Daca sunteti martorul unor evenimente importante va rugam sa ne contactati la tel: 0749.877.802 sau email: [email protected]

PNL Botosani

Inspectoratul Şcolar al Județului Botoșani a primit propunerile de înlocuire a directorilor şcolilor din judeţ atât din partea social-democraților cât și din partea liberalilor. Până la data de 31 august se va  finaliza etapa de înlocuire a noilor directori de școli, lucru confirmat de șefa IȘJ Mihaela Huncă.

Vezi propunerile PNL:


Adăşeni - Matei Camelia, Avrămeni - Hromei Neculai, Blândeşti - Mihalache Cristian, Brăeşti - Olariu Marinela, Broscăuţi - Savilev Laurențiu, Coţuşca - director - Sandu Marinică, director adjunct Holocaust Viorela, Copălău - Guşe Rodica, Cordăreni - Gologan Constantin, Corlăteni - Husac Vasile, Dersca - Roman Gheorghe, Durneşti - Mitrica Ovidiu, Flămânzi Grup Școlar - director Dariciuc Maria, director adjunct Agafiţei Constantin, Flămânzi școala - director Aboaicei Rodica, director adjunct Butnariu Liviu, Leorda - Pintilei Gabriela, Mihăileni - Fercalo Simonica Lăcrămioara, Manoleasa - Rotariu Cătălina Maricela, Mileanca - Ţurcanaşu Gheorghe, Mihai Eminescu - Malos Niculai, Mitoc - Ţurcanu Mihaela Roxana, Păltiniş - Acostinesă Doina, Prăjeni - Mihăilescu Dascalu Octavian, Răchiţi - Nistor Eugen, Rădăuţi Prut - Luchian Mirela, Românești - Archip Irina Lăcrămioara, Santa Mare - Duduc Ioana Roxana, Şendriceni - director Lungu Sergiu, director adjunct Dohotariu Dumitru, Ştiubieni - Ionaş Petru, Suharau - Rotaru Irinel Costel, Suliţa - Diaconu Gheorghe, Todireni - director Gontineac Maria, director adjunct Lapusneanu Maria, Ungureni - director Dascaliu Alexandru, director adjunct Budur Hristea Constantin, Unţeni - Puşcasu Laura, Vârfu Campului - Sofronie Iuliana, Viişoara- Bejenaru Florin, Şcoala 4 Dorohoi - Şlincu Daniela, Şcoala 5 Dorohoi - director Ursea Ionel, Şcoala 8 Dorohoi - director Ionescu Marius, director adjunct Creţu Aurelia, Şcoala 1 Botoşani - Ciobanu Otilia Florentina, Şcoala 8 Botosani - Ciobănaşu Ioan.

DorohoiNews.ro

DorohoiNews.ro

DorohoiNews.ro

DorohoiNews.ro





GALERIE FOTO

PNL Botosani
DorohoiNews.ro, 24-08-2012

Va rugam sa folositi un limbaj decent; mesajele postate vor fi validate de un Moderator inainte de a fi publicate pe site.

NOTA: Va rugam sa comentati la obiect, legat de continutul prezentat in material. Orice deviere in afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului (autorilor) materialului, afisarea de anunturi publicitare, precum si jigniri, trivialitati, injurii aduse celorlalti cititori care au scris un comentariu se va sanctiona prin cenzurarea partiala a comentariului, stergerea integrala sau chiar interzicerea dreptului de a posta, prin blocarea IP-ului folosit.

Site-ul www.dorohoinews.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.

Am fost informat(a) despre Politica de Confidențialitate şi de Securitate a prelucrării datelor cu caracter personal, declar ca am peste 16 ani și sunt de acord cu prelucrarea datelor cu caracter personal:
- pentru ofertare comerciala
- pentru activitati promotionale: concursuri, reclame, publicitate
Security Code

COMENTARII VIZITATORI

29.08.2012 la 22:54

ALTA PERSOANA PENTRU SCOALA 5 NU ATI GASIT ?VA PIERDETI CA PARTID CU ASA OAMENI PROPUSI IN FUNCTIE

27.08.2012 la 18:46

RUSINE PNL!!!! DACA V-AR PASA DE COPIII NOSTRI N-ATI FACE ASEMENEA PROPUNERI. MAJORITATEA CELOR PROPUSI AU STUDIILE SUPERIOARE LA X SI 0...NU VA DATI SEAMA CA PIERDETI VOTURILE SI INCREDEREA CELOR CARE V-AU SUSTINUT? UNDE VA SUNT OAMENII DE VALOARE? PNL=PDL- ACEEASI MIZERIE!! PSD CE FACETI? TREZITI-VA!!!!!

27.08.2012 la 10:34

da,lungu a fost tot ce ati spus voi dar sa nu uitam ca este un om care a tinut in viata liceul cu toate problemele lui .aratati-mi si mie un director imaculat care n-a facut compromisuri pt. a ajunge acolo ?si ce daca a fost securist?voi n-ati fost?nu l-ati slavit pe fostul?mai aveati voi curajul atunci sa terfeliti imaginea cuiva dupa bunul plac ?orice om are dusmani si prieteni,e firesc

25.08.2012 la 15:41

Este inadmisibil ca sindicatele din invatamant dorm in papuci. Stimabililor daca tot strangeti banii de la angajati faceti macar o adresa de protest catre ISJ si minister pentru numirile politice de la conducerea scolilor. Daca nu cumva sunteti si voi numiti tot politic si atunci sa va plateasca partidele cotizatia.

25.08.2012 la 09:20

Savilev,propus director la Broscauti? Un veterinar cu maxilarele rupte de animalele batute pana la extenuare,un profesor care a umplut paginile ziarelor de comportamente salbatice fata de elevi si colegi: injuraturi,strigate de nebunie,amenintari, razbunari.Aceste lucruri le puteti auzi la Scoala Broscauti in jurul schizofrenicului profesor. Stau elevii pititi si ii vegheaza somnul obositului "patron" de pamant, unde gaseste scoala ca mijloc de odihna.De obicei,in campania agricola este in concediu medical. A facut turism electoral si a subventionat campania electorala.Ce performante va obtine scoala Broscauti cu un asemenea director care face numai dezbinari si scandal in scoala? Nici nu stie sa vorbeasca si sa citeasca coerent,are pumn si gura mare,ca doar e profesor de sport cu facultatea facuta la "Spiru Haret".

25.08.2012 la 07:28

sunteti siguri ca inspectoarea generala vrea binele invatamantului? Daca la unele scoli s-au schimbat directorii la presiunea parintilor, cred ca se pot schimba si inspectorii.USL, daca faceti numiri de dragul banilor sau din obligatie,chiar sa nu va mirati ca nu va mai voteaza nimeni!De cand ati venit la conducere parca nu mai ganditi!

24.08.2012 la 23:19

Este foarte ok domnul Lungu! Sa nu faca fiecare ce vrea in scoala!

24.08.2012 la 23:04

mai bine o propuneati pe d. DANIELA SLINCU LA SCOALA DE LA DUMBRAVITA AR FI CEA MAI BUNA ALEGERE

24.08.2012 la 21:19

pe j---a lui misoliu sa no vedem prin scoala minte ea nu e pnl e tot alui semciuc are iz si pute a rusca

24.08.2012 la 20:55

Oricine greseste dar sa te porti cu niste oameni dintr o scoala ,indiferent de statutul lor,ca si cu niste sclavi (cum se comporta Lungu) si ei sa te accepte este de neconceput.

24.08.2012 la 20:51

E incredibil ce se poate intampla in tara asta in orasul asta,tupeul este maxim.Am tot trait cu impresia ca exista oameni cu discernamant in politica in sistemul educational dar se pare ca nimic nu mai are valoare in fata banului.DOMNUL LUNGU abia ce a fost dat jos ca i a si uns si pe astia de la PNL asatfel toate s au rezolvat-d l Lungu este imaculat, nu mai are nici o buba.Sa va fie rusine sunteti toti o apa si un pamant.

24.08.2012 la 20:33

Abia acum am inteles care este reteta sa ajungi sus: exact cum a spus prof.

24.08.2012 la 19:59

Un partid politic in Romania de astazi este o cloaca infecta unde doar porcii si hienele au loc. Daca nu reusesti prin competenta in viata te inscrii la partid, daca vrei sa dai vreun tun sau ai probleme cu justitia te duci la partid si gata se rezolva. Chiar credeti ca e vreun membru care a aderat pentru ca se regaseste in doctrina partidului ? Ei, as! Vor sa se aleaga neicusorule, vorba lui nenea Iancu. Ca de ~Prostul daca nu-i fudul parca nu e prost destul!~ Alo, PSD-ul voi dormiti! Nu vedeti ca PNL da in portocaliu ? Voi nu propuneti directori sau voua v-a alocat Turcanu cimitirele?

24.08.2012 la 18:14

Care sunt persoanele din PNL care fac asemenea propuneri? Ce cunostinte in domeniul educatiei au , ce criterii pt.selectia directorilor de scoli aplica? Ce rezultate au avutin invatamant persoanele propuse? Ce au facut bun pt.scolile la care vor sa fie directori? Unii nici macar nu sunt titulari la scoala la care vor sa fie directori.Stiam ca PNL respecta competenta si valorile morale, dar cei care iau decizii in momentul de fata se pare ca nu au nimic in comun cu aceste valori. Se iau decizii pe alte criterii...Fiecare post are cumva un pret? N-ar fi rau LICITATIE PUBLICA, ce sa ne ascundem atata? Rusine PNL... Va asemanati tot mai mult cu portocaliii! Inaintasii vostri se rasucesc in pamant!

24.08.2012 la 16:46

cei de la PNL NU AU CHIAR ALTA PROPUNERE PENTRU SENDRICENI DECAT UN COLABORATOR AL SECURITATII CARE ISI FACE COLEGII LATURI SI CARE ARE UN MALDAR DE RECLAMATII NU AU VAZUT CA A FOST INLOCIUT PENTRU MANAGEMENT DEFECTUOS SUNT ATI OAMENI DE VALOARE IN SCOALA

24.08.2012 la 14:11

sigur nu-i mai votez

24.08.2012 la 11:15

Se intoarce Bratianu in mormant cand vede ce a ajuns PNL-ul. In iarna oamenii au iesit in strada nemaisuportand abuzurile PDL-ului. Cum raspundeti voi populatiei, continuand abuzurile celor dinainte? Va reamintesc ca nu ati fost in stare sa schimbati puterea, ati stat alaturi de PSD ascunsi prin fotoliile moi, asteptand ca nemultumirea populara sa va aduca la putere. Acum, in loc sa lucrati pentru oameni va puneti lipitorii de afise in functii, la care probabil nu ar fi avut acces participand la concurs. Noi asteptam crearea de locuri de munca, drumuri decente, justitie corecta, sisteme de educatie si sanatate bine finantate, dezvoltarea economica pe principii de competenta si competitivitate care sa duca la un nivel de trai decent macar pentru copiii nostri. Ce-mi pasa mie ca schimbati voi directorii daca terenul de sport al scolii unde invata copilul meu este neasfaltat de 23 ani. Cel nou vine cu bani in plus pentru scoala? Incepe clasa pregatitoare si habar nu aveti ce ar trebui sa faca invatatorii. Pierdeti vremea cu nimicuri in loc sa scoateti tara din greutati. Esecul referendumului nu vi-l asumati? Pana cand veti avea o agenda politica paralela cu cea a populatiei? Parintii si elevii vor un sistem de educatie stabil,finantat si cu tinte predictibile, adaptat la contextul european, care sa dea absolventului sansa reala a unui loc de munca decent si nu viermuiala asta politica din care doar voi iesiti in avantaj. Vrem depolitizarea scolilor copiilor nostri si accesul prin concurs in functiile de conducere. Asta dorim noi. Voi pe cine reprezentati?

24.08.2012 la 11:01

Felicitari PNL pt. alegerea lui Lungu. Ati facut o alegere inteligenta: colaborator al securitatii, bolnav de schizofrenie paranoida, imoral, santajist, eliberat din functie pentru management defectuos, etc. Ati primit ariciul in casa. Peste 4 ani nu veti mai fi pe liste nici macar pt. consilieri. Oricum, vin alegerile in toamna si atunci sa nu va mirati ca USL-ul va avea voturi f. putine.

Publicitate



Panoramic Travel Botosani

BANCUL ZILEI !


DorohoiNews.ro


- Draga mea, azi noapte ai strigat „Nu Ionele, nu!”.
Cine e Ionel?
- Ce mai contează, n-ai auzit că l-am refuzat?



DOROHOI NEWS - Primim la redacție

DorohoiNews.ro






PARTENERI - AJOFM BOTOSANI

DorohoiNews.ro


PUBLICITATE

DorohoiNews.ro

DorohoiNews.ro

DorohoiNews.ro

ZiareBotosani.ro

POLIȚIA LOCALĂ DOROHOI

DorohoiNews.ro

PARTENERI

DorohoiNews.ro

DorohoiNews.ro

Dorohoi News

DorohoiNews.ro DorohoiNews.ro DorohoiNews.ro

DorohoiNews.ro

DorohoiNews.ro


PUBLICITATE

DorohoiNews.ro

DorohoiNews.ro



UMANITAR

DorohoiNews.ro

Donatii online prin contul PAYPAL…



DorohoiNews.ro


DorohoiNews.ro


DorohoiNews.ro


DorohoiNews.ro



PUBLICITATE


DorohoiNews.ro

DorohoiNews.ro

DorohoiNews.ro

Ultimele anunturi

Tablouri inedite prin imagine, contrast, abstracție și culoare create de o tânără din Ibănești. Vezi cum poți comanda!

Tablouri inedite prin imagine, contrast, abstracție și culoare create de o tânără din Ibănești. Vezi cum poți comanda!
Vă supunem atenției o serie de tablouri efectuate cu o tehnică relativ nouă, spectaculoase ca imagine, ...

Vând loturi de teren pentru case, în Dealul Mare, Dorohoi

Vând loturi de teren pentru case, în Dealul Mare, Dorohoi
Vând loturi de teren pentru case, în Dealul Mare, Dorohoi. Relații la telefon: 0744615016

SC angajează muncitori (bărbați) pentru fabrică de produse lactate

SC angajează muncitori (bărbați) pentru fabrică de produse lactate
SC RAM SRL, angajează muncitori (bărbați) pentru fabrica de produse lactate din IBĂNEȘTI. Pentru ...

SC din comuna Broscăuți angajează contabil cu jumătate de normă

SC din comuna Broscăuți angajează contabil cu jumătate de normă
SC SEB-COS SRL din comuna Broscăuți, angajează contabil cu jumătate de normă (4 ore/zi). Pentru ...

SC angajează inspector ITP

SC angajează inspector ITP
SC Dtuning PRO Darabani SRL angajează inspector ITP în cadrul unei STIP nou deschisă, după ultimele ...

SC din Dorohoi angajează instalator, muncitori calificați și necalificați și conducători auto cat. C

SC din Dorohoi angajează instalator, muncitori calificați și necalificați și conducători auto cat. C
Societate comercială din Dorohoi angajează instalator pentru instalații sanitare și electrice, muncitori ...

Societate comercială din Dorohoi angajează mecanici agricoli cu experiență

Societate comercială din Dorohoi angajează mecanici agricoli cu experiență
Societate comercială din Dorohoi cu profil agricol angajează mecanici agricoli cu experiență. Informații ...

BAMBOO angajează supraveghetoare sală jocuri

BAMBOO angajează supraveghetoare sală jocuri
BAMBOO angajează supraveghetoare sală jocuri! Oferim și cerem seriozitate maximă! Salariul este motivant, ...

Vând apartament

Vând apartament
Vând apartament decomandat cu două camere, etaj intermediar, în zona centrală a municipiului ...

Sincere condoleante familiei GHERASIM LIVIU și NINA

Sincere condoleante familiei GHERASIM LIVIU și NINA
Suntem alaturi de nasii NINA si LIVIU GHERASIM,in aceste clipe grele cand mama Aurica a trecut la cele ...

PARTENERI

DorohoiNews.ro


DorohoiNews.ro


DorohoiNews.ro


DorohoiNews.ro


DorohoiNews.ro

DorohoiNews.ro

DorohoiNews.ro

DorohoiNews.ro

DorohoiNews.ro