Daca sunteti martorul unor evenimente importante va rugam sa ne contactati la tel: 0749.877.802 sau email: [email protected]

lovituri

Parchetul de pe lângă Tribunalul Botoşani efectuează cercetări faţă de cinci persoane din municipiul  Dorohoi, judeţul  Botoşani, pentru săvârşirea infracţiunii de „lovituri cauzatoare de moarte”.

Potrivit unui comunicat al Parchetului, în noaptea de 29 spre 30 noiembrie, în jurul orei 00:30, cei cinci autori au pătruns în imobilul în care locuia victima, un bărbat de 36 de ani, din municipiul  Dorohoi, pe care au lovit-o cu beţe dintr-un gard, o bâtă de baseball şi un baston telescopic.

Victima a fost transportată la Spitalul de Neurochirurgie din Iaşi, iar ulterior, pe 4 octombrie, a decedat la spital, ca urmare a unor traumatisme suferite în timpul agresiunii.

Reamintim faptul că conflictul a pornit pe fondul geloziei. Potrivit Inspectoratului de Poliţie Judeţean, pe 30 septembrie, orele 00.45, Poliția Municipiului Dorohoi a fost sesizată prin SNUAU 112 despre faptul că un grup de tineri a intrat, prin forțarea ușii de acces, în locuința lui I. Ioana de 19 ani situată în municipiul Dorohoi și l-au lovit cu corpuri contondente pe concubinul acesteia, A. Viorel din Dorohoi. 

În urma cercetărilor efectuate de către o echipă operativă din cadrul Poliției Municipiului Dorohoi s-a stabilit că în data de 30 septembrie, I. Ioana se afla la domiciliul  din municipiul Dorohoi împreună cu fiul său Z.C.A. în vârstă de 1 an şi concubinul său A. Viorel, când în jurul orei 00:30,  Z. Constantin-Adrian de 24 ani, C. Vasile-Cătălin de 21 ani, C. Andreea-Cătălina de 15 ani, P. Ciprian-Ionuț de 17 ani și Z. Mihai de 31ani, au pătruns în imobil, având asupra lor diferite obiecte contondente cu care l-au lovit pe A. Viorel.

În urma loviturilor primite, A. Viorel a fost transportat imediat la Spitalul Municipal Dorohoi pentru acordarea de îngrijiri medicale, de unde, în dimineața zilei de 30 septembrie a fost transferat la Spitalul Județean Botoșani şi ulterior la Spitalul de Neurochirurgie Iași, în comă grad 2,3, scrie botosaninews.

În cadrul cercetărilor I. Ioana  a relatat faptul că  până în vara acestui an a avut o relație de concubinaj cu Z. Constantin-Adrian, iar pe fondul stării de gelozie, acesta o amenința în permanență cu acte de violență.

DorohoiNews.ro

DorohoiNews.ro


PNL Botosani



DorohoiNews.ro



GALERIE FOTO

lovituri
DorohoiNews.ro, 05-10-2012

Va rugam sa folositi un limbaj decent; mesajele postate vor fi validate de un Moderator inainte de a fi publicate pe site.

NOTA: Va rugam sa comentati la obiect, legat de continutul prezentat in material. Orice deviere in afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului (autorilor) materialului, afisarea de anunturi publicitare, precum si jigniri, trivialitati, injurii aduse celorlalti cititori care au scris un comentariu se va sanctiona prin cenzurarea partiala a comentariului, stergerea integrala sau chiar interzicerea dreptului de a posta, prin blocarea IP-ului folosit.

Site-ul www.dorohoinews.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.

Am fost informat(a) despre Politica de Confidențialitate şi de Securitate a prelucrării datelor cu caracter personal, declar ca am peste 16 ani și sunt de acord cu prelucrarea datelor cu caracter personal:
- pentru ofertare comerciala
- pentru activitati promotionale: concursuri, reclame, publicitate
Security Code

COMENTARII VIZITATORI

18.02.2016 la 16:21

Dumnezeu sa-l odihneasca sa-i fie tãrâna usoara iar cei vinovati sã-si primeascã ce-ia ce meritã.... viorel nu o sa te uit niciodata... Amin

29.10.2012 la 09:04

nu mai comentati dak nu stii nimik vedetiva de treaba voastra mai barfitorilor

16.10.2012 la 19:48

lasati-l sa se odihneasca in pace .am stat langa el 10 ani .il cunosc cel mai bine .orice ar fi facut nu merita sa moara.criminalii sa plateasca .

11.10.2012 la 00:40

ma fratilor,a fost violare de domiciliu, constituire de grup infractional in vederea etc.lovire cauzatoare de moarte, pe timp de noapte, asta ce spune, ca nu au vrut sau ca nu stiau, ce vorbim prostii. Vai, sunt tineri si au viitorul in fata, ma intreb, care viitor, uitati-va la ei si ganditi-va ca peste 10-15 ani astia ne vor conduce, incultii, batausii si leprele in general, am uitatparazitii societatii.

09.10.2012 la 18:32

cum e posibil ca nici dupa moartea omului nus arestati. cemai asteapta si politia ar trebui sa fie inchisi dar vad ca criminalii is inca in libertate.eu daca as fi judecator leas da 40 din 25 de ani puscarie pe viata :)):))

08.10.2012 la 16:06

Nu judecati , este un d-zeu sus , si o sa vedeti ca pentru astea , o sa va fie si voua greu in viata .

07.10.2012 la 22:36

astia ar trebui condamnati pe viata niste criminali un caine si nul omori in halul asta dar nu un om la puscarie cu criminalii nu in libertate d zeu sal odihneasca in pace pe viorel

07.10.2012 la 17:43

normal ca nu din gelozie l-a batut ,din prostie si din 'smecherul 'din el(adrian z)deoarece el avea o iubita,si-a parasit copilul si concubina.bautura e o scuza.....legea va avea grija sa plateasca pentru ce a facut.asta este educatia primita,pacat.Dumnezeu sa il ierte pe Viorel.

07.10.2012 la 17:15

Deci nu pot sa cred , am stat si am citit toate prostiile ce le-au enumerat unii. Cum sa fie iertati,au o viata in fata,sa nu ii marginalizam...deci nu pot sa cred cum poate gandi un om (chiar si in apararea lor in halul asta), pana si un avocat le zice "recunosteti fapta si scapti mai ieftin 15 ani" E O CRIMA nu e un furt . Sincer 25 de ani cred ca merita

07.10.2012 la 17:08

25 de ani de puscarie.

07.10.2012 la 16:42

Puscaria e o pedeapsa prea blanda.Ar trebui reintrodusa pedeapsa cu moartea,pentru astfel de specime care nau nici un capatai pe acest pamant...

07.10.2012 la 15:15

adica din6 a pus numai 5 andreea nu are nici o vina.ioana aia e o mincinoasa o cunok destul de bn ar trebui iertati baieti k nu o vrut sa-l omoare pe vioara.

07.10.2012 la 13:04

erau 6..nu 5..toti baieti..nici gand sa fie si fata...si viorel cu cuncubina lui au avut o vina..nu trebuiau sa ameninte..nu ar trebui sa mearga la inchisoare...nu au vrut sa il omoare..fapta este consumata..viorel nu a murit pe loc..a murit dupa 5 zile..ar trebui sa plateasca fiecare bani...oricum viorel nu se mai intoarce...ar trebui iertati pentru ultima oara..

07.10.2012 la 10:21

ba ce puscarie? nu mai vorbiti aiurea..nici nu stiti care a fost situatia si repede comentati...taceti naibii din gura..stiti numai sa criticati

07.10.2012 la 00:59

SPER SA LE DEA PUSCARIE PE VIATA SI SA FIE PUSI LA MUNCA IN PUSCARIE, CA ACUM PUSCARIASII,, SCURSURA SOCIETATII CUM SUNT ... O DUC MAI BINE CA NOI.LA MUNCA CU PUSCARIASII., LA CANAL CU EI, LA MUNCA ZILNICA.

07.10.2012 la 00:41

eu nu am fost acolo...ioana a dat marturie falsa impotriva mea...atunci era alcoolul din ei..credetima ca le pare foarte rau..nu au vrut sa se ajunga aici...assos.stii uh mai bine ca mine ce au facut ei? oricum nu va priveste trecutul lor..M...nu a fost vorba ca Z. Adrian la batut din gelozie..nici vorba...viorel in ziua aia a sunat si a amenintat impreuna cu ioana..daca nu stiti nu vorbiti

06.10.2012 la 18:39

Saracii tineri ? nu au nicio vina cred , sa dam vina pe alcool , nu poti sa bati un om pana il omori , aia nu a fost doar o lectie . Cand e vorba de un accident comis fara voie sa mai zicem ca poate fi iertat , dar in cazul asta nu se poate , au stiut foarte bine ceea ce vor sa faca.

06.10.2012 la 17:37

ba,au facut atatea lucruri naspa si inainte de a l omora pe asta. au fost prieteni ba. nu merita judecati,marginalizati dar ei chiar nu au minte? au furat,s au drogat,au baut,au batut,s au lasat de scoala,au fugit de munca,cate si mai cate. Frate,dar tu chiar nu vrei sa te schimbi deloc in viata asta? Suporta consecintele acum,asuma ti responsabilitatea.Nu ti lua viata,ca nu asta e metoda ideala.

06.10.2012 la 16:56

Tineti cont ca Ioana avea un copil cu Constantin Adrian! Ce tata ar suporta sa isi piarda iubita si copilul. Sa ii fie luat locul! De ce s'a bagat Viorel intre ei?!

06.10.2012 la 16:50

Nu jedecati saracii tineri.Poate au facut ceea ce au facut pt. ca au fost provocati, sau pt ca au fost in influenta alcoolica. De ce nu este scris si ca acestia acum regreta enorm ceea ce li se intampla. Ca unul dintre ei a incercat sa se sinucida,dar slava domnului a fost salvat la timp. Nu judecati familiile din care provin, pt ca sensibilitatea omului si problemele vietii nu ni le alegem noi. Tinerii din ziua de astazi au nevoie de ajutor, nu sa fie marginalizati, pt ca incearca sa se faca remarcati prin fapte rele. C. Andreea este un copil, nu trebuie judecata asa aspru, pt ca distrugeti viata unor oameni care mai au de trait. Fara suparare, Viorel deja e mort, nimeni nu'l mai invie, dar tinerii au in fata un viitor mai bun, in care se pot schimba, dar cu ajutorul nostru, nu cu cruzime.

06.10.2012 la 16:39

Daca nu sunteti in cunostinta de cauza , nu mai spuneti abureli .

06.10.2012 la 16:32

Voi sunteti mai corecti ? ce inchisoare oameni buni , fata e minora , nici nu a fost acolo , la inchisoare cu ioana ea era cu amenintarile si de asta sa int ce sa int , numai vorbiti aiurea , daca nu stiti.

06.10.2012 la 15:40

Aceste specimene provin din familii depravate din parinti alcolisti, am ajuns mai rau ca pe timpul lui nea nicu, ti-e frica sa mergi noapte pe strada,lumina putina patrule mai deloc si multi huligani cu mintea ingusta,dumnezeu sa-l ierte pe Vioara.

06.10.2012 la 15:37

puscarie maxima !!!!! trebuie dat un exemplu clar!!!! sa se aplice legea !!!!!

06.10.2012 la 12:10

d-zeu sa il ierte dar de acum orice s-ar intampla p viorel nu il mai aduce nimeni inapoi...credeti ca acestia au vrut sa il omoare?ei oricum regreta foarte mult fapta...

06.10.2012 la 10:06

thm......nu-mi vine sa cred.....la varsta asta ....:(:((:( ..inf eu cred ca cel mai drept ar fi ca toti oameni care sunt vinovati sa plateasca.....Dumnezeu sa-l ierte!

05.10.2012 la 23:37

nici macar un animal nu se comporta in halul asta..niste salbatici prosti si needucati,astia au probleme grave de tot. IN CONCLUZIE ASTIA TREBUIE SA FACA NEAPARAT INCHISOARE,INDIFERENT DE VARSTA LOR!!! nu e posibil asa ceva !!!! D-zeu sa-l ierte!

05.10.2012 la 17:22

ar trebui pedepsiti in acelasi mod in care l-au folosit si ei . Dumnezeu sa-l ierte pe Viorel

Publicitate



Panoramic Travel Botosani

BANCUL ZILEI !


DorohoiNews.ro


Doi îndrăgostiți trec pe lângă o cofetărie.
Ea: Mmm... ce bine miroase!
El: Daca vrei, mai trecem o dată.



DOROHOI NEWS - Primim la redacție

DorohoiNews.ro






PARTENERI - AJOFM BOTOSANI

DorohoiNews.ro


PUBLICITATE

DorohoiNews.ro

DorohoiNews.ro

DorohoiNews.ro

ZiareBotosani.ro

POLIȚIA LOCALĂ DOROHOI

DorohoiNews.ro

PARTENERI

DorohoiNews.ro

DorohoiNews.ro

Dorohoi News

DorohoiNews.ro DorohoiNews.ro DorohoiNews.ro

DorohoiNews.ro

DorohoiNews.ro


PUBLICITATE

DorohoiNews.ro

DorohoiNews.ro



UMANITAR

DorohoiNews.ro

Donatii online prin contul PAYPAL…



DorohoiNews.ro


DorohoiNews.ro


DorohoiNews.ro


DorohoiNews.ro



PUBLICITATE


PSD Botosani
DorohoiNews.ro

DorohoiNews.ro

PSD Botosani

Ecomed Dorohoi

PNL Botosani

DorohoiNews.ro

Ultimele anunturi

Rezerv Art Dorohoi angajează lucrător Fast-food și Pizzar

Rezerv Art Dorohoi angajează lucrător Fast-food și Pizzar
Rezerv Art Dorohoi angajează lucrător Fast-food și pizzar. Relații la telefon: 0747677372

Texty Garments Dorohoi angajează! Vezi pentru ce post poți depune CV-ul!

Texty Garments Dorohoi angajează! Vezi pentru ce post poți depune CV-ul!
Societatea S.C. Texty Garments S.R.L. Dorohoi, cu sediul în str. Colonel Vasiliu, nr. 70, angajează ...

SC angajează personal pentru fabrică de lactate

SC angajează personal pentru fabrică de lactate
SC angajează personal pentru fabrică de lactate, calificați și necalificați. Relații la telefon: ...

SC din Dorohoi angajează personal pentru curățenie sedii administrative

SC din Dorohoi angajează personal pentru curățenie sedii administrative
Societate Comercială din Dorohoi angajează personal auxiliar pentru curățenie sedii administrative. ...

SC din Dorohoi angajează ajutor de bucătar cu sau fără experiență

SC din Dorohoi angajează ajutor de bucătar cu sau fără experiență
Societate comercială din Dorohoi angajează ajutor de bucătar cu sau fără experiență. Pentru mai ...

GAVROMARM, depozit de marmură și granit în Saucenița, angajează personal

GAVROMARM, depozit de marmură și granit în Saucenița, angajează personal
SC GAVROMARM SRL depozit de marmură și granit în Saucenița angajează, în condițiile ...

Societate comercială din Dorohoi angajează mecanici agricoli cu experiență

Societate comercială din Dorohoi angajează mecanici agricoli cu experiență
Societate comercială din Dorohoi cu profil agricol angajează mecanici agricoli cu experiență. Informații ...

BAMBOO angajează supraveghetoare sală jocuri

BAMBOO angajează supraveghetoare sală jocuri
BAMBOO angajează supraveghetoare sală jocuri! Oferim și cerem seriozitate maximă! Salariul este motivant, ...

Vând apartament în zonă centrală

Vând apartament în zonă centrală
Vand apartament, str. Grigore Ghica, 2 camere 48 m2, sc B, ( la mijloc, călduros), ultimul etaj. Boxa. ...

Caut persoană pentru tuns gazon

Caut persoană pentru tuns gazon
Caut om să tundă un gazon. Tel: 0725810071

PARTENERI

DorohoiNews.ro


DorohoiNews.ro


DorohoiNews.ro


DorohoiNews.ro


DorohoiNews.ro

DorohoiNews.ro

DorohoiNews.ro

DorohoiNews.ro

DorohoiNews.ro