Daca sunteti martorul unor evenimente importante va rugam sa ne contactati la tel: 0749.877.802 sau email: [email protected]

Sergiu Lungu

Directorul Grupului Şcolar “Al. Vlahuţă” din Şendriceni va fi înlocuit în funcţie, potrivit unor surse din cadrul Inspectoratului Şcolar Judeţean. Lui Sergiu Lungu i se reproşează mai multe carenţe în activitatea managerială. De altfel, o echipă de control numită prin ordinul prefectului Adrian Constantinescu a constatat, zilele acestea, mai multe nereguli la această unitate de învăţământ, scrie botosaninews.

 

Prefectul a cerut, de altfel, ca pe baza raportului întocmit de comisie să se dispună măsurile care se impun atât de către Inspectoratul Teritorial de Muncă, cât şi de Inspectoratul Şcolar Judeţean.

DorohoiNews.ro

DorohoiNews.ro

DorohoiNews.ro

DorohoiNews.ro





GALERIE FOTO

Sergiu Lungu
DorohoiNews.ro, 14-07-2012

Va rugam sa folositi un limbaj decent; mesajele postate vor fi validate de un Moderator inainte de a fi publicate pe site.

NOTA: Va rugam sa comentati la obiect, legat de continutul prezentat in material. Orice deviere in afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului (autorilor) materialului, afisarea de anunturi publicitare, precum si jigniri, trivialitati, injurii aduse celorlalti cititori care au scris un comentariu se va sanctiona prin cenzurarea partiala a comentariului, stergerea integrala sau chiar interzicerea dreptului de a posta, prin blocarea IP-ului folosit.

Site-ul www.dorohoinews.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.

Am fost informat(a) despre Politica de Confidențialitate şi de Securitate a prelucrării datelor cu caracter personal, declar ca am peste 16 ani și sunt de acord cu prelucrarea datelor cu caracter personal:
- pentru ofertare comerciala
- pentru activitati promotionale: concursuri, reclame, publicitate
Security Code

COMENTARII VIZITATORI

22.07.2012 la 11:41

@Gelu: munca cu elevii `slabi` la camp!!! (de ce oare doar vreo 9 elevi au luat BAC-ul) Dotarea cu `materiale didactice` la internat - sume imense - (pentru o mana de copii cazati), la atelierul de turism si alimentatie (arata mai ceva ca un bar din centrul metropolei - alti bani cheltuiti aiurea), la biblioteca (e cineva acolo drag lui), in biroul personal, in conacul de la Sendriceni (unde isi petrece vara alaturi de cineva de la biblioteca) etc ...lista e lunga. Cat despre `papa lapte`> un director normal la mansarda nu trimite o femeie bolnava in soare 3 ore, la 30 grade afara, din razbunare ca nu a modificat o medie in catalog + nu trimite 100 elevi la aceleasi grade la udat sau prasit + nu injura ca in codru in fata a 500 oameni ca latifundiarul din America de Sud + UN OM NORMAL NU RAMANE INTR-O FUNCTIE DE GENUL DUPA CE E DOVEDIT CA SI COLABORATOR AL SECURITATII + altele. Cand a revenit a fost sustinut de o parte din profesori pentru calitatile de manageriat insa `lupul isi schimba parul, dar naravul ba` - injuraturi, scandal, amenintari, instabilitate in decizii si idei, bani cheltuiti pe ambitii aiurea, discreditarea profesorlor in fata elevilor, elevi caftiti, profesori injurati, oameni fugariti, etc. Nu-l mai sustine nimeni acum. UN LIDER NU POATE CONDUCE FARA SUSTINERE - daca se incapataneaza sa conduca astfel e doar un DICTATOR si stim ce patesc toti dictatorii (in fine, el e un mic comunist ce nu se poate adapta vremurilor).

19.07.2012 la 12:23

Of ! Numai cei din Liceu cunosc problema foarte bine.Va doriti , dragi elevi si cadre didactice un DIRECTOR papa-lapte , sa faceti ce vreti si cum vreti ! Bravo ! Dar despre dotarea cu materiale didactice, despre munca cu elevi "slabi" pe care toti ii refuza, cine doreste sa vorbeasca ? o sa-i duceti dorul domnului director, asa rau si sever ! Cu un alt director, bun si intelegator, în doi ani acest liceu se va desfiinta !Felicitari domnule director si va urez o viata frumoasa si demna , asa cum o doriti Dv.

19.07.2012 la 01:20

Citind comentariile, n-am putut să nu observ că toţi cei care-l denigrează pe domnul Sergiu Lungu nu stăpânesc bine limba română. Dimpotrivă, puţinele comentarii în favoarea domniei sale sunt corecte ortoepic, sintactic şi gramatical. O singură concluzie: nu aţi învăţat nimic, voi care huliţi, din acea şcoală. Vorba poetului: \"O vorbă-au născocit batrânii/ Dar înţeleaptă ca niciuna/ Cu cât mai sus se urcă Luna/ Cu-atât mai mult o latră câinii.

16.07.2012 la 14:19

trebuie luat o hotararie k nare un comportament jigneste profesori ,elevi pe uni ii bate fura la greu d asta are si masina scumpa

15.07.2012 la 08:01

nu este singurul tiran din pdl tiran ca el peste tot exista cate unul care tine de functie si se poarta ca el ...oare ceilalti nu vor avea aceeasi soarta ?poate da bunul dumnezeu sa cada toti in frunte cu base si sa fie trasi la raspundere pentru ceea ce au facut...doamne ajuta!

14.07.2012 la 22:51

sunt elev in aceasta scoala si parerea mea personala e impartita in doua moduri!!! D-l director nu avea o atitudinea atat de buna fata de cadrele didactice nu mi se pare normal ca un reprezentant al unei institutii sa vorbeasca atat de vulgar cel putin in fata elevilor, dar sa vedem cine va mai fi in stare sa ne tina in \"haturi\" generatiei noastre nu ii place sa munceasca. . .de la vlahutza au plecat oameni care stiu sa-si castige o paine pentru ca au avut ce invata si de la cine invata eu nici nu plang nici nu bat din palme ca se schimba directoru1!!!

14.07.2012 la 18:34

Vine alt golan...pleaca la fel..30 profesori pe cap si pleaca singur...Toate acuzele aduse in plangere sunt reale...fabulatii o mai fi la unii

14.07.2012 la 17:54

Chiar imi pare rau ca pleaca, cine o sa mai urle prin scoala, cine o sa ne spuna cu ce sa ne imbracam sau cu ce parfum sa ne dam, ce director o sa mai stie sa ne spuna cum sa predam elevilor atunci cand nu avem manuale... de unde mai cumpar eu cornuri acum!!!... plang si va urasc... dar cred ca el a vrut sa plece , era satul de noi- niste INCOMPETENTI.

14.07.2012 la 17:41

au intrat pupin.......... in actiune.oameni care au fost umiliti de multe ori de d l director Lungu dar de frica sunt in stare sa i pupe si picioarele.Nu va este jena .......daca l cunoasteti cat de putin pe d l TIRAN ,adica cat il cunosc si eu,stiti foarte bine de ce este in stare si la ce presiune supune pe toti cei din jurul sau chiar mai mult decat atat ce mijloace murdare si ilegale foloseste pentru asi atinge scopurile.RUSINE.

14.07.2012 la 16:50

cred ca din scoala cam cele mai dese divergente le a avut cu mine!!! daca pleaca el Vlahuta e mort yo am prins si al director la scoala asta scoala ajunge de coltun pe romaneste!!! Lungu ala pe care nimeni nu-l mai inghite ala a tinut Vlahuta pe picoare

14.07.2012 la 16:46

Si eu am invatat la Grupul Scolar Al.Vlahuta si niciodata nu am ajuns acasa rupt de munca sau batut . Aproape toate comentariile sunt o aberatie . Mai bine va vedeti de treaba daca nu stiti despre ce e vorba .

14.07.2012 la 14:03

Se duce grupu scolar pe garla daca pleaca Domnul director Lungu Sergiu asa vedeti voi o sa va para rau dupa el a invata multi elevi ai sunteti datori sa zbatut pentru voi

14.07.2012 la 11:45

mai era si cazul sa se faca ceva cu tirania din vlahuta

14.07.2012 la 10:25

domnule sergiu lungu vi sa infundat, cam tarziu dar e bn si acum. cate generatii de copii veneau acasa rupti de munca si batuti de dumneavoastra plini tot de sange de la prasit, la arat, la scos cartofi si etc...nu va e rusine sa va bateti joc de copii in halu asta...rusine sa va fie macar fata de copii care veneau acasa plini de sange si gura umflata batuti de dumneavoastra...

14.07.2012 la 09:49

Doamne,.mai exista si dreptate pe lumea asta? Lungu e un tiran, de fapt e un om fara suflet, inima, sentimente, pt el omul e animal!

14.07.2012 la 09:34

Nu aruncati asa rau cu pietre, poate in locul d-lui Lungu vine altcineva care sa va puna pielea pe bat definitiv, il veti plange!!!

14.07.2012 la 08:24

domnule lungu sergiu si ti sa infundat pina la urma ce sai faci ulceoru nu merge de multe ori la apa,tirania strica cinstea si omeniea.

Publicitate



Panoramic Travel Botosani

BANCUL ZILEI !


DorohoiNews.ro


- Draga mea, azi noapte ai strigat „Nu Ionele, nu!”.
Cine e Ionel?
- Ce mai contează, n-ai auzit că l-am refuzat?



DOROHOI NEWS - Primim la redacție

DorohoiNews.ro






PARTENERI - AJOFM BOTOSANI

DorohoiNews.ro


PUBLICITATE

DorohoiNews.ro

DorohoiNews.ro

DorohoiNews.ro

ZiareBotosani.ro

POLIȚIA LOCALĂ DOROHOI

DorohoiNews.ro

PARTENERI

DorohoiNews.ro

DorohoiNews.ro

Dorohoi News

DorohoiNews.ro DorohoiNews.ro DorohoiNews.ro

DorohoiNews.ro

DorohoiNews.ro


PUBLICITATE

DorohoiNews.ro

DorohoiNews.ro



UMANITAR

DorohoiNews.ro

Donatii online prin contul PAYPAL…



DorohoiNews.ro


DorohoiNews.ro


DorohoiNews.ro


DorohoiNews.ro



PUBLICITATE


DorohoiNews.ro

DorohoiNews.ro

DorohoiNews.ro

Ultimele anunturi

Tablouri inedite prin imagine, contrast, abstracție și culoare create de o tânără din Ibănești. Vezi cum poți comanda!

Tablouri inedite prin imagine, contrast, abstracție și culoare create de o tânără din Ibănești. Vezi cum poți comanda!
Vă supunem atenției o serie de tablouri efectuate cu o tehnică relativ nouă, spectaculoase ca imagine, ...

SC angajează muncitori (bărbați) pentru fabrică de produse lactate

SC angajează muncitori (bărbați) pentru fabrică de produse lactate
SC RAM SRL, angajează muncitori (bărbați) pentru fabrica de produse lactate din IBĂNEȘTI. Pentru ...

SC PIZZA COM SRL informează asupra depunerii solicitării pentru emiterea autorizației de mediu pentru activitate la Vila Magica

SC PIZZA COM SRL informează asupra depunerii solicitării pentru emiterea autorizației de mediu pentru activitate la Vila Magica
SC PIZZA COM SRL, cu sediul în Dorohoi, str. D. Pompeiu, nr.5, bl. C2, ap. 10, înregistrată ...

SC din comuna Broscăuți angajează contabil cu jumătate de normă

SC din comuna Broscăuți angajează contabil cu jumătate de normă
SC SEB-COS SRL din comuna Broscăuți, angajează contabil cu jumătate de normă (4 ore/zi). Pentru ...

SC angajează inspector ITP

SC angajează inspector ITP
SC Dtuning PRO Darabani SRL angajează inspector ITP în cadrul unei STIP nou deschisă, după ultimele ...

SC angajează muncitori calificați / necalificați în construcții

SC angajează muncitori calificați / necalificați în construcții
Societate comercială angajează muncitori calificați / necalificați în construcții. Salariu ...

SC din Dorohoi angajează instalator, muncitori calificați și necalificați și conducători auto cat. C

SC din Dorohoi angajează instalator, muncitori calificați și necalificați și conducători auto cat. C
Societate comercială din Dorohoi angajează instalator pentru instalații sanitare și electrice, muncitori ...

Vând loturi de teren pentru case, în Dealul Mare, Dorohoi

Vând loturi de teren pentru case, în Dealul Mare, Dorohoi
Vând loturi de teren pentru case, în Dealul Mare, Dorohoi. Relații la telefon: 0744615016

Societate comercială din Dorohoi angajează mecanici agricoli cu experiență

Societate comercială din Dorohoi angajează mecanici agricoli cu experiență
Societate comercială din Dorohoi cu profil agricol angajează mecanici agricoli cu experiență. Informații ...

BAMBOO angajează supraveghetoare sală jocuri

BAMBOO angajează supraveghetoare sală jocuri
BAMBOO angajează supraveghetoare sală jocuri! Oferim și cerem seriozitate maximă! Salariul este motivant, ...

PARTENERI

DorohoiNews.ro


DorohoiNews.ro


DorohoiNews.ro


DorohoiNews.ro


DorohoiNews.ro

DorohoiNews.ro

DorohoiNews.ro

DorohoiNews.ro

DorohoiNews.ro