Daca sunteti martorul unor evenimente importante va rugam sa ne contactati la tel: 0749.877.802 sau email: [email protected]

inspectoratul-scolar-pe-timp-de-ploaie

Miercuri, 22 august, este posibil să aibă loc o nouă ședință a Consiliului de Administrație al Inspectoratului Școlar Județean(IȘJ) Botoșani în care se va discuta schimbarea mai multor directori de școli.

În această ședință va fi discutată și schimbarea unor directori de școli din Dorohoi. Potrivit unor surse din USL, în Dorohoi vor fi următoarele propuneri de directori:

Școala Nr. 1 - Veronica Ivănescu
Școala Nr. 5 „Spiru Haret” – Ionel Ursea
Școala Nr. 7 „Al. Ioan Cuza” – Liliana Păduraru
Școala Nr. 8 „Mihail Kogălniceanu” – Marius Ionescu

Aceste schimbări se vor tranșa cel mai probabil astăzi, când este posibil să aibă loc o nouă ședință a Consiliului de Administrație al Inspectoratului Școlar Județean(IȘJ) Botoșani. (Mădălina O.)

Autor: DorohoiNews.ro

DorohoiNews.ro

DorohoiNews.ro

DorohoiNews.ro

DorohoiNews.ro





GALERIE FOTO

inspectoratul-scolar-pe-timp-de-ploaie
DorohoiNews.ro, 22-08-2012

Va rugam sa folositi un limbaj decent; mesajele postate vor fi validate de un Moderator inainte de a fi publicate pe site.

NOTA: Va rugam sa comentati la obiect, legat de continutul prezentat in material. Orice deviere in afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului (autorilor) materialului, afisarea de anunturi publicitare, precum si jigniri, trivialitati, injurii aduse celorlalti cititori care au scris un comentariu se va sanctiona prin cenzurarea partiala a comentariului, stergerea integrala sau chiar interzicerea dreptului de a posta, prin blocarea IP-ului folosit.

Site-ul www.dorohoinews.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.

Am fost informat(a) despre Politica de Confidențialitate şi de Securitate a prelucrării datelor cu caracter personal, declar ca am peste 16 ani și sunt de acord cu prelucrarea datelor cu caracter personal:
- pentru ofertare comerciala
- pentru activitati promotionale: concursuri, reclame, publicitate
Security Code

COMENTARII VIZITATORI

01.09.2012 la 21:12

Probabil cei redusi financiar ca altefel de copii nu cred ca sunt in scoala 8, D-le Viorel....si mai sunt si alti profesori buni dar care nu-si bat joc de copii altora...cu parere de rau pt cei ce gandesc ca dumneata...pacat.

30.08.2012 la 21:40

Doamna DIRECTOR AURELIA CRETU e o adevara profesoara, dar pentru cei mai redusi e un calvar

28.08.2012 la 16:13

Cum este posibil ca un om cu un mare caracter si o calitate profesionala ca D-nul Vlaescu sa fie schimbat, iar o persoana care este lipsita total de aceasta mare calitatea de a fi "OM" si fara scrupule cum este Cretu Aurelia sa ramana pe aceeasi functie dupa cate sesizari si plangeri au fost la adresa ei? A distrus vietile multor generatii de copii, care au refuzat sa fie meditati de ea, oricum va plati cu varf si indesat pt. toata suferinta sarmanilor copii. Rusine sa va fie celor ce o tineti in brate!!!!!

24.08.2012 la 13:08

Da, de acord, orice poate fi schimbat. Insa cum spuneam, cand invatamantul in general nu o duce foarte bine, vii si faci experimente in locuri unde este bine (dovezi sunt destule). Schimbi de dragul puterii si influentei politice, ca asa cum este trend-ul in tara. Inca o data, se gandeste cineva la copii intr-adevar? In afara de I.M.? (glumesc aici)

23.08.2012 la 22:21

Valoarea unei scoli nu este data numai de un om. Are dreptate Doina. O scoala buna functioneaza bine si cand nu este directorul. De ce dati verdicte inainte de a vedea ce poate si alt om? Cel mai mult se tem de schimbare unele cadre din scoala care isi vor pierde locul privilegiat. Chiar cea mai buna echipa din oras, de 30 de ani directori, nu poate fi inlocuita? Nimeni nu este de neinlocuit! Nici chiar Basescu!

23.08.2012 la 16:46

Cam fragila "cea mai buna scoala din oras" daca poate fi distrusa prin schimbarea unui om. Numai Basescu e de neinlocuit!

23.08.2012 la 13:37

Am votat cu USL crezand ca sunteti altfel. Se pare ca nimic nu va deosebeste de PDL.Cel putin faptul ca puneti politicul in fata competentei unor oameni dovedeste acest lucru.Sa va fie rusine! Cum puteti sa schimbati un om atat de valoros cum este domnul Vlaescu cu un altul care nu-i ajunge nici la glezne?! Vreti sa distrugeti o scoala atat de buna numai pentru a imparti frateste ciolanul intre PNL si PSD? Nici nu va imaginati cat o sa aveti de pierdut la urmatoarele alegeri daca veti continua asa!

23.08.2012 la 11:15

Cat costa un post de asta ma? poate imi cumpar si eu unul!

23.08.2012 la 09:24

Chiar daca am doar (aproape) 26 de ani, nu stiu de ce m-am luat dupa tine si m-am adresat cu "domnul I.M.". Desi e diferenta de varsta notabila intre noi, retrag cuvantul "domnul" din comentariile anterioare. Chiar nu este cazul in ce il priveste. Mi-e sila de atatea interese politice si atatea caractere aparte care le sustin! Concluzie finala: Invatamantul si asa este decimat de atatea schimbari. Unde este bine, lasati-l sa se desfasoare bine in continuare!

23.08.2012 la 08:46

pt. "probabil fost votant USL": domnul I.M. vrea cu orice pret sa vina la Scoala Nr. 8 din dragoste pentru copii si din grija pentru educatia lor, in niciun caz pe criterii politice si pentru ca trebuie schimbat totul, chiar si cei buni. Dumnealui iubeste copii. Permite-mi sa rad la ce am spus! :)) Nu de ieri, de azi aceasta scoala este nr. 1 in Dorohoi, ci de ani buni. Se pot vedea negru pe alb toate rezultatele.

23.08.2012 la 06:42

schimbati maica...mai bine v-ati schimba voi creierii ca tare "bine"mai ganditi...cine da banul mai mult,hopa functia inalta....rusinee!!!

22.08.2012 la 23:52

Pai..."mamica pregatirilor" , si as mai adauga distrugatoareA de vieti ale copiilor, cum sa nu ramana? Vrei sa moara? Dar ea doar asta stie sa faca: sa dicteze precum Hitler si sa isi bata joc de parinti si de copii. Ce crezi ca a facut cu banii din pregatirile sarmanilor oameni ? Si-a aranjat pe mai departe fotoliul! Toate se platesc, dna DIRECTOARE !!!!!!!!!!!

22.08.2012 la 22:43

Toate schimbarile sa se faca numai pe baza de concurs si de profesori care au perfectionari in domeniu .Dar traim in Romania si pentru un salar mare de director de peste 2200 ron unii sau chiar toti sunt capabili de orice. La scoala nr.8 sunt copii capabili dar si noi parintii supraveghem procesul de invatamant si ne implicam permanent. Corect este concursul si nu directori cu delegatie sau numiti. Nu orice profesor poate fi si director dar in vremurile actuale orice este posibil si se vede . Profesori cu grade didactice si care se implica sunt la toate scolile din oras iar pentru functia de director ar trebui si o anumita vechime in invatamant . Mult succes tuturor elevilor!

22.08.2012 la 20:57

Rusine USL! Este singura scoala din Dorohoi care face mindrie orasului, vreti sa o distrugeti? Demiteti un director competent si O lasati pe mamica pregatirilor in functie de director adjunct? Ce zice PNL, PSD sau USL daca se trezesc in fata primariei cu parintii nemultumiti de aceasta decizie? Nu o sa mai inghitim mizeriile dictate de voi din prostie,ignoranta, incompetenta si servilism. Domnule I. M. sapind pe cineva cu ajutorul PNL,PSD, USL te simti invingator?

22.08.2012 la 20:19

multumesc ma voi adresa yiarului ROMINIA LIBERA

22.08.2012 la 17:03

Toti numiți pe criterii politice !! USL

22.08.2012 la 16:57

Pestele de la cap se impute! Au inceput de la Bucuresti si ajung si la noi la Dorohoi aceste trenduri de schimbare. Se schimba orice, oricine. Nu mai conteaza trecutul bun sau rau a cuiva, trebuie schimbat! "Schimbam dom'le!!! Suntem niste caractere si personalitati cu o coloana vertebrala, nu doar asa. Trebuie sa schimbam si noi." Mai conteaza insa ce vor si oamenii de rand, in general?

22.08.2012 la 16:17

Poate se face dreptate si d-nei Ursea,in domeniul management- nota 10,cadru didactic-excelent, e pacat, trebuie sa revina la conducerea Gradinitei nr 8, de cand a fost inlocuita se cam cunoaste !!!

Publicitate



Panoramic Travel Botosani

BANCUL ZILEI !


DorohoiNews.ro


- Draga mea, azi noapte ai strigat „Nu Ionele, nu!”.
Cine e Ionel?
- Ce mai contează, n-ai auzit că l-am refuzat?



DOROHOI NEWS - Primim la redacție

DorohoiNews.ro






PARTENERI - AJOFM BOTOSANI

DorohoiNews.ro


PUBLICITATE

DorohoiNews.ro

DorohoiNews.ro

DorohoiNews.ro

ZiareBotosani.ro

POLIȚIA LOCALĂ DOROHOI

DorohoiNews.ro

PARTENERI

DorohoiNews.ro

DorohoiNews.ro

Dorohoi News

DorohoiNews.ro DorohoiNews.ro DorohoiNews.ro

DorohoiNews.ro

DorohoiNews.ro


PUBLICITATE

DorohoiNews.ro

DorohoiNews.ro



UMANITAR

DorohoiNews.ro

Donatii online prin contul PAYPAL…



DorohoiNews.ro


DorohoiNews.ro


DorohoiNews.ro


DorohoiNews.ro



PUBLICITATE


DorohoiNews.ro

DorohoiNews.ro

DorohoiNews.ro

Ultimele anunturi

Tablouri inedite prin imagine, contrast, abstracție și culoare create de o tânără din Ibănești. Vezi cum poți comanda!

Tablouri inedite prin imagine, contrast, abstracție și culoare create de o tânără din Ibănești. Vezi cum poți comanda!
Vă supunem atenției o serie de tablouri efectuate cu o tehnică relativ nouă, spectaculoase ca imagine, ...

SC angajează muncitori (bărbați) pentru fabrică de produse lactate

SC angajează muncitori (bărbați) pentru fabrică de produse lactate
SC RAM SRL, angajează muncitori (bărbați) pentru fabrica de produse lactate din IBĂNEȘTI. Pentru ...

SC PIZZA COM SRL informează asupra depunerii solicitării pentru emiterea autorizației de mediu pentru activitate la Vila Magica

SC PIZZA COM SRL informează asupra depunerii solicitării pentru emiterea autorizației de mediu pentru activitate la Vila Magica
SC PIZZA COM SRL, cu sediul în Dorohoi, str. D. Pompeiu, nr.5, bl. C2, ap. 10, înregistrată ...

SC din comuna Broscăuți angajează contabil cu jumătate de normă

SC din comuna Broscăuți angajează contabil cu jumătate de normă
SC SEB-COS SRL din comuna Broscăuți, angajează contabil cu jumătate de normă (4 ore/zi). Pentru ...

SC angajează inspector ITP

SC angajează inspector ITP
SC Dtuning PRO Darabani SRL angajează inspector ITP în cadrul unei STIP nou deschisă, după ultimele ...

SC angajează muncitori calificați / necalificați în construcții

SC angajează muncitori calificați / necalificați în construcții
Societate comercială angajează muncitori calificați / necalificați în construcții. Salariu ...

SC din Dorohoi angajează instalator, muncitori calificați și necalificați și conducători auto cat. C

SC din Dorohoi angajează instalator, muncitori calificați și necalificați și conducători auto cat. C
Societate comercială din Dorohoi angajează instalator pentru instalații sanitare și electrice, muncitori ...

Vând loturi de teren pentru case, în Dealul Mare, Dorohoi

Vând loturi de teren pentru case, în Dealul Mare, Dorohoi
Vând loturi de teren pentru case, în Dealul Mare, Dorohoi. Relații la telefon: 0744615016

Societate comercială din Dorohoi angajează mecanici agricoli cu experiență

Societate comercială din Dorohoi angajează mecanici agricoli cu experiență
Societate comercială din Dorohoi cu profil agricol angajează mecanici agricoli cu experiență. Informații ...

BAMBOO angajează supraveghetoare sală jocuri

BAMBOO angajează supraveghetoare sală jocuri
BAMBOO angajează supraveghetoare sală jocuri! Oferim și cerem seriozitate maximă! Salariul este motivant, ...

PARTENERI

DorohoiNews.ro


DorohoiNews.ro


DorohoiNews.ro


DorohoiNews.ro


DorohoiNews.ro

DorohoiNews.ro

DorohoiNews.ro

DorohoiNews.ro

DorohoiNews.ro