circulaţie şi mai mult de atât să se ferească de pericole traversând strada printr-un loc marcat.

Precauţiile sale au fost însă inutile, deoarece dorohoianul, Olivian S., de 19 de ani, aflat la volanul unei maşini Mazda, nu a fost atât de conştiincios şi a intrat în viteză pe zebră, lovind-o pe femeia care traversa strada pe trecerea de pietoni din fața bisericii Sf. Vineri. „Eu am auzit o bubuitură și când am întors capul doamna era pe asfalt. Nu am auzit ca mașina să frâneze”, a declarat Elena T., martor la eveniment.

În urma impactului cu maşina, Aurica P. s-a lovit puternic de asfalt, ea fiind transportată la Spitalul Municipal Dorohoi pentru îngrijiri medicale. Personalul a constatat că în urma accidentului rutier femeia a suferit mai multe leziuni, traumatism de umăr, de bazin și fractură picior stâng fiind trimisă de urgență la Spitalul Municipal Botoșani.

Conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ, apoi acesta a fost dus la spital în vederea preluării de probe biologice, pentru stabilirea alcoolemiei. Șoferul neatent riscă acum să rămână fără permis, dar şi să fie cercetat pentru vătămare corporală din culpă. (DorohoiNews.ro, Andrei B.)




Autor: DorohoiNews.ro

 

DorohoiNews.ro

DorohoiNews.ro


PNL Botosani



DorohoiNews.ro



GALERIE FOTO

Accident Dorohoi_07Accident Dorohoi_01Accident Dorohoi_02Accident Dorohoi_03Accident Dorohoi_04Accident Dorohoi_05Accident Dorohoi_06Accident Dorohoi_08Accident Dorohoi_09Accident Dorohoi_10Accident Dorohoi_11Accident Dorohoi_12Accident Dorohoi_13Accident Dorohoi_14Accident Dorohoi_15Accident Dorohoi_16Accident Dorohoi_17Accident Dorohoi_18Accident Dorohoi_19Accident Dorohoi_20
DorohoiNews.ro, 15-01-2012

Va rugam sa folositi un limbaj decent; mesajele postate vor fi validate de un Moderator inainte de a fi publicate pe site.

NOTA: Va rugam sa comentati la obiect, legat de continutul prezentat in material. Orice deviere in afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului (autorilor) materialului, afisarea de anunturi publicitare, precum si jigniri, trivialitati, injurii aduse celorlalti cititori care au scris un comentariu se va sanctiona prin cenzurarea partiala a comentariului, stergerea integrala sau chiar interzicerea dreptului de a posta, prin blocarea IP-ului folosit.

Site-ul www.dorohoinews.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.

Am fost informat(a) despre Politica de Confidențialitate şi de Securitate a prelucrării datelor cu caracter personal, declar ca am peste 16 ani și sunt de acord cu prelucrarea datelor cu caracter personal:
- pentru ofertare comerciala
- pentru activitati promotionale: concursuri, reclame, publicitate
Security Code

COMENTARII VIZITATORI

28.01.2012 la 00:24

am inteles care ar fi concluzia unora dintre voi: "batrana" s-a aruncat in fata masinii sa faca rost de bani, corect??? oare nu va este rusine? daca asta conduce ca b..l ce vroiati sa faca femeia, poate sa zboare? unde se uita figurantul asta, pe cer, pe coclauri, iesise la agatat pe bulevard? si alta citita mai sus, cum ca se grabea acasa, nu pot sa cred ca esti atat de tamp sa vii cu asemenea argument. e clar, aiuritul a dat-o in bara rau de tot si trebuie sa plateasca, cu permis, cu bani si cu libertatea lui.... desi cel mai indicat ar fi sa-i dorim sa pateasca ce-a patit " batranica".

25.01.2012 la 10:17

ce inseamna pt tine rani grave??? sa fi fost ingopata deja victima??? toate acele fracturi despre care s-a spus ca le-a suportat, ti se pare tie ca ar fi zgarieturi?

25.01.2012 la 10:14

de unde ai tu detalii despre ce se intampla??? faci parte cumva din familia a carui copil i-a distus ,sau cel putin i-a dat peste cap existenta " batranei"???

23.01.2012 la 15:58

acest lucru i se putea intampla oricui dar ceea ce este important este ca nu a fost niciunul din ei grav raniti..sh u stiu ce sa spun despre batranica..ea vrea bani si si`a gasit ocazia..tu olivian esti un baiat cu bun simt..si ai sa treci si peste acest lucru..nu te ingrijora de nimic..:)

21.01.2012 la 17:24

auzi ...baiat de zahar eu unul zic ca este un cocalar..a luat permisul si dai figuri prin dorohoi ...de ce nu a adaptat viteza ...din cate stiu eu trebuie sa dai prioritate la pietoni nu conteza cum trec ei mai repede mai incet,nu cred ca trebuie sa se asigure pietonul cand este deja pe trecere,,cum am vazut multe comentarii la multi indivizi aici ca de fapt victima este de vina''este o infractiune ce a facut acest individ si judecatorii vor hotara soarta acestui tanar.Clar acum depinde de cate zile de spitalizare va avea victima se va hotara soarta ..Daca ar fi dupa mine nu i-asi mai da voie sa conduca niciodata.

20.01.2012 la 00:06

Eu il cunosc pe Olivian..e un baiat de zahar..imi pare sincer sau de ce i sa intamplat.. si o sa treaca cu bine peste..si nu va mai uitati la papucii lui..ca tot ce are pe el si masina sunt luate din banii lui,Munciti bineinteles..Si in plus poate se grabea spre casa,nu se stie,asa ca voi taceti ca nu stiti despre ce e vorba,si ganditi`va ca se putea intampla oricui.

19.01.2012 la 20:41

pentru cetatean din dorohoi oricum daca aveai habar de ceva legislatie ca pieton prima data te asiguri si dupa aceea treci pacat de amindoi

19.01.2012 la 17:18

mai stati un pic ce tot atata comentati nu inteleg ce va intereseaza pe voi de ce a facut el???? pur si simplu eu asta nu inteleg...si daca are nike-uri care e problema...bai fratilor ganditi logic mai numai traiti in basme...calm trezirea...daca doamna nu era si ea un pic atenta nu se ajungea aici da??? si de ce sa nu ii dea permisul inapoi??? credeti-ma sunteti nebuni de legat si taceti odata daca altceva nu aveti de facut mergeti si ascultati ceva pe taraf ca stiu ca sunteti inebuniti dupa postul asta si lasati-l pe olivian in pace...care e problema voastra pana la urma...numai comentati degeaba si mai bine va-ti face voi un control la creieras ca saracu ii varza...

18.01.2012 la 23:38

draga noastra, poate ca esti tu fata doamnei izbite DIN GRESEALA de Olivian, poate ca suferi, cu totii iti intelegem suferinta si ne pare rau, la fel cum ii pare si lui Olivian, insa ne pare si noua rau pentru lipsa oricarei urme de corectiune a exprimarii tale... si imi permit sa refac proverbul: "comenteaza harb de oala sparta !". Sper ca mama ta sa fie bine cat mai curand ! Cu drag, C.

18.01.2012 la 13:43

Vorbesti de ceilalti, dar tu...? Cate greseli ai? Sa nu mai comentam :|

17.01.2012 la 23:19

bai,da chiar vreti si dreptu de pieton vrei`ti sa mi`l luatzi...dosar penal sa i se intocmeasca si permisu suspendat....

17.01.2012 la 22:52

Lasati comentariile agramatilor. Dupa ce invatati sa va exprimati corect din punct de vedere gramatical si veti sti lb romana puteti sa lasati un comentariu. Dupa cum vine stiti si voi, oricine poate avea un permis de conducere ,chiar daca nu stiu sa citeasca sau sa scrie coerent. Nu vreau sa fac nici un fel de speculatii cu privire la acest copil, dar nu va ramane nesanctionata aceasta infractiune. Daca nu sunteti in stare sa conduceti nu o faceti.

17.01.2012 la 21:37

tot ce văd din aceste comentarii negative sunt nişte afirmaţii pline de răutate care nu fac nimic decât să ocupe spaţiul virtual. Accidente se întâmplă zilnic iar tot ceea ce facem este să pismuim în loc să băgăm de seamă că i se poate întâmpla oricui. Dragi oameni cum ar fi *cetăţean de dorohoi* accidentul nu ţine nici de nike-uri nici de alte lucruri de genul dacă aţi şti câteva din domeniul şoferiei aţi înţelege . sănătate şi accidente puţine

17.01.2012 la 21:01

Oamenii buni .. stiu ca aveti dreptul la propria parere .. dar daca este o parere in care il faceti pe Olivian "smecher si cu nike`uri in picioare" mai bine taceti . Sincer nimeni nu va cere parerea daca este una asa . Si Olivian nu are nici o vina .. daca doamna nu s`a asigurat cand a trecut asta e problema ei .. nu a lui . Si nu va mai luati de el .. caci cei ce se iau de el .. ai ciuda pe el pt ca el este cine este . Olivian o sa treci peste asta si totul o sa fie bine . >:D<

17.01.2012 la 20:14

Deja faceti niste comentarii aberante!Va legati de chestii care n-au nicio legatura.. Nu cred ca sunteti voi in masura sa judecati ce s-a intamplat..Si nici n-ati fost in pielea lui Olivian sau a doamnei!

17.01.2012 la 14:05

...MAI BAIETEL CARE AI TRECUT SI TU PE-ACOLO...DE CE N-AI TINUT MAMAIA SA NU SE-ARUNCE PE TRECEREA DE PIETONI? ESTI CAM DUR,NU TE GANDESTI CA POATE VEI AJUNGE SA CONDUCI SI TU VREO MASINA? SAU PARINTII TAI NU AU GRESIT NICIODATA? OAMENII CEI MAI DURI IN GENERAL SUNT CEI CARE GRESESC MAI MULT.

17.01.2012 la 10:47

Pentru toti care cititi: SA STITI CA TRECEREA DE PIETONI ITI DA DREPTUL SA TRAVERSEZI PE EA, DAR NU AI SIGURANTA!

17.01.2012 la 09:17

batranica????? are 51 ani

17.01.2012 la 03:33

Nu ca tu ai fi mai presus oana..reciteste-ti primul paragraf..Deci parerea mea e ca tanarul este vinovat pentru inconstienta si imprudenta;am citit mai jos comentariul unui cetatean ce zicea ceva de Conduita Preventiva..are dreptate..era mult mai bine inainte cand te invata sa fii atent la eventuale greseli ale celorlalti participanti la trafic cat si pietoni - nu doar la "gagicute"..acum vezi copii la volanul unei masini puternice ce calca in mod inconstient acceleratia. Cat despre batranica nu stiu ce sa zic..daca ar fi sa astepte sa ii dea cineva voie sa traverseze cred ca ar astepta mult si bine :)) pentru vatamare corporala eu stiu ca se plateste...si e si trecere de pietoni..imi pare rau pentru tine baiete :) sper ca altii sa invete din patania ta si sa fie mai atenti

16.01.2012 la 21:37

Majoritatea care au comentat legat de acest accident au probleme majore de exprimare si de scrie in limba romana. In locul vostru,i-as lasa in pace pe Olivian si batrana si puneti mana pe carte! Sunteti voi acum mari experti,Fereasca-ma Dumnezeu! :)

16.01.2012 la 21:16

da de unde stii ca se uita in potofel?ai fost acolo de fata, poate pur si simplu il avea in mana. parerea mea este ca tanarul avea viteza, dupa locul unde a reusit sa opresca masina (cam 20 de metri de la trecerea de pietoni). si din cate stiu eu in codul rutier scrie ca in zona trecerilor de pietoni se reduce viteza si se circula cu atentie.

16.01.2012 la 20:47

Daca "mamaie" se asigura, IMI SPUNE SI MIE CINEVA CE CAUTA PORTOFELUL EI PE PARBRIZ? E CLAR CA FEMEIA NU S-A UITAT PE UNDE MERGE. CREDETI CA DACA-I TRECERE DE PIETONI POTI SA TRECI ORICAND, CAND TI SE TAIE TIE? MAMAIE, ITI ERA GREU SA TE UITI LA CE AVEAI MATALE COLEA IN PORTOFEL CAND AJUNGEAI VIS-A-VIS? Inteleg ca e batrana si ca poate fi mama oricui, dar daca nu stii sa te asiguri sau nu auzi masinile venind, nu iesi neinsotit din casa, ca se intampla asta! Si tot O. a picat de prost ca e TANAR! Cum vine asta?! Daca e sa judecam dupa varsta, pot face acelasi lucru si pentru "mamaie". Deci nu mai filosofati, domnilor moralisti. Uitati-va si la altceva, nu numai la papucii tipului de optispe ani. Mamaie poate fi mama noastra a tuturor, cert e ca daca era mama mea si nu era in stare sa se uite pe unde merge, eu o tineam pe langa mine, acasa.

16.01.2012 la 20:40

mai terminati cu parerile voasre prostesti si nu va mai legati de pocaiti, putea sa se intaple si voua. Asa stiu si oamenii astia sa se bage unde nu le fierbe oala. Vedeti-va de lungul nasului

16.01.2012 la 19:55

cred ca ar fi bine sa se monteze camere de luat vederi la trecerile cu \"probleme\".Sau e prea mult pt. orasul nostru?

16.01.2012 la 19:36

Doamne Fereste... Asta e prima data cand am vazut asa ceva!!!! Sper sa nu mai vad sau sa aud ca se mai intampla asa ceva niciodata!!! mie mi-e frica sa ies singurel din casa pe strada!!!mi-a fost asa de mila de batranica aceea! pentru mine as vrea sa fie asa >>> daca batranica este operata cu succes, lui olivian sa i se ia permisul de tot si sa stea 7 ani in inchisoare... daca batranica va fi nevoita sa stea in carucior saraca lui olivian sa i se acorde inchisoare pe viata.... motto-ul meu este viata pentru viata!!!...

16.01.2012 la 19:18

Atentie,ca preabunul si inteleptul Olivian,mai sunt la Colegiul Ghica,inca 50 de vipuri de clasa a 12 a,incat saracul Slincu este nevoit sa parcheze masina pe la Clubul Copiilor.

16.01.2012 la 18:51

Urmaresc in fiecare zi Dorohoi News si citesc comentariile legate de diferite evenimente.In acest caz am observat ca cei ce comenteaza se impart in doua:tineri imberbi si...mai putin tineri si cu oaresce responsabilitate.Eu trebuie sa va spun ca fac parte din a doua categorie.Cele mai multe comentarii ati facut voi, cei tineri,care condamnati"baba"ca nu s-a asigurat cand a trecut strada pe trecerea de pietoni.Acea"baba",poate sa fie peste cativa ani ,MAMA voastra.Ii gasiti tot felul de scuze,pacat,nu asa se formeaza un tanar responsabil.imi este foarte greu sa "vad"lumea de maine.Scuzati-mi tonul moralist

16.01.2012 la 16:49

asigurati-va ,trece Olivian!!!!!!!!!!!!!!!

16.01.2012 la 15:57

Acesta este primul accident dupa ce s-au pus pavele pe Bulevard , s-a facut sens giratoriu acolo si imediat trecerea de pietoni care este foarte prost amplasata acolo , in vecinatatea sensului giratoriu. Daca ninge mai mult , acolo o sa fie jale, masina derapeaza si oricine poate accidenta in acel loc sau sa-i impinga mai incolo pietonii de pe zebra. Conducerea proasta in Primarie ca a aprobat trecerea de pietoni in preajma sensului giratoriu.

16.01.2012 la 15:51

la cate se intampla nimeni nu se asigura cand traverseaza lume idioata

16.01.2012 la 15:32

Mai lasati oamenii sa respire, fiecare e om si fie care greseste. Cat nu sunteti voi afectati nu inteleg de ce simtiti nevoia primada de a comenta. Asigurati-va cand treceti strada.

16.01.2012 la 15:21

Inainte sa comentati invatati sa scrieti si sa va exprimati. Olivian este un baiat cu capul pe umeri nu cum aberati voi.nu v-ati gandit ca femeia"baba" a trecut fara se se uite si nu va legati de starea materiala sau de unde are masina sau cu ce se imbraca .Bafta Olivian !!!nu asculta pe cei care abereaza aiurea

16.01.2012 la 14:17

Prea multe invective. Si soferii si pietonii au obligatiile lor. Cine nu le-a respectat trage consecintele. Politia constata, bine ca medicii pot repara. Slava Domnului ca e doar atat. Mai multa atentie pentru toata lumea. Gata cu acuzele, ca nu-si au rostul. Nu alunecati in panta rasismului sau a xenofobiei, fie ea aparent "nevinovata".

16.01.2012 la 12:59

Are makr unul dintre cei care au comentat aici permis?:))))...k dupa ce atzi scris, as zice k n`are niciunul mai mult de 15 ani:))=)).Oricum dak erati pe la 10 ani sau mai putin, aveti la scoala o lectie in care ca zicea clar:"Sa te uiti in stanga si in dreapta(ca la prosti) inainte sa traversezi!!!!". Mai era pe undeva scris k baiatul avea viteza...mai oameni buni...dak baiatul avea viteza, de ce naiba s`a mai bagat baba pe trecere?...e chioara? :))...sa`i multumeasca lui Dumnezeu k a scapat cu viata.. Chestia asta poate o sa`i trezeasca si pe ceilalti pietoni...k dak treci asa strada fara sa te uiti...nu este niciun buton care sa opreasca masinile...de asta s`a zis sa te asiguri mai intai, dak tii la viata ta;)

16.01.2012 la 10:26

Mare e gradina ta Doamne. Si soferii si pietonii au obligatii conform OUG 195.Daca intr-adevar avea viteza, femeia era in cosciug acum. Si ma mai mira ca se cunosc toate leziunile doamnei, care abia astazi intra in investigatii complete.....

16.01.2012 la 09:23

soferasul asta sigur a luat permisul la PITESTI

16.01.2012 la 00:29

Doamne ce comentarii de copii..Nu sunt vinovate autoritatile ca au reparat si modernizat orasul,inclusiv bulevardul..In acest caz este vorba despre inconstienta unor soferi probabil si din cauza varstei fragede...Nu era bine inainte cand se facea si CONDUITA PREVENTIVA cand faceai ore de conducere ? Cu siguranta imi veti da dreptate..Nu e vorba de ,,smecherie'' ci de INCONSTIETA !!!

16.01.2012 la 00:28

Unii dintre voi dau niste comentarii doar ca sa nu taceti din gura. A lovit-o ,isi va asuma greseala. Il cunosc pe Olivian si in niciun caz nu e un smecher sau ce mai aberati voi pe aici.I se poate intampla oricui,fie din vina soferului sau a pietonului.Nu va mai ambalati atat si mai bine puneti mana pe carte:)

16.01.2012 la 00:20

Lasati,ma,omul sa respire!Ce Dumnezeu sariti toti pe articolul asta de parca si-a tradat tara si a fugit in Congo?A fost un accident,oricui i se poate intampla.Mare filosofie!Mai bine ati incerca sa invatati sa scrieti inainte sa va dati cu presupusul.

15.01.2012 la 23:44

cum poti sa spui anda ca a fost "un simplu accident" si femeia are mai multe leziuni si fracturi. intradevar nu trebuie sa judecam omul dupa papuci dar nici sa ii luam aparea cand accidenteaza o persoana care trece regulamentar, pe zebra, strada. e clar vinovat, chiar daca pe langa dansul mai sunt si alti idioti care au permis.

15.01.2012 la 23:42

eu circul mai bine de 50 de km in oras zi de zi si cred ca pietonii se afla inca in epoca carutzelor, rar zaresti un pieton care sa se uite in stanga sau dreapta, cand vrea sa traverseze. stai, in calitate de sofer la blocul turn cate 5 min ca te strecori printre pietoni care habar nu au sa faca un grup si traverseze cum au invatat la scoala primara, si mai iti iau si permisul colegii de la circulatie. le-as sugera ceva celor de la politie: sa monteze semafoare la treceri si sa taie boschetii de pe bulevard!! lasati baiatul in pace

15.01.2012 la 22:58

DOmnul sa-l ajute sa treaca biruitor si peste incercarea asta!!Fii tare Oliviane!!

15.01.2012 la 22:48

Vorbiti mult si prost! Nu stiti sa comentati un simplu accident.Ajungeti voi sa va legati de papucii baiatului.Cati idioti din Dorohoiul asta au carnet fara sa aiba vreo treaba,Olivian e minciuna.

15.01.2012 la 22:18

de unde stii tu ca a luat permisul pe bani?:)))=))

15.01.2012 la 22:04

UN INCONSTIENT ....CU PERMIS LUAT PE BANII!!!! un nesimtit...aici nu se pune problema de ertat si nici de o greseala ..

15.01.2012 la 21:07

daca Olivian e un pericol......apai...ce sa mai zic de altii? De-ar fi oamenii periculosi cum e Olivian, atunci lumea ar fi mai buna!

15.01.2012 la 20:25

ba eu rad cand citesc comentariile fara rost, ca ala asa, ca ala asa... nu mai este siguranta pe strada, daca nu te bagi pe trecere nu opreste nimeni, asta ati obesrvat toti, cat despre tipu' ala trebuie sa isi puna ochelari si sa fie mai atent, daca ar fi fost atent ar fi vazut de la distanta ca victima urma sa traverseze, amandoi vinovati, dar daca nu se face ceva nu scapam de accidente, si cat de scapat tipu nu ar trebui sa scape nepedepsit...

15.01.2012 la 19:48

atentie fraiere

15.01.2012 la 19:39

bine ca na fost ala cu BMV NTU ca se vorbea la trecut de doamna accidentata.

15.01.2012 la 19:32

Ajungeti sa discutati numai prostii. Ce va intereseaza pe voi de unde is cumparati papucii, ce firma au, de unde are Olivian masina, daca e crestin ortodox sau nu, unde lucreaza tatal sau? Batrana sa'si revina, iar Olivian sa iasa cu bine din toata povestea, asta ar trebui sa conteze.

15.01.2012 la 18:50

"eu" vezi ca stai cam prost cu vederea. vezi-ti de treaba ta si fa pasi.

15.01.2012 la 18:45

"eu" vezi cam prost. vezi-ti de treaba si fa pasi.

15.01.2012 la 18:36

se vor ajuta fratii intre ei si il vor face scapat pe baiat..cat despre doamna ghinionul ei ca e crestina ortodoxa..daca era sora de a lor poate scapa :))

15.01.2012 la 18:32

oricum nu pateste nimic sofeerul ...din cate vad e baiatu la patronu de la paty cyps ..atata rau daca pateste asta ceva.

15.01.2012 la 18:30

nu e octavian, e olivian. si lasati atata comentariile proaste, ca asta se poate intampla oricui. cui ii e scris, se va intampla. Multumim Domnului ca nu s-a intamplat ceva mai grav de atat. cine traverseaza, trebuie sa se asigure. olivian, multa bafta.

15.01.2012 la 18:28

nu is nike uri i*.....*lor is niste falsuri de carton vai de capu lor:))

15.01.2012 la 18:26

nu e octavian, e olivian. si lasati atata comentariile proaste, ca asta se poate intampla oricui. cui ii e scris, se va intampla. Multumim Domnului ca nu s-a intamplat ceva mai grav de atat. cine traverseaza, trebuie sa se asigure. olivian, multa bafta.

15.01.2012 la 18:25

daca tot cunoasteti legislatia ,te asiuguri inainte de a traversa pe trecerea de pietoni

15.01.2012 la 18:22

trecerea de pitoni e semnalizata C C c...t ce esti putea sa fie mamata prostule

15.01.2012 la 18:17

bine ca nu sa intamplat mai grav pentru victima dar dupa cum probabil ati observat au inceput sa se adune cateva accidente rutiere in dorohoi ca de cand erau strazile proaste pline de gropi nu isi permitea dl sofer sa rupa masina acum decand partea carosabila este mai buna si viteza cu care se deplaseaza majoritatea soferilor din dorohoi normal ca a crescut si cam asta e rezultatul.

15.01.2012 la 17:57

PT "PTR CETATEAN DIN DOROHOI" ia data masa masina sau sia rupt oasele in constructii pt si sia luat un c...t de masina care cred ca nu face mai mult de 1ooo lire si nah vezi doamne ca nu era plin dorohoiu de asa zisi smecheri si pe viata lor (mai cunoastem noi cazuri de de au stat dormeau in taxi-ul propriu ca nah ce dracu avea mertzan) si sau trezit soferi de vor a schimba legislatia rutiera, inventant noi semne de circulatie. de ce nu ceri un semn de circulatti pe care sa scrie. "atentie la smecheri de le suna maneaua in masina" ca deh, mai mult de masina, manele, spart seminte la coltu blocului samd nu va duce capu

15.01.2012 la 17:28

asa le trebue la soferi sunt sute ca el zilnic care nu au rabdare sa urce bulevardu claxonand aiurea daca vede un incepator spun asta din propria eperienta ma refer si la taximetristi smecheri cu tupeu claxonind la masinile de scoala de soferi

15.01.2012 la 17:12

Domnule“cetatean din dorhoi”, eu nu cred ca dupa nike-urile pe care le poarta va puteti da seama daca “ e smecher si e pe viata lui”, avand in vedere faptul ca si pe pantofii,adidasii, opincile sau ce purtati dumneavoastra, scrie firma de care au fost facuti.Daca porti nike asta nu inseamna ca esti smecher, inseamna ca porti ceva de calitate.Eu cred ca baiatul este constient de gravitatea faptei, nu “inconstient”.Ca sa obtii un permis de conducere trebuie sa treci peste cateva probe, iar una dintre cele mai importante este proba psihologica, care nu se ia asa usor,iar daca ai trecut de ea eu zic totusi ca esti CONSTIENT, lasand deoparte partea cu invatatul pentru sala, care nici ea nu e floare la ureche.Sfatul meu este sa lasam comentariile la adresa lui, deoarece sunt alte persoane in masura sa comenteze cele intamplate, nu dumneavoastra si mai ales pe internet.

15.01.2012 la 16:17

s=savencu

15.01.2012 la 16:08

inconstienti sunt pietonii care se arunca pe trecere ca vitele fara sa sa asigure;ce daca e trecere ,nu trebuie sa te asiguri?vezi masina la fundul tau si calci mai departe,ca vita fara sa te asiguri;de nu stiu cate ori am strigat la pietonii care vad masina aproape de trecere si ei calca in continuare fara sa se asigure,nu-s constienti ca trebuie sa se asigure;de ce nu gandesc ca poate la acea masina i se pot defecta franele chiar atunci sau uite un sofer e neatent sau un sofer e beat...de ce nu au grija in primul rand ei de viata lor? sa se invete minte toti pietonii care sar ca vitele pe trecere ca si ei au obligatia de ase asigura!

15.01.2012 la 15:42

numai in plevna se putea intampla :))

15.01.2012 la 15:28

ce te alinti atata ma?e o greseala minora,i se putea intampla oricui.ce vrei avea viteza mica omu,sa oprit a tras masina si a ramas sa vada femeia.nu mai vorbi aiurea ca nu ai treaba

15.01.2012 la 15:21

ce nike uri vezi bai cetatene .. sau esti invidios pe el. ca are 19 ani si are masina .. si tu la varsta lui mergeai cu caruta si te credeai in ferrari.. hai dai cu praf de mers ca nu ai o treaba cu realitatea..

15.01.2012 la 15:14

dai niste comentarii aiurea....ar trebuie sa puna un afis mare akolo .. ATENTIE LA MASINI .. ca sunt niste persoane inconstiente care se baga direct in fata masini .. si pe cine cade vine pe sofer ca nu a acordat prioritate la pietoni .... iti zik din propria experienta tot in zona aia . am patit si eu .. mergeam incet si dintr o data sa bagat baba in fata masini ... noroc ca nu aveam viteza ca o luam pe sus ... in fn .. pietoni inconstienti sunt in orasul asta ..

15.01.2012 la 15:14

era si cazul ca sa se intample asa ceva daca toata ziua si sera sunt curse de pasini pe bulevard trebuie sa te uiti la trecerea de pieton in deal si in vale de 1000 de ori ca nu stii ce taran prost vine si te calca gen taximetristi ... cu numarul de la masina si ... au glas cate o data sa tipe la pietoni:-J

15.01.2012 la 14:48

daca are nike-uri, e smecher baiatul,e pe viata lui.sa zica multumesc doamna ca n-a luat-o de pe trotuar.de ce i-ar mai da carnetul inapoi,vrea sa ne omoare pe toti?sper sa ia 19..ani de puscarie!!!rusine cui ti-a dat pe mana un automobil.ma copile,astea nu-s de-alea de jucarie,astea pot omorî daca sunt la volan niste inconstienti ca tine!

Publicitate



Panoramic Travel Botosani

BANCUL ZILEI !


DorohoiNews.ro


Profesor:
Cine răspunde la următoarea întrebare, poate merge acasă.
Un băiat aruncă geanta pe fereastră.
Profesorul:
Cine tocmai a aruncat ghiozdanul?
Băiatul:
Eu, și plec acasă acum.



DOROHOI NEWS - Primim la redacție

DorohoiNews.ro






PARTENERI - AJOFM BOTOSANI

DorohoiNews.ro


PUBLICITATE

DorohoiNews.ro

DorohoiNews.ro

DorohoiNews.ro

ZiareBotosani.ro

POLIȚIA LOCALĂ DOROHOI

DorohoiNews.ro

PARTENERI

DorohoiNews.ro

DorohoiNews.ro

Dorohoi News

DorohoiNews.ro DorohoiNews.ro DorohoiNews.ro

DorohoiNews.ro

DorohoiNews.ro


PUBLICITATE

DorohoiNews.ro

DorohoiNews.ro



UMANITAR

DorohoiNews.ro

Donatii online prin contul PAYPAL…



DorohoiNews.ro


DorohoiNews.ro


DorohoiNews.ro


DorohoiNews.ro



PUBLICITATE


PSD Botosani
DorohoiNews.ro

DorohoiNews.ro

PSD Botosani

Ecomed Dorohoi

PNL Botosani

DorohoiNews.ro

Ultimele anunturi

SC angajează personal pentru fabrică de lactate

SC angajează personal pentru fabrică de lactate
SC angajează personal pentru fabrică de lactate, calificați și necalificați. Relații la telefon: ...

SC din Dorohoi angajează personal pentru curățenie sedii administrative

SC din Dorohoi angajează personal pentru curățenie sedii administrative
Societate Comercială din Dorohoi angajează personal auxiliar pentru curățenie sedii administrative. ...

SC din Dorohoi angajează ajutor de bucătar cu sau fără experiență

SC din Dorohoi angajează ajutor de bucătar cu sau fără experiență
Societate comercială din Dorohoi angajează ajutor de bucătar cu sau fără experiență. Pentru mai ...

GAVROMARM, depozit de marmură și granit în Saucenița, angajează personal

GAVROMARM, depozit de marmură și granit în Saucenița, angajează personal
SC GAVROMARM SRL depozit de marmură și granit în Saucenița angajează, în condițiile ...

Magazinul Peneș Curcanul Dorohoi angajează gestionar - vânzătoare

Magazinul Peneș Curcanul Dorohoi angajează gestionar - vânzătoare
Magazinul Peneș Curcanul Dorohoi angajează gestionar - vânzătoare. CV-urile se pot depune la ...

Societate comercială din Dorohoi angajează mecanici agricoli cu experiență

Societate comercială din Dorohoi angajează mecanici agricoli cu experiență
Societate comercială din Dorohoi cu profil agricol angajează mecanici agricoli cu experiență. Informații ...

BAMBOO angajează supraveghetoare sală jocuri

BAMBOO angajează supraveghetoare sală jocuri
BAMBOO angajează supraveghetoare sală jocuri! Oferim și cerem seriozitate maximă! Salariul este motivant, ...

Căutăm o bonă cu experiență

Căutăm o bonă cu experiență
Căutăm o bonă cu experiență pentru a lucra la domiciliu cu un copil de un an jumătate. Candidatul ...

Vând colțar

Vând colțar
Vând canapea colțar in stare foarte buna și masa extensibila, preț 1500 lei. Relatii la telefon ...

Cumpăr apartament cu trei camere

Cumpăr apartament cu trei camere
Cumpar apartament cu 3 camere decomandat et 1 sau 2 in localitatea Dorohoi jud Botosani, zona centru ...

PARTENERI

DorohoiNews.ro


DorohoiNews.ro


DorohoiNews.ro


DorohoiNews.ro


DorohoiNews.ro

DorohoiNews.ro

DorohoiNews.ro

DorohoiNews.ro

DorohoiNews.ro